dissabte, 11 de novembre del 2023

SENSE DISTRACCIONS


Després dels darrers escrits en els quals m’he centrat gairebé en les distraccions sionistes, recuperarem l’assumpte central del blog des de fa tres anys: La guerra. Mentre ens distreuen amb encantaments i pel·lícules interpretades pels gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, els criminals treballen fora de la llum dels focus en el projecte de destrucció de la Humanitat. Per això, l’important és no perdre de vista els criminals contra la Humanitat i les barbaritats sàdiques que elaboren, perquè algun dia els haurem de penjar a tots, i cal estar-ne segurs, que executem el just càstig. Com avui veurem, totes les institucions internacionals han de ser eliminades i els criminals que les han dirigit i les dirigeixen, exterminats, d’aquesta manera, la vida rebrotarà a cada contrada i els homes viuran alliberats de les rates tòxiques que són la immundícia ètica dels gossos castrats i covards i de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, les més absolutes calamitats que ha patit la Humanitat. I com dic sempre, si ets idiota, reclou-te a casa i fes algun passeig, però no ocupis càrrecs públics, perquè aleshores és natural que els sans et demanin compensació pels desastres provocats per la teva idiòcia sense reparació.


Arrenquem avui amb un vídeo de 1992, de George Hunt, consultor econòmic, la qual cosa no significa per se que sigui intel·ligent, però com sigui que ha estat envoltat dels criminals, i ximple no és, comprenia amb quina mena de rates sanguinàries tractava. Escolteu què ens deia fa més de trenta anys, i comproveu com la màfia criminal que executa la destrucció de la Humanitat i Occident són fonamentalment les bandes jueu-sionistes dels Rothschild i els Rockefeller, els més grans assassins de la història humana.

https://t.me/No_plandemia/6695

Vegem pel damunt, en què consisteix el control digital dels goyim:

https://t.me/counterpropaganda20/11452

I com els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu, la Calviño, que vèiem ahir, i el gos castrat de Thierry Breton – en té tota la pinta, és més, representa l’exemple paradigmàtic de gos castrat: inútil, discapacitat racional i amb aires de superioritat –, s’han guanyat sobradament un lloc presidencial el dia del Patíbul. A aquests criminals no els hem de perdonar, han de pagar amb la vida sí o sí, haver intentat extirpar la llibertat d’Europa. Se’ls hauria de matar cada dia, si fos possible, i ni així compensarien el crim. Tanmateix, ens hem de conformar de matar-los una sola vegada. I que ningú es posi les mans al cap. No hi ha altra justícia possible amb els traficants d’esclaus. Pena capital i una merda menys.

https://t.me/No_plandemia/6699

Això és el que preparen els sicaris dels sionistes: LA DESAPARICIÓ DE LA LLIBERTAT EN QUALSEVOL DELS SEUS ASPECTES. Pretenen de convertir el món en una granja, i els homes, en pollastres castrats; com ells, és clar. NINGÚ ET POT ORGANITZAR NI DIRIGIR LA VIDA, PERQUÈ NO ÉS ELL QUI TE L’HA DONAT. LA VIDA ÉS EXCLUSIVAMENT LA TEVA EXPERIÈNCIA I A QUI HI INTERVINGUI SENSE EL TEU PERMÍS, TENS TOT EL DRET DEL MÓN D’ELIMINAR-LO. AIXÒ HAUREM DE FER ELS EUROPEUS AMB LES RATES I PARÀSITS DEL FEMER DE LA SINAGOGA EUROPEA, I COM MÉS AVIAT MILLOR.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16366

I per concloure aquest primer apartat, una recomanació de l’europarlamentari de l’urinari europeu, Robert Roos, una recomanació, que val a dir, us transmeto, però que jo no seguiré. Per què? Perquè l’únic que se’ls hauria de dir és que són uns criminals contra la Humanitat, que haurien de presentar la dimissió i lliurar-se a la justícia com a enemics dels pobles respectius i sicaris de les bandes assassines sionistes. Dir-los altra cosa, els entrarà per una orella i els sortirà per l’altra, que prou que saben els crims que cometen i els beneficis personals de cometre’ls. Als mafiosos no se’ls convenç, se’ls deté, i si són sanguinaris, se’ls executa. Això és justícia; només el dret els empararà, perquè el dret és la legalització de la ignomínia. La Justícia és una molt altra cosa. Penseu que no hi ha un miserable excrement que sàpiga què és la justícia, i s’arroguen i pretenen de viure del seu exercici! Tot i això, jo us enllaço a la seva recomanació. Escriure al gos castrat i a la puta inútil i idiota de l’harem jueu, això, ja depèn de vosaltres. Tanmateix, ja us avanço, que només n’obtindreu una bordada efeminada o un sospir de goig de meuca satisfeta.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16368


Kla.tv en un dels seus reportatges de denúncia, ens parla de les organitzacions criminals ONU, Femer Europeu, OTAN i de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i com les plandèmies i els enverinaments massius són les eines dels assassins per a assolir el Nou Ordre Mundial, el Gran Israel – encara que no ho diguin -:

https://t.me/elinvestigador_org/14449

Aquí teniu el goril·la deficient i mascota del psicòpata genocida Kill Gates, amb l'amo, tot donant-se les mans; suposo que perquè el criminal Gates – que encara és lliure i viu, incomprensiblement per a una ment sana - ja ha aconseguit d'assegurar-se la matança dels nens i els joves argentins:

https://t.me/RosselloCM/82269,

a mi, un jutge fa vacunar el meu fill amb el verí dels jueus, i us puc assegurar que en el moment que el meu fill fos enverinat, el jutge tenia els dies comptats, encara que fos l’última cosa que fes a la meva vida: executar la més elemental de les Justícies. I aquest procediment és el que recomano a tots els argentins que siguin violats d’aquesta manera pels criminals que es passen pel folre d’allò que no tenen els codis de Nuremberg i el dret sagrat a la vida i a la salut pròpies. Cap excrement pot recriminar la justícia d’executar l’executor. Cap merda amb toga!

Aquí teniu l’èxit dels verins jueus entre la població esclava de la Reserva Federal:

https://t.me/No_plandemia/6698?single,

els sionistes redueixen els animals de la granja.

I com ja sabeu que ataquen en tots els fronts, vegeu aquestes dues putes sionistes, inútils declarades i idiotes consumades, fent la gallina, coc-coc, coc-coc, amb el canvi climàtic i les idiòcies respectives. No us recomano de veure un vídeo sobre les diarrees de les bagasses menopàusiques, només us les poso perquè els seus rostres us restin gravats a la memòria. Quanta immundícia! I la dona havia de salvar el món! De vegades penso que perquè les necessitem per a la reproducció, que, si no, no sé si seria més intel·ligent erradicar-les. Malauradament, més que pensar, caguen. Ni sense voler els en surt una de bona!:

https://t.me/counterpropaganda20/11451

La dona és per naturalesa insolidària i egoista, no ens enganyem. Que sigui més emocional i afectiva, no vol dir que sigui solidària. La manca d’empatia és una característica femenina, llevat, cal dir-ho, amb els qui representen els seus interessos emocionals o afectius, però la competència és en elles un règim de vida, i no com en els homes ‘sans’, un joc. Sense el nombre de putes de l’harem sionista, hauria estat impossible que els jueus haguessin destruït les nacions governades per homes. Però entre les putes i els gossos castrats vanitosos, efeminats i discapacitats, han obrat el miracle.

Tot i això, les excepcions hi són, com podem veure en aquesta senyora – no és cap puta de cap harem jueu – que ens resumeix prou bé la situació que vivim:

https://t.me/RosselloCM/82285,

CAL DESTRUIR TOTES LES INSTITUCIONS INTERNACIONALS.

CASES DE PUTES, N’HI HA A TOT ARREU.

NO ENS CAL LA GRAN CASA DE LES CASES DE PUTES,

NO!


Passem ara a l’escòria de cada nació que, sense calces i la boca oberta, s’arrosseguen perquè els amos sionistes els donin a menjar i un respecte social que per ells mateixos mai no podrien assolir, com assolir-ho?, si són l’escòria de cada contrada!

Aquí teniu un destacat gos castrat:

https://www.farodevigo.es/pontevedra/2023/11/10/alcalde-sanxenxo-senala-migrantes-llegados-94463487.html,

i una reflexió sobre la notícia que corrobora la deficiència cognitiva del gos castrat i com, si no és pels jueus, o viuria d’una subvenció per a minusvàlids intel·lectuals o malviuria vés a saber com:

https://t.me/RosselloCM/82261

Ara un perfecte resum que demostra com els delinqüents de la partitocràcia es dediquen al robatori dels beneficis del teu treball, en un atracament intolerable, sobretot, quan els indigents mentals no serveixen per a res i no aporten res a la societat, més que exaltar els ànims i crear divisions, com els manen els amos circumcisos als quals serveixen amb les calces per còfia. Això és la partitocràcia sionista: l’esclavització dels homes lliures i l’entronització dels paràsits inútils i covards. CAP POLÍTIC SENSE PENA.

https://t.me/RosselloCM/82266

Per això, la gent ha d’actuar i viure sense sentir, escoltar ni obeir les ordres dels Estats. Cal organitzar-se independentment dels criminals sionistes i plantar-los cara, impedir que una escòria miserable i covarda, s’aprofiti del teu treball i et dirigeixi la vida com als amos els plau. Cal actuar com els estibadors de Barcelona que veureu tot seguit, i estendre la desobediència a tots els sectors. Cap agricultor, cap ramader, cap pescador, cap empresari, cap autònom, cap ciutadà ha d’obeir les bandes criminals que sostenen i viuen de l’enganyifa d’un sistema polític corrupte i putrefacte que ells anomenen, amb la boca plena de mocs, ‘democràcia’. Ells són els delinqüents; la gent, no. Per què hauria la gent d’obeir els delinqüents? Quan permets que la màfia imposi les lleis, només el crim impera. Per evitar el crim, cal erradicar els gossos castrats i vanitosos, els idiotes professionals i els mentiders sense escrúpols. DESOBEDIÈNCIA I UNITAT, i estan perduts. La gent ja odia els excrements amb toga, menysté els paraplègics uniformats de policia, renega de l’escòria miserable que fa política, la seva política: el robatori; i n’està fins al capdamunt que una ‘cosa invisible i abstracta’: l’Estat, s’hagi convertit en l’organitzador de la vida de la gent i el codi moral obligatori. Cal l’Estat? Per al bé de tots, sí. Calen els polítics? Per al bé de tots, alguns, però partits polítics, cap ni un, perquè són organitzacions de delinqüents dedicades al saqueig i al robatori, això sí, com els banquers, els seus amos, ben vestits, molt educats i molt respectuosos mentre et foten el que és teu. És l’única diferència amb el desgraciat que t’atraca amb una navalla; l’única diferència. Però, m’he empatollat, vegem la notícia:

https://t.me/RosselloCM/82264

Si la gent no obeeix (això inclouria els policies, si no fossin macacos amb pistola), res no poden fer. Ara, si se’ls obeeix, aleshores, els criminals triomfen. I ja que parlo de criminals, escolteu la puteta privada dels Rothschild com, sense calces, para el cul al servei dels amos i senyors. I que els francesos no tinguin la dignitat de passar-lo per la guillotina! I ho dic, per al bé de la puteta, pobra! Us imagineu què ha de ser, ser tan abjecte i miserable i ni tan sols sospitar-ho? Per pietat i commiseració cristianes, li cal un afaitat.

https://t.me/RosselloCM/82287,

algú es pot explicar per què tots els gossos castrats i les putes idiotes estan tan preocupats per una gentalla que no té res a veure amb ells? Molt senzill, amics meus, són els seus amos, els qui els posen el pinso. Per això, tots els gossos castrats i les putes idiotes frisen per defensar els amos que els permeten de viure amb ‘dignitat’, una cosa absolutament impossible en ells, si no fos perquè tot és una mentida.


I d’aquesta bagasseta privada amant dels negres, passem a veure el Pla Kalergi, adorat pels criminals del Femer Europeu de la Sinagoga, i que tant de bé està portant a Europa: noves cultures, noves economies, noves revolucions, nous costums, nous colors, nou tot, i bonic, ai, si n’és de bonic, tot plegat!

https://t.me/RosselloCM/82292

https://t.me/RosselloCM/82293

Quan els homes eren homes, quan algú tractava de conquerir el seu territori, el defensaven contra l’estranger. Ara que només hi ha gossos castradets i efeminats, i sobretot, les putes inútils i egoistes, els pitjors verins descoberts pels sionistes, han aconseguit la tolerància europea a la destrucció pròpia. I si encara fos una decisió dels europeus, mira: si som deficients mentals, doncs, tira. Però que això t’ho imposi l’escòria sionista i, com ho vèiem més amunt amb la puteta dels Rothschild, els gossets i les putetes moguin la cua o els pits d’alegria, demana que la gent d’una punyetera vegada acabi amb els traïdors i recuperi la dignitat cultural i racial que li és pròpia a cada territori. No vull negres a Europa, com els negres no volen blancs a l’Àfrica, o els orientals, occidentals a casa seva. Cada u a casa seva, Déu en la de tots, i els jueus en cap. Aleshores el món, poseu-vos-hi dempeus, anirà bé, tindrà problemes, però anirà bé. Però infestant les nacions de tòxics culturals i racials, només acabarem amb la civilització, perquè les civilitzacions, sempre, han pertangut a una cultura i a una raça. La primera que no és així són els Estats Units, i així els ha anat, que són tots, siguin negres, blancs o descolorits, tots, esclaus dels jueus.

Per concloure l’episodi d’avui, vull exposar el nivell de la idiòcia que insulta constantment la intel·ligència més discreta. Ja sabeu que les desfilades de moda sempre m’han semblat un insult a la més elemental de les intel·ligències, un espectacle per a narcisos, drogaddictes, gent amb psicopatologies diverses, entre elles, la manca d’amor propi, i els idiotes, que als idiotes, les desfilades de moda els són com el manà: Extravagància, aires de cultura, belleses que els semblen mostres de sensibilitat, i l’exercici de la vanitat pròpia. Doncs, els jueus, especialistes a destruir-ho tot, encara que sembli que més destrucció no és possible, fixeu-vos fins a on han pogut arribar!

https://t.me/RosselloCM/82300?single,

sincerament, vosaltres us penseu que els imbècils que van a un esperpent com aquest tenen alguna solució? No seria millor que deixessin de patir? Ha de ser molt trist ser com ells, però molt trist! Feu-vos al cas què deuen ser les converses entre ells després. Per pietat i commiseració cristianes, i a més, per protecció intel·lectual de la descendència humana, ells mateixos demanen una solució als seus problemes.

Si aquest excrement és la moda avui, vegeu l’obra magna dels jueus: la ciència. De veritat, els científics no tenen ningú que els estimi de cor? Només psicòpates i gent amb patologies mentals molt greus poden cometre aquestes aberracions contra la Natura. Es pot ser tan summament imbècil per creure que milloraran la Naturalesa? Fa molt temps que ho dic, però l’única esperança per a la salvació de l’espècie homo sapiens sapiens, és l’extermini absolut dels idiotes, però, extermini absolut, vol dir, extermini absolut, que no se n’escapi cap, que no hi ha virus més perillós ni letal que la vanitat dels ignorants, i ja no dic res, si estan suculentament finançats pels nassos dels darrere de totes les cortines plenes de sang i excrements. Vegeu uns quants tarats de l’Acadèmia de Ciències de la Xina, el primer país del món on no hi ha humans (obra del sionista Mao) sinó animals sense consciència, capacitat de pensament lliure ni coneixement del sentit de la vida:

https://t.me/No_plandemia/6701

Quanta més ciència no hi ha en aquesta estació meteorològica:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4523857

O no?


I això, ja no necessita ni comentari, s’explica tot sol:

https://t.me/No_plandemia/6705.

Un nen no és idiota perquè és innocent, però, un adult que amb mamarratxades com aquesta, se sorprèn i s’admira de la idiòcia idiota que presencia, un espectacle per a deficients mentals i retardats cognitius, i amb rerefons tòxic, aquest animal sense intel·ligència; de veritat, creieu que pot servir per a alguna cosa? I quants idiotes titulats no hi hauran participat en la idiòcia sense sentit ni cap ni peus. Tot superficial, res de profund, com els seus cervells que estan en el compte-corrent... i el mòbil, és clar. En fi...

I com la idiòcia és el virus tràgic que patim en aquests terribles temps, a casa nostra la incapacitat, la imbecil·litat, l’absurd i la superficialitat s’imposen. Ja us vaig explicar que els deficients de la Corporació Audiovisual de Catalunya, o com es digui la casa de putes, havien decidit de renovar la presentació de Catalunya Música. Doncs, s’hi han lluït. Avui han reproduït l’òpera Don Carlo de Giuseppe Verdi, ara bé, en el ‘magnífic’ nou disseny, amb unes fletxetes que són d’allò més bonic i més maco, doncs, així que apareixia la pàgina web, us penseu que s’hi deia alguna cosa de l’obra que estaven reproduint? No home, no! Això no cal, deuen dir els deficients de la casa de putes. Això sí, tots molt professionals, i amb un assortit de títols de bagasseries diverses que els justifiquen en la infàmia de la idiòcia profunda, doncs, aquestes eminències de la radiofonia mundial presentaven el que emetien així:

Directe a l’Òpera

amb Xavier Montagut, Aleix Palau i Judit Jordana.

I aquí pau i després glòria! I cap dels immensos professionals de la casa de putes s’ha adonat de la subtilíssima informació oferta a l’oient quant a allò que escolta. Però, no acaba aquí, que es veu que alguna bagasseta de la caseta de putetes, ha vist la magnífica descripció de l’obra que emetien, que ha decidit que n’hi havia massa, i en el quart acte, han canviat la imprescindible informació anterior per:

Interludi.

I si t’agrada bé, i si no, també. Aquest és el nivell! El fet de pensar que aquesta gent menja, a mi, personalment, m’ofèn. Però, què voleu, la Genociditat de Soroslàndia és la més putrefacta i repugnant de les cases de barrets, i per això, des del Prostíbul principal, als urinaris, als Palaus de la Immundícia i a totes les clavegueres, la púrria, la incompetència, els inútils i els discapacitats troben remuneració judaica mitjançant el robatori impune a la ciutadania. I dic això perquè l’Agenda 2030 impregna cada racó del prostíbul de la Corporació de Medis Audiovisuals o com es digui el femer a què em refereixo.

IDIOTES I CRIMINALS,

CRIMINALS I IDIOTES,

COM VULGUEU,

QUE L’ORDRE NO ALTERA EL PRODUCTE,

PERÒ,

CAL ERRADICAR-LOS

DE LA SOCIETAT.

UNA SOCIETAT DE CRIMINALS I IDIOTES

ÉS UN ZOOLÒGIC.

LES SOCIETATS FAN ARRELS

AMB

INTEL·LIGÈNCIA, ÈTICA I DIGNITAT,

LLIBERTAT, RESPONSABILITAT I CORATGE.


LA GUERRA CONTINUA,

NO HO OBLIDEU,

I L’ATAC FINAL

ÉS MOLT PRÒXIM.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada