dimecres, 20 de juliol del 2022

PREGUNTES INCÒMODES


Per què d’un virus ‘mortalíssim’, amb una taxa de supervivència del 99,7%!!!, que és arreu del món i en el més enllà, no hi ha una sola autòpsia que certifiqui la mort per causa de l’animaló de Gates i companyia, com tampoc no hi ha un sol cultiu en cèl·lula humana del bitxo del psicòpata i del goril·la ensinistrat, amb ulleres, bigoti i corbata?

Per què els governs obeeixen els protocols fets a corre-cuita per una organització en la qual no es pot tenir cap confiança després de la IMMENSA MENTIDA de la grip porcina, sense contrastar la certesa de les afirmacions, negligint així el deure fonamental del govern, que és la defensa de la ciutadania?

Per què si després de les inútils campanyes de vacunació (no immunitzen, no eviten el contagi i provoquen serioses seqüeles i la mort) hi ha un augment significatiu de morts, tots els experts acusen el canvi climàtic i no els verins?

Per què els jutges no han pres mesures contra els governs, mesures de precaució, si hom ho vol així, davant la sospita massa evident que les vacunes maten i destrueixen el sistema immunològic, en el que és un CRIM DE LESA MAJESTAT: GENOCIDI?

Per què si el canvi climàtic, que és l’estat de canvi natural del planeta, i sense una sola prova que el planeta estigui patint un canvi significatiu, governs, premsa i sionistes, amb la Greta, la Taradeta, com a experta mundial, per experiència, estudis, coneixements i il·luminació sionista, asseguren que això comportarà canvis econòmics i socials?

Per què la IMMENSA MENTIDA ha enriquit les corporacions criminals sionistes (la farmàfia o indústria de la malaltia i la mort)? Per què el canvi climàtic afavorirà els interessos de monopoli total de les corporacions criminals sionistes, sense que cap govern, i menys encara el Gran Femer Europeu amb la criminal i genocida Ursula von der Leyen acompanyada del seu marit – traficant amb verins contra les rates; perdó, contra els humans – hi diguin res?

Per què Europa pot tenir interès en un estat corrupte i genocida com Ucraïna, tot i que amb el posicionament anti-rus, Europa actua contra els seus propis interessos, i sobretot, contra els europeus blancs, com si fos una comunitat esclava del sionisme?

Per què han cremat més de 2000 empreses de processament d’aliments als EUA, sense que se sàpiga qui les ha cremat? No tenen càmeres de seguretat? Per què el govern del pedòfil no ho investiga? Per què ja sap que els culpables són els amos de la Corporació Reserva Federal?

Per què tots els governs occidentals, suposades democràcies, actuen contra la majoria i a favor de minories amb desperfectes mentals, cognitius, sexuals i físics, tot imposant l’interès dels tarats contra la majoria natural, i natural en tots els sentits?

Per què hi ha una idea obsessiva per injectar els verins que han demostrat ser els més nocius i perillosos de la història de la medicina? Hi ha algun dubte que tots els responsables que hi col·laboren són reus d’un delicte de genocidi?

Per què la intromissió de Soros i el FEM(S) en tots els governs d’occident és acceptat pels dirigents polítics? No és una prova inigualable del delicte d’ALTA TRAÏCIÓ?

Per què tot occident modifica alhora els sistemes educatius i només preocupa que, a les aules, els estudiants, i sobretot els menors, se’ls prostitueixi i se’ls acosti a les relacions homosexuals, a tot tipus de malalties psicològiques, i l’acceptació natural de la pedofília com a relació normal entre adults i menuts?

Per què puc autopercebre’m com a una dona, una flor o un ós, però no em autopercebre’m com a rus o japonès, ric o geni de qualsevol art – per bé que això darrer, és exclusiu dels sionistes, mireu, si no, la deficient mental i racial de l’Abramovic?

Per què és considerat normal i fomentat pels governs que drag queen i tarats similars, siguin els més indicats per contar contes als nens, i fins i tot, ensinistrar-los en el passi de models en prostíbuls i passarel·les d’exhibició sexual?

Per què la premsa no informa de res, i només fa que escampar mentides que no se les creu ni el més babau de tots els babaus del Cottolengo? (Només se la creuen el gos de Soros, l’Antonio – també conegut com ‘l’idiota d’Espanya’, per raons històriques -, i el seu govern, aquí; que arreu del món occidental i blanc, tenen el mateix tipus d’animals i de retardats ètics i mentals en els governs sota la tirania sionista.

Per què aquests filantrops jueus que ens estimen tant, ens volen matar gairebé a tots per tal de fer feliços els restants?

Per què, si el problema és la salut, no deixen que la gent s’alimenti pel seu compte i tingui cura de la seva salut i, en canvi, s’esforcen a afavorir els tòxics alimentaris de les corporacions i la inoculació de verins perillosos, en el millor dels casos, i letals?

Per què si hi ha fam i misèria en el món, no inverteixen una ridiculesa dels seus immensos capitals i abasteixen Àfrica i les zones més desfavorides del planeta amb pous i sistemes de regadiu, en lloc d’enviar tots els negres i magrebins a Europa?

Per què si els preocupen les condicions de vida, no condonen els deutes que els països han contret amb ells, per pressions, suborns, coaccions, amenaces, assassinats, i el que calgui? Consti, que no hi ha responsabilitat de la nació amb els compromisos establerts per delinqüents formats a l’escola del FEM(S), al servei del sionisme criminal; perquè el president actua contra l’evident voluntat del poble, que acceptarà moltes coses, però no vendre’s ni vendre el país.

Per què si tots els indocumentats que dirigeixen aquests crims sionistes no tenen cap titulació ni coneixement que corrobori i demostri allò que afirmen (no en tenen ni la més remota idea, del que parlen), tots els sicaris criminals formats a l’escola del terror i del crim del psicòpata sexual Klaus Schwab, obeeixen, com a gossos o putes ben pagades?

Per què aquells que alcen la veu contra LA IMMENSA MENTIDA DELS SIONISTES són callats, sigui expulsant-los de la professió, sigui perseguint-los i destruint-los la vida, sigui mitjançant un regal de plom, avui molt perfeccionat: càncers, irradiacions, accidents i atacs de cor?

Per què des que Gates i la colla de socis criminals de l’Event 201 (tots són responsables de crims que haurien de conduir-los directament a la forca, i em refereixo a tots els consells directius de totes les associacions de criminals que hi participaren), per què des d’aleshores en el món només hi ha TERROR, sigui amb la immensa mentida, el canvi climàtic que ens fregirà a tots, la guerra mundial, l’asteroide definitiu o la invasió d’estranyes criatures verdes i lletges?

Per què els filantrops causen mortaldats i horror, en lloc de solucionar problemes i donar confiança la gent?

Per què els filantrops sionistes com més filantrops són, més multimilionaris es tornen?

Per què cap d’aquests CEO no ha treballat en la seva punyetera vida i ha assolit de dirigir empreses que, per art de màgia, reben inversions escandaloses i de les quals no els són reclamats els interessos ni els desastres econòmics, tot rebent, a més a més, nou finançament per a la pròxima bogeria? (Penseu en el tarat paradigmàtic de l’Elon Almesc, que tot són inversions brutals per idees estrambòtiques, però mai no li falta el jueu generós que hi contribueixi sense demanar-li contrapartida. O penseu en el criminal d’Amazon, que de la nit al dia és l’amo del comerç mundial, com? De quina manera? Qui hi ha darrere?... Ah, ja us ho ensumeu, oi? La cortina, com la cortina de fum de l’atemptat de falsa bandera que els israelians amb els sionistes perpetraren a Jew York, per fer uns riures i enfonsar mitjançant una pel·lícula virtual el cor econòmic del món, que, com tots sabeu, aquell dia fatídic, no va anar-hi a treballar cap dels molts jueus que dirigien, des d’aquelles Torres, l’imperi del crim mundial).

Per què els filantrops no es tornen egoistes, s’obliden de la merda de la gent, es compren una illa, un centenar de prostitutes - de govern o professionals -, un miler de servents, i es dediquen a viure la vida, no diré que llegint o escoltant música, que els rebenta el cervell, això no; però sí, amb tot l’hedonisme del món i les perversions adequades per a persones amb deficiències espirituals, ètiques i empàtiques?

Per què, si no volen retirar-se a l’illa deserta, no els enviem nosaltres a l’altre món?

ESTAN PREMENT LES CORDES ARREU,

LLIGANT LA TIRANIA AMB LA MORT.

ÉS EL QUE SEMPRE HAN FET,

L’ÚNIC QUE SABEN FER.

ELS HO PERMETREM

O

TAMBÉ PREPARAREM LES CORDES.

O ELLS O NOSALTRES.

NI OBLIT NI PERDÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada