dimarts, 26 de juliol del 2022

L’OFENSIVA SIONISTA


Els assassins ancestrals no es cansaran mai, tingueu-ho per segur. Ara, com comproven que la gent se’n comença a adonar i que corren el risc que els sicaris més covards pugui abandonar la nau, cosa pròpia de les rates, el sionisme criminal, a totes les seccions, ha anunciat l’alerta roja, que per això s’ha accelerat la matança i la destrucció del món.

Comencem amb ‘Notícias NOM’: https://t.me/noticiasNOM/1552, que inclou la intervenció estel·lar de l’Idiota d’Espanya, el maniquí paraplègic, el gos de Soros, la carn de patíbul.

Ara veurem més assassins, més sicaris i la colla de paraplègics mentals que serveixen, com bagasses en un prostíbul, els interessos dels genocides jueus:

Mentre VAERS ens confirma l’holocaust:

https://t.me/elinvestigador_org/11844,

el Papa Negre, de l’organització criminal Jesuïta, entre ‘col·laboreits’ i ‘comformeishons’, avisa que estan decidits a tot: https://t.me/NANOMNOTICIAS/11562,

mentre els sicaris traïdors i genocides actuen a les ordres dels dirigents dels camps d’extermini, allò que abans reconeixíem com a nacions:

A Galícia, el genocida Feijóo, comanda la destrucció dels boscos:

https://t.me/resurgente2020/38285

I a l’Argentina, ja comencen a recollir cadàvers dels nens assassinats pel govern criminal argentí a les ordres dels genocides de la farmàfia i del sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/38286.

Mentrestant, tots els retardats intel·lectuals del govern de l’Idiota d’Espanya, el gos de Soros, amb el cor de les prostitutes, ja van sense calces i a quatre potes. Primer vegeu aquest vídeo de l’homosexual torturador, un dels jutges prevaricadors i criminals més grans que ha exercit en aquest país, l’indigent mental Marlaska:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11573, sense dubte, l’extermini de gentalla de tan baixa ètica i intel·ligència no és, de cap de les maneres, un crim, sinó la millor defensa dels nostres fills. I tot seguit, una altra discapacitada cerebral del cor de prostitutes del pinxo babau, l’idiota d’Espanya, el gos de Soros, el genocida d’espanyols i el traïdor a Espanya, el més gran criminal que mai ha nascut a la pell de brau, el qual, es veu que ha rebut l’ordre de Soros de posar aquesta matussera amb absoluta paraplegia cognitiva i una neurona exaltada, com a secretària d’Estat, la qual cosa demostra que el deficient mental de l’idiota d’Espanya, considera l’Estat com un urinari, perquè aquesta limitada només podria treballar en un urinari públic venent paper higiènic als usuaris. Però, vegeu-la on ha arribat!, i això que només cal escoltar-la uns segons per adonar-se que deu ser l’última de les tarades que han tret del Cottolengo. La mare de Déu! Patologies vives com aquesta són la demostració que no hi ha futur, o sigui, que només hi ha futur sense patologies com aquesta. I perquè m’entengueu bé i no em mal interpreteu, vegem aquesta vinyeta que retrata perfectament la classe política mundial:

https://t.me/resurgente2020/38297, exhibició de sacs d’escombraries, que com comprendreu, el que convé de fer amb ells, és establir processos ecològics d’eliminació radical dels residus tòxics, i no us preocupeu, que no hi ha cap crim. O, quan ha estat un crim cremar escombraries?

I ja que parlo d’escombraries, una amb nom de gat, una altra sicària de l’OMS: https://t.me/resurgente2020/38298, dona, comunista i tarada, el trio de virtuts que més exciten el sionisme.

EL GENOCIDI MUNDIAL

El doctor Sucharit Bhakdi ens ho explica: https://t.me/resurgente2020/38296.

Els estudis demostren la catàstrofe sanitària que causen els jueus amb els seus verins i els sicaris del genocidi amb la col·laboració remunerada: https://t.me/RosselloCM/64803.

En el següent vídeo: Wolfgang Wodarg, els criminals de l’OMS i les proves del genocidi programat i executat pels governs dels països d’occident: https://t.me/RosselloCM/64803. Caçar polítics no és un crim, és un deure cada dia més urgent i carregat de legitimitat.

I si no em creieu, vegeu com el sionisme i els sicaris preparen a consciència la fam que esperen que col·labori a accelerar l’extermini que provoquen amb els tòxics letals de les inoculacions: https://t.me/resurgente2020/38300.


I, abans d’acabar, un reportatge que crec que ja vaig enllaçar, però que explica prou bé la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, l’altra excusa criminal dels que dirigeixen l’HOLOCAUST MUNDIAL per sotmetre els goyim abans de procedir a l’extermini final. https://t.me/RosselloCM/64806


Per concloure, només advertir que la IMMENSA MENTIDA de l’holocaust nazi, fou la negativa predisposició cognitiva per a la matança d’ara, perquè qui es pensaria que les malaurades víctimes d’una matança indiscriminada com la IMMENSA MENTIDA, poden convertir-se avui en els executors de l’ÚNIC HOLOCAUST REAL A LA HISTÒRIA DEL MÓN? Pregunteu-vos per què Hitler és un monstre per ‘suposadament’ matar 6 milions de jueus, que eren tots els que hi havia al món aleshores; mentre que els assassins massius bolxevics que mataren més de 80 milions de russos, no mereixen l’atenció del sionisme: Potser perquè els genocides russos eren en un 90% jueus? Potser perquè la ‘Txeca’ fou una màquina industrial de l’assassinat, i estava dirigida per jueus? I per què el pitjor genocida de la història coneguda, Mao Zedong, prostituta sionista, que va matar més de 100 milions de xinesos i destruí per sempre la riquíssima cultura ancestral xinesa, tampoc no mereix atenció dels nostres amics assassins? Pot ser que la seva repugnant superioritat criminal els faci creure que 6 milions de jueus (fet que no és real) són molt més importants que 80 milions de russos assassinats pels jueus bolxevics? o que els 25 milions de russos morts en la segona guerra mundial (25 és una mica més que 6) - la gran bacanal sanguinària que celebrà el sionisme amb fruïció i desmais de tant de plaer! - o que els 100 milions de xinesos que Mao Zedong eliminà per a plaer jueu, que per això el genocida Kissinger es reuní amb el tirà xinès, per tal d’agrair-li els grans moments que els havia fet gaudir.


L’HOLOCAUST ÉS AVUI.

LES VÍCTIMES SÓN ELS GENOCIDES.

SEMPRE HAN ESTAT ELS ASSASSINS.

LA HISTÒRIA ÉS TOSSUDA,

I NI CANVIANT-LA,

LA PODEN DESFIGURAR.

SÓN DALT DE TOT PERQUÈ SÓN EL MAL.

SÓN L’AMENAÇA PER A TOT,

PER A TOT EL QUE ÉS VIU

I PER A TOT EL QUE ÉS TRANSCENDENT.

EL SIONISME ÉS EL CULPABLE.

MARQUEM-LOS, ASSENYALEM-NOS,

O ENS DESTRUIRAN.


P.S. Els ‘Altres’ continuen presents en el meu blog, i curiosament, ja fa molt de temps que ningú d’enlloc del món llegeix o visita aquest espai. L’hauran capat a l’estranger? No ho sé. Només sé que tenia lectors fora i desaparegueren; i que, els que no deixen de tenir un interès malaltís en allò que escric, són aquests ‘altres’, que com solen ser set, fins i tot, he pensat que no siguin les Potestats Infernals, que em llegeixen per a gaudir una estona i fer uns riures, que ja sabem que el Diable sap més per vell que per Diable i que gaudeix tant amb la sang innocent com amb la mala llet visceral, i potser això darrer els excita; que ja sabem com són. Si cal, en seguirem informant, si és que no desapareixem abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada