dissabte, 2 de juliol del 2022

MONES AMB METRALLADORES


Sabem que el gos de Soros, Antonio (Pedo per al Begoño - el marit que es vesteix de dona per a fer riure els jueus -) és el pitjor criminal nascut a la península, no havent-hi cap dels crims que recullen el sentit comú i la llei, que no hagi violat seguint les ordres del seu amo, el terrorista número u del món, George Soros: traïció, genocidi, robatori, coaccions, segrest, atemptat contra la salut pública, assassinat institucionalitzat en organismes sanitaris públics i geriàtrics, cop d’estat, frau electoral, venda del país a interessos estrangers, col·laboració activa en la invasió del país, malversació de diners públics, feminisme idiota, destrucció de l’educació amb delictes imperdonables, com l’atemptat immoral contra la innocència infantil: perversió i corrupció de menors, defensa de la malaltia mental d’etiologia psicològica de caràcter sexual, proselitisme de l’homosexualitat i altres patologies; emblanquiment de la pedofília que practiquen els seus amos; destrucció del sistema judicial, convertit avui en un femer pestilent i vomitiu; destrucció de les forces armades, que el molt imbècil, després de convertir-les en plataforma LGTBIQ+ (ja m’estranya que els robocops no muntin plataformes en els peus i es camuflin amb dissenys multicolors fets amb rímels i diverses pólvores irisades), ara les anomena «Ejército del Aire y del Espacio», en una exhibició d’indigència cognitiva i mental pròpia d’un idiota profund, un vanitós amb total incapacitat intel·lectual, una maniquí de botiga, un mamarratxo amb totes les lletres i en majúscules, un perfecte desperfecte humà, al qual, se li podria perdonar la discapacitat, si ningú no el conegués; però els seus crims no poden tenir altra aplicació de la Justícia Real que l’execució pública, d’ell, i de tots els sicaris criminals del sionisme internacional que participen en tots els crims que el deficient està aplicant per a la destrucció absoluta del país, en el que és el CRIM D’ALTA TRAÏCIÓ MÉS ABERRANT I ABJECTE DE LA HISTÒRIA D’ESPANYA, perquè l’assassí es dedica a l’extermini de la població mitjançant els verins que li subministren els jueus i que ell fa pagar als espanyols que matarà, perquè el terrorista que li fa d’amo, la dona de fer feines dels caps abjectes del sionisme (la Reserva Federal i el BIS) així ho vol, i que l’Antonio, movent la cua, mentre li diguin ‘guapo’, executarà sense despentinar-se, perquè si alguna cosa és impossible de trobar en aquest sac d’escombraries que regalima porqueria i goteja per tot arreu la pèrdua d’oli, és dignitat; i tot el genocidi l’està practicant per tal d’aconseguir la renovació demogràfica amb éssers africans. Vegem el subnormal (en tot el text no hi ha un sol insult, no ens confonguem. La veritat pot doldre, però és la veritat expressada amb la més fidedigna fidelitat a l’accepció en termes lingüístics i científics):

https://t.me/NANOMNOTICIAS/10985, és subnormal o no? I ara una notícia, de la qual no puc certificar l’autenticitat, però que adjunto perquè, evidentment, és més que creïble, coneixent el tipus de tarat del qual parlem: https://t.me/RosselloCM/64365.

Però, com sabem i diu la dita, Déu els cria i el jueu els recluta per al servei a Satanàs, perquè, com són criatures defectuoses i amb mancança absoluta de principis morals i ètics, ni tenen tampoc la bàsica racionalitat que se suposa en una criatura divina, els retardats es fan companyia, com comprovareu tot seguit amb aquesta despulla humana, professor de bagasseria jesuïta, per a més glòria de la raça superior. El nivell d’idiòcia és extrem: https://www.20minutos.es/deportes/noticia/5022330/0/errejon-camiseta-seleccion-espanola-mundial-qatar/.

LA IDIÒCIA ÉS UN CRIM CONTRA LA SOCIETAT.

L’EXTERMINI DELS IDIOTES ÉS L’ÚNICA POSSIBILITAT PER A LA SUPERVIVÈNCIA DE L’ESPÈCIE.


Perquè aquests babaus, amb budells intracranials, que defequen així que parlen, són els responsables de les notícies que segueixen, perquè la seva missió és obeir els criminals i vendre els seus ‘suposats representats’ als interessos estrangers i als enemics dels seus pobles.

https://t.me/resurgente2020/37407, per què els jueus poden matar qui volen?

https://t.me/resurgente2020/37413, per què els jueus poden col·locar qualsevol idiota útil en les seves organitzacions criminals, sense que cap govern demostri que és un govern i no una colla de prostitutes de l’harem sionista?

https://t.me/elinvestigador_org/11559, aquí teniu l’exemple clar de com els assassins de la FDA desprotegeixen la ciutadania i emparen els criminals, mentre el pedòfil es passeja per Madrid fent curses, o potser, és que estan a la cacera d’algun nen desprevingut que tant agraden al psicòpata de la Casa Blanca, el prostíbul principal de la Reserva Federal (https://t.me/resurgente2020/37432).


DESCANS

Escoltem, per treure’ns el mal gust de la boca, les últimes paraules filmades del doctor Vladímir Zelenko, negacionista i denunciant dels crims contra la Humanitat, que ha mort, com altres moren o tenen accidents, com hem vist més amunt, sense que els jueus, on va vostè a parar!, hi tinguin res a veure, ells, pobres, que encara estan plorant el desastre dels camps, tot pixant-se de riure. Però, escoltem el darrer missatge d’aquest jueu bo, i això sí que és una excepció excepcional i insòlita; abans de continuar amb els desvaris que la raça superior ens dóna com a regals perquè ‘siguem feliços, tot i no tenint res’. Heu escoltat mai un missatge més ple i ric?

El doctor Vladímir Zelenko, en pau descansi al costat de Déu, com ell desitjava, que sense dubte, haurà descobert que no és el que creia, i potser la Divinitat li explicarà que en això de les vacunes hi entenia molt, però que confonia el Regne de Déu amb el Regne de Satanàs, per bé que, de ben segur, el perdonarà, ja que el doctor res no tenia a veure amb l’escòria sionista.

https://euskalnews.tv/video/ultimo-mensaje-del-dr-vladimir-zelenko-antes-de-fallecer-en-el-hospital/


HI TORNEM:

Al brut començament d’aquest escrit, amb un gos puçós que li agraden els gossos i les gosses, i més encara els circumcisos, cal afegir-hi, les proves de la devastació econòmica que està realitzant el lladre i corrupte a les ordres del seu amo:

https://t.me/resurgente2020/37405, L’Estat és una organització mafiosa i criminal que protegeix i sustenta les companyies de delinqüents, siguin les coves d’Alí-Babà de les putrefactes elèctriques o els exclusius femers dels bancs.

I el següent ens ho explica el senyor José Miguel Villarroya, que pel cognom pot ser parent meu, que descriu perfectament els criminals que ens governen i ens suggereix què és el que hauríem de fer: https://euskalnews.tv/video/villaroya-estalla-en-tv-y-se-marca-un-discursazo-la-inflacion-real-esta-en-el-30/. Mentrestant, el dandi imbècil somriu. Ho permetrem, o aplicarem el deure sagrat de la Justícia? I val a dir, que la pena de mort m’ha semblat sempre evitable, però avui, amb la colla d’animals i carronya actuals, no ens poden permetre cap negligència, perquè aquesta pesta, o s’elimina, o ella acaba amb tot el que de digne ha produït la nostra civilització, sense dubte, i malgrat tot els ‘peròs’, la més gran, enginyosa i ètica de la història humana, que no per altra raó, els jueus l’han de destruir, ja que amb ella present, la immundícia del seu món negat en deposicions i defecacions és impossible, que per això, trien, de tot el pitjor, el més execrable i repugnant.

És l’hora de la reacció, d’assenyalar els assassins i de dir-los pel seu nom. Mentrestant, l’acció del següent enllaç és una molt bona acció perquè els miserables idiotitzats rebin una reprimenda dels amos i hagin de descobrir-se com els tirans tarats i deficients que són:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11014. L’idiota vanitós, el gos Antonio, està per protegir els interessos dels ciutadans, no per enriquir-se i farcir la bagasseria de bitllets robats als ciutadans. I el pallasso del sionisme, riu i roba, i ho farà fins que a l’idiota se li parin els peus i se li estrenyi el coll. De fet, si en lloc de deposicions, tinguéssim jutges, ja faria temps que seria a presó i no hauria pogut destruir Espanya i els espanyols per a major glòria de la raça superior, a la qual serveix com la més baixa de les bardaixes.


A Hongria, un país que encara té una mica de dignitat, en el Parlament, un parlament similar però no igual als urinaris d’aquí, plens d’insectes i copròfags, la diputada Dóra Dúró resumeix el crim de tots els governs, el sionisme internacional i dels genocides sistemàtics: el psicòpata Fauci i el veterinari Bourla, assassins del mateix nivell que Stalin o Mao, els dos tirans que governaren a les ordres dels jueus i farciren la terra russa i la xinesa de cadàvers per a gaudi dels circumcisos de la raça superior.

https://t.me/resurgente2020/37434, de moment, el sionisme està exterminant un de cada cinc bebès, tres de cada cent joves i un nombre encara indeterminat d’adults, havent fet una neteja repugnant dels ancians, als quals assassinaven els metges i els polítics, d’acord amb les indicacions del BIS (FMI i Banc Mundial, i l’OMS) les màfies sanguinàries del final del segle XX i del segle XXI.


I conclourem, amb la gran sacerdotessa negra khàzar que dirigeix l’aniquilació d’Europa i l’extermini dels seus ciutadans, la filla dels Inferns, bruixa i criminal, amb uns antecedents històrics insòlits en la història femenina: la rèptil Ursula von der Leyen, una mamarratxa que CAP EUROPEU HA VOTAT i que el SIONISME INTERNACIONAL HA COL·LOCAT AL CAPDAVANT DE LA DESTRUCCIÓ GOYIM EUROPEA.

Ens ho explica en Gunnar Beck, parlamentari alemany del Femer Sionista Europeu, el Panòptic de la Tirania Jueva a Europa i urinari públic:

https://t.me/resurgente2020/37435, la bruixa dels Inferns i adorada amb devoció pels jueus, no ha de rebre altre premi a la traïció a Europa, que el que mereix la destrucció de tota una civilització mil·lenària, com el criminal del seu company i marit; que jo proposo que puguin celebrar la mort aplegadets, en forques distintes, però agafadets de la mà. I no ens confonguem, no és venjança, és la mínima justícia davant la dona (dona, curiosament) que ha destruït absolutament Europa. I perquè vegeu que és així, comprovem què és el que ens importa aquesta tarada, la criminal von der Leyen, per a la invasió i el sotmetiment europeu, seguint les ordres de la minyona assassina dels jueus, en Soros, la criadeta especialitzada en totes les abjeccions del món. Aquesta és la púrria que ve a enriquir Europa!

https://trotapoker.tv/video/los-nuevos-europeos/


EL MAL TÉ UN NOM.

SÓN LA METZINA DE LES METZINES ARREU.

ELLS NO DESISTIRAN.

MAI NO HAN TINGUT PIETAT,

ÉS MÉS,

GAUDEIXEN DEL MAL ALIÈ.

LA HISTÒRIA ÉS EL COMPENDI

DE LES SEVES MATANCES.

ON HI HA SANG I FETGE,

HORROR I FAM,

MISÈRIA I CORRUPCIÓ,

TOTHORA HI PUT

EL NAS DARRERE DE LA CORTINA.

SABEU JA QUI SÓN?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada