diumenge, 24 de juliol del 2022

CAÇAR POLÍTICS ÉS UN DELICTE ?


La filosofia política quant al ‘dret de revolta’: El dret de revolta és un dret reconegut als pobles enfront dels governants d’origen il·legítim o que, tenint origen legítim, han esdevingut il·legítims en l’exercici del poder, les quals coses autoritzen la desobediència civil o familiar i l’ÚS DE LA FORÇA AMB LA FI DE DERROCAR-LOS I SUBSTITUIR-LOS PER GOVERNS AMB LEGITIMITAT.


Dit això, escoltem el goril·la particular del psicòpata Gates quant a la verola de la mona, que ell per goril·la i rata coneix molt bé, tant, que, com l’escoltareu vosaltres mateixos, diu que ell ha decidit, ell, que no és metge sinó un genocida, ell, que no sap res de biologia, però que és expert en extermini, ell; ell tot sol ha decidit contra l’opinió dels ‘experts’ que hi ha alarma per ‘l’alarmant’ brot del virus de la verola. Fixeu-vos com ha de ser de gran la MENTIDA SIONISTA, que els ‘experts’ que treballen i obeeixen els amos a l’Organització de l’Extermini Mundial, coneguda per l’OMS, no gosen comprometre’s amb una fal·làcia d’aquesta magnitud. Però, això, no té gens d’importància, que el psicòpata va trucar el goril·la de corbata, bigoti i ulleres de pasta anys 60, i amb l’anglès adaptat a les capacitats de l’anglès macarrònic del simi, li va dir: «Goril·la, virus contra l’home blanc, per al bé de la raça superior!». I el goril·la, des d’aleshores, que no sap estar-se quiet entre les lianes, els troncs i les estructures metàl·liques de la gàbia de luxe construïda per la filantropia dels jueus. Escolteu el simi, reflexioneu-hi, i goseu dir-me que els sionistes no han decidit començar ara l’atac que pretenien de fer a la tardor:

https://t.me/RosselloCM/64781 (Només el primer tall, el de la mascota de Gates).

L’heu sentit bé: ell ha decidit, i l’alarma, només a Europa.

Qualsevol polític que segueixi les ordres d’aquest simi, és responsable de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, a afegir als que han comès durant dos anys.

Sense dubte possible, avui, caçar polítics no és cap delicte, sinó la demostració de la dignitat personal i nacional. L’únic dubte és si es pot considerar ‘polític’ un retardat intel·lectual, una prostituta sense ètica, un deficient cognitiu, un mamarratxo vanitós, un indigent mental, un psicòpata paraplègic, o qualsevol altra de les patologies cerebrals d’aquestes bagasses esclaves dels sionistes. La resposta és clara: evidentment no són polítics, però n’exerceixen; per això, la cacera d’idiotes dedicats a la política, és un imperatiu categòric en una societat avançada.

L’ESCÒRIA PARTITOCRÀTICA ÉS EL TEU ENEMIC.


Magnífica explicació de Karina AW a la posada en marxa de la segona fase del genocidi jueu a Europa: L’holocaust, l’únic i veritable holocaust, si exceptuem les matances massives jueves a la Rússia Soviètica i a la Xina de Mao.

https://t.me/elinvestigador_org/11838

https://t.me/elinvestigador_org/11839

https://t.me/elinvestigador_org/11840


Feta aquesta reflexió i aquesta invitació a defensar la llibertat, la dignitat i la independència humana, vegem com el sionisme criminal i els seus sicaris babaus preparen l’horror, sense treva, sense descans, sense escrúpols ni remordiments.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11467, el sionisme ja ataca les plantes alimentàries a Espanya, amb el consentiment i l’aquiescència del traïdor i genocida Antonio, el gos de Soros, sempre acompanyat del cor de les prostitutes.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11469, i ara, a Europa, on els jueus cremen els camps i acceleraran l’enverinament dels goyim, gràcies a la IMMENSA MENTIDA del genocida de l’OMS.

Mentrestant, a Nova Zelanda, el mamarratxo vestit de dona, continua servint els interessos de la raça superior, i ha convertit el seu país en un dels més avançats en l’holocaust jueu de la Humanitat: https://t.me/resurgente2020/38199.

Això sense oblidar el terrible canvi climàtic! Vegeu la terrible situació a la Gran Bretanya: https://t.me/RosselloCM/64772

I no oblidem el magnífic treball dels sionistes en la destrucció de la família i l’essència de la societat, tot, gràcies a la col·laboració de les feministes paraplègiques, com ho comprovareu en aquests dos vídeos:

https://t.me/resurgente2020/38225, i si amb això no en teniu prou, vegeu aquestes tarades: https://t.me/resurgente2020/38206.


I anirem concloent amb la solució als incendis forestals que provoquen els sionistes i els sicaris criminals al seu servei des dels governs locals, autonòmics i nacional, i que fa anys que han prohibit, perquè l’única cosa que no volen és preservar els boscos:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11476


Canviant de tema i posant-nos en la cultura de la raça superior, com sigui que la Mozart actual ha publicat ja la seva òpera ‘Motomami’ - que es veu que és un cant a la glòria del Nou Ordre Mundial -, no vull que els meus lectors es perdin la magnificència del músic de la història de la música, tot explicat pels portaveus del sionisme internacional ‘El País’:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11466


I davant de la meva profunda sorpresa d’última hora, us enllaço a un vídeo veritablement impactant, tan impactant, que em fa dubtar de tot el que he escrit en aquest blog:

https://t.me/resurgente2020/38204, potser haurem de posar-nos els verins jueus; la prova d’aquest testimoni és esgarrifosa! M’ha fet venir la por i tots els temors del món: I si els jueus són bons?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada