dimecres, 6 de juliol del 2022

LA LLEI DE LA SELVA


Sicaris assassins

Avui no hi ha diferència entre el sicari d’un mafiós de Sinaloa i un policia, aquesta mena de simis o retardats cognitius a qui els donen una pistola i els investeixen d’una autoritat que no tenen (perquè són servidors de la gent que els paga), i es converteixen en mones amb metralladora, en un perill públic. Aquesta colla de deficients mentals, fa uns quants anys que els han estat seleccionant entre el més baix i repugnant de la societat, ja que calia convertir els policies en sicaris criminals disposats a obeir qualsevol ordre, com les prostitutes. La prova d’això l’hem tinguda a Holanda, on la gent protesta contra els lladres i assassins que els roben i sotmeten sota el dictat criminal del sionisme, sobretot, gràcies a les tarades mentals que tenen de ministres. Vegem l’exhibició del sicari dels criminals:

https://t.me/resurgente2020/37528

El fet que un agent de policia tregui l’arma reglamentària contra un ciutadà hauria de ser prou perquè el desperfecte integral no torni a veure la llum del sol. Però, què volem?, si els governs estan infestats de paraplègics i de dones, que ben bé, avui, ja són coses similars. O no és de paraplegia mental que les dones siguin les que demanen a crits de matar els seus fills? Aquesta és la dona d’avui, un ésser desnaturalitzat per la intoxicació pornogràfica i feminista del sionisme, deficients intel·lectuals que creuen que poden comandar un país. Trenta anys els han bastat, a l’escòria jueva, per fer que les dones destruïssin l’essència de les nacions, la dignitat i la llibertat. Mentrestant, les tarades, totes orgulloses, enfonsen la nació, la dignitat de la gent i els esclavitzen, perquè allà on no n’hi ha, no en raja. Per a desgràcia de les dones, les dones han demostrat que no és que no siguin igual que els homes, sinó que són absolutament incapaces de comandar una societat. En trenta anys han destruït tres mil anys d’història. Aquest és l’èxit humit dels sionistes, posar prostitutes sense escrúpols, ambicioses, inútils, egoistes i competitives fins a l’horror, per tal de convertir tots els països d’Europa en un absolut femer.

La imatge del simi vestit de policia serà aviat molt comuna. Recordeu que la tarada que dirigeix Defensa, a Holanda, és una dona. Si les dones s’exciten amb el fet de matar els seus fetus, com no s’excitaran matant homes fets! A més a més, els jueus les ompliran de joies i diners de sang perquè es llueixin, mentre ells riuen, tot pensant què serà d’elles quan les manin els immigrants, fills de cultures molt més respectuoses amb la dona; a la qual veneren i consideren, i no com l’home blanc que les ha menystingut tota la vida i les ha tractades gairebé com a jutges, perdó, com a excrements.


Cels tòxics

https://t.me/voluntasoficial/3262

Això passa arreu. Que no són esteles normals, no s’ha de ser ni intel·ligent per a entendre-ho. Què són? No ho sé. Tanmateix, els responsables són els governs i les autoritats del país, els quals, si és el cas que les substàncies són nocives, no hi ha cap obstacle perquè siguin executats immediatament, perquè el seu crim haurà estat tractar els seus representats com a paneroles. Si aquestes esteles no són bones, que de segur que no ho són - si no, la fumigació no estaria dirigida per l’exèrcit sionista, l’OTAN -, aleshores, no hi ha cap defensa que pugui eximir de pagar amb la vida a tots els responsables, directes i indirectes. Ho he dit i no em cansaré de dir-ho, la guerra és a mort, i si guanyem, la matança que haurem de fer ens esgarrifarà a nosaltres mateixos; tanmateix, s’ha de fer, és IMPRESCINDIBLE L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS IDIOTES CRIMINALS. I cada volta crec més, que no caldran ni judicis: Tenies càrrec? Sí. Doncs, au, passa. I no us preocupeu, que no es perdria res; perquè res són. I no hi pot haver crim en el fet de matar el que no és res o menys encara.


El genocidi incessant

Una de les meuques de la prostituta favorita de Klaus Schwab, el psicòpata sexual, explica als canadencs que la matança ha de continuar, i que els verins que fabrica Bourla són menys efectius del que s’esperaven, per la qual cosa caldrà subministrar dosis contínues, cada nou mesos, vejam si així deixem l’espai lliure que els jueus necessiten per a instaurar la tirania de l’horror a la Terra.

https://t.me/elinvestigador_org/11618, la resposta a l’assassí és

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11081.

Haurem de fer un gran esforç, cal gronxar milions d’assassins i deficients mentals, sobretot, les ‘deficientes mentales’, encara que no sé si hauria d’escriure: ‘deficientas mentalas’. Si algú de la bagasseria dels jesuïtes dedicada a la destrucció de la llengua em pot informar, li ho agrairé. Suposo que tots els limitats que surten degudament titulats de la bagasseria ja han estat ensinistrats en el llenguatge inclusiu i no discriminador; que l’experiència dels jesuïtes a fer tarats, és proverbial!


Idiotes amb estetoscopi

Igual que a un nen li compres l’equipació del Barça (Messi) perquè el nen somiï a ser com ell, i el nen es creu que dur Messi a l’esquena el fa ser millor, aquests indigents mentals, vanitosos i ignorants, anomenats metges, els poses l’estetoscopi o fonendoscopi (que potser només em comprenen si l’anomeno com ells l’anomenen) i, com el nen es creu Messi, ells es creuen metges, sense adonar-se que han sortit de la més ‘selecta’ bagasseria de totes les bagasseries jesuïtes. Els nombres són incontestables: la segona causa de mort a Occident són els metges, els idiotes enganyats pel frau de la medicina moderna de Rockefeller i els assassins jueus.

Si vols estar sa, el metge, com més lluny, millor. I si l’has d’anar a veure, sigues intel·ligent i no et creguis una paraula de l’analfabet. Fixeu-vos que estan exterminant la gent i sembla que no se n’adonen, o se n’adonen i com cobren, callen; essent qualsevol de les deficiències prou per acusar-los de genocidi, que al capdavall, no és Soros ni el seu gos o l’Argimon els qui inoculen els verins i maten els pacients amb protocols manifestament assassins, fins i tot per als llecs, sinó les carronyes que vesteixen de blanc i lluen l’estetoscopi o fonendoscopi com la prostituta llueix l’anell de brillants que li ha regalat el proxeneta jueu que la posseeix i negocia.

https://t.me/resurgente2020/37536, ells, com veieu, tracten amb drogues i amb execucions silencioses i legals.

I aquí un idiota ‘cum laude’ en epidemiologia, la ciència dels retardats cognitius i limitats intel·lectuals, perquè l’exhibició d’aquestes mones durant la plandèmia ha estat un espectacle histriònic, i risible de tan vergonyós, si no fos perquè les seves paraules MATEN:

https://t.me/resurgente2020/37553, quanta misèria, quanta indignitat, quanta indecència, quanta abjecció! Aquest pallasso border line encara es creu la IMMENSA MENTIDA. Creieu que mamarratxos com això, poden continuar vivint? Matar els ancians que han sobreviscut i extingir la llibertat i la dignitat humana és el que proposa el sicari sionista! Un altre esquizofrènic que veu onades i segur que sent veus. Suposo que els pantalons no surten a la fotografia, o bé perquè els duu als turmells, o bé perquè es veurien els bitllets tacats de sang que sobresurten de la butxaca i la regalimen (El tarat es diu López Acuña, que va bé de saber-ho. Que aquesta gent tingueu present que, si els creus, t’encomanen la idiòcia; fins a aquest punt són perillosos).


Berlín, el prostíbul sionista

Berlín fou el prostíbul sionista d’Europa després que els jueus guanyaren la primera guerra mundial (l’amfitrió de la humiliació alemanya era l’escòria Edmund von Rothschild), després va arribar Hitler i va netejar de merda Berlín i el país, i per això, les rates de l’Infern tornaren a destruir Alemanya, ara, arrasant-la absolutament i gaudint de l’extermini massiu de la població civil, una cosa que ja sabeu que als jueus els posa molt, com veieu avui dia amb els verins de Bourla i companyia. Una vegada aniquilada la cultura i el poble alemanys, el sionisme va tornar a fer-se càrrec de l’adoctrinament dels esclaus germànics, una raça que els agrada molt de tenir dominada i de genolls. Durant anys, Alemanya ha viscut amb el sentiment de culpa de ser els criminals que no són, mentre els veritables criminals de la segona guerra mundial, ho dirigien tot a ‘la seva Alemanya’ i desviaven la riquesa del país cap a Israel, en allò que els sionistes denominen reparacions de guerra i compensacions. Finalment, hi posaren a la sionista extrema Angela Merkel, l’autoodi alemany personificat, i el monstre s’encarregà de destruir la moral del poble alemany, un poble que fa més de seixanta anys que viu i creu en una IMMENSA MENTIDA. I avui, l’escòria jueva ha decidit que els alemanys, els joves alemanys, no mengin carn. Tothom sap que la carn és fonamental per al desenvolupament cognitiu, i que tots els paraplègics del fonendoscopi o estetoscopi, això no obstant, fa anys que breguen per enganyar la gent fent-los creure que menjar exclusivament verd és bo, la qual cosa, evidentment no és veritat. I ara, suposo que abans de fer-los menjar cucs (com riuran aleshores els nassos dels c... veient els alemanys humiliats fins a aquest extrem!), però, abans de fer-los menjar insectes i cucs, paneroles i erugues, els treuen la carn, que prou que saben que és un obstacle per al màxim desenvolupament cerebral. I no ho dic jo, sinó que és un fet demostrat científicament. Fa anys que el coeficient intel·lectual disminueix com mai no havia passat. Imagineu qui és el responsable? Penseu-hi, penseu-hi... Qui serà, qui serà?

https://t.me/resurgente2020/37548


Excrements amb toga

La infàmia d’aquesta carn de patíbul és vomitiva. Vegeu les notícies perquè parlen per elles soles:

https://t.me/resurgente2020/37555 i https://t.me/resurgente2020/37555, i encara n’hi ha més: https://t.me/resurgente2020/37556.

Als femers dits palaus de Justícia hi ha la pitjor gentalla del país: la pura corrupció, la més denigrant incultura, el més menyspreable cinisme, la més exuberant megalomania, la més abjecta criminalitat i la més repugnant ètica, que vestida de principis, és la més ignominiosa hipocresia. CAP JUTGE SENSE JUSTÍCIA.

I ara, una notícia, que coneixent-los com els coneixem, jo em pregunto el mateix que ‘resurgente’: https://t.me/resurgente2020/37530.


I un cartell que subscric totalment:

https://t.me/resurgente2020/37535


LA POR MENA A LA COVARDIA,

ELS JUEUS HO SABEN.

LA DIGNITAT I EL CORATGE

SOSTENEN LA LLIBERTAT.

AMB SIONISME

NO HI HA DIGNITAT.

NOMÉS SENSE SIONISTES

ÉS POSSIBLE LA LLIBERTAT.

ELLS SÓN L’ENEMIC.

I un acte al qual dono suport, tot esperant que la resta de pedres acabin per terra. com també espero que passi aviat amb els fidels i sicaris:

https://t.me/RosselloCM/64437

ELLS SÓN L’ENEMIC.

NO MIREU CAP A CAP ALTRE LLOC.

ELLS SÓN L’ENEMIC.



Ara, vegeu l’assortit dels sicaris espanyols del sionisme: traïdors i genocides. Cap ni un ha d’escapar de la forca, CAP NI UN. https://t.me/NANOMNOTICIAS/11107. 14 mamarratxes amb deficiència mental i tòxica, i 9 babaus entre la sodomia, la parèsia cerebral i altres desperfectes físics i sexuals. Una exhibició de monstres i anomalies que hauria tingut un èxit descomunal en el ‘Circ dels Horrors’. Tots són sicaris del sionisme, tots són reus d’alta traïció, de genocidi i de destrucció del país per corrupció, robatori sistèmic i acolliment i protecció d’invasors. En un país mitjanament normal, en un país que es tingués respecte a ell mateix, cap d’ells avui seria viu. I no hauríem d’oblidar els traïdors del Rei i de la Reina.

(Tots els càrrecs que els imputo no és que no puguin ser demostrats, sinó que són evidències. Ells són els que no poden justificar qui els ha manat de seguir l’Agenda 2030: No ha estat el poble, sinó el sionisme internacional, o sigui, han comès el greu i imperdonable delicte d’ALTA TRAÏCIÓ.

Conclourem amb dues imatges que ens ho expliquen i resumeixen tot:

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11111,

by Soros and The Zionism.

Hi heu vist el nom de l’Amo?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada