dilluns, 4 de juliol del 2022

L’ENEMIC D’EUROPA


Els europeus fa molts d’anys que van aprendre a compartir la riquesa cultural i l’intercanvi de coneixements, d’idees i dels fruits de la creativitat de cada un dels pobles, amb les altres grans cultures del continent; fins que arribà l’escòria jueva per empastifar-ho tot, introduint en la més rica i bella civilització artística i científica les gonorrees mentals dels sionistes, el veritable pus del món. En l’escrit d’ahir comentava que això no ho haurien pogut fer sense la col·laboració de l’ambició i l’egoisme femenins, perquè l’essència femenina no és social, ni nacional, ni es fonamenta en principis. Si no em creieu, recordeu les franceses que s’emparellaven amb els alemanys durant l’ocupació. I això és extensible a qualsevol altra situació. La nació, el territori, la tradició cultural i la creativitat són qualitats exclusives del mascle, per raons merament naturals. L’escòria jueva – em penso que ja sempre els anomenaré així – ho saben, i per això han posat les tarades més feministes i egoistes al capdavant de les nacions, per tal de fer sucumbir els països a les intencions sionistes. EL MAL D’EUROPA ÉS EL JUEU. I la prova la teniu en les següents notícies, que totes són provocades per les manipulacions de la raça superior, les escombraries que converteixen el món en inhabitable i en un lloc on no és possible de gaudir, malgrat la insuperable bellesa del planeta i les bones facultats humanes per a la col·laboració, allò que l’escòria jueva està derruint des de fa segles. És l’hora de dir prou, i deixar-nos de melindros intel·lectuals: Els jueus són el mal. Hitler no s’equivocava ni un mil·límetre; ni Franco. I com no m’agrada de dir les coses sense aportar-ne les proves, vegem aquestes notícies:

Holanda:

Recordeu que les ministres de Medi Ambient (no hi ha un ministeri més absurd i sionista, després de la deposició intestinal del Ministeri d’Igualtat) i de Defensa són dues dones (no hi ha res de més ridícul i inútil que una dona a les forces armades, i qui no em cregui que enviï un batalló de dones a lluitar cos a cos amb un batalló d’homes...). Doncs, aquests paràsits criminals i enemics d’Holanda – feu sionista des de temps immemorials – governen contra el poble holandès i amenacen de reprimir-lo, si no s’avenen i acoten el cap davant dels manaments de l’escòria jueva que els governa.

https://t.me/resurgente2020/37486 i https://t.me/resurgente2020/37488, tot això és NOM, pur crim sionista. I no està de més que recordem què diu la filosofia política quant al ‘dret de revolta’: El dret de revolta és un dret reconegut als pobles enfront dels governants d’origen il·legítim o que tenim origen legítim han esdevingut il·legítims en l’exercici del poder, les quals coses autoritzen la desobediència civil o familiar i l’ÚS DE LA FORÇA AMB LA FI DE DERROCAR-LOS I SUBSTITUIR-LOS PER GOVERNS AMB LEGITIMITAT. Més clara, l’aigua. O no són, TOTS ELS POLÍTICS DELS GOVERNS OCCIDENTALS, CRIMINALS QUE HAN TRAÏT LA NACIÓ POSANT-LA AL SERVEI DEL SIONISME, MITJANÇANT EL TERROR I EL GENOCIDI?

I si a Holanda passa el que passa, a l’Alemanya sionista, un pobre poble que ha perdut la immensa dignitat que va tenir durant tota la història europea fins a 1945, quan els jueus mataren l’esperit del poble alemany. Per això, els jueus que controlen Alemanya com si fos una granja, on els antics lluitadors han estat convertits en babaus ensinistrats en l’obediència a l’amo jueu, han decidit que els animals no tinguin aigua calenta:

https://t.me/resurgente2020/37485, el jueu vol que l’alemany passi fred i gana. I l’escòria repugnant sionista que dirigeix el país, així ho imposa. No és hora que els alemanys netegin el país d’escombraries?

I a França, la prostituta privada dels Rothschild, que guanya les eleccions perquè Soros ho vol, ha decidit que restringirà l’accés a les platges perquè la prostituta tarada es pensa que les platges són seves, que és el que li han dit els jueus (perquè les platges són de l’escòria sionista). Com és possible que França no hagi guillotinat tota la colla de traïdors que han venut el país, un país que fou admirat per tot el món per ser el centre de la cultura!, i que avui ha estat venut per la puta i els sicaris a la sinistra perversió judaica?

https://t.me/resurgente2020/37489


I com no vull deixar les coses a mitges, vegem aquesta curiosa notícia que certifica que l’escòria jueva governa el Femer Sionista Europeu amb la gran sacerdotessa negra de la sinagoga de Satanàs al capdavant, una defecació khàzar que governa Europa sense que NI UN SOL DELS EUROPEUS HO HAGI APROVAT, sinó que tiranitza la sobirania de les nacions d’acord amb la voluntat dels jueus que dirigeixen tota Europa des de l’Ambaixada Infernal del BIS i els consolats principals del BCE i el Femer Europeu, dues organitzacions criminals destinades a la destrucció de la civilització europea i de l’home blanc:

https://t.me/elinvestigador_org/11578, si la gasòfia d’excrements que dirigeix la Corrupció Europea ha cedit les dades dels europeus a Suïssa i als Estats Units, amb el Carnet d’Esclavatge o Green Pass, ha comès crim d’ALTA TRAÏCIÓ. El Femer ha de ser cremat amb tots els fems dins; i no us preocupeu, no hi poden haver baixes humanes. Perquè, us heu fixat a qui venen les dades, els criminals del Femer? A Suïssa, seu de l’Ambaixada dels Inferns, el BIS; i als Estats Units, seu de la primera ambaixada infernal a la Terra, la Reserva Federal. Us adoneu que tots els polítics estan venent els ciutadans lliures i dignes d’Europa a l’escòria jueva, al sionisme criminal i satànic?

EL DRET DE REVOLTA ÉS LEGÍTIM.

ELS POLÍTICS SÓN CRIMINALS.

ELS JUTGES SÓN PURA CORRUPCIÓ.

LA POLICIA ÉS SICÀRIA.

I TOTS, SERVENTS DEL SIONISME.

LA GUERRA ÉS CONTRA EL JUEU,

NO HO OBLIDEU,

QUALSEVOL DISTRACCIÓ

AFAVOREIX LES BÈSTIES DELS INFERNS.


És curiós com David Icke, l’any 1998, podia explicar tan bé la construcció de la presó mundial. Ell no parla de jueus, parla d’elit, perquè esmentar el criminal, sol costar-te la vida; que els jueus ja sabeu que són molt estrictes amb els seus crims, o sigui, amb la seva manera de viure.

https://t.me/elinvestigador_org/11584.


L’ESCÒRIA JUEVA I ELS SICARIS TARATS

VAN PER LA CIUTADANIA BLANCA,

ELS EUROPEUS.

ENS DEIXAREM ANIQUILAR,

O ALMENYS TRACTAREM DE FER TORNAR

ELS DIABLES A L’INFERN?

LA GUERRA ES POSARÀ MOLT CRUA.

AVUI, MÉS QUE MAI, S’HA D’ASSENYALAR

ELS ASSASSINS INVETERATS.


P.S. Les bagasses indigents intel·lectuals i mancades de qualsevol escrúpol del prostíbul de Soros que vigila el gos Antonio, https://t.me/NANOMNOTICIAS/11062, se n’han anat de vacances a recórrer els Estats Units amb els diners de tots els espanyols, en una remuneració en espècie feta per l’organització del crim Reserva Federal, que les han autoritzades a robar el que calgui perquè s’ho han guanyat, perquè estan fent d’Espanya un veritable femer, la casa dels jueus, un execrable cau de degeneració i un repugnant espai de discapacitat intel·lectual i aberració ètica. Això és l’europeu ideal per a l’escòria jueva: https://t.me/resurgente2020/37484, i aquesta deficiència integral, ètica i intel·lectual, és el que tenim, gràcies a les paraplègiques cerebrals de més amunt i al dandi i mamarratxo que s’admira de les meravelles de la naturalesa en el Begoño.

SI NO VOLEM VIURE ENTRE TARATS,

CAL COMENÇAR A NETEJAR.

SICARIS I JUEUS SÓN ELS CULPABLES.

QUANT ALS TARATS,

NOMÉS:

LA IDIÒCIA ÉS EL PITJOR ATEMPTAT

CONTRA L’ESPÈCIE HUMANA.

Cansa repetir la mateixa cançó, esgota. Però fins que no ens adonem que el mal té UN SOL NOM, no farem res. Repasseu la història i veureu la quantitat de grans criminals sionistes; gairebé tots ho són. I si no, consulteu quant a Henry Kissinger, un monstre assassí guardonat amb el premi Nobel de la Pau pels mèrits en pro de l’Infern Sionista; com ho ha estat el genocida Bourla per tots els caus d’escurçons jueus, que bé que s’exciten amb la mort dels nens, dels joves, dels adults i dels grans, ja que això, el goyim, és la passió i l’essència d’aquest poble destructiu i absolutament repugnant.

NO ENS CONFONGUEM:

QUE EL JUEU SIGUI INTEL·LIGENT

NO EL CONVERTEIX EN HUMÀ.

LES PITJORS BÈSTIES SÓN INTEL·LIGENTS.

LA HUMANITAT

ES DESCRIU EN L’ÈTICA;

I ‘ÈTICA’ I ‘JUEU’ SÓN ANTÒNIMS,

L’ÚNIC ANTÒNIM ABSOLUT.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada