dimarts, 12 de juliol del 2022

SESSIÓ DE NOTÍCIES DE LA GUERRA


Com a preàmbul, una declaració d’Àngels Barceló (Cadena SER), una periodista per qui mai no he sentit devoció, però que en aquesta intervenció i amb tot el que està caient, gosa dir ‘coses’ que no hauran hagut d’agradar als amos; si no és, és clar, una altra giragonsa d’aquests especialistes a enredar la troca. Si la seva manifestació és sincera, el meu respecte; si no ho és, el meu menysteniment.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11208


I entrant en matèria, comencem per un escrit prou interessant, que molt probablement descriu les intencions del sionisme internacional per a la tardor:

https://t.me/elinvestigador_org/11689

El NOM a Holanda. Mentre la gent protesta, els sionistes tanquen les escapatòries:

https://t.me/resurgente2020/37729

El NOM, amb un dels titelles estel·lars, el pedòfil del Canadà, malgrat les protestes dels camperols holandesos, aplicarà les mateixes mesures que la satrapia sionista holandesa:

https://t.me/resurgente2020/37756

El NOM a Alemanya, que molt encertadament, qui signa la notícia, titlla de ‘El manicomi alemany’:

https://t.me/resurgente2020/37767 i https://t.me/resurgente2020/37770

El NOM en el Femer Europeu, que dirigeix la bruixa dels Inferns von de Leyen, sense que cap europeu l’hagi votada, sinó que comanda la destrucció d’Europa, físicament i econòmica, seguint les instruccions de l’escòria sionista:

https://t.me/resurgente2020/37732

Quant a les vacunes no hi ha gaire a afegir, però he trobat aquesta notícia que és prou rellevant per a comprendre com ens maten i destrossen la vida els jueus sionistes amb mentides i verins, que són la descripció pròpia d’aquests animals verinosos:

https://t.me/resurgente2020/37758

Què hauríem de fer amb el protagonista d’aquesta notícia?

https://t.me/resurgente2020/37766, no és un metge, és un deficient mental. I amb el pare del desgraciat xaval? La necessitat d’extermini de la idiòcia i de la irresponsabilitat dels incapaços és urgentíssima.

El sionisme, els assassins, ens maten, ens emmalalteixen, ens esterilitzen amb els verins fets per jueus, ens restringeixen les llibertats i la vida digna amb les IMMENSES MENTIDES virals, només creïbles per als ignorants i deficients cognitius, on inclourem totes les prostitutes governamentals i urinàries de cada país occidental, i ara el Fons Econòmic Mundial Sionista (FEMS) ens dóna consells que són exclusivament per al nostre bé:

https://t.me/resurgente2020/37736


Com veieu, la guerra continua, i els sionistes no cediran en el propòsit de matar tot el que es mou i desgraciar tot el que no veuen, tanmateix, la guerra comença a ser oberta i els moviments de rebuig dels governs sicaris del criminal moviment jueu, cada volta són més i a més indrets. Ells, però, acceleraran, i fins i tot, poden començar, com vèiem l’altre dia a Holanda, a fer ús de les armes, que no us penseu que les escombraries jueves no donaran l’ordre de disparar a matar als seus sicaris, i no dubteu que els simis amb metralladora i les desgraciades paraplègiques que fan que governen el país, acataran i es trauran les calces dels turmells, i s’agenollaran amb les mans tocant terra; que elles són així de servicials. Quan aquestes bagassetes sense calces vegin la ira de la gent i la demanda d’explicacions, seran més terribles encara. Recordeu les lleis que té preparades el maniquí idiota que fa de gos de Soros, l’Antonio, el pitjor criminal, traïdor i genocida que mai ha nascut a Ibèria. Tanmateix, el moment de la signatura del decret serà l’autorització a prendre la justícia per la mà del poble, cap dret l’empararà i cap raó no hi haurà per usar la força contra el criminal que intenta tiranitzar el país en honor d’una raça estrangera. No ho oblideu. La Llei de Seguretat Nacional és la declaració de guerra civil, del poble contra l’escòria. Mentrestant, accions com la següent, són el camí que hem de seguir:

https://t.me/resurgente2020/37753


EL SIONISME ÉS L’ENEMIC.

LES INSTITUCIONS SÓN ELS SICARIS.

LA NACIÓ ÉS DE LA GENT.

LA DEFENSA DE LA NACIÓ,

DE LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT,

EXIGEIX LA DESTRUCCIÓ

DELS ENEMICS.

I ELS LGTBIQ+ DISFRESSATS DE MILITARS

SÓN ELS PITJORS TRAÏDORS,

HO HAN DEMOSTRAT:

SERVEIXEN ISRAEL

CONTRA EL POBLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada