dilluns, 11 de juliol del 2022

L’HOLOCAUST SIONISTA


Com ja n’estic fins al monyo, de l’escòria jueva i dels idiotes còmplices, parlaré clar i donant els arguments i les proves més que suficients perquè, fins i tot els border line, comprenguin que l’únic holocaust és el que els sionistes han escampat pel món durant segles; un món, que avui, literalment, han convertit en un immens camp d’extermini, tot just allò que aquesta raça infecta i putrefacta atribuïa als nazis, i que només un retardat mental, avui, pot creure que fou veritat. Ells són els pitjors criminals de la història, perquè són insaciables, i amaguen la seva crueltat, la seva perfídia, la seva ignomínia i la seva profundíssima abjecció, amb els plors de compassió envers la IMMENSA MENTIDA que ells inventaren, perquè ells són EL MAL.

UNA MICA D’HISTÒRIA:

Qui declarà primer la guerra a l’Alemanya de Hitler, després que el poble alemany l’elegís per a acabar amb el prostíbul que era Berlín i la fam i la misèria a la qual sucumbien per culpa dels jueus? El sionisme internacional.

Quantes vegades Hitler va oferir acords de pau per solucionar el problema amb les matances jueu-poloneses d’alemanys a Danzig, i totes foren rebutjades per Winston Churchill, el primer ministre de la Gran Bretanya (Churchill era jueu, l’havia parit una rata jueva; i que no se m’ofenguin les rates)? Vuit.

Què esdevingué a Dunkerque l’any 1940 quan més de tres-cents mil soldats anglesos, canadencs, americans, belgues i francesos, foren acorralats per l’ofensiva del Reich a les platges de la localitat sense possibilitat d’escapada (el sionisme a aquest episodi el denomina: el miracle de Dunkerque)? Els alemanys deixaren fugir els soldats dels aliats perquè mai van voler la guerra, i esperaven que aquest gest servís per resoldre el conflicte (com ja va passar a la primera guerra mundial). Però els jueus van dir que no, ells volien, volen i voldran sang. I Churchill i els titelles dels sionistes rebutjaren l’oferta de pau.

Què va passar l’any 1941 quan Rudolf Hess, el ministre plenipotenciari del Reich, féu un viatge secret en solitari fins a Escòcia per a oferir un tractat de pau al Regne Unit? Fou arrestat per les forces britàniques i retingut fins al final de la guerra, i en els judicis de Nuremberg fou condemnat a cadena perpètua, és de suposar que per oferir el tractat de pau. I el 1987, suposo que cansat de tot, se suïcidà. Quina alegria més immensa, tot plegat, per a l’escòria sionista!

Què va passar després d’aquest viatge infructuós, lany 1942, a Stalingrad? La matança d’un milió de soldats i la destrucció absoluta de la ciutat, per a gaudi infinit dels que suposadament eren exterminats en camps de concentració, i que devia fer temps que tenien preparada la matança.

Adolf Hitler valia molt més que qualsevol jueu, perquè era home de principis. De fet, un jueu sionista és verí, sense principis ni moral, un tòxic letal, com veiem avui. I no, no us n’aneu, que les proves de l’holocaust jueu vénen tot seguit:


GENOCIDI MITJANÇANT VACUNES

No oblidem que el jueu Gates, fill d’una altra rata jueva, la Maxwell, ja ens va dir que l’extermini el durien a terme amb virus i vaccins. El psicòpata és la punta de llança del sionisme, com ho demostra aquest fet, també irrebatible:

https://t.me/elinvestigador_org/11666 i https://t.me/elinvestigador_org/11664.

Però, deixant aquest veritable perill públic i criminal sense atenuants (són milions els morts que cauen sobre les espatlles d’aquesta misèria), centrem-nos en el magnífic i solidari genocidi que ens ofereixen els filantrops del món, els jueus:

https://t.me/laquintacolumna/24489

Però no us penseu que l’holocaust jueu té miraments, no, ja sabeu que la passió per l’assassinat i la violació de nens són inherents a aquesta raça dels Inferns, i aquí us ofereixo un seguit de notícies que certifiquen que el més obscè crim mai comès contra la Humanitat, l’estan realitzant els sionistes, els jueus, els asquenazites, els assassins eterns, les escombraries que impedeixen una vida autèntica en el planeta. Cada dia és més clar que les mentides jueves els han descobert, RES DEL QUE HEM CREGUT ÉS VERITAT I AIXÒ HA PERMÈS A AQUESTA RAÇA IMMUNDA I NAUSEABUNDA EXECUTAR EL VERITABLE HOLOCAUST. El que avui estem vivim és el real holocaust, o si ho voleu així, l’hecatombe (que és quan es tracta d’animals), que els jueus celebren en honor del Rei de les Potestats Infernals.

Així exterminen els nens:

https://t.me/resurgente2020/37682

https://t.me/resurgente2020/37683

https://www.infowars.com/posts/report-casket-maker-fears-bulk-orders-of-child-size-coffins-signal-impending-vaccine-deaths/

https://t.me/resurgente2020/37726

https://t.me/resurgente2020/37707

I l’holocaust, aquests assassins, fa anys que l’executen en silenci:

https://t.me/resurgente2020/37724

Aquesta és l’escòria jueva, perquè ells són els que ho maneguen tot: l’OMS, l’ONU, el capital, la farmàfia, la premsa, la medicina, els governs, totes les màfies i la propaganda dels pallassos del sistema o ‘ídols’, les pobres ànimes venudes al Diable. Més avall comprovareu la realitat d’aquestes afirmacions.


Però, la púrria no es conforma només amb això, no! On aneu a parar! A ells els agrada fer sang, i mal, sobretot mal, destruir tot el que de bo hi ha en el món, i si és la dignitat i la llibertat, aleshores, és que l’èxtasi és brutal, molt més enllà de les tremperes amb matances. Si alguna vegada heu sentit en boca d’aquests escurçons alguna paraula de commiseració o pietat amb relació a la passió per les matances, els heu escoltat malament, ells frueixen com animals amb la mort i la violència, fins a un punt que no és possible comprendre-ho per als humans, només una escòria podrida eixida dels Inferns pot sentir orgasmes amb l’abjecció en estat pur! Recordeu la cínica indiferència de l’assassina jueva Madeleine Albright amb els nens iraquians que havia matat la Corporació Reserva Federal dels EUA, en la guerra contra Saddam Hussein, perquè el mandatari iraquià no volia vendre el país a la xurma Rothschild.


LA DESTRUCCIÓ DE LA RIQUESA DE LA GENT

Aquests incansables assassins, després dels brots (que veurem més avall) de resistència, han accelerat la màquina de matar i de destruir. Ja us ho havia advertit, el MAL ÉS EL SEU MEDI DE VIDA, no trobareu res més en ells. Més que mai ara se’ls ha d’assenyalar, se’ls ha de fer la vida impossible, perquè ells estan del tot decidits a ‘la solució final’, sense commiseració, pietat ni indulgència: matar-nos amb verins o de gana. Una manera d’acabar totes les resistències és ofegar els països en la misèria, i això és el que les rates de l’Infern estan fent a marxes forçades, perquè el temps els prem, perquè saben que si la gent s’adona de la purrialla que són, l’odi que sentirà la gent digna envers ells ja no els permetrà de viure amb nosaltres, la qual cosa, és l’ÚNICA SOLUCIÓ.

Vegem com destrueixen les economies pel gust de destruir-les, tot sabent que ens aboquen a la misèria:

https://t.me/elinvestigador_org/11676

https://t.me/resurgente2020/37700

I la prova incontestable està aquí, amb la qual, TOTS ELS GOVERNS HAN DE SER JUTJATS PER TRAÏCIÓ I GENOCIDI, COM ELS RESPECTIUS PARLAMENTS I JUTGES:

https://t.me/resurgente2020/37706, i la paraplègica de rigor: https://t.me/resurgente2020/37705.


L’ANIQUILACIÓ JUEVA DE LA CIVILITZACIÓ OCCIDENTAL

El fet que els assassins professionals a les ordres del sionisme (OTAN) es reunissin al Museu del Prado és una prova del poc respecte de les rates jueves envers la cultura i civilització blanques, infinitament superiors a la corrupció mafiosa que és la cultura d’aquesta estirp vinguda dels Inferns. No dubteu que aviat començaran a destruir els museus i les obres d’art de l’home blanc, com ho han fet arreu on han posat les peülles de cabrit aquests criminals. Recordeu com van deixar la civilització i cultura iraquiana, després que els exèrcits de mercenaris sionistes ocupessin el país. No oblideu tampoc LES IMMENSES MENTIDES SIONISTES QUANT A IRAQ I LES ARMES DE DESTRUCCIÓ MASSIVES. ELLS SÓN ELS ASSASSINS, SEMPRE, DE SEMPRE. És l’única cosa que saben fer: Matar i robar.

Per a la destrucció de la nostra civilització fan servir tot allò que ataca de soca-rel els fonaments de la nostra moral i ètica. Per cert, no sé si ho sabíeu, però ‘ètica’ i ‘jueu’ no són compatibles, no hi ha dissolució possible, són com l’oli i l’aigua. El més semblant que tenen els jueus a una ètica o moral, són els manuals criminals de la Torà i el Talmud.

La destrucció de la raça blanca:

El fet que el jurat d’idiotes del certamen de Miss Espanya hagin elegit dos negres com a guanyadors, demostra la limitació intel·lectual, la indigència ètica, l’estupidesa cognitiva i l’absoluta estultícia d’aquesta colla de perfectes i autèntics idiotes. Ens ho explica molt bé Trotapoker; que a mi, ja se m’encenen els dits amb tanta ignomínia i aberració:

https://trotapoker.tv/video/otra-verguenza-nacional/

I aquí teniu, l’altra bajanada d’aquests deficients mentals assassins, anomenats jueus:

https://t.me/resurgente2020/37721

Però no us penseu que tot resta aquí, no, home, no. Vegeu què ens deia l’Organització Política Sionista Mundial i Criminal de l’ONU, pareu atenció perquè demostra quina mena d’escòria són aquestes escombraries:

https://t.me/resurgente2020/37714

https://t.me/resurgente2020/37716

https://t.me/resurgente2020/37717

https://t.me/resurgente2020/37718

I això, la imatge de tot seguit, és el que us recomanen per resoldre el problema que ells us creen per al vostre bé: https://t.me/NANOMNOTICIAS/11187. Tenen un sentit de l’humor repugnant les escòries jueves o no?


AQUESTS SÓN ELS ASSASSINS DEL MÓN


I els més miserables entre els miserables de l’espècie humana, els serveixen, perquè no tenen dignitat, honor, pensament propi ni voluntat, o sigui, són una perfecta merda penjada d’un pal, com es diu vulgarment. Tota aquesta farfutalla immunda ha de ser necessàriament exterminada. No ho dubteu, o eliminem uns centenars de milions d’idiotes, de retardats, d’indigents ètics i altra gentegassa - a part dels fems jueus -, o el món està irremissiblement perdut. O ELLS O NOSALTRES, recordeu que us ho deia?

Mireu amb quina insensibilitat un metge pot menar a la mort un jove, tot pensant en els beneficis de tan heroic acte, de ben segur, remunerat pels nassos de darrere de la cortina. La gravació, a aquest tros de criminal, li servirà per cobrar:

https://t.me/resurgente2020/37719


Els assassins sionistes van sense frens, mataran tot el que puguin, destruiran tot el que puguin, faran tot el mal que podran, ells són així, i fins que no ens adonem que ells són els culpables de tot, la xurma repugnant que ens governa continuarà l’agenda i els jutges seguiran violant nens i cobrant suborns i comissions per prevaricacions i viurem en un món insofrible. NOMÉS ACABANT AMB TOTA AQUESTA GENTALLA, AMB TOTA, PERÒ TOTA DE TOTA, ENCARA HI HA ALGUNA ESPERANÇA. LA CUCA FINS QUE NO ÉS MORTA, TÉ VERÍ. TOTES SÓN CUQUES: UNES DELS INFERNS I LES ALTRES IDIOTES, PERÒ TOTES SÓN TÒXIQUES I LETALS.


L’ALLIBERAMENT MUNDIAL DEL SIONISME

L’esperança és que els pobles, la gent, les veritables víctimes dels psicòpates jueus i dels sàdics que mengen dels circumcisos (mai millor dit), diguin prou i preparin les factures. ASSENYALAR EL JUEU COM EL QUE ÉS: UN ASSASSÍ, I ELS SICARIS, COM EL QUE SÓN, PURS CRIMINALS, és l’única expectativa de victòria. Deixem-nos de romanços i de tebieses, això és una guerra a mort, i ells estan absolutament decidits a materialitzar el primer veritable HOLOCAUST del món, que fan molts anys que les bèsties el desitgen.

Vegem imatges de l’esperança, però recordem que amb manifestacions res no s’arranja, cal agafar els culpables i fer-los pagar els crims sense la mínima condescendència ni atenuant. Només quan els sicaris idiotes vegin que els diners de sang dels jueus no els poden salvar la vida, aleshores, com són covards i babaus, s’apartaran o es rendiran. Cacem-los i després veurem molt clars els rostres dels GRANS ASSASSINS DE LA HUMANITAT FÍSICA, INTEL·LECTUAL I ESPIRITUAL: EL SIONISME.

https://t.me/resurgente2020/37687

https://t.me/resurgente2020/37689, d’aquests policies, cap ha de sobreviure. L’exemplaritat és molt instructiva i necessària per a les generacions que ens segueixen.

https://t.me/resurgente2020/37698

https://t.me/resurgente2020/37709

https://t.me/resurgente2020/37710

https://t.me/resurgente2020/37711

https://t.me/resurgente2020/37712

https://t.me/resurgente2020/37713

https://t.me/elinvestigador_org/11674


EL GOYIM HO SAP,

ASSASSINS ETERNS!

EL GOYIM HO SAP.

PODREU ACABAR AMB NOSALTRES,

PERÒ VINDREU ON NOSALTRES ANEM!


GOYIM!

OBRE ELS ULLS!

NOMÉS HI HA UN ÚNIC ENEMIC,

DES DE SEMPRE,

DES QUE EL MÓN ÉS MÓN:

ELS ASSASSINS DE JESÚS:

EL SIONISME CRIMINAL

I

ELS JUEUS QUE CALLEN.


Mai no han tingut raó, perquè mai no han dit una sola i punyetera veritat. Per això, han de matar sense descans, perquè no poden demostrar res del que diuen. Penseu-hi: Què pot fer amb tu, un excrement sionista? Matar-te. Et matarà igual, callis, obeeixis o el serveixis (que no ets més que una merda d’animal per a ells!). Assenyala’ls, sense por, amb ràbia i amb la demanda de justícia, TENS LA RAÓ, i si t’han de matar, pensa que almenys la teva mort ha estat útil, mentre que morir servint circumcisos, és la més ignominiosa de les vergonyes i els deshonors.

QUI SERVEIX UN JUEU

ÉS COM ELLS:

UNA RATA TRAÏDORA.


He fet servir paraules ofensives? Sí, és clar. Heu entès el que he dit? Heu vist les proves que us he exposat? No em creieu? Cerqueu vosaltres mateixos, i apliqueu el sentit comú a les versions sionistes, i veureu que res del que diuen pot ser veritat, però res de res. Investigueu, com més gent sàpiga la veritat, la MENTIDA JUEVA agonitzarà.

O ELLS O NOSALTRES.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada