dilluns, 18 de juliol del 2022

LA TARDOR SERÀ EL MOMENT


La tardor serà el moment per a l’ofensiva total del sionisme. Tot el que passa m’ho fa pensar: No hi ha cap evidència de cap virus nou des dels anys 70, i les morts, com ja vam predir els ‘conspiranoics’, són atribuïdes a la bestiola que no existeix; per tant, quan l’onada de morts s’acceleri, que ells saben els efectes dels verins a mitjà i llarg termini, aleshores trauran del barret un nou conillet, un virus malèfic i immortal, que segons ells causarà la mortaldat que ells provoquen amb els verins inoculats; i per tal de prevenir les lògiques reaccions ‘de n’estic fins als mateixos c...’, caldrà un confinament de camp de concentració, i amb aquesta mesura, procediran a la destrucció definitiva de les societats occidentals, que patiran el que no està escrit, perquè els sionistes tallaran les fonts d’energia i acabaran amb l’economia; que ja sabem que els psicòpates gaudeixen jugant mentre assassinen, i ells són així.

https://t.me/resurgente2020/38030

Tanmateix, a l’Argentina, a Panamà, fins i tot a Cuba, i aquí a Europa, als Països Baixos, a Itàlia i a França, hi ha protestes socials. La gent, el goyim, ho sap. Per això, ha aparegut una iniciativa que té origen al primer país NOM, a Austràlia, que proposa de muntar mobilitzacions arreu del món que es dirigeixin a les respectives capitals nacionals per demostrar l’oposició a la tirania sionista (ells són més mesurats, i no hi posen l’adjectiu). La idea em sembla bona sempre que el lema de la manifestació sigui: «Lliureu-vos per a ser jutjats». Fet aquest advertiment, convindria mantenir la gent a la capital una setmana, moment en el qual, si els criminals no es lliuren, la gent hauria d’anar a detenir-los (polítics, policies-sicaris, jutges, metges, rectors universitaris i tot aquell amb un càrrec de responsabilitat pública). Durant la setmana, els distints grups gremials haurien de coordinar-se per defensar-se, si cal, que caldrà; com també, constituir els tribunals on seran jutjats els delinqüents. Tractors, camions i organització massiva són impediments i obstacles per als mercenaris disfressats de policia. Els tribunals només necessiten una autoritat simbòlica (en el paper de jutge com a moderador) i grups de gent com a tribunal popular. Organitzats aquests grups de defensa i justícia, aleshores convindria fer una crida a la desobediència absoluta als estats criminals, inclosos els pagaments d’impostos i altres remuneracions als delinqüents que parasiten els estats, i tot seguit, nova mobilització exigint la rendició immediata dels responsables; procedint, en cas contrari, a la detenció per la força dels criminals, que recordem que és un dels principis fonamentals de la filosofia del dret polític. Certament, per això, cal molta organització, la qual cosa no serà pas fàcil, però només amb una marabunta alçada ‘pacíficament’ contra els genocides i traïdors a les pàtries, això té solució. Quant als LGTBIQ+ que tenen exèrcits de l’aire i del més enllà de l’infinit, no crec que ens hàgim de preocupar gaire, llançant-los pintallavis, miralls irrompibles, tangues mínims i sabates de plataforma, jo crec que s’atura l’ofensiva en uns pocs minuts i veuríem una hilarant desfilada de models. Potser l’única manera de guanyar aquesta guerra serà a força de posar-hi el que no sona i rialles. I vull deixar clar, que aquestes represàlies contra els genocides i traïdors ha de ser estrictament proporcional, i no s’ha de tolerar cap abús de cap tipus, fins que els criminals hagin estat sentenciats per la voluntat popular, el fonament de totes les constitucions nacionals dels països occidentals, i per tant, L’ÚNICA LEGALITAT VIGENT.

Confiem que això sigui possible. Perquè l’enemic controla els científics, avui, la immensa majoria d’ells, una colla d’analfabets integrals, d’especialistes en ximpleria útil, d’experts en exhibició de vanitat, o sigui, dels ignorants consentits per analfabetisme i utilitat:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11315, aquest és un exemple galàctic, però l’assortit d’idiòcies d’aquests retardats intel·lectuals és esfereïdora i sembla que no té límits: de la mort sobtada per canvi climàtic a la Covid que escurça el penis, passant per la nocivitat dels pets de les vaques o el forat d’ozó, pels avantatges de menjar insectes o els desavantatges de menjar carn, l’apujada del nivell del mar o els beneficis dels contaminants alimentaris.

Perquè l’enemic controla també l’insòlit grau d’idiòcia femenina:

https://t.me/resurgente2020/38011

Perquè l’enemic controla la malversació de fons públics dels criminals dels governs occidentals:

https://t.me/resurgente2020/38013, el fet de no justificar què hi pinta un psicòpata amb els miserables del govern, demostra com de miserables són els membres del govern i l’alta traïció.

Perquè l’enemic controla el manicomi sionista d’Alemanya, primer, destruint l’economia més gran d’Europa https://t.me/resurgente2020/38027, i després, sotmetent els bojos del manicomi, abans reconeguts com alemanys, i que destacaven per estar de volta quan tothom hi anava, i avui, que s’arrosseguen sota la impietat dels sionistes que els arrasaren sense contemplacions ni misericòrdia després que l’orgull alemany no els permetés de continuar amb el sotmetiment a la tirania i crueltat sionista dels anys 20 i 30. Aquí teniu els germanòfobs que esclavitzen els seus compatriotes com abans ho feien els ‘kapos’ dels camps de concentració: https://t.me/resurgente2020/38018. Pregunta: Com saben els sicaris sionistes que el virus serà més letal a la tardor? O és que saben que els sionistes començaran aleshores l’ofensiva definitiva?

Perquè l’enemic controla l’eficàcia del genocidi que executen els sicaris governamentals, per a glòria de la raça superior i el sotmetiment de les respectives nacions a la superioritat sionista, el que, sense que hi pugui haver el mínim dubte, és alta traïció, una cosa que quan la gent era digna, es feia pagar amb la vida i amb el desprestigi perpetu del miserable. Però, vegem un nou assortit de proves del genocidi jueu:

A Escandinàvia passa això: https://t.me/resurgente2020/38001,

al Tour, això altre: https://t.me/resurgente2020/38003,

a Lió, França: https://t.me/resurgente2020/38014, aquestes morts són responsabilitat de Macron, que cap francès no ho oblidi.

A la Corporació Reserva Federal dels EUA, els amos de BlackRock i Vanguard, testaferros del sionisme Rothschild, l’extermini de nens va segons les previsions jueves: https://t.me/resurgente2020/38019. I no us confongueu, no és infanticidi ni holocaust, és el preu a pagar per protegir els menors goyim, que ja sabem de la bondat inherent i implícita en la raça superior. O per què us penseu que és superior? Perquè són una colla d’assassins i de lladres sense ànima ni limitacions? No, home, no! Ja veureu quin món més bonic i més maco que us construiran!

I si amb els nens no perden un moment per a salvar-los, què dir dels nostres joves blancs! https://t.me/resurgente2020/38024, ells sempre al nostre servei.

Vegeu aquesta anti-semita, antivacunes, que es fa dir doctora, i no deixa que un nen caigui sota la protecció de l’estat ‘sanitari’ argentí i la voluntat sionista que dirigeix el país, per al bé del país i d’aquest nen, que tot i que ha estat alliberat de la mort o la malaltia crònica, no tindrà l’honor d’haver servit com a un bon esclau o màrtir a Israel: https://t.me/RosselloCM/64643,

I concloc amb un altre vídeo (només el tall des del minut 8:54 al final), en el que la lingüista i escriptora Veronika Kyrylenko pregunta al neurocirurgià retirat, el doctor Russell Blaylock. Jo diria que diu tota la veritat; però potser sí que els tòxics jueus fabricats per psicòpates eugenistes pretenen salvar la Humanitat d’un desastre, que jo només sóc un pobre idiota que sospita de tot sense fonament ni proves.

https://t.me/RosselloCM/64648


LA TELE JA HO VA DIR:

«GAUDIU DEL DARRER ESTIU»

LA TARDOR SERÀ DURA I FREDA.

ÉS L’HORA DE LA VERITAT SIONISTA.

SI NO HI HA UNA VERITABLE CONTRAOFENSIVA,

LA VIDA HUMANA AL PLANETA

ESTARÀ EN SERIÓS PERILL.

PREGUNTO:

QUI ODIA L’ESPÈCIE HUMANA, QUÈ ÉS?

UN MONSTRE? UN DIMONI? UN SIONISTA?

O LES TRES COSES ALHORA?

LA GUERRA CONTINUA...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada