dimarts, 5 de juliol del 2022

LA GUERRA SIONISTA


L’escòria jueva fa segles que manté una guerra soterrada contra l’home blanc i la civilització cristiana i grecollatina. La immundícia ètica dels fills de l’Infern no té límits, escrúpols ni remordiments, i això se us farà palès després de veure les barbaritats que executen aquesta raça d’assassins despietats. Anem per feina:


EXTERMINI SILENT

Des de la fundació de la medicina al·lopàtica pel criminal Rockefeller, els jueus han materialitzat un extermini i afebliment de la raça blanca – sobretot, però no només - en el que és veritablement un holocaust, absolutament estudiat i organitzat com una màquina de destrucció i aniquilació sistemàtica. Les vacunes fa molts anys que sabem que, de bo, no en tenen res, més aviat tot el contrari; tanmateix, la sinagoga del crim i els sicaris dels idiotes útils (polítics, metges i jutges) han imposat aquest sistema tan subtil com pervers de destrucció: la més brillant idea dels assassins per excel·lència.

Vegem-ne les proves:

Michel Chossudovsky, escriptor i economista canadenc, ens explica clarament els assassinats que realitzen els governs occidentals sota les ordres de la màfia sionista:

https://t.me/resurgente2020/37494, no són vacunes, són verins, i són verins JUEUS.

Els instruments criminals i les MENTIDES de l’escòria jueva només poden rebre la justa consideració de ser l’abjecció més repugnant de la història, una abjecció que descriu perfectament els monstres que són aquests animals arribats de l’Infern:

https://t.me/resurgente2020/37517 i https://t.me/resurgente2020/37518. Si la notícia sobre la bagasseria criminal Johns Hopkins University és certa, no hi ha cap dubte que TOTS ELS RESPONSABLES d’aquest femer haurien de ser ajusticiats sense perdre gaire temps. No són educadors, són ASSASSINS.

L’evidència de la massacre mundial surt diàriament a la premsa sionista, perquè els agrada fotre’s del goyim mentre els aniquilen, que els jueus són així de filantrops. Aquí teniu la prova concloent de la participació i col·laboració activa d’Urkullu i tot el femer del Govern del País Basc, la sucursal criminal privilegiada dels jesuïtes (que, recordeu, fundaren ETA).

https://t.me/elinvestigador_org/11608

I aquí teniu a l’assassí Argimon, el sicari responsable de l’extermini a la Soroslàndia dirigida pels lacais de la Genociditat del mamarratxo, el Pétain de Pineda.

https://t.me/resurgente2020/37511, aquest és el nivell intel·lectual de l’assassí Argimón i de l’associada, l’assassina Darias, ella, la botxí en la gran Sinagoga Espanya. Aquests són els responsables dels camps d’extermini respectius.

El doctor Dietrich Klinghardt ens ho explica en aquest vídeo: Així actua l’escòria jueva quan algú els impedeix de prosseguir amb l’holocaust: (El vídeo conté altres notícies, però m’interessa sobretot l’explicació del doctor quant als 30 científics que han estat assassinats pels jueus; i després, el darrer fragment del vídeo, on veureu un nen sa, la víctima favorita de l’escòria dels Inferns... I als fets em remeto: Penseu en la Planned Parenthood, la més repugnant màquina d’extermini inventada mai per l’ésser humà, obra de les nostres ‘plorades i estimades víctimes’!)

https://t.me/RosselloCM/64409

Aquests fets demostren que l’Holocaust és una IMMENSA MENTIDA, un altre engany d’aquesta raça d’éssers repugnants, que acusen els altres del que ells fan des de començ del segle anterior, amb vacunes, amb la medicina tòxica, amb l’enverinament dels aliments i amb totes les altres estratègies ideades per aquests assassins per ADN. Per això impedeixen que es digui res de l’Holocaust, perquè si tothom sabés que han mentit incansablement, que han assassinat o perseguit i desprestigiat tots aquells que han gosat denunciar la profunda perversió d’aquests animals infernals, aleshores, la xurma judaica estaria en veritable perill, perquè ningú amb senderi els suportaria. I ja va essent hora de demostrar als assassins que la resta no ho som i que no estem disposats a deixar-nos matar, almenys, sense cobrar-los la factura. NO HI HA HAGUT NI HI HAURÀ DAMUNT DE LA TERRA PITJORS CRIMINALS I ASSASSINS QUE ELS JUEUS. LA HISTÒRIA HO CERTIFICA EN QUALSEVOL MOMENT, I EL PRESENT HO RATIFICA.

Que l’organització de l’holocaust de l’home blanc és una estratègia absolutament pensada al mil·límetre, ens ho demostra la rata americana per excel·lència, el genocida professional Anthony Fauci, que fa més de quatre dècades que dirigeix l’holocaust jueu de l’home blanc a la Corporació de la Reserva Federal dels EUA i, de rebot, al Femer Sionista Europeu.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11077



DESTRUCCIÓ DE LA CIVILITZACIÓ EUROPEA

Que aquest és el propòsit, no n’hi ha cap dubte. L’home blanc ha estat l’únic que se’ls ha enfrontat i els ha tractat, no de destruir, sinó d’expulsar-los d’Europa. Potser ja és hora de no expulsar-los! La intoxicació social només la poden dur a terme amb indigents mentals, paraplègics cerebrals, dandis idiotes, ambiciosos sense escrúpols i covards, minusvàlids ètics, psicòpates superdotats i tota la resta de tarats, que són els que governen occident (per a poder executar l’holocaust) i les institucions (per a poder destruir de soca-rel la civilització més notable de la Història Humana). Això ho veurem en els desgraciats que ens acompanyaran tot seguit, i ho podrem comprovar en la tasca de les bagasseries jesuïtes, les més perfectes màquines de fabricació d’idiotes útils i vanitosos.


Abans però, una endevinalla. Vejam si sabeu qui és el gos, qui el pedòfil i qui l’idiota útil en aquesta instantània obtinguda al Cottolengo, secció ‘deficients irrecuperables’:

https://t.me/elinvestigador_org/11609

Més avall, teniu, tot sol, i en dos enllaços, el dandi deficient i ambiciós, l’idiota compulsiu, el retardat cognitiu, mancat de qualsevol principi d’ètica i amant dels membres circumcidats i del Begoño, del qual encara no entén què li penja, tot i que li agrada. El gos de Soros, el criminal més gran de la història d’Espanya i alhora la deficiència mental més sorprenent, perquè costa de creure que hi pugui existir un animal tan poc desenvolupat i que es cregui que és un ésser humà, sense adonar-se que és un simi ben vestit, un simi agraciat, si ho voleu així, però amb un crani a vessar de fems i porqueria: un miserable esclau i traïdor, un repugnant i abjecte assassí i lladre.

https://t.me/resurgente2020/37512 i https://t.me/resurgente2020/37513, aquest criminal, cínic i mentider, és imprescindible que sigui ajusticiat. No hi ha cap raó ni principi ètic, judicial ni jurídic (ni tan sols els drets humans, perquè no ho és) que pugui ajornar aquesta imprescindible necessitat social. A més a més, hauria de ser una execució pública, retransmesa per televisió i en un horari de màxima audiència, perquè així els nens aprenguin què és el que s’ha de fer amb els psicòpates narcisistes i els idiotes profunds que només serveixen per a la destrucció, i que són la ‘cosa’ que fa impossible la convivència en una societat. Aquest degenerat, aquest traïdor i esclau dels jueus, aquest assassí sense ànima i que cobra per cadàver adjuntat a l’holocaust; escombraries com aquesta, han de ser immediatament exterminades. I no siguem mel·liflus i ens emparem en principis que són en realitat barbaritats. Si aquest dandi idiota és el que incentiva i permet l’assassinat dels nadons, hem de tenir consideració amb un avortament real i crescut, del qual, no hi pot haver cap dubte, que el millor que hauria d’haver fet era no néixer? Si voleu, podeu entendre-ho d’aquesta altra manera, com a ell li agrada que matin nens que no han nascut, li apliquem la llei de manera retroactiva; no sé si m’enteneu: Un avortem a cinquanta anys; que mai no és tard, si el final és feliç. I que el final seria la felicitat absoluta del poble espanyol, d’això, no hi pot haver el mínim dubte. La relació d’alguns dels seus crims han estat exposats en aquest blog, i no els repeteixo perquè només l’enumeració d’alguns d’ells, ocupa un foli sencer; només la relació, posats un crim al costat de l’altre. Si això té dret a la vida, la vida humana no té futur. Que, al capdavall, per això és el gos de Soros, la minyona de l’escòria sionista.

I ja que esmentem el seu amo, el terrorista número u del món, i el jueu més repugnant de l’actualitat, si és que entre les escòries és possible de fer-hi diferències, vegem un perfecte resum d’aquest psicòpata, o sigui, jueu, dedicat en exclusiva a la destrucció de la civilització occidental, mentre els socis Bourla, l’assassí de Pfizer, i els tarats de Gates i el seu goril·la, ens exterminen en l’holocaust dissenyat per la filantropia del món, els homes que només volen el nostre bé, o sigui, veure’ns a tots sota terra, o servint-los i servint Déu en la Sinagoga de Satanàs.

https://trotapoker.tv/video/el-mundo-de-soros/

La raça espúria, com hem vist, va aplegada a les bagasses jesuïtes, tot sigui pel servei a les Potestats Infernals. LGTBIJKQ+, feminisme, pedofília, depravació i destrucció de qualsevol principi ètic o moral. Una infàmia que Danone, com a bons prostituts, obeeix:

https://t.me/resurgente2020/37514, Danone no ven productes lactis, ven merda. Confio que no comprareu res més a aquesta colla de degenerats.

Per sort, hi ha esperança, perquè de mica en mica, fins i tot els més abduïts per la màquina de destrucció social ideada per l’escòria jueva, comencen a adonar-se, i per sort, encara hi ha gent íntegra i que no cedirà a les temptacions dels Inferns, als diables dels nassos. Esperem que el jutge uruguaià, Alejandro Recarey, aconsegueixi posar en evidència l’assassí Bourla i els criminals de tots els governs occidentals, amb la qual cosa es posaria en evidència la naturalesa criminal dels sionistes, comprovaríem que estan duent a terme un genocidi calculat i que són els que s’han inventat la IMMENSA MENTIDA DE L’HOLOCAUST per provocar el remordiment de consciència per una barbaritat que mai no esdevingué i que ells es van poder inventar perquè, en realitat, SÓN ELLS EL QUE L'EXECUTEN DES DE COMENÇAMENT DE SEGLE, amb totes les mentides que ens han fet tragar quant a la medicina, la ciència, la història, les arts, la música, els viatges espacials i el món de cartó-pedra que han dissenyat per acabar amb la cultura i la civilització més rica en arts i ciència de la història de la Humanitat, allò que els fills de Satanàs mai no podran suportar. Ells són els que maten nens, els que violen nens, els que els extirpen els òrgans per a no envellir, el que escampen arreu del món la perfídia, la ignomínia, la decadència i l’abjecció.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NO MIREU A CAP ALTRE LLOC:

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NO TINGUEU CAP PIETAT:

ELLS SÓN ELS QUE RIUEN

MENTRE US VEUEN MORIR.

ELLS SÓN LA MENTIDA,

EL CINISME, LA FALSA ACUSACIÓ,

LES FALSES VÍCTIMES,

ELLS SÓN ELS PITJORS ASSASSINS,

ELS MÉS CRUELS LLADRES,

ELS MÉS IMPIUS,

ELS MÉS OBSCENS I TARATS,

VIUEN DE LA SANG I LA MORT,

DE LA MISÈRIA I LA FAM ALIENA,

VIUEN DEL SOFRIMENT,

QUE ÉS EL QUE MÉS ELS FA GAUDIR.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

ASSENYALEM-NOS I DEIXEM-NOS

DE

MARICONADES’.


P.S. Podeu dir-me ‘nazi’, però no em podreu dir ‘imbècil’.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada