dimecres, 13 de juliol del 2022

DADES I IMPUNITAT CRIMINAL


La guerra s’intensifica, l’enemic sionista, tot i que controla els sicaris i l’exèrcit de paraplègics mentals i d’homes sense honor al seu servei, prossegueix amb la matança i la destrucció de l’home blanc i la cultura occidental, amb l’aquiescència dels deficients intel·lectuals i les abjeccions ètiques que per vanitat i orgull es converteixen voluntàriament en meuques i coses sense honor, ex-humans, infrahumans, la qual cosa s’ha de tenir molt en compte a l’hora de jutjar tots els seus crims, perquè un ésser humà en els seus actes sempre demostra uns valors i una capacitat cognitiva, i aquesta marabunta de psicòpates i febles mentals, mancats de qualsevol principi ètic envers els semblants, la nació o els valors individuals i socials, en justícia, no pot ser tractada com si fossin éssers humans (els drets dels quals han violat sistemàticament, la qual cosa és la prova que no poden ser tractats com a éssers humans, perquè no ho són), sinó que cal aplicar-los la mateixa justícia que aplicaríem a un escurçó que ens vol mossegar.

Vegem el seguit de dades que corroboren ‘el genocidi infantil’, després del gerontocidi inicial i l’enverinament massiu de la població amb les armes biològiques dels sionistes, fabricades a la indústria de l’extermini que són Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson i AstraZeneca, gràcies al suport financer dels testaferros dels Rothschild i companyia, BlackRock i Vanguard, sobretot.

https://t.me/elinvestigador_org/11702

https://t.me/elinvestigador_org/11709

https://t.me/elinvestigador_org/11703

https://t.me/resurgente2020/37807

Això no és genocidi ni delicte de terrorisme ni d’odi ni de res, això és pura filantropia sionista, no us confongueu!, que com veurem en aquest escrit, el prostíbul de Soros amb els gossos al davant, l’Antonio i el Preparau, ja han signat la llei de Soros que impedeix criticar res del que facin els assassins jueus, sigui la destrucció dels nens, matant-los, violant-los o atemptant contra la seva integritat física i mental, sigui la destrucció de l’economia, sigui amb el robatori sistemàtic i l’esclavatge de la societat, sigui per la importació d’universitaris africans, que bé que mereixen una oportunitat, sigui per incitació a la violència, tot promovent els enfrontaments, com passa a Holanda, que els esvalotadors són protegits per la policia, que els porta a lloc i els recull després; o sigui per qualsevol altre dels crims d’aquests criminals inveterats, lògicament, inclosa la IMMENSA MENTIDA DE L’HOLOCAUST.

La filòsofa de la branca del dret, l’holandesa Eva Vlaardingerbroek, de fàcil pronuncia, ens explica molt breument com els sionistes volen robar tota la terra dels pagesos holandesos, la qual cosa, d’acord amb la llei espanyola dels gossos de Soros, és molt bo i ningú no ho ha de criticar, si no vol anar a parar a la presó. No puc concebre la insignificança del rei com a home, és senzillament tan repugnant com una escopinada bruta. Ni dignitat, ni honor, ni seny, ni capacitat, ni autoritat, només idiòcia reial i alta traïció al seu poble. Una joia, vaja.

https://t.me/resurgente2020/37794, i la rata sionista de Schwab, el psicòpata amb deliris sexuals que voldria ser una dona casada i vestir de núvia sempre, model i estil sadomasoquista, però en blanc i amb tanga, a mes d’un barret canotier molt elegant, ho confirma: https://t.me/resurgente2020/37814.

Tot per al teu bé, i sobretot, per al bé dels pagesos holandesos. I no podem dir que això és un delicte, perquè serà odi contra els jueus i, per tant, antisemitisme, tot i que l’actuació del sionisme és una clara incitació a la violència. Pobres, ells, que ho passaren tan malament amb la modalitat ‘intubació germànica’, aleshores, per motius d’infraestructura, intubació general; i no individual, com tan delicadament avui ho fan ells, que paguen a l’hospital per cadàver recollit.

Centrem-nos, doncs, en la destrucció de l’estat de dret que executen obedients els sicaris sionistes, com també en el servei institucionalitzat de tràfic de menors; aquestes dues barbaritats que es produeixen a la Soroslàndia catalana, tres zones on es practica el crim i la delinqüència des dels prostíbuls del govern amb el suport i l’aplaudiment de les foques, les paneroles, els insectes i els bacteris que emplenen de putrefacció l’urinari públic de cada una de les zones del Gran Centre de Prostitució de Soros:

https://t.me/elinvestigador_org/11711

No hi ha paraules per tot plegat. La colla de criminals que governa (és un dir) Balears, no és que hagin de ser tots a la presó de manera perpètua, sinó que per tal de fer un bé real a la població, se’ls hauria d’exterminar immediatament i sense gaires miraments. Compteu els delictes – obvieu ara el genocidi – que han comès sobre la població, contra la voluntat de la població, en perjudici de la població i en benefici propi, amb abús de poder, i sabent del tot, que el que estaven fent era ABSOLUTAMENT IL·LEGAL. A mi, personalment, el perdó, o un ‘ho sento’, em rellisca. Soga, i netegem. I això que estic dient, ni els sionistes ni els gossos de Soros amb els excrements ensinistrats al capdavant, no poden considerar-ho delicte d’odi, perquè no són cap grup, ètnia, ni minoria, encara que siguin de la religió satànica, que en tant que satànica no pot ser considerada religió, sinó que són una banda de delinqüents. De manera idèntica no és, ni pot ser mai delicte d’odi, assenyalar el sionisme criminal, perquè no se’ls assenyala per jueus, se’ls assenyala per assassins, per lladres, per corruptes, per pedòfils, per traficants de tot, droga, armes, dones, nens, negres i moros, etcètera, per estafadors professionals, per adulteradors del preu de les coses, per provocar crisis que els beneficien en contra dels interessos de les nacions, per destruir els valors cristians i els fonaments ètics i morals de les societats i civilització europees, per enverinar massivament des de fa dècades la gent, i sobretot els nens, amb tòxics suposadament medicinals, per prostituir la ciència, les lletres i les arts, per subornar allò que es pot subornar, per matar allò que no els interessa que segueixi viu, sigui home, animal o cosa, que ells són molt així, de pocs miraments; per provocar les situacions que ells després vénen a resoldre per a benefici propi; per coaccionar i amenaçar, i fins i tot liquidar, aquells dirigents que no estan disposats a servir-los com ells serveixen el Diable; per mentir i enganyar com a modus vivendi; per fer impossible la vida tranquil·la en convivència i col·laboració, si és que algun d’ells passa per allí... i no perquè siguin jueus. Que això, ser jueus, ho tenen de més a més, per elecció suposadament religiosa, ningú no és perfecte; però no se’ls odia per jueus, se’ls odia per criminals, perversos, pèrfids i nocius, com ho demostra tot el que fan a la societat occidental en tots els fronts.

I ara, una de les prostitutes preferides del sionisme i la maçoneria política i judicial valencianes, la tarada i deficient mental Mònica Oltra. Només se li ha de mirar la cara per veure-ho, que la intel·ligència en algun lloc sempre es manifesta, sense fer-ho, però, enlloc en aquest tros de carn. Llegiu la notícia i feu-vos-en càrrec, del que significa:

https://t.me/resurgente2020/37822, aquesta ‘senyora’, o ‘madame’, ha desgraciat la vida de 718 menors en quatre anys, en posar-los al servei dels amics del sionisme perquè abusessin d’ells; per la qual cosa ella era retribuïda, és clar. Una repugnant proxeneta amb l’agreujant d’abús de poder i deixadesa de funcions, maltractament i violació dels menors al seu càrrec... Jo, és que m’encenc, jo la penjava davant de la conselleria, no demà-passat, demà; i no avui, perquè la gent té el dret de gaudir d’una exhibició ètica i instructiva com aquesta. I si depengués de mi, la forca no seria de les que desnuquen així que caus, i no per sadisme, no; sinó perquè almenys durant uns minuts sentís el que han sentit les seves víctimes, i abans de partir, aprengui alguna cosa d’aquesta vida a més de ser una rata d’escombraries, repugnant i orgullosa. No és una persona, és un sac de fems. No penjaríem un ésser humà o una éssera humana, que ella és feminista (és que ho té tot!), penjaríem un ninot ple de merda. I penseu que la feminista era la proxeneta que servia les menors als mascles perquè les respectessin i les empoderessin! La cara ho diu tot, és l’espill de l’ànima.

Ara que els gossos de Soros han protegit l’espècie errant i ‘desprotegida’, vegem què són aquests sionistes filantrops i benefactors:

https://t.me/voluntasoficial/3333

I ja que parlem d’escatologia, el psicòpata número u del món, un personatge que no hi pot haver ningú que hagi sentit la paraula psicologia que, en veure’l, no hi vegi el paradigma del psicòpata perillós, perquè se li veu arreu; com a la tarada de l’Oltra, la indigència ètica i mental. Ambdós són deficiències cognitives i crueltats ètiques similars, els dos profundament idiotes, els dos profundament maquiavèl·lics, els dos profundament sinistres i sàdics, i els dos, profundament repugnants. L’Oltra estarà contenta, l’he comparat amb el psicòpata suprem de la Humanitat.

https://t.me/resurgente2020/37817, és veure’l, i em vull la sang. Que algú pugui creure una paraula d’aquest sonat, sembla increïble, però també semblava increïble que s’hagués casat amb un senyor: https://t.me/voluntasoficial/3330. La cosa abans del divorci va anar així:

El tarat: I com és que no m’havíeu dit que les dones no tenen això?

El Sanedrí sionista: Hehehehe.

El tarat: Ara dec ser un homosexual heterosexual que practica actes homosexuals amb homosexuals que són un heterosexual o transvestit, o transgènere...

El Sanedrí sionista: No pensis que t’empatolles. Si no t’agrada que li pengin arracades entre les cames (La resta: Hehehehe), doncs, divorcia’t. Ara bé, fes la feina d’aniquilar els goyim o t’aniquilarem a tu (La resta: Hehehehe). Si vols una companya sense bijuteria, ja te’n trobarem alguna. Però, deixa’t de romanços i fes la feina, que tenim milions de verins sense administrar.

El tarat: És que estic una mica entristit, com un ordinador amb un virus.

El Sanedrí sionista: Recorda Lincoln, Garfield, Kennedy, Patton, Alexandre II de Rússia, la família Romanov, Carrero Blanco, Ceaucescu, Hussein, Gaddafi, els negres aquests que dirigien tribus nacionals a l’Àfrica, el d’Haití, o mira, el de l’altre dia, el japonès... Ara imagina’t els peixos menors, els Mullis, els Montaigner, els Zelenko... La Madej s’escapà, però ara ja anirà més amb compte... I deixa d’entendrir-te tot mirant la foto del teu exmarit. Vejam si serà que t’agradaven les arracades! (Els altres: Hehehehe). Posa’t a matar gent, que la gent ja s’ho ensuma.


La filantropia sionista que vol el bé de la Humanitat, la pobresa i la malaltia per a tots sense excepció, està provocant les reaccions de la gent. És hora d’assenyalar-los, el SIONISME ÉS EL MAL DEL MÓN I ELS SEUS MEMBRES ASSASSINS, i no calen ni proves, perquè les evidències ofenen la intel·ligència, penseu en Kissinger o el ximpanzé que posaren a la Casa Blanca, també casat amb un home. Quina obsessió que tenen! El Gates, la Mona keniana, Antonio, el gos de Soros, Renzi, l’exprimer ministre italià; i els que no sabem, que vés a saber si la Mònica no és el Mònic, encara que, de fet, sigui el que sigui, no és un ésser humà.

Així es pixen els jueus damunt dels britànics blancs:

https://t.me/RosselloCM/64563, possibles futurs ministres britànics. Per què a la Índia i a l’Àfrica no hi ha ministres blancs? Doncs perquè les races superiors estan ocupant els llocs que els corresponen per dret natural, i així Europa viurà una civilització mai somiada. Què us penseu! Sort han tingut els altres continents de no tenir homes blancs a la política! Per això, Europa fou l’escombraria del món durant mil·lennis. Ara arribarà el progrés. A Catalunya vam tenir el moro, el mamarratxo, que es creia català i que mai no ho serà i que va importar tot el que va poder de la gentalla marroquina (els Menas) per mantenir-los amb els diners dels catalans; i a Madrid, tenen de diputat un negre manter que venia falsificacions després d’entrar il·legalment al país, i que lògicament, hi té tot el dret, per damunt de qualsevol espanyol, ja que l’amor a Espanya, el coneixement de la història, de les tradicions i dels costums, l’empatia amb la idiosincràsia espanyola, per no dir la capacitat intel·lectual demostrada, fan que d’acord amb la distopia sionista, un negre paràsit i irregular tingui més dret que un espanyol a accedir al parlament espanyol. Són inclusius o no, els sionistes? Per això, a Israel tots els ministres són negres, indis, asiàtics, palestins o maoris. Tot és lògica, pura lògica i sentit comú.

Mentre els jueus sionistes continuen el genocidi i la destrucció de la civilització grecollatina i cristiana per a major glòria de Satanàs, tot sigui dit, amb l’ajut impagable del seu fill, des de la ’presidència’ de la seu de la Gran Bagassa de Roma, el món està revoltat, i ja sabem que l’olor de sang excita els nostres amics. Penseu en la sang que ha estat vessada per ells durant tants d’anys! La història és tossuda, i si hi cerques, els veus com els nassos darrere de totes les cortines del món. Però, vegem imatges de la gent que ja sap qui és l’enemic a batre:

https://t.me/resurgente2020/37825

https://t.me/resurgente2020/37809.


La llei que han aprovat els gossos de Soros, els traïdors d’Espanya, que es beneficien dels suculents regals i pagaments per la peça blanca caçada, aquests ínclits models ètics, han signat la demanda dels amos jueus del país, i accediran de genolls a lliurar la llibertat, la dignitat i la independència de la gent als amos. Tanmateix, la llei va contra el principi fonamental de la llibertat d’expressió, i encara que silenciïn i tanquin a la presó la gent que diu la veritat, ELS JUEUS NO LA TINDRAN MAI. Res no hi ha més fàcil que demostrar que una cosa no és mentida; ja no dic, assegurar que és veritat.

Si han aprovat aquesta llei, és perquè l’atac dels degenerats, dels tarats, dels malalts i de les malaltes, molt abundants avui, s’acreixerà, com també l’accelerarà la destrucció definitiva d’Espanya per a glòria del sionisme internacional; una rendició, i un lliurament de les claus del país, que tindran l’extrem deshonor de fer el gos narcisista i idiota de Soros i el deficient mental amb corona, mentre els LGTBIQ+ vestits de militars aplaudeixen amb les orelles i els penis trans (a duo), contents d’això i que l’exèrcit de l’aire ara també sigui de l’espai. Ells, ‘molt animades’, van proposar Ejército del Aire, del Infinito y del más Allà, amb una bandera irisada amb un escut (bé un dibuix una mica infantil, tot sigui dit) al mig, amb una nau, confusible amb el grafiti típic d’un penis, que comença a penetrar en els obscurs territoris de l’infinit, representats per una mena de vagina fosca, al damunt de la qual hi lluïa el símbol de l’infinit, i dessota, el lema militar: «Todes somes une», flanquejat per dues dones en una morrejada, en un dibuix una mica naïf, i a la dreta, per dos homes en el mateix i enriquidor gest. Algun dia haurem de parlar d’aquesta rara espècie militar, que si us explico quines són les pretensions dels homosexuals amb càrrec per tal de fer la presentació d’armes, no em creureu!


SI D’UNA COSA, NO TE’N DEIXEN PARLAR,

TINGUES PER BO QUE ÉS MENTIDA.

SI A ALGÚ NO POTS CRITICAR,

TINGUES PER BO QUE ÉS EL TEU AMO.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada