dijous, 21 de juliol del 2022

COSES DELS AMICS


Per a evitar confusions i que gent sensible i babau, propensa a ofendre’s per imperatiu del políticament correcte, pateixi una síncope ‘holocàustica’, comencem assenyalant el moll de la qüestió:

https://t.me/RosselloCM/64694, és bo, oi! I clar. I evident. Història pura. Actualitat immediata i futura.


Tot seguit, una bufona prostituta dels de més amunt, i de la qual us enllaço a la notícia, perquè indirectament fa referència a un dels meus escrits anteriors: https://www.eldiario.es/galicia/pp-impone-mayoria-absoluta-galicia-evitar-feijoo-explique-triplico-patrimonio-anos_1_9185463.html. Recordeu «Els pilars d’una societat», allí comentava de passada quant als delictes econòmics, i hi assegurava que el fet d’al·legar que hi ha una dificultat per als jurats populars per a entendre la complexitat d’aquests delictes, és una immensa mentida - també dels del damunt -, i que conèixer el patrimoni abans d’un càrrec i després, era més que prou per saber si hi havia delicte. Doncs, salta a la vista que si la prostituta bufona gallega, amiga de narcotraficants i amb ínfules de dictador bananer, ha triplicat el patrimoni en dos anys, ha comès delictes de tal magnitud que hauria de ser a la presó, i tenint present que és un càrrec públic, aleshores, no sortir-ne mai més. Deixo a banda el genocidi, perquè aleshores ens estalviem i li estalviaríem la presó. No hi ha res a discutir, i qui diu que sí, pateix problemes cognitius de caràcter bàsic i fonamental. De fet, en un judici, només s’ha de mostrar la diferència, demanar-ne explicacions clares i demostrables, i en deu minuts tens resolt el problema. I tingueu per segur, que el 95%, com a poc, acaben a la presó.


Ja que parlem de les prostitutes bufones dels jueus, tot seguit, una de les més estimades pels nostres nassos estimats: la caixera del Mercadona: https://t.me/resurgente2020/38100. I si no n’hi ha prou, completeu-ho amb això: https://t.me/resurgente2020/38135, el Monedero, de vergonya, una bagassa formatada pels jesuïtes. Penseu que aquest tros d’idiota és o era professor universitari! I quant a ella, quant a aquesta sicària i paraplègica cerebral: en un país digne, faria mesos que es podriria a la presó per perversió de menors i atemptat continuat contra la salut mental, psicològica i física dels infants, i en aquest país, si la gent fos digna, no dubtaria amb tirar pel dret, que una cuca verinosa com aquesta, bé no en pot fer cap, i com sigui que vivim en societat, i com ells diuen, la societat és el primer, ella farà un gran servei si no hi és, ni al govern, ni a la caixa del supermercat, ni a la cua de l’atur. No sé si m’enteneu? La prova suficient: https://t.me/resurgente2020/38136. El proselitisme de la idiòcia abjecta és un crim de lesa humanitat. A aquests tarats, enviem-los a una illa deserta i que muntin una societat de tarats. Un mes després, ja podrem a anar a recollir els cadàvers. Això és una declaració de transfòbia o d’homofòbia o de menysteniment a la fobofòbia? No; és sentit comú, evidència natural i salut mental. Els tarats mai no són útils a la societat ni a ells mateixos. Imagineu-vos els problemes psicològics del pallús que parla, i que parla perquè té boca, no perquè tingui cervell. El respecte és per a qui se’l mereix. No hi ha res més de què parlar.


Ara, un breu incís, no per res, per a acusar la Darias, la idiota del govern del gos de Soros, el seu imbècil predecessor, així com Argimon I, el Gran, i la Mengele Vergés, perquè la notícia no pot deixar cap escletxa al dubte: Si no es retira immediatament l’arma biològica dels jueus, són còmplices de genocidi... que ja ho són, i que per això no canviaran, bons uns ells, per perdre l’oportunitat! El seu somni és ser una bufona prostituta com el Feijóo. https://t.me/elinvestigador_org/11794, la notícia és oficial, del Servei de Salut d’un país, tan insignificant, com el Regne Unit. Em voldreu fer creure que els assassins que encapçalen el paràgraf no ho saben, o serà més cert que s’emplenen les butxaques amb els bitllets sagnants dels nostres amics?

I un altre incís: Això pot ser ministra? I de ciència? Quina experiència deu tenir? Els jueus i les dones idiotes contra la civilització de l’home blanc, això sí, amb l’ajut de psicòpates amb retard intel·lectual com l’idiota d’Espanya. Cada volta que veig aquest fragment, em pregunto: d’on l’han pogut treure?... El Cottolengo deu ser buit, ja.

https://t.me/NANOMNOTICIAS/11404


Com a eix de l’escrit d’avui us presento la nova IMMENSA MENTIDA dels nostres amics mentiders: EL CANVI CLIMÀTIC. Una idea, que si la gent tingués dos dits de front, escoltaria sense donar-hi gens d’importància. O potser la té? Si hi ha canvi climàtic, us penseu, potser, que podrem evitar-lo? És més, us penseu potser que podem causar-lo? Que una cosa és contaminar, i una altra de molt diferent canviar el clima. Això darrer només és possible en ments que pateixen insuficiència neuronal o malformació sinàptica congènita. Però vegem-ho:

Notícias NOM’ ens ho expliquen: https://t.me/noticiasNOM/1548

Uns pagesos gallecs ens parlen dels incendis: https://t.me/resurgente2020/38105

Els mitjans de comunicació sionistes ens ho demostren sense que hi pugui haver el mínim dubte quant a la manipulació de la massa borrega: https://t.me/resurgente2020/38116

I la història, que els nostres amics han tergiversat des de sempre, malgrat tot, ens ho demostra, també, sense dubtes: https://t.me/resurgente2020/38122


El cas i l’objectiu dels nostres amics és arribar a això:

https://t.me/resurgente2020/38102, a Panamà. Tanmateix, quan comencin a caure els traïdors i els criminals que violen els principis de l’estat de dret i de la filosofia política, aleshores, els nostres amics, o posen tota la carn a la graella – us parlo d’un horror – o hauran d’amagar-se dessota les pedres, i ni així, perquè el goyim ho sap, i ells ja ho saben que el goyim ho sap. Ells tenen avantatge, però, allò que no passa en dos-cents anys, ocorre en deu dies arreu del món. Jo ja m’entenc.

Lema maçònic: Ordo ab Chaos. Ordre en el Caos.

Provocar el caos allà on sigui possible és la seva finalitat imperiosa. Per això, ja ens amenacen de l’escassetat de la tardor, una escassetat provocada pels criminals i enemics d’Europa del Femer, amb la bruixa satànica al capdavant, i tota la colla de paràsits que viuen del treball de l’home blanc europeu, avui, un esclau que no té res a envejar als negres que els jueus enviaven a Amèrica. Aquests aldarulls i disturbis són el que volen, i això, només ens podrà anar bé si el nostre atac és directe als responsables i no als ximpanzés que arreu han vestit de policies. La tasca del poble i els governs ara, segons ells, és la matança mútua, que ells s’ho passaran molt bé veient les venjances i les desproporcionalitats, els abusos i els crims, que ja sabeu que s’alimenten d’això i de la mort.

Quant als seus lacais, voluntaris o no, ells s’encarreguen de solucionar els problemes directament, que en això, tenen els collons pelats: https://t.me/resurgente2020/38119.

Serveixi d’homenatge a un polític japonès que estimava el Japó (cosa prou habitual en aquell país) i no, no us preocupeu, que al gos de Soros, l’idiota d’Espanya, Antonio, el psicòpata vanitós, el disfuncional enamorat del Begoño, com vulgueu dir a la cosa, a ell, això no li passarà, que ja parlen de premiar la seva indigència mental i ètica, amb un càrrec internacional. Mai cap idiota profund haurà arribat tan alt, i penseu que dalt, tot està plagat d’idiotes profunds, però com el nostre gos de Soros, cap ni un.

Les bufones prostitutes s’han de comportar com els sionistes alemanys, aquest és el model:

https://t.me/resurgente2020/38131. Quina vergonya de nació! Mai no hauria pensat que arribaria a dir això, però quan les urpes del Diable toquen el teu país i no reacciones, l’Infern s’apodera de la nació.

I per concloure, un cartell d’aquells que posen els policies a les pel·lícules amb l’organigrama d’una banda mafiosa. En aquest cas, és la secció ‘Bufones prostitutes’, una facultat política dirigida per un psicòpata sexual, jueu, i molt amant de vestir-se de núvia, amb tanga i canotier, i exhibir amb inhibició la deformació mental en una platja, que ella és així!

L’Organització Sionista Internacional, coneguda com el FEM(S):

https://t.me/resurgente2020/38130. Trenta-dos tarats i deficients mentals i un psicòpata professional (33). Fixem-nos que hi ha Putin, que continuo pensant que els ha sortit carabassa, i en canvi, l’Antonio, l’idiota d’Espanya, no hi és. Imagineu-vos fins a quin punt ha de parar el que li para Begoño; per a entendre’ns. L’Antonio no ha estat ensinistrat pel psicòpata, aleshores ja ho ha de ser de naturalesa pròpia i sap que ha de fer tot el que li manin els amos. Ningú no ha nascut a la pell de brau en tota la història de la península amb més mereixement de patíbul, ningú. Deixant de banda l’escòria, a part de l’únic polític del món que surt a la foto, Putin, fixem-nos en les sis dones. Si n’exceptuem el trans o transvestit de Nova Zelanda, la vídua negra, l’aranya verinosa, ens resten cinc monstres que, adoneu-vos-en, no dirigeixen satrapies del NOM, sinó organitzacions internacionals. El mal que pot fer una dona no el farà l’home. Digueu el que vulgueu. Un home és els seus principis. No crec que calgui continuar per no ferir susceptibilitats. I com que un home és els seus principis, per això, tots els que acompanyen les dones són bufones prostitutes dels jueus. Però les dones són una altra cosa, i dirigeixen: El Banc Central, la criminal Lagarde; el FMI, la Kristalina, que el nom, ja són pebrots!; el Femer Europeu, la sacerdotessa negra; l’Organització Mundial del Comerç, Ngozi Okonjo-Iweala, que sembla o és talment un home vestit de dona... i em pregunto: Hi han posat una negra per l’experiència comercial dels africans? I, finalment, la que resta, que és la del CERN (l’emblema és el 666), que vés a saber quina màquina diabòlica és aquesta aberració econòmica presidida per l’estàtua de Shiva, la destructora del món, i que dirigeix com a directora general Fabiola Gianotti. Ja sabeu que els jueus utilitzen la dona contra l’home, en tots els fronts, i que curiosament siguin les dones les que dirigeixen organismes internacionals, corrobora que saben molt bé qui pot destruir les nacions i la civilització europea: el ressentiment feminista d’idiotes que amb els seus actes certifiquen la idiòcia, el ressentiment i que són titelles dels sionistes, molt amants, recordeu-ho, de totes les aberracions, sobretot les que involucren les dones, com ens ho va deixar signat i rubricat Jeffrey Epstein, que, tingueu-ho molt present, tenia de mà dreta, el monstre Ghislaine Maxwell, també jueva... no res, coses d’ells i de les seves bondats.

Bé, fins aquí, l’escrit d’avui. I abans de cloure la pàgina, us recomano tornar a veure la il·lustració amb què començava aquest escrit. Mai convé oblidar qui és l’enemic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada