divendres, 29 de juliol del 2022

QUIN NIVELL !


Primer, presentem un idiota i un nen, vejam si els diferencieu:

https://t.me/laquintacolumna/24944

Ara, l’idiota sol, demostrant les seves mancances intel·lectuals, les deficiències de comprensió de les coses i l’estultícia en grau màxim:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11626, fins ara, vull dir fins a fa quaranta anys, hi havia un mínim nivell d’exigència, ara ja no, qualsevol drap pot fer de president, i qualsevol baieta pot fer de ministre. Aquest tòtil parla de les corbates, i ell, per estalviar, quan va a Extremadura a posar com una model-gerro davant del bosc que ha fet cremar, tot acusant el canvi climàtic de l’incendi (l’estultícia de l’idiota és incommesurable!), necessita el falcon, un helicòpter i un cotxe oficial per portar-l’hi, sense adonar-se que encara que ell es cregui que val per tres i que pot anar en els tres mitjans alhora, no és veritat, perquè la realitat és que no és ni persona. De fet, per transportar fantasmes, no s’hauria de gastar un sol euro de l’erari públic. Els fantasmes viatgen en les seves fantasies. Tanmateix, no oblideu que aquest sicari de Soros, el seu gos espanyol, és un traïdor i un genocida, com a càrrecs màxims, perquè ha infringit tots els codis i els reglaments, les lleis i els principis que hi ha en tots els codis, els reglaments, en les lleis i tot principi. El que no sigui l’execució pública d’aquest criminal i tots els seus governs és una ofensa a la pàtria i a la dignitat humana.

El segon imbècil és la nineta dels ulls dels Rothschild. Veieu què li ha fet un negre! La pobra puteta des de llavors que no dorm. Tant que li agraden els negres!

https://t.me/RosselloCM/64869.

El tercer, pertany al ramat de les bagasseries cinematogràfiques, i ara ha de pagar els beneficis i els èxits que els sionistes li han fet guanyar. Vegeu fins a on pot arribar la capacitat d’humiliació d’un esclau:

https://t.me/RosselloCM/64875

El quart és una eminència en paraplegia cerebral, ben titulat per totes les bagasseries jesuïtes del món, perquè, exemplars com aquest, costen de trobar. Un indigent intel·lectual i les seves declaracions:

https://t.me/resurgente2020/38382

La cinquena és una idea que sospito que li ha passat pel cap a l’assassina Darias, tot i que, com és una mica timidota, no s’ha atrevit a exposar-la. Ella, de moment, matant i cobrant està contenta; però jo no baixo del burro, i em penso que això, ja li ha passat pel cap, perquè és una iniciativa absolutament d’acord amb la mancança de coneixements i l’encefalograma pla:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11634

La secta, i no cal afegir-hi res:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11615

El setè és una altra eminència:

https://t.me/resurgente2020/38342, jo l’obligaria a practicar amb l’exemple fins al dia de la seva mort. Raó del restaurant: El Tanatori.

El vuitè enllaç és la demostració de la profundíssima incapacitat mental de la classe política, i si bé ja sabem que l’absència de caràcter (són esclaus dels seus amos) i la negligència ètica són qualitats imprescindibles en aquests éssers prescindibles, la total absència de la mínima capacitat de raciocini, és fonamental perquè els sionistes els contractin i els apugin fins als llocs de poder (com li ha passat a aquesta tarada https://t.me/resurgente2020/38390):

https://t.me/resurgente2020/38367, vejam si es tractarà d’un genocidi? Algú es pot creure que això és necessari per a protegir els nens? Com més avall parlaré dels criminals dels Col·legis de Mata-sans, de moment deixem-ho aquí.

El desè enllaç és per destacar la contribució del mamarratxo i els criminals de la Genociditat de Soroslàndia en l’holocaust jueu. Els catalans, ja ho sabeu: pagant sant Pere canta. Doncs, el mamarratxo i el genocida Argimon I, el Gran, ja han acordat el pagament per assassinat. Nois, el negoci és el negoci, i qui no aprofita l’oportunitat és ximple. I el mamarratxo i tota la colla de criminals de la Genociditat, ximples no ho són, retardats, immorals, incapaços i incapacitats, lladres, pocavergonyes, mentiders, hipòcrites i assassins, sí, i com els agrada!, però ximples no ho són, i si no em creieu, recordeu l’ameba penjapancartetes que, per un cotxe. un despatx oficial i la paga perpètua, va vendre Catalunya al sionisme mentre ens assegurava que ell era allà (al Prostíbul de la plaça sant Jaume) per a fer la independència. ‘Quins collons!’. I és clar, qui té el cul llogat... Per això la Genociditat premiarà els assassinats, com ho recull aquesta notícia quant als incentius per als botxins de bata blanca i estetoscopi:

https://t.me/elinvestigador_org/11882, això és participació activa en genocidi.


Exposat tot això, ara un moment per a la reflexió, amb aquestes sàvies paraules de l’escriptor turc Payami Safa:

https://t.me/resurgente2020/38371


Finalment, parlem ja dels Col·legis de Mata-sans, dels criminals que han permès el genocidi tot cobrant i fent callar qui denunciava la matança. Cap membre de cap òrgan directiu de cap col·legi de metges de cap país del món, ha de ser excusat de pagar amb la vida els crims que han tolerat i dels quals s’han enriquit. La seva obligació era tot just investigar les dissensions entre els professionals de la medicina i la investigació.

https://t.me/resurgente2020/38358

https://t.me/resurgente2020/38359

https://t.me/resurgente2020/38360

La persecució d’aquells que no s’han sotmès a la tirania del genocidi marcada per la indústria de l’extermini de la farmàfia, ha estat acarnissada. La tasca d’aquesta colla d’assassins era convocar un debat mèdic, obert, públic; on els especialistes expliquessin als seus col·legues els pros i els contres dels verins dels jueus, i en acabat del debat, el Col·legi podria pronunciar-se, és clar i evident, que sense castigar aquells que no se sotmeten als seus veredictes, perquè la infàmia dels miserables que dirigeixen aquests prostíbuls de corrupció i crim (recordem que els botxins de bata blanca són la tercera causa de mort al món) és inoïda. CAP NI UN HA D’ESCAPAR A LA JUSTÍCIA PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT. O potser es creuen que ells posseeixen la veritat, com per transmissió divina, en aquest cas, diabòlica? L’estultícia i la indigència mental d’aquests paràsits inútils és insòlita. No foten res de res, més que viure dels metges, passejar-se pels despatxos a quatre potes i sense calces a l’espera que arribi l’emissari de la corresponent indústria de l’extermini, i després de manar com si fossin generals com han de matar els seus afiliats, se’n van amb les prostitutes professionals que els han deixat pagades els de les indústries de l’extermini, sinó són més depravats, els arrossegagenolls, i els agraden els menors, que avui això, es veu que és una passa, una veritable passa de malaltia mental. Vejam si el sionisme ha trobat una mena de bromur, però amb efectes pedòfils, i l’afegeixen com a ingredient a vés a saber què; que jo dels Diables m’ho puc creure tot. La baixesa personal d’aquests miserables els converteix en veritables insectes, i per si això no fos prou, en insectes molt, però molt, perillosos, verinosos i nocius. Acabar amb tots els col·legis és el primer pas per sanejar tots els femers professionals, allí dins, al cau de paràsits, només hi ha el pitjor de cada casa, intel·lectualment parlant, èticament parlant i empàticament parlant. Veritables idiotes amb orgull, profunds ignorants plens d’urc, farcits de superioritat perquè qui els mana és el més pèrfid dels criminals. I ells la mar de contents! Ja em diràs, si la neurona coixa no dóna per més! Jo sóc partidari de resoldre’ls la vida a tots, i pagar-los el viatge, el més llarg, sense contraprestacions.


Per acabar, un escrit des del manicomi alemany dirigit pels sionistes internacionals:

https://contraelencierro.ascuas.org/normalizacio_reich_nn.htm,

i un vídeo, com sempre alliçonador, de Catherine Austin Fitts, que sap molt de què parla i de qui:

https://t.me/resurgente2020/38362


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada