dilluns, 25 de juliol del 2022

TERROR I POR

 

El terror es causa per a provocar por (com en les pel·lícules), i es causa la por per a provocar paràlisi histèrica (com a les pel·lícules). Qui té por no pot pensar, el sistema d’autodefensa obtura qualsevol alternativa que no emergeixi de la resposta purament instintiva del cervell reptilià. Per aquesta raó, tot aquell que té responsabilitat sobre un altre o uns altres (els pares amb els fills, sempre; els comandaments militars amb els soldats, per exemple, davant d’una batalla amb poques esperances; els governants amb els seus pobles, el metge amb el malalt, l’advocat amb el defensat...) sempre bloqueja la por en els protegits, perquè la por només comportarà actes i actituds contraproduents, o l’abúlia nerviosa que es refugia en el protector amb els ulls cecs, fent més difícil sortir del tràngol. Això, és clar, sempre que el responsable no pretengui de sotmetre i sodomitzar o esclavitzar el protegit, perquè aleshores el terror i la consegüent por són els instruments necessaris per anul·lar el lliure pensament i la decisió del protegit, que caurà irremeiablement en mans del botxí. Per aquesta raó, els polítics i la resta de criminals que comparteixen l’execució de l’holocaust jueu sobre la Humanitat sencera, no es cansen d’inventar mentides per tenir els ‘protegits’ cagats de por, com el pare que amenaça el nen amb l’home del sac, el metge el malalt amb allò que li agrada, sigui el que sigui; l’advocat amb més despeses de les que ja hi ha hagut i que tant de bé han fet a l’advocat; o el cap traïdor, que obeint ordres, envia una colla de corders acollonits a morir al front abans de morir d’un tret per l’espatlla. Així, es perden les batalles, totes les batalles, perquè on hi ha por, no hi ha ni seny ni valor.

Dit això, complementem les meves paraules amb les magnífiques aportacions de Jesús Quintero https://t.me/NANOMNOTICIAS/11542, i el novament magnífic Juan Manuel De Prada https://t.me/counterpropaganda20/6310.

La realitat és que la por la provoquen aquests:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11523, l’única observació a fer-hi és: què són els banquers? Què són els caps de la farmàfia? Què són els principals fabricants i distribuïdors d’armes? Qui controla tots els mitjans de comunicació? Qui és l’amo del circ de titelles de les democràcies partitocràtiques?... Guaita, tots són de la mateixa raça superior! Quines coses que es descobreixen, oi?

Potser per això, el doctor Mike Yeadon sospita que tot el mal que s’està fent, està fet amb premeditació. https://astillasderealidad2.blogspot.com/2022/07/el-ex-vicepresidente-de-pfizer-afirma.html?m=1. Tampoc no esmenta el sionisme criminal, no. Tanmateix com m’he cansat de dir-ho, fins que no hi hagi el coratge general d’anomenar els assassins jueus, asquenazites, khàzars i al sionisme internacional com el culpable del genocidi i la destrucció de les nacions, d’Europa i de la més gran civilització de la història, serem presos de la por. ELLS SÓN EL TERROR, ELLS PREPAREN L’HORROR. EL MAL ÉS EL SEU ALIMENT: I EL MAL ÉS LA NOSTRA POR.

LA POR ES VENÇ AMB CORATGE.

VENÇUDA LA POR, LA POR ÉS MORTA PER SEMPRE.

CANVIEU POR PER CUCA VERINOSA

I VEGEU EN LA CUCA VERINOSA

L’ESCÒRIA SIONISTA.


I conclourem l’horror, amb la darrera de les pors, la que és capaç de matar la gent per què sí: EL TERRIBLE CANVI CLIMÀTIC.

Vegem aquesta notícia: https://t.me/voluntasoficial/3517. Tot seguit, escolteu ara Greta, la Taradeta, qui, però, o no sap què hauria de dir, o n’està fins a la gorra dels jueus i la truja que els va parir, o dels seus pares, o del món, o és que ha madurat, i ja entén que ha estat manipulada com una titelleta qualsevol. Sembla que el que diu és el que diu, i si ho diu, potser hauríem de deixar de creure en les IMMENSES MENTIDES SIONISTES: https://t.me/NANOMNOTICIAS/11511, tanmateix, Greta, vés amb compte, t’ho dic de cor, perquè fins i tot als animalons defectuosos se’ls acaba per tenir afecte si demostren una mica d’empatia i, si parlen i deixen de dir idioteses, la congratulació encara és més gran, que no hi ha plaer més gros en aquest món que no haver de sentir idiòcies tothora; per això, vés amb compte, que si és veritat el que has dit, compte que no et cobrin amb un ronyó o el fetge, el viatge amb el catamarà dels Rothschild de casa teva a Jew York i tornada, en aquella cimera per dir tantes mentides sobre el canvi climàtic que avui és la por de tota la gent ignorant, i la rialla de la gent idiota i comprada, i que incentivaran amb l’horror i el terror, sigui amb incendis, amb acusacions al canvi climàtic, que TU provoques, de les morts per miocarditis de la vacuna, pels coàguls de la vacuna, pels ictus de la vacuna, per qualsevol de les moltes morts que poden provocar els ‘exquisits’ verins fabricats per la raça superior per a la consecució del somni humit del judaisme: l’holocaust goyim. Per això, estigueu alerta, perquè si a la Greta, l’Espaviladeta, la mata un llamp, un avió o un eucaliptus, un càncer o una úlcera, una abella o una aranya, un accident o un dofí procanvi climàtic, tingueu per segur que els nassos de darrere de la cortina ja estan fent de les seves, com sempre; ho sapiguem o no.

EL VIRUS NO EXISTEIX.

LA COVID ÉS UNA IMMENSA MENTIDA.

EL CANVI CLIMÀTIC

UNA FAL·LÀCIA PER A BABAUS.

LA CRISI ECONÒMICA

UNA ESTAFA COM EL CRACK DEL 29.

LA CRISI ENERGÈTICA

UN FRAU, COM LA DELS ANYS 70.

ELS AFERS EXTRATERRESTRES

UN CONTE PER A NENS CRÈDULS.

L’OBJECTIU ÉS L’EXTERMINI

D’OCCIDENT I LA RAÇA BLANCA.

JA NO PODEN DISSIMULAR:

GÈNERE, PROSTITUCIÓ, PEDOFÍLIA,

INVASIÓ ESTRANGERA, VIOLÈNCIA,

CAOS I DESTRUCCIÓ DELS COSTUMS...

QUI CREIEU QUE ÉS L’ÚNICA ESPÈCIE

DE ROSEGADORS CAPAÇ D’AIXÒ?

NO SÓN RÈPTILS,

QUE MÉS VOLDRIEN !

SÓN RATES, REPUGNANTS I LLEFISCOSES,

RATES VERINOSES,

REPUGNANTS I LLEFISCOSES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada