dijous, 23 de novembre del 2023

MOVIMENT DE TROPES ENEMIGUES


Si estàs a la torre de guaita, t’adones que els enemics, molt dissimuladament, però davant dels teus ulls, estan preparant-se per a l’atac. El genocida Netanyahu es veu que prepara un alto el foc, és de suposar, que perquè fins el més ximple de la família ha descobert quina mena d’assassins sense ànima ni moral són els sionistes i, és clar, no convé que les víctimes del seu pròxim atac, ja sospitin d’ells abans d’hora. S’estan preparant, com ho veurem avui, perquè hi ha prou indicis per a conjecturar que ells creuen que poden avançar una mica més en el projecte de la nostra aniquilació.

Que el projecte és controlar-nos a tots i fer-nos viure en un camp de concentració i extermini, no com els dels nazis, sinó com els remodelaren els jueus a imatge i semblança del seu somni humit d’extermini goyim, ens ho explica aquest senyor que va deixar l’NSA l’any 2001 perquè aquest organisme sionista, com tots els organismes nord-americans, pretenen de controlar la població que sobrevisqui, com els suposats investigadors controlen les ratetes en els seus laboratoris d’extermini i provatures, més aviat idiotes que enraonades. Cal destacar que, al final, ens exhorta a tots a la desobediència i a dir prou, a posar fi a tota la púrria criminal que fan de polítics, o d’idiotes castrats amb deliris d’exercici polític - que és més correcte -, perquè com babaus, només executen les ordres dels amos sionistes (encara que el senyor no ho diu tal qual):

https://t.me/No_plandemia/6763.

I evidentment, la gran Sinagoga del Femer Europeu, el cau dels més insolents i abjectes criminals de la història, no està per a altra cosa que per a satisfer les ànsies d’aniquilació goyim dels circumcisos, per a la qual cosa, faran allò que calgui, violentant tot el que calgui violentar i exterminant tot el que calgui exterminar, que aquesta és la funció sionista del Femer Europeu. Vegem l’escòria criminal europeista i quins són els seus delictes. Comencem amb l’aprovació de l’erradicació de la sobirania nacional, que suposo que hauran votat tots els gossos castrats i covards junt amb les putes inútils i idiotes de l’harem continental de Soros, el terrorista jueu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16454,

amb això, almenys tots els que hi han votat a favor, s’han guanyat el merescut premi d’execució pública per alta traïció a les respectives nacions i als seus pobles. Matar-los, com hauria de ser un crim, un delicte o, tan sols, una falta? És el mínim de dignitat i honor que s’espera d’un poble: que pengi els traïdors. Els criminals volen reformar el Tractat de la Sinagoga, que cap ciutadà europeu va votar com Déu mana, per a modelar-lo d’acord als interessos sionistes, de manera que allò que mani el BIS dels mafiosos de la banda dels Rothschild, sigui llei per damunt de la lliure voluntat dels pobles.

Tanmateix, això, que és gravíssim i un atemptat contra la lluita històrica i política de totes les nacions europees, ara sotmeses a la voluntat dels assassins sionistes, no pot amagar EL GENOCIDI EUROPEU DE LA SINAGOGA DEL FEMER:

https://t.me/resurgente2020/51450,

podeu concebre un crim més abjecte i atroç que l’enverinament mortal dels nadons? I això és el que fan TOTS ELS ASSASSINS DE LA CORRUPCIÓ EUROPEA, LA COMISSIÓ SIONISTA QUE COMANDA LA GENOCIDA URSULA VON DER LEYEN, i que compta amb criminals de la talla de les escombraries humanes de Thierry Breton, el lliberticida sionista del Femer. LA PENA CAPITAL ÉS ABSOLUTAMENT NECESSÀRIA AMB MONSTRES CAPAÇOS DE MATAR NENS PER ENGREIXAR EL COMPTE-CORRENT I TREURE UN SOMRÍS DELS AMOS JUEUS.

I si això no fos prou, els tenim a tots, a tota aquesta repugnant escòria, aplicant el terrible i inhumà Pla Kalergi, que comença a donar els seus primers fruits:

https://t.me/resurgente2020/51410

https://t.me/resurgente2020/51411

https://t.me/resurgente2020/51408

https://t.me/resurgente2020/51407

https://t.me/resurgente2020/51443

i això anirà a més. Gràcies a les polítiques il·legals dels criminals i genocides del Femer Europeu, els blancs no poden viure tranquils als seus països, i la violència congènita en els països dels immigrants i militars mercenaris dels sionistes, s’està convertint en normal en aquells països civilitzats que havien assolit una convivència basada en el respecte i la tolerància. Això és obra dels jueus, però només ha estat possible gràcies als gossos castrats i covards i a les putes inútils i idiotes de l’harem de Soros a Brussel·les, el pitjor femer del món, on parasiten dels europeus els més ignominiosos dels criminals continentals.

I no en tenen prou, que els jueus els han dit que els europeus han d’acabar passant gana i fred. I, lògicament, tots els gossos castrats, com Scholz o el de Soros, amb la puta assassina i inútil de la Leyen al capdavant, fan mans i mànigues per destruir Europa:

https://t.me/No_plandemia/6768

CAL EXIGIR L’ABOLICIÓ DEL FEMER,

AIXÍ COM L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS TRAÏDORS I GENOCIDES.

I NO EM VAL CAP MESURA TÈBIA:

SÓN ASSASSINS DE NENS I DE VELLS,

SÓN LLADRES SENSE ESCRÚPOLS,

SÓN LA RUÏNA ECONÒMICA D’EUROPA,

SÓN LA DESTRUCCIÓ DE LES ÈTNIES,

SÓN CRIMINALS VANITOSOS I INSOLENTS.


A GRANS MALS, GRANS REMEIS.

NO N’HI HA UNA ALTRA.

Penseu-hi: Els executes a tots, i no estarien resolts els problemes d’Europa? Doncs, ja fem tard! L’únic problema d’Europa són ells.


Deixem de banda aquesta organització lamentable de cervells putrefactes i morals pútrides, per continuar fent un retrat de l’actualitat i veure els moviments continus dels nostres ‘estimats’ assassins: els sionistes.

https://t.me/counterpropaganda20/11523

i un dibuix, per als qui no ho entenen:

https://t.me/counterpropaganda20/11523?comment=17466.

I res millor per a demostrar la darrera imatge, que comprovar el circ en què han convertit els jueus els pobles avançats d’Europa. Vegem un assortit impagable de les ‘deficientas mentalas’ que Soros ha encolomat al gos, que si el que hi havia abans era el material irrecuperable dels sanatoris mentals, les substitutes les han hagut de treure dels més sòrdids i patètics dels psiquiàtrics per als sense esperança:

Mònica García, vaja quina cosa sense senyals d’humanitat! De segur que l’han hagut de treure de la mateixa secció que la Yolanda Díaz, la psicopàtica i retardada sense descripció psicològica ni psiquiàtrica, perquè aquests mamarratxos inútils es pensaven que la idiòcia era la més gran de les discapacitats humanes. Ara sabem que no, i ara poden experimentar amb dues desgràcies sense antecedents en l’historial clínic de deficiències mentals sense curació:

https://okdiario.com/madrid/monica-garcia-creara-instituto-masculinidades-telefono-hombres-crisis-10887679

La psicòpata (foto):

https://eldiestro.tv/video/gravisimo-asi-trata-monica-garcia-a-la-prensa-cuando-le-preguntan-sobre-su-chalet-ilegal/

La psicòpata (en acció):

https://t.me/resurgente2020/51375

https://t.me/resurgente2020/51376

https://t.me/resurgente2020/51380,

us heu fixat en els gestos i les expressions? Els psiquiatres ara tenen a dues anomalies cerebrals a estudiar, dues nenes de dos anys que han crescut físicament, però no intel·lectualment; un fet en elles absolutament impossible.

La indigència mental. Haurien de ser les dones les que s’oposessin que aquestes deformacions humanes les representin i degradin. Llegiu la notícia i vosaltres mateixos considereu-la: afavorir l’avortament (anar contra la naturalesa femenina) i afavorir la desaparició ètnica (anar contra la naturalesa humana a la qual pertanyen). Els idiotes han de ser totalment extingits, sense commiseracions ni galindaines. És el millor que podem fer per la Humanitat. Almenys, mal, ja no en faran.

https://t.me/resurgente2020/51451

Malbaraten el doble per a matar que per a crear vida. Si això no és tenir un desperfecte cerebral absolut! I, és clar, les ‘deficientas mentalas’ ens condueixen a aquests ‘esplèndids’ resultats:

https://t.me/resurgente2020/51452

No han d’estar contents els jueus amb les putes inútils i idiotes dels harems hispànics!

Per sort, encara hi ha dones, poques, cada volta menys, i menys encara entre les pobres joves que han anat a les escoles per a la castració intel·lectual, tan afecta als sionistes. Al damunt, la idiota de la caixera de supermercat amb aires megalòmans i que no és més que una criminal corruptora de menors i amant i defensora dels pedòfils, una tarada més gran que la piràmide de Keops. Al dessota, una dona i un final lògic, coherent i educadíssim:

https://t.me/RosselloCM/82812

I l’última puta inútil i idiota de l’harem de Soros que el gos ha hagut de posar a destruir Espanya per ordres de Sió, en una exhibició de la discapacitat racional, la limitació cerebral i la indigència intel·lectual, un portent!, que això sí, ha rebut en els moments de compromís el suport de totes les ‘deficientas mentalas’ i del gos castrat del Garzón, el comunista, que era el llest de la reunió. Cal destacar la misèria integral de la Belarra, sempre disposada a donar suport i afecte als més desgraciats. Si s’hagués fet monja, encara se li podria excusar, però no, ella ha estat nomenada ministra pels sionistes, que a les bones putes, ells saben pagar-les com es mereixen, si les putes actuen per a la destrucció, cosa en què la Belarra és mestra, ja que allà on planta una llavor, ja mai més hi ha vida. Però vegeu aquesta paràsita sionista, de la qual - d’on cony treuen discapacitats d’aquestes ‘dimensions’! - no escric el nom, perquè el desconec, i com comprendreu, no perdré un segon de la meva vida per a saber com es diu una idiota que, val a dir, potser pertanyia a la mateixa secció que les dues ‘coses’ que els psiquiatres han d’investigar i definir, perquè la idiòcia és clarament insuficient per a descriure-les, ja que les encimbella a una categoria que, sense dubte, no tenen. Ja els agradaria de ser idiotes!

https://t.me/RosselloCM/82834,

si això es fa càrrec de la infantesa i la joventut, temeu-vos el pitjor.

Abans de referir-nos com sempre als bons per llei, i als bons per collons, no deixem aquesta secció de desperfectes sionistes per a la destrucció de les Espanyes, sense tornar a Barcelona – ahir vèiem el cartell idiota de l’ajuntament, que és una mena de frenopàtic per a insolents mentals i paraplègics cognitius – i comprovar la magnífica gestió realitzada per la dona de fer feines de Soros - l’Al-Mansora, en diríem -, i vegeu com la dona, en general, és absolutament incapaç de gestionar qüestions públiques, ja que els seus fets i els desastres consegüents només poden deixar dubtes en gossos castrats i putes inútils al servei de jueus:

https://t.me/resurgente2020/51396

L’OBRA FEMINISTA DE LA COLAU.

Si hi hagués Justícia, els jutges l’haurien d’inculpar com a agent necessari per a les violacions, però com hi ha excrements dessota la toga, només s’ensumen i esperen els tendres regals carnosos dels jueus, que els excrements amb toga són així, de Justícia ni puta idea, però de l’exercici del crim, mestres, purs mestres!

Suposo que la Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo en cap, es posarien les mans al cap, en saber que la Colau, la dona de fer feines, els rentava la cara davant dels jueus, amb l’exhibició de l’aportació del magne augment de violacions i cada volta amb més violència, i aleshores, tota l’escòria de la Genociditat s’esmunyí els budells intracranials, vejam què podien aportar als jueus per a merèixer el seu reconeixement, i que quan els vegin amb les calces a la mà i el culet en pompa, els facin ser; i per això, ens importen nous catalans, que cada dia fan de la nostra nació, una nació més rica i plena:

https://gaceta.es/espana/el-ine-revela-el-cambio-demografico-en-cataluna-ya-hay-mas-mohameds-que-arnaus-en-las-cuatro-provincias-20231122-1935/

AQUESTA ÉS L’ESCÒRIA QUE ENS GOVERNA:

INÚTILS, LLADRES, TRAÏDORS I GENOCIDES,

LA CRÈME DE LA CRÈME

DEL CLAVEGUERAM SOCIAL CATALÀ.

Espero que el deficient del menja-senglars no se m’ofengui, que aleshores, el mamarratxo tindrà dues feines. I m’excuso davant dels mamarratxos, que ja sé que hi ha coses que ofenen.


SECCIÓ ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Res de més oportú parlant d’ells, que referir-nos a la seva passió: els holocausts. Vegem l’extermini que els bons per llei i, que si són sionistes, són bons collons, estan duent a terme amb l’aquiescència i la complicitat de tots els governs sionistes del món:

https://t.me/resurgente2020/51394

https://t.me/resurgente2020/51437

https://t.me/resurgente2020/51438

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20230914/natalidad-baja-espana-aulas-vacias-92047448

i paradoxalment:

https://t.me/resurgente2020/51436

La bondat sionista:

https://t.me/resurgente2020/51399

La bandera que irrita els genocides jueus:

https://t.me/resurgente2020/51401,

quant a això, unes observacions. Cert que tothom associa l’esvàstica a la maldat, gràcies a la ingent feina feta pels qui mataven els alemanys de gana i de corrupció. Tanmateix, en lloc de l’esvàstica, hi hauria d’haver la falç i el martell, ja que els països que han viscut sotmesos a la tirania comunista saben perfectament les magnituds de les matances executades pels sinistres servidors del sionisme, del tot incomparables a les matances nazis. Ara bé, com associar la falç i el martell als genocides israelians no els ofendria, que ells són els inventors d’aquest règim fet a imitació del règim de Satanàs en els Inferns, doncs, han de recórrer a l’esvàstica, que els ofèn molt, ‘pobrets!’, amb tots els contes que es van inventar! Però, si volem fer justícia amb Israel, la falç i el martell. O si no, un riu de sang; que també val.

Però, com he dit, la gent ho sap, la gent ja els coneix, i no es deixaran enganyar, almenys alguns, que cada volta en som més:

https://t.me/resurgente2020/51398

Per això, els sionistes han d’accelerar els plans. Suposo que aquesta és la raó perquè tracten d’activar una nova matança d’innocents i vells amb protocols, i la quotidiana matança sionista amb els verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/51431

https://t.me/resurgente2020/51432

que no hi hagi un sol excrement amb toga amb collons, sí, amb collons per a inculpar aquests assassins que no tenen res a envejar als grans genocides històrics al servei del sionisme: Mao, Stalin i Lenin, descriu perfectament què són les CIUTATS DE LA IMMUNDÍCIA. Per això, cal no oblidar els criminals, perquè és just de fer justícia amb els prevaricadors, amb els encobridors i amb els col·laboradors, ja que sense ells, això no hauria estat possible.

I a part de tractar d’agilitzar la matança, si la gent fa l’imbècil i els creu, que ja deuen tenir el goril·la del psicòpata preparat amb el discurs per a la fase dos de l’extermini de la Humanitat, doncs, a part, van col·locant els criminals - ara de la ‘dreta’ -, perquè acabin la feina començada pels socialistes i comunistes, els sicaris principals del sionisme:

https://twitter.com/Puntual24H/status/1727616728526733670

https://t.me/resurgente2020/51425,

en veure aquesta notícia, he pensat que era normal que els holandesos vulguin acabar amb els gossos castrats dels sionistes i alliberar el seu país de tanta desgràcia jueva, però alhora, m’estranyava que Soros no hagués fet guanyar el seu candidat. A no ser... a no ser...

https://t.me/resurgente2020/51433

Tal qual, el Milei:

https://t.me/resurgente2020/51400

Albert Pike, el maçó, ja deia que sempre donarien al poble el líder que necessitarien, sempre modelat per ells.

https://t.me/resurgente2020/51435

Com ho són tots els mamarratxos de l’extrema dreta i de l’extrema esquerra sionistes, com els veureu en aquest vídeo, que demostra la baixesa ètica i la indignitat d’aquests aspirants a criminals per a major glòria d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/82844,

el mateix cas d’Holanda.

Per això, cal anar amb molt de compte amb les escòries de dretes i d’esquerres, perquè sembla que sembren les mateixes llavors que aleshores de la Guerra Civil espanyola, i si no, vegeu aquesta deficient mental socialista:

https://www.europapress.es/epsocial/igualdad/noticia-redondo-pide-salir-calle-25n-peligro-extrema-derecha-hoy-mas-importante-nunca-20231121191906.html,

QUANT DE DEFICIENT, PERÒ QUANT!


I per concloure avui, sense deixar els nostres amics, dues notícies antigues, però que no per això no reflecteixen perfectament la xurma sionista. En el primer vídeo, veureu com els submisos i obedients reben el reconeixement dels criminals de la història:

https://t.me/RosselloCM/82842,

Que bonic! La Rahola, el Villatoro i César Vidal! Que bonic! Tragueu les vostres conclusions, però penseu que cap d’aquestes veus ha estat alçada per condemnar la matança jueva de nens. Això no és complicitat? No s’ha de ser molt miserable i indigne per a servir assassins?

I res de millor per a corroborar les meves paraules, que l’evidència que matar nens és la passió dels sionistes, encara que siguin nens jueus, que a ells, els jueus els importen menys que a mi! Penseu només, si no podrien haver-li subministrat un placebo. Doncs, no, ells gaudeixen així! La pixarada de riure que devien fer en llegir la notícia! La bondat jueva, la bondat per collons dels sionistes! Pura sensibilitat i delicadesa:

https://extramurosrevista.com/muere-repentinamente-tras-sufrir-un-paro-cardiaco-el-chico-de-los-carteles-israeli-de-la-vacuna-covid-de-8-anos-de-edad/


AQUESTA ÉS L’ESCÒRIA DEL MÓN.

QUE ELS ‘INTEL·LECTUALS’

MENGIN DE MANS ENSANGONADES,

NO ELS FA ‘INTEL·LECTUALS’,

SI NO,

CÒMPLICES DE L’ABJECCIÓ.


EL SIONISME ÉS EL MAL,

LA TRAGÈDIA I LA DESTRUCCIÓ.

ESTAN A PUNT

DE LLENÇAR L’ATAC,

ESTIGUEU PREPARATS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada