dimarts, 21 de novembre del 2023

CRIMINOCRÀCIA


Aquest terme que fa servir Paul Cudenec - com veurem més avall - és més ajustat que ‘partitocràcia’ per a definir el règim sionista mundial. Certament, avui, tots els polítics, els jutges, els mitjans de comunicació i les bagasses dels jesuïtes, són diferents branques del crim. Si amb l’esplèndid repertori de l’anterior capítol no en vau tenir prou, avui, podrem comprovar com la situació és tan extrema que ja demana que passem a l’acció contra tots els criminals que controlen el món, sense produir, sense generar riquesa, sense altra activitat que el parasitisme més insolent.

Per encetar el programa d’avui, una cançó, una cançó que contràriament a l’essència de les cançons, és un himne a l’odi, com no!, producte dels nostres amics, els bons. Val a dir, que malgrat que sembli absolutament oficial, podria ser un muntatge; tanmateix, coneixent-los com els coneixem, no costa de creure que siguin capaços d’això i de molt més. Recordeu, només, els rabins incitant a la matança de nadons de pit, perquè així els ho demana el Talmud, els evangelis satànics. Aquí teniu la dolça germanor d’unes nenes israelianes:

https://t.me/RosselloCM/82750

I potser no és el que creiem. Però, és clar, quan saps que els jueus han enverinat a mig món amb plena consciència del que feien, doncs...

https://t.me/resurgente2020/51328,

la pregunta que només té una resposta, és: Per què tots els criminals de Mode-RNA i Pfizer no estan detinguts, acusats de genocidi? La resposta és: perquè vivim en una abjecta criminocràcia.

Paul Cudenec:

https://t.me/counterpropaganda20/11508

https://t.me/counterpropaganda20/11509,

en l’anterior capítol vam veure fins a on arriba la psicopatia d’aquests tarats.


Vegem ara els gossos castrats i putes inútils i idiotes de l’harem jueu:

https://t.me/RosselloCM/82733,

delinqüents comuns, com aquest psicòpata:

https://t.me/RosselloCM/82730.

L’assassina de masses i terrorista Ursula von der Leyen, la imposició sionista no votada per cap europeu, i que està destruint el continent. LA PENA CAPITAL PER A AQUESTA CRIMINAL ÉS LA MÍNIMA DIGNITAT RESPECTE A LA JUSTÍCIA:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16446,

fixeu-vos que Martin Sonneborn, eurodiputat, afirma que el monstre khàzar ha violat tots els principis fonamentals de la constitució europea. Això no és prou per jutjar-la? Deixo a banda el genocidi, que per això, sense dubte, l’única pena possible és l’execució.

I que tots són uns psicòpates, lògicament, perquè el Diable els crea i ells s’arrepleguen, és un lloc comú, com ens ho demostra aquest sacerdot, que sorprèn la cagaguano del règim (el començament):

https://t.me/RosselloCM/82715.

Però deixem el sacerdot, i continuem amb els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu. I qui millor que el sionista Milei (Pobra Argentina!):

https://t.me/RosselloCM/82720

https://t.me/RosselloCM/82721

https://t.me/RosselloCM/82725

https://t.me/RosselloCM/82731

https://t.me/RosselloCM/82765.

I ara algú que no pot mancar si parlem d’escòria, la tifa de Lleida, el criminal professional José Borrel, una puteta que els jueus estimen molt. Vegeu la limitació intel·lectual del delinqüent tarat i el seu servei de meuca als circumcisos:

https://t.me/RosselloCM/82768,

aquesta és la infàmia del Femer de la Sinagoga Europea!

Una de les noves putes del cor del gos Soros, una deficient mental encarregada de la destrucció de la infantesa i la joventut, que es veu que és una leninista sense escrúpols. Però, a la tal Sira, crec que es diu la cosa, convindria recordar-li que Lenin fou un genocida sionista, que matà a Rússia moltíssima més gent que els exèrcits nazis en tota la segona guerra mundial. Aquí teniu unes dades, que poden ser posades en dubte, però que si Jewllywood mai no ha fet una pel·lícula sobre les matances jueves del poble rus, per alguna cosa serà, no sé, dic jo:

https://t.me/RosselloCM/82735

I abans d’arribar a la recta final, vegem com pensen els exterminadors sionistes:

https://t.me/RosselloCM/82767,

els bons! No em direu que no us salten les llàgrimes davant de tanta bondat!:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4547853.


NOMÉS HI HA UN ENEMIC

DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN,

NOMÉS UN.


Per concloure, dues observacions. La primera referent a la filantropia. Els jueus, que malgrat que el Talmud els mana de matar-nos a tots, breguen per a resoldre’ns tots els problemes amb les seves fundacions filantròpiques, resulta que tracten de resoldre la pobresa d’Àfrica amb vacunes. Una idiòcia d’aquest tipus només és possible en les ments malaltes d’aquests psicòpates. En canvi, un jewtuber, Mr. Beast, ha finançat ell, tot solet, un centenar de pous d’aigua en pobles africans. Ara, penseu-hi. Mentre el jewtuber tracta de resoldre una situació, els jueus tracten sempre de resoldre les situacions amb l’extermini de la situació. Al capdavall, si no hi ha africans, perquè es moren pels verins o en resten estèrils, la situació de fam s’acaba, oi? Aquesta és l’extremada bondat dels bons que el gos de Soros i totes les putes inútils i idiotes del cor canten quan els circumcisos els fan treure’s les calces i caminar a quatre potes. I amb quina alegria remenen el culet, les indecents!

I la segona observació té relació amb l’edat dels governants. Algú es pensa que posant al govern quatre joves sense experiència, ignorant ara que són putes inútils i idiotes que tenen amo, com els gossos castrats, ignorant-ho; algú es pensa que un jove, per definició, mancat d’experiència, és la persona idònia per a dirigir un país? Només els paraplègics cerebrals, els indigents mentals o els esglaons perduts, com la Yolanda Díaz – sense caracterització psicopatològica encara – creuen que els joves poden comandar un país. I ja no dic res, quan la immensa majoria d’ells i elles, no ha treballat mai de la vida! Quan en un govern hi ha un jove al capdavant, no hi ha govern, hi ha sionisme. Els jueus manen i el jove els ensenya les vergonyes. Res més.

CAL LIQUIDAR LA IDIÒCIA,

D’AIXÒ DEPÈN LA SUBSISTÈNCIA DE LA HUMANITAT.

CAL LIQUIDAR EL SIONISME,

D’AIXÒ DEPENEN LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT HUMANES.


L’HORA ÉS ARA,

NO ENS ARRONSEM !


P.S. Un detall que demostra que la resistència i la desobediència, com també el fet de no combregar amb les directrius dels criminals, els deixa indefensos. Sense obediència, mai no seran capaços d’imposar-la. I abans cauran ells, que nosaltres.

https://t.me/counterpropaganda20/11510

https://t.me/counterpropaganda20/11512.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada