dissabte, 23 de juliol del 2022

ELS ESCORXADORS


Us presentaré tres proves de la tirania jueva i de la submissió humiliant dels idiotes, que en la humiliació hi troben la justificació al seu orgull. Quines coses, oi? Aparentment semblen humans i normals, però són deficients cognitius i paraplègics ètics, que gràcies a l’encefalograma pla, poden ser modulats i teledirigits, i a ells, això, els omple de goig i de satisfacció. Idiotes. Perquè qui no és plenament conscient dels seus actes és idiota, més encara si els seus actes són criminals i no se n’adona, i en aquests vídeos podreu veure diversos exemples d’allò que és imprescindible exterminar per salvar l’espècie.


Comencem pel pallasso portuguès, un aturat neuronal, a part de miserable sense remordiments, i us el posaré en dos exemples perquè vegeu el grau de la immundícia:

https://t.me/voluntasoficial/3464, defensant el canvi climàtic, o sigui, idiota sense possible recuperació.

https://news.un.org/en/story/2022/07/1122272#:~:text=The%20latest%20UN%20projections%20suggest, l’ONU, l’Organització sionista per al control i l’extermini de l’home blanc, s’alegra que, per primera vegada des de 1950, la taxa de creixement és la més lenta, un motiu de satisfacció doble, per la disminució de goyim i perquè els resultats demostren l’eficàcia del genocidi jueu. I el Guterres s’alegra que la matança ens ajudi a regular la població del planeta, més, quan amb l’excusa de la calor, poden justificar sense fer sospitar els babaus, la matança que està provocant el verí injectat pels sicaris dels sionistes.


Deixem el portuguès, i analitzem la conducta de l’assassina Darias, el monstre que dirigeix el Ministeri de l’Extermini. Recordeu que l’animal dels jueus, menja d’acord amb els goyim que caça, i com sigui que els assassins universals paguen bé, doncs, la dona ja ha advertit que continuarà amb el genocidi amb una altra dosi, que segurament no serà l’última; al capdavall, els seus ingressos depenen dels ingressos als cementiris. La prova que presenten les dades del mateix Ministeri de l’Extermini és irrefutable: Des de l’administració dels tòxics sionistes, la mortaldat ha augmentat desproporcionadament, així com el registre de totes les altres malalties. Tanmateix, l’assassina Darias, no vol deixar de cobrar, vejam si qualsevol altra prostituta de l’entorn del gos de Soros, li pren la plaça.

https://t.me/resurgente2020/38181

No són prou els crims d’aquesta psicòpata per detenir-la, jutjar-la i aplicar-li la sentència, que només pot ser capital, perquè el delicte és genocidi, i és un crim de lesa humanitat, que ha executat, ha amagat i que s’entossudeix a continuar?


I deixant Soroslàndia, on l’amo està molt content de l’idiota d’Espanya i el cor de les prostitutes, que mai no havia pensat de trobar tanta escòria humana a Espanya, i això que ja coneixia la púrria dels Països Catalans; però, deixem Soroslàndia i entrem en el manicomi alemany o com ja se’l coneix: Bauernhof der Juden.

https://t.me/resurgente2020/38175, no res, casualitats. O potser són ofrenes sionistes al Déu dels Inferns?

https://t.me/resurgente2020/38177, salvar alemanys és un delicte per als nous amos del país teutònic.

https://t.me/resurgente2020/38179, i això és el sotmetiment esclau dels germanòfobs a la raça superior i a la voluntat dels nous amos del país.

No digueu Alemanya, digueu: Bauernhof der Juden; perquè d’ara a uns anys, de germànics, no en restaran més que en fotografies, i els nous alemanys seran negres, de pell fosca i musulmans o hindús, la qual cosa redundarà, el que no està escrit, en la projecció de la cultura alemanya.

I, en homenatge a allò que fou aquesta nació i el seu fonamental paper en el desenvolupament de la civilització europea, un recordatori del darrer moment que tingueren de glòria, quan els criminals sionistes foren assenyalats com el MAL del món. Escolteu les paraules i llegiu les impressions i la bondat ancestral del gran poble elegit. Potser aleshores entendreu que Hitler no volia la guerra. La guerra la declararen els de les hecatombes i els holocausts, que Satanàs i Baal són infatigables i cap mal no els pot assaciar. El vídeo és el testimoni de com la veritat – o no la diu Adolf Hitler? - pot ser arrasada pels mentiders, i com els grans són eliminats per les rates de claveguera. Recordeu que Hitler era el Mal i el perill per al món, perquè volia conquerir-lo sencer i estava disposat a tot, fins i tot a exterminar massivament els qui se li oposaven. Ara, canvieu ‘Hitler’ pel ‘sionisme jueu’, i la mentida que us heu cregut durant dècades, es desfà com un castell de sorra... o no?

https://t.me/RosselloCM/64749

(Ja vaig enllaçar aquest vídeo una altra vegada, tanmateix, mai no és tard per a tornar-lo a veure i obrir més encara els ulls davant de la veritat... i les mentides explicades pels sionistes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada