dijous, 16 de novembre del 2023

AVUI TOT ÉS MOLT CLAR


Avui tot és molt clar, i no ho dic pas perquè el més gran criminal de la història d’Espanya hagi estat nomenat pels insectes i paràsits sionistes nou president de Soroslàndia. Avui tot és molt clar, perquè ningú amb el mínim d’intel·ligència superior a la imbecil·litat, ignora que l’horror es diu SIONISME. Ho veiem en el genocidi de palestins, ho veiem en tots els països del món, que estan essent portats al caos pels jueus, i ho veiem en l’acceleració de la construcció de la presó universal, l’arma definitiva: les CBDC de la banda mafiosa Rothschild.

No veure que la màfia khàzar-asquenazita controla el món amb els titelles de l’espectacle de putxinel·lis per a la destrucció de qualsevol vestigi de civilització humana és, senzillament, estar cec, sord i no tenir el fonamental olfacte que ens permet d’ensumar què és la llibertat, la dignitat i la independència.

NO HI HA HAGUT PITJOR MAL EN EL MÓN QUE

EL SIONISME.

LA MENTIDA PÈRFIDA I ABJECTA ÉS

L’ARMA D’AQUESTS CRIMINALS.

I com no m’agrada d’acusar sense demostrar que les meves acusacions, no és que siguin fundades, sinó que són irrefutables; vegem-les:

Comencem amb un desencert monumental, perquè, com veureu, on hi ha la identificació de Hitler amb el gos de Soros, hi hauria d’haver la identificació amb els amos del gos. El desencert, a més a més, és monumental perquè és un intolerable insult a Hitler. Es pot dir qualsevol cosa del dictador alemany, menys comparar-lo a una misèria humana com el psicòpata, narcisista, idiota, castrat, covard, venut, criminal i assassí dels ciutadans propis per encàrrec dels amos, del gos de Soros. Hitler és història, el gos de Soros un moc enganxifós. La diferència és considerable!

https://t.me/RosselloCM/82505

I ara us enllaço a un vídeo de Rafael Rosselló, en el qual ens parla del gos castrat de l’Abascal i de l’afecció malaltissa de l’animaló envers els seus amos, els dels nassos:

https://rafaelrossello.tv/video/abascal-eres-un-miserable-y-hitler-como-mucho-un-visionario/

El que avui estem vivint, amb les mobilitzacions ‘contra’ el govern espanyol per l’amnistia, és una maniobra dirigida pels de sempre per a escalfar els ànims i distreure del veritable perill que amenaça la gent: l’Agenda 2030. I si bé és cert que el gos de Soros és el mamarratxo dels jueus per a fer-la efectiva, no és menys cert que l’animal i la resta de paràsits traïdors i genocides, tots, són culpables de servir a ‘potències’ estrangeres contra l’interès nacional. Ara bé, el que els jueus volen és la crispació, la divisió, l’afebliment de la resistència, la generació del caos, amb el qual aconseguiran d’instaurar un règim purament dictatorial per a salvar ‘la ciutadania’ que esclavitzen i maten. Tot el que fa un jueu és mentida, almenys, fins que no es demostri el contrari. D’un parer similar és Carlos Garcés, que per això us enllaço a les seves paraules:

https://t.me/counterpropaganda20/11477

Ho he dit altres vegades, tots junts, espanyols, catalans, nazis, penjats, inconformistes, ioguis, pescadors, autònoms, blancs, negres, descolorits, homes, dones i, fins i tot, les coses d’última generació i creació jueves, tots... hem d’unir-nos per acabar amb el veritable perill per a les llibertats i la dignitat humanes: els polítics del sionisme, els excrements amb toga dels sionistes, els psicòpates que els sionistes han disfressat de mamarratxos policies, els indigents intel·lectuals que dirigeixen les institucions suposadament culturals i educatives, com els idiotes de l’estetoscopi i els lloros cagaguano. No en són tants, no us penseu. I són molts menys encara, si els compareu amb la majoria de la gent. ELLS SÓN L’ENEMIC. NI ESPANYA, NI CATALUNYA, NI LA DRETA, NI L’ESQUERRA: EL SIONISME. I tots els esmentats més amunt, tots, són sicaris d’aquests criminals, com ho anireu comprovant en l’escrit d’avui.

Mentre la gent protesta contra els criminals professionals de l’urinari públic, el gos de Soros continua important l’exèrcit sionista i finançant-ne la importació amb els diners que roba cada dia als espanyols, a tots aquells treballadors que he esmentat més amunt:

https://t.me/elinvestigador_org/14492

EL PLA KALERGI SIONISTA

DEL FEMER EUROPEU.

Aquests mateixos criminals professionals de l’urinari públic, els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, mentre representen cada u el paper atorgat pels amos, continuen amb l’execució de l’Holocaust, que per això cobren plusos.

No saben què inventar-se per cobrar per cap sacrificat (això va pels idiotes amb estetoscopi, que lluen l’estetoscopi com el retardat mental llepa la piruleta):

https://t.me/resurgente2020/51188

Perquè ells no s’informen, ells han estat ensinistrats per a portar penjant l’estetoscopi, obeir els protocols, cobrar, i sobretot, no fer-se preguntes. De fet, la immensa majoria, si pretengués de fer-se-les, ni podria. Així els deixen, amb un desperfecte cerebral absolut, només farcit de budells que emanen la pesta de l’orgull, la superioritat, la vanitat, la indolència i la profunda discapacitat cognitiva:

https://t.me/resurgente2020/51226

Ai, els dinerons! I tu, escolta, que si per matar algú i que ningú no et demani comptes, t’embutxaques uns milers d’euros, noi!, l’ocasió la pinten calba. I per això, tots els assassins de bata blanca s’escorren quan senten notícies tan importants com la següent, ja que mataran més, i a més morts i desgraciats, més s’engreixa el compte-corrent!

https://es.sott.net/article/90828-Asesores-del-Reino-Unido-presionan-para-administrar-vacuna-de-la-varicela-a-los-ninos-a-pesar-de-que-el-NHS-teme-que-provoque-brotes-de-herpes-zoster-en-adultos

MATAR TOTS ELS NENS POSSIBLES:

A GAZA, ABANS DE NÉIXER, NASCUTS,

PREPÚBERS, ADOLESCENTS,

PERÒ MATAR-LOS A TOTS,

AQUEST ÉS EL LEMA SIONISTA

I

L’OBEDIÈNCIA DELS GENOCIDES.

I si parlem de l’escòria de la societat, dels éssers més indesitjables en una comunitat, no podem oblidar-nos dels psicòpates amb greus deficiències cognitives que els jueus han disfressat de policies com si haguessin de lluitar contra una invasió extraterrestre i no per defensar el poble. La indumentària d’aquests criminals, els descriu perfectament com el que són, animals sense cervell disposats a obeir les barbaritats més sàdiques i abjectes, que per això cobren. Vegem aquesta pura escòria – ara els espanyols s’adonen de qui són els miserables a qui animaven a trencar cares a Catalunya -:

https://t.me/resurgente2020/51204

https://t.me/resurgente2020/51205

https://t.me/RosselloCM/82507

https://t.me/RosselloCM/82529

Veieu com són els criminals disfressats de policia i els seus simis de paisà els qui creen els problemes! Tot està manipulat pels sionistes, no en tingueu cap dubte. Els sicaris del govern obeeixen. O us penseu que el criminal de l’excrement extogat del Marlaska obre la boca... bé, sí que l’obre, però per a altres coses i no per al que estem tractant aquí. A ell li manen, i ell, fent voleiar les calces, obeeix orgullós, satisfet, realitzat, commòs per haver-se guanyat la vida sabent quina mena de descomposició integral és. Prou que ho sap! I com no ha d’agrair que la pura maldat el festegi amb tants d’honors, quan, hauria de ser a la presó!

I com que parlem d’un criminal de la banda mafiosa PSOE, cau de delinqüents i depravats, vegeu aquesta interessant notícia que ens parla d’una colla de genocides socialistes, entre ells el gos de Soros i la seva col·laboració en la matança de iugoslaus, que és el que l’ha empès a assolir els més excel·lents fruits de la Immundícia. Vegeu aquest repertori de genocides del PSOE:

https://t.me/RosselloCM/82512

Una societat pot estar dirigida pels pitjors criminals de cada contrada? Evidentment, no. Tanmateix, des de 1913, de mica en mica, tots els països del món s’han convertit en els esclaus dels més sàdics i cruels dels criminals de cada nació. I ja no dic res en les institucions internacionals público-privades jueves, que només amb el genocida i terrorista etíop de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), n’hi ha prou per a veure quina mena de corrupció i depravació estem consentint.

Però, anem a l’assumpte que interessa: a la banda Rothschild i les CBDC, el passaport etern a l’esclavatge de l’espècie humana. Pregunta: Hi ha algun delicte en assassinar els qui et roben la llibertat? Resposta (I que els excrements amb toga no s’excitin d’indignació): No; és més, és el deure de tot ésser humà. Cap dret ni cap galindaina pot justificar l’exercici de l’esclavatge ni reprovar la matança dels esclavistes. Cap.


Previ a les CBDC: Vegeu aquest senyor que no pot dir més veritats, i que si veritablement pretén de ser president, ho tindrà cru:

https://t.me/resurgente2020/51218,

i això, si els nostres ‘estimats’ no el maten, que ja sabeu que ells persegueixen la veritat (el conte de l’Holocaust) i que se’ls assenyali (antisemitisme i antisionisme), i aquest senyor els ha dit el que són.

I sense deixar el tema, recordem què ens deia Julian Assange - que de forma absolutament immoral i injusta és pres, gràcies als excrements diarreics amb toga -, sobre Israel i els sionistes. I cal dir, que l’enllaç a l’original no mena enlloc, avui. Per què serà? Només penseu que si fos mentida, res no passaria, però si s’hi deia la veritat, bons uns, els nostres ‘estimats’, per erradicar la veritat allà on tregui el nas!

https://t.me/resurgente2020/51219

I avui, els esclaus americans de la Reserva Federal, no són les víctimes del sionisme israelià? No són súbdits dels sicaris polítics triats per la Sinagoga de Jerusalem?

O com entendre aquest magnífic regal que l’escòria Rothschild del FEMS - el psicòpata sexual i amo d’una mona dita Harari, com un Tarzan qualsevol -, fa als esclaus americans:

https://t.me/resurgente2020/51212

https://t.me/resurgente2020/51211

Ara sí, anem a l’arma de destrucció de qualsevol vestigi de llibertat, de dignitat i d’independència en el planeta:


CBDC, LA TIRANIA SIONISTA MUNDIAL


Comencem amb el Melindo, l’ex del psicòpata eugenista, tarat genocida i desperfecte absolut de Kill Gates, i que contenta que està que la Gran Sinagoga (ONU) i l’organització criminal Banc Mundial li donin suport en la tasca d’esclavitzar els goyim de merda. Fixeu-vos que la nova invenció de la tirania no aporta res de bo, i com fan ús de les paraules màgiques ‘més fàcil’ per a convèncer a la gent que necessita una eina innecessària, sense la qual, gaudeix de tot el que proposa la criminal del Melindo. És com les ciutats dels quinze minuts, les prepresons. Abans, hi havia de tot en el barri. Posteriorment, les multinacionals esborraren els negocis petits. Avui, i malgrat tot, tot ho tens a menys d’un quart. Tanmateix, ells volen retenir-te en el pati de la teva presó. Doncs, la proposta de la moneda digital és el mateix. No guanyaràs res que no tinguis, absolutament res, però ells seran els teus absoluts amos i senyors, fins al punt que no podràs fer res que ells no t’hagin autoritzat; ara bé, això és per al teu bé i el del planeta, no pas per als sionistes criminals que edifiquen el Gran Israel: la presó planetària. I penseu només en el que estan fent a Palestina, i imagineu-vos de què són capaços aquests éssers de l’inframón. Però vegeu el Melindo i com es preocupa per tots nosaltres.

https://t.me/elinvestigador_org/14489

https://sociable.co/government-and-policy/un-gates-foundation-50-in-5-digital-public-infrastructure/

Si el Melindo ens ven l’esclavatge, vegeu la puta inútil i idiota de l’harem, la criminal de la Georgieva, com des de la màfia que dirigeix a les ordres del BIS, insinua el canvi envers la desaparició de l’efectiu:

https://www.bolsamania.com/noticias/criptodivisas/fmi-cbdc-sustituir-dinero-efectivo-algunos-lugares--15348446.html

Tanmateix, qui té dos dits de coneixement, entén perfectament què pretenen els sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16415

I si abans vèiem la criminal de l'FMI, vegeu un gos castrat, un perfecte eunuc, un miserable que es creu ser algú perquè un nas ple de sang aliena l’ha convertit en referència. Aquests miserables són tan patètics, que l’execució és una necessitat social, un benefici per a l’usuari i, sobretot, de la dignitat de la vida en el planeta. Escolteu-lo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16419

Un mòbil, una identitat digital i un compte bancari, i això és la felicitat! Amb el mòbil saben què ets i què fas, amb la identitat digital violen tota la teva intimitat, i amb el compte bancari et fan el seu absolut esclau. No res de llibertat, un mòbil; no res de dignitat, identitat digital; i no res d’independència, un compte bancari. Amb aquests regals sionistes, per què hauríeu de voler amor, realització i autonomia. Tot el que has de fer, t’ho diran gossets com aquest senyor, que et transferirà les ordres dels Rothschild, els teus amos. Si algú creu que l’extermini dels Rothschild i les famílies associades no és un imperatiu per a la salvació de la vida en el planeta, veurà com en uns pocs anys, tots serem esclaus, sense dret ni dignitat, sense sentiments ni il·lusions; els zombis, morts vivents, treballant per a aquests ‘filantrops’ – i això, mentre et necessitin, que els animals que sobren, per què se’ls hauria de mantenir a la granja!


Vegem ara un bonic vídeo on se’ns explica els grans mèrits de la Reserva Federal, l’emblema del sionisme, la casa dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/82492

Ara, comprovem les bondats del sionisme internacional, amb BlackRock, la corporació criminal per excel·lència, la màfia de les màfies, casualment, dirigida quasi exclusivament per jueus asquenazites:

https://t.me/RosselloCM/82497


El caos que viu el món, arreu, és producte de les manipulacions sionistes. Arreu. I si no, comprovem-ho al Marroc, perquè no hi pot haver un sol indret en el planeta que visqui la vida, que aquesta és l’obsessió d’aquests criminals, almenys, fins que no acabem amb ells. No sóc jo qui posa verins, ensorra les economies, provoca les guerres, finança les matances, arruïna els pobles i destrueix la vida de la gent, són ells; i és just de posar fi a aquesta PESTA, per sempre. Ara és l’hora.

Marroc: https://t.me/RosselloCM/82518

Reserva Federal: https://t.me/resurgente2020/51230



Giorgio Agamben conclou l’episodi d’avui amb la veritat del que estem vivint. Només enfrontant-nos al mal, el bé vencerà.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16421


NOMÉS HI HA UN ENEMIC.

UN DE SOL.

TÉ TENTACLES ARREU.

AMPUTEM-LI ELS TENTACLES

I

EL POP DEL MAL

SERÀ UNA FIGA FLONJA

QUE PODREM TREPITJAR

I

DESTRUIR ENTRE TOTS.


NOMÉS LA NOSTRA TOLERÀNCIA

I LA COVARDIA DELS EUNUCS,

MANTENEN VIU AQUEST MONSTRE

SANGUINARI, SÀDIC I CRUEL:

EL SIONISME INTERNACIONAL.


P.S.

La vellesa és un grau de saviesa. Un bon final que resumeix que ‘avui tot és molt clar’:

https://t.me/RosselloCM/82539


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada