dissabte, 25 de novembre del 2023

MÉS CLAR, L’AIGUA


https://t.me/resurgente2020/51531

i els cagaguano dels sionistes:

https://t.me/resurgente2020/51558

Aquesta és l’obra dels sionistes a Occident, gràcies als gossos castrats i covards i a les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, com ho comprovareu sobradament en el capítol d’avui. A tot arreu han provocat el desordre, i recerquen el caos. Com deia ahir, molt de compte amb els criminals sicaris dels no menys criminals sionistes, perquè, segons que sembla, l’estat policíac és l’immediat objectiu per acabar de cloure en camps de concentració els goyim per a la selecció sionista de si han de viure o no val la pena. Això és perfectament comprensible, si analitzem el cas dels aldarulls a Irlanda:

https://t.me/resurgente2020/51515

https://t.me/resurgente2020/51516

i aquest és el resultat:

https://t.me/resurgente2020/51517

https://t.me/resurgente2020/51560,

Què us sembla l’actuació del gos castrat i covard dels sionistes?

TOTS ELS POLÍTICS SÓN EL TEU ENEMIC:

ET VOLEN ESCLAU O MORT.

A arreu d’Occident, els jueus hi estan desplaçant els mercenaris, i els sicaris criminals i traïdors dels governs de totes les nacions d’Occident, malversen els diners públics per a tenir contents els circumcisos. No hi ha cap dubte que si l’escòria política vol servir els interessos estrangers (jueus), ha de fer-ho amb els diners propis i no amb el robatori del patrimoni nacional, o sigui, de la gent. Tanmateix, com els sionistes tenen comprats tots els excrements vestits de toga, els criminals dels governs poden actuar com els mani el jueu que els regeix, perquè les immundícies judicials no mouran un dit per a fer Justícia, l’única paraula de la qual desconeixen el significat. Per a ells, els excrements amb toga, Justícia significa dret judaic. I dret judaic significa que la llei és per als altres menys per als jueus i servents, com ho veurem en el capítol d’avui. Aquests són els exèrcits que els jueus estan important a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units perquè, quan arribi l’hora, provoquin el caos i les massacres que forçaran la imposició d’un règim militar que acabarà d’ofegar els esclaus americans:

https://t.me/RosselloCM/82938?single,

val a dir, que Haití i Jamaica són els dos únics estats negres a Amèrica on l’odi al blanc és el fonament de la cultura. Penseu que és casualitat?

Aquí teniu els comunistes sionistes i com reaccionen davant del racisme:

https://t.me/resurgente2020/51559


ELS SICARIS DELS SIONISTES

(ELS TRAÏDORS I GENOCIDES)


https://t.me/resurgente2020/51502

https://t.me/resurgente2020/51508

Ho compreneu, o cal que en faci un dibuix? Enteneu ara tot el teatre de la independència, quan tots obeeixen els mateixos amos?

Els jueus només necessiten deficients mentals, amb una vanitat que els superi, amb psicopaties diverses, i si són sàdiques, millor; això sí, mesells, sempre disposats a treure’s les calces a la comanda del sionista de torn. Com per exemple aquest criminal, vanitós, amb mancances cognitives bàsiques i que es creu que per tenir càrrec és algú. Aquest és el miracle sionista: vesteix l’escòria amb càrrecs i diners, els dóna un aparent poder, i els lacais obeeixen com els millors dels gossos ensinistrats. I d’aquests no cal esperar revolta, que estan tots castrats i són covards de mena. Vegeu un model ideal al gust sionista:

https://t.me/RosselloCM/82941,

nivell, senzillament, nivell!, i això que l’expressió facial, ja no dic les idiòcies que surten de la seva boca, descriuen perfectament un imbècil integral. Doncs, això, els jueus creuen que és un bon ministre per a Soroslàndia, abans de la definitiva destrucció.

I com tots treballen per a la Sinagoga, com heu vist en les imatges entendridores del començament d’aquesta part, podem llegir notícies com les següents:

https://t.me/resurgente2020/51546

https://www.europapress.es/internacional/noticia-ministra-israeli-propone-reubicacion-voluntaria-poblacion-gazati-fuera-franja-gaza-20231119230237.html

I el gos de Soros fa el seu paper:

https://www.expansion.com/economia/politica/2023/11/24/6560c95c468aebf87e8b4603.html,

cal infestar de musulmans Espanya, que són els qui han de destruir Europa a les ordres dels jueus, i per a això, els criminals de la màfia PSOE necessiten els votants fidels, subvencionats i emparats pel govern de Soros i el seu gos.

https://t.me/resurgente2020/51552

I al prostíbul dels sionistes de la plaça sant Jaume, l’Ajuntament, tots amb les calces a les mans i ensenyant el cul als amos, han completat l’estratègia sionista. Adopten la postura que desitgen els barcelonins, tanmateix per a afavorir Israel i dissimular l’obediència a les ordres de destrucció de Barcelona i de Catalunya. Aquí teniu els sicaris criminals que els sionistes han posat al femer principal de la ciutat. On, si abans hi havia una senyora de fer feines, ara hi ‘regna’ el paràsit més gran que ha nascut a Catalunya en tota la seva història, un perfecte inútil, un excel·lent paràsit, l’home, bo per a res, que ho sap fer tot... malament, però ho sap fer tot. Què no sabrà fer el Collboni? Si no ha treballat en sa vida i mai no li ha mancat un sou robat als ciutadans, com a bon socialista:

https://t.me/resurgente2020/51556,

així ajudaran els jueus a despoblar el territori ocupat, i gaudirem els barcelonins del manteniment dels refugiats, que, on haurien d’anar, sinó a Barcelona, per cultura, per religió, per història, per costums socials, per tradicions i per identitat ètnica? Millor aquí que en qualsevol país àrab. I si infiltren agents del servei secret jueu Hamas, doncs, mel i mató.

I com he encapçalat aquesta part amb l’acusació de genocidi, res millor que demostrar un fet tan evident com que tots els polítics són responsables de l’Holocaust sionista contra el món. Vegem-ho:

L’HOLOCAUST SIONISTA

(L’EXTERMINI D’OCCIDENT)

Mentre la gent es mor sobtadament per efecte dels verins jueus, els criminals dels governs fan campanya per a la intoxicació indiscriminada dels seus ciutadans:

https://t.me/resurgente2020/51523

Tot coneixent dades prou explicatives, com aquestes del Regne Unit. Aquí, suposo que Soros els ha dit que no comptin res, només els cadàvers que són els que són intercanviats per ingressos bancaris:

https://t.me/elinvestigador_org/14513,

després, la Genociditat i la casa de putes de TV3 faran un ‘recapte’ per a rentar-se les mans i fer creure les víctimes que els assassins les protegeixen. I ho saben:

https://t.me/resurgente2020/51553

Fins i tot, en el Femer de la Sinagoga Europea ha estat exposada la matança sistemàtica executada per tots els assassins dels governs locals, autonòmics i nacionals. Vegem aquesta conferència de premsa al Femer que, com veureu, no interessa a cap cagaguano, que ells estan per a fer fel·lacions als jueus, com veurem més avall. Ara, escolteu la magnitud del crim, per la matança, per la preparació, pel coneixement oficial del genocidi i per la insolència de tots els criminals.

CAL MATAR-LOS A TOTS.

EL GENOCIDI ÉS UN DELICTE IMPERDONABLE.

(Sobretot, hi destaco la intervenció de Wilhelm Engel)

https://odysee.com/@BIOLOG%C3%8DA_y_CONCIENCIA:e/Rueda-De-Prensa-Europarlamento-SMC:b?r=8U976nwFs9hi7rh28wQAzu8TvXabVdWW

Cal que la gent prengui consciència que els polítics, avui, es dediquen – a part de robar, que és intrínsec a la seva funció – a matar la població seguint les ordres dels sionistes. No hi pot haver cap dubte de la complicitat criminal dels polítics, dels jutges, dels científics, dels metges i els seus Col·legis de Sacrificis Col·lectius en Honor d’Israel, i dels cagaguano (aquests inexcusables també, malgrat que tots els reconeixem deficiències mentals significatives).

https://madridmarket.es/la-ema-la-agencia-europea-del-medicamento-acusa-a-los-gobiernos-salvo-algunas-excepciones-nadie-en-absoluto-menor-de-60-anos-deberia-vacunarse/

No hi ha cap dubte, perquè la següent notícia demostra la planificació de l’extermini. L’obra de teatre «Contagi catastròfic», escrita i dirigida pels jueus genocides Kill Gates i el seu marit, la Casa de Putes dels Rockefeller o Bagasseria Jesuïta Johns Hopkins, i l’Organització de Matances Sionistes (OMS) és l’evidència de l’Holocaust, sobretot, quan l’obra s’estrena l’Octubre de l’any passat i els primers èxits populars es produeixen ara a la Xina, un any després, amb la mort i la malaltia de milers de nens. Ja sabeu que res fa més feliç un jueu sionista que presenciar la mort d’un nen; doncs, ara, com va advertir-nos el psicòpata assassí de masses, Kill Gates, aquesta matança serà de fer por. No dubteu que els nens xinesos moren o emmalalteixen ara, de resultes dels verins jueus injectats contra la immensa mentida, el lloc comú dels sionistes. Vegeu la colla de criminals contra la Humanitat, amb un percentatge notable de la superior intel·ligència negra, i com es veu que tot és natural i gens estudiat. Cap dels criminals que surten en el vídeo té dret a viure un dia més, cap ni un, perquè tots són genocides, i no només genocides ideològics, sinó genocides per interès, o sigui, assassins a sou. LA PENA CAPITAL ÉS ABSOLUTAMENT NECESSÀRIA PER A TOTA AQUESTA PÚRRIA:

https://t.me/No_plandemia/6774

https://t.me/No_plandemia/6773


I com, per a taula gustosa, un poquet de cada cosa, completarem el capítol d’avui amb notícies diverses però que ens informen del món criminal muntat pels jueus:

El pallasso Zelensky es veu que ja ha exterminat bona part de la població jove, però els sionistes li demanen més carnisseria per al ritual, i així, el mamarratxo imbècil i deficient mental, prepara la nova fornada de cadàvers:

https://t.me/resurgente2020/51521

Deixem l’estranger, i vegem els excrements amb toga i com tracten els socis maçons i satànics:

https://t.me/RosselloCM/82930,

si tens calés, els excrements t’arrangen els problemes, és de suposar que per una comissió o, directament, perquè han rebut ordres de l’amo, i els excrements amb toga, mai de la vida defraudaran als qui els permeten de viure de la ignomínia i l’abjecció de la seva corrupta professió. A un jutge, el tracte més respectuós, potser, sigui escopir-li a la cara. Quan la Justícia és un femer ple d’immundícies, la societat camina a la destrucció. Per això, per la gravetat del mal provocat per aquests miserables criminals, cal que paguin la destrucció del dret natural i de la convivència. SER JUTGE ÉS SIGNE INEQUÍVOC DE PERVERSIÓ I CORRUPCIÓ. I si hi ha alguna excepció, cosa que dubto cada volta més, no hi ha cap raó perquè no pugui deixar de ser un criminal i tracti de portar una vida honrada i digna, un fet impossible si per delinquir t’investeixes amb una toga (I recordo la jutgessa del Cas ‘Bar Espanya’ que rebia els nens per a violar-los vestida de jutgessa. Avui, ha progressat en la carrera criminal. És el que té la infàmia de la maçoneria). Fins que no condemnem els maçons només per ser-ho i els sionistes, els executem, només per ser-ho, caminem inexorablement a la destrucció de qualsevol dignitat i llibertat a la Terra.

I quant a Shakira, m’estranya que els mateixos maçons o els jueus l’hagin denunciada i permès que avancés la investigació, essent com és una esclava molt servicial i molt obedient, com hem vist en multitud de vídeos on es mostra com una servidora més de Baphomet. Tanmateix, elucubro, que potser li ha estat demanat el pagament per l’èxit, la signatura de sang amb el Diable, i aquest ja sabeu que – com els jueus – sent passió per destruir la innocència, o sigui, els nens. Vejam si li ha estat demanat el lliurament d’un fill o convertir-los en trans, o vés a saber quin crim, i la noia s’hi ha oposat. Generalment, l’assumpte, els jueus el resolen amb un accident; però, potser, essent qui és, i havent-se portat tan bé sempre, han accedit a aquesta ‘aparent’ indignitat i a prendre-li part dels diners que ha guanyat servint-los... i ja veurem si d’ara endavant té la sort de convertir-se en un èxit mundial, com abans la hi convertien els sionistes. No sé, aquesta és la meva elucubració.

Però deixem els baixos fons, on hi ha artistes de segona i corruptes bacteris, i vegeu com les bagasseries jesuïtes s’esforcen a ensinistrar els seus futurs esclaus en la dignitat màxima de fer fel·lacions als sionistes:

https://t.me/elinvestigador_org/14508

I ja no dic res d’aquest criminal servidor dels jesuïtes, el conseller per a l’extermini dels navarresos, que veureu en una brillant intervenció, que els jueus li premiaran, com li han premiat els serveis anteriors de mirar melics que vénen i s’allunyen, amb el càrrec que avui ostenta. La indignitat s’ha convertit en valor, i per això, escòria com aquest pervertit i indigent mental, mengen – de tot, a part de fruits jueus -, cosa que difícilment podrien fer dignament per les seves capacitats físiques, i ja no dic intel·lectuals. En una societat digna, aquest criminal, seria a presó per corruptor i pervertidor de menors. Però suposo que com va executant navarresos d’acord amb les ordres, els jueus li atorguen un càrrec, perquè mengi, mati i destrueixi tot el que de digne hi ha en la seva comunitat, i el criminal, com ho diu clarament, està per això; que el domini que té en les fel·lacions a circumcisos, l’acrediten. Vegeu l’escòria:

https://t.me/resurgente2020/51520

I reblarem el capítol d’avui amb això, un cagaguano, un deficient mental amb carrera:

https://t.me/resurgente2020/51568


AQUEST ÉS EL MÓN DE FEMS ON VIVIM.

CAL ERRADICAR DE LA SOCIETAT

LA PÚRRIA CRIMINAL MAÇÒNICA,

CAL EXTERMINAR DEL MÓN

EL SIONISME GENOCIDA.

NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

L’ASQUENAZITA,

I ELS SICARIS DE LA IGNOMÍNIA.


EL POBLE NO ES MEREIX

TANTA ESCÒRIA !

L’HORA S’ACOSTA,

LA GUERRA JA LA TENIM AQUÍ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada