dissabte, 9 de juliol del 2022

BALL HASSÍDIC


https://www.youtube.com/watch?v=wn-WlW0EHS8

Després del Mambo, els jueus han respost amb un dels seus balls. Maco, oi? Saben que la guerra del goyim està en un moment culminant i clau. Per això, ells no cessen en la matança, com ha reconegut el mateix govern britànic, el qual ha certificat que hi ha un augment inexplicable de morts i que els nens moren un trenta per cent més si estan vacunats que si no. A Austràlia, ja sabem que les dones embarassades i inoculades amb els verins jueus pareixen nens amb deficiències en el sistema immunològic, un fet que només és possible per l’enverinament de la mare, encara que tots els vanitosos amb estetoscopi ho ignorin, com ho ignoren tot, llevat del feix de bitllets, que això sí, és l’ànima de la medicina i la vanaglòria d’aquests orgullosos ignorants.

Les notícies no són pas bones pels criminals sionistes: han hagut de volatilitzar la mentida de la verola de la mona, i han hagut de deixar de pressionar tant la gent perquè, fins i tot els més imbècils, ja comencen d’ensumar-se que això no va de virus i que els virus són uns altres, encara que no sàpiguen que són els jueus. A Holanda i a Itàlia es produeixen grans manifestacions; i esperem que aviat això es reprodueixi a tota Europa (fins i tot a Soroslàndia, és clar), però, val a dir que si es fan, no s’han de fer com ho han fet els ‘civilitzadíssims’ holandesos i italians, no; cal imitar l’excel·lent exemple dels valerosos homes de Sri Lanka, que han fet fugir per potes les escòries que dirigien el país i li han fotut foc al palau del criminal nacional en cap. Els sionistes saben que això és el que han de mantenir a ratlla, perquè la seva intenció és ofegar la gent fins que no pugui més, perquè han d’assolir que la gent es mati entre ella, sigui per un tros de pa o per un quilo d’arròs, o per una ampolla de llet per al nen. Això és el que pretenen, enfrontar-nos a nosaltres mentre el govern escampa els simis amb uniforme per mantenir la tirania i d’aquesta manera poder sotmetre tothom a les ordres dels enviats pel mateix Satanàs.

A Europa, la Corrupció Europea, comandada per la gran bruixa dels Inferns i sacerdotessa principal von der Leyen, ha aconseguit encarar la proa de la Unió al desastre, mitjançant l’augment dels combustibles amb l’excusa de la guerra que el sionisme fa contra Putin com abans la féu contra Hitler, mentre que els preus del gas i del petroli no és que s’hagin apujat sinó que fins i tot s’han abaixat; tanmateix, amb aquesta estratègia, es manté la Corporació de la Reserva Federal dels EUA, que avui dirigeix en ‘qualitat’ de president un dement com una catedral, perquè suri damunt de la destrucció absoluta de l’economia mundial executada quirúrgicament per l’escòria jueva. Als EUA, recordeu-ho, hi ha armes, i la destrucció dels esclaus de la Corporació Reserva Federal s’haurà de fer una volta acabada la resistència europea, la qual, si no reacciona aviat i comença a detenir, jutjar i executar els traïdors i els genocides que la dirigeixen des del Femer, els Governs i els Urinaris públics, no arribarà en llibertat a juliol de l’any que ve. La destrossa dels europeus, la cacera major i indiscriminada dels goyim blancs, el sionisme el té pensat per a molt aviat, que els verins ja estan inoculats.

Els nostres amics van destruir França amb la revolució francesa, i abans ja havien destruït Anglaterra amb Cromwell, hagueren d’esperar per destruir l’Imperi Rus fins al segle XX, on aprofitaren l’avinentesa i arrasaren els seus principals enemics, els alemanys, i ara, que tota Europa està venuda a les seves coaccions criminals, només resta Espanya, perquè no crec que aquestes escòries perdonin que no se’ls permetés destruir Espanya abans, i que es convertís en un Imperi on les escombraries no tenien res a fer i on han estat mal vistes sempre, fins a l’arribada del Borbó caçador, que els posà l’estora roja perquè sotmetessin la cristiandat hispànica que havien assolit de derrotar amb les independències maçòniques, però sense acabar de sotmetre-la als seus designis venjatius i criminals. La destrucció d’Occident continua, perquè aquest és l’únic propòsit dels nostres amics. Quant a la passió destructiva d’aquests monstres, crida l’atenció l’assassinat de Shinzo Abe. Qui haurà estat l’assassí? Qui haurà estat? Per números, ells són els primers candidats, ja que des que ha començat la IMMENSA MENTIDA són un bon grapat els que han rebut el passaport abans d’hora. Diuen que Abe era un ‘semi-feixista’, un nacionalista; i uns altres, que era un comunista, un defensor absolut de l’Agenda criminal de l’ONU i el sionisme. El cas és que si fos una puteta dels jueus, no hauria estat possible d’enviar-lo a l’altre món d’una manera tan senzilla. Tant de bo aquesta fos la protecció de totes les putes sionistes! Però el gos Antonio, la prostituta Macron, el pedòfil i amant de Klaus Schwab, Trudeau, o el mateix criminal Draghi, no se’ls pot disparar amb tanta facilitat. Aleshores, si ho penso, acabo deduint que els nostres amics s’han encarregat d’un inconvenient. Els motius, els assassins jueus els sabran. El fet és que Abe havia autoritzat en el seu moment la Ivermectina que salva vides, i havia prohibit l’administració d’unes vacunes perquè contenien metalls pesants, les quals coses, al programa d’extermini sionista, no acabaria d’agradar. I d’altra banda, Abe estava ben amistançat amb ‘gentalla’ com Bolsonaro, en el seu moment amb Trump i molt en contra de l’escurçó verinós Merkel, però sobretot hi havia afinitat amb Putin, una cosa que potser no haurà agradat als jueus. Tanmateix, és cert que poden haver estat els xinesos, que tampoc no li tenien cap simpatia. Això no obstant, si són els xinesos, són els jueus, no ho oblidem. És un cas curiós que el primer assassinat d’un exmandatari al Japó, un poble extremadament respectuós, s’hagi produït ara. I és clar, un pensa: qui va matar Lincoln? Qui va matar Garfield? Qui va matar els tsars de Rússia, i el darrer, amb la seva família de companyia? Qui va matar Kennedy? Qui va matar mitja Europa en dues guerres brutals? Qui va matar Saddam Hussein? I Gadaffi? I... No ho sé, no ho sé, però jo m’ensumo que darrere hi ha els nostres estimats nassos, que maten per plaer i bondat, per tal de fer un món millor.

Quant a això de la filantropia inherent a la raça jueva, i sabent que no són intel·ligents, sinó tan malvats com astuts i tant sense moral com mancats d’escrúpols, hi ha un fet que no entenc. Si la seva passió és la cura del goyim miserable, si els seus esforços vitals són per tal de convertir el món en un paradís, perquè acumulen el 95% de la riquesa mundial? No cal que es preocupin per la gent, que alliberin les nacions del deute que han contret amb aquesta colla d’assassins, i que no es preocupin, que prou s’arranjaran els països per resoldre els seus problemes, si ells no hi són. Tanmateix, l’obsessió jueva és salvar-nos tot enfonsant-nos en un deute impagable i que mai no perdonaran. Torno a dir-ho, intel·ligents no ho són, són ‘fillsdeputa’ com s’entén vulgarment aquest vocable, i per això, només inventen mentides per acabar de convertir la Terra en el seu jardí privat. Bona gent!, molt bona gent, i sobretot, tenint present el que van passar, el macabre acudit sense gust ni decència de la tragèdia dels camps de concentració. Una tragèdia, la segona guerra mundial, que recordeu que només va afectar aquest poble malaurat que es va dedicar a arrasar el poble innocent d’Alemanya sense descans ni treva una vegada rendits els seus exèrcits; a augmentar les seves riqueses amb una guerra cruel i sàdica, i que posaren les cireretes al pastís de la salvació mundial del ‘nacionalisme ètnic’ que representava el monstre Adolf Hitler, amb la bomba sobre Hiroshima i una de regal a Nagasaki, on gaudiren la commoció immensa del plaer de sentir l’extermini dels vençuts i, a més a més, essent civils. Si veritablement aquesta escòria pretengués el bé d’un sol goyim, actuarien d’una altra manera. Sense deixar de ser els més poderosos, podrien acabar amb la misèria i la fam del món d’avui per demà, tot mantenint el seu sistema criminal i corromput. Però, no, amics, ells gaudeixen amb la mort, amb la sang, sobretot si és d’innocents, que per això fan el que fan als nens (avortaments, extirpació d’òrgans amb el fetus viu i sense anestèsia, segrest de nens per a la xarxa mundial de pedofília, prostitució infantil, per no parlar quan ataquen militarment escoles, instituts i hospitals, no res, només per a fer uns riures). Ara toca aniquilar el poble ucraïnès, i per això hi han posat un pallasso deficient mental, però que és jueu i acatarà les ordres fins que no resti ni el record de què era un ucraïnès. Ells són així de venjatius i constants, pobres, després del que van passar segons la mentida de Jewlliwood sota la maldat intrínseca d’un poble bàrbar i ignorant com l’alemany, com ho demostra sobradament la història de la cultura i la civilització, que allí, en aquelles contrades, és com un desert estèril.

NO ENS ENGANYEM MÉS.

EN EL MÓN HI HA UNS MONSTRES, SÍ:

ELS SIONISTES JUEUS.

TOTS ELS ALTRES

SÓN MENTIDES D’AQUESTS FALSOS,

QUE PER FALSEJAR,

NI SÓN JUEUS DE JUDÀ

NI CONSERVEN ELS SEUS NOMS,

QUE ELS CANVIEN AIXÍ COM ELS PICA.

RES HI HA MÉS FALS QUE UN JUEU.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

I EM PENSO QUE

SHINZO ABE JA HO SAP.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada