dimarts, 28 de novembre del 2023

PRIMERES DERROTES SIONISTES


Els criminals sionistes que controlen el món estan veient que els surten massa problemes. Malgrat l’obediència cega dels gossos castrats i covards i de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, tot i això, hi ha contratemps que són significatius per als seus propòsits, sense que això signifiqui que la criminocràcia no maldi per assolir els objectius imposats pels amos.

D’entrada, el respectabilíssim Arquebisbe Viganò ha tornat a alertar quant als sionistes i la destrucció de la Humanitat:

https://t.me/resurgente2020/51651,

el fet que el sac d’escombraries i psicòpata sionista Klaus Schwab, l’escòria en cap de la banda criminal Rothschild, amenaci els caps de govern, demostra fins on són de covards els gossos castrats, perquè si jo sóc cap de govern i em ve una immundícia com el criminal Schwab a amenaçar-me, ja us asseguro jo, que seria l’última vegada que ho faria. Tanmateix, els gossos castrats i les putetes inútils i idiotes, obeeixen, que d’això mengen. Abans de veure més contratemps per als nostres enemics mortals, vegem la feinada de destrucció que estan fent els governs occidentals, caient de quatre potes en delictes de traïció que, més d’hora que tard, els hauran de costar la vida, per la més elemental de les justícies, i malgrat els excrements amb toga, que, o faran companyia als criminals o desapareixeran de l’escena judicial per sempre.

Vegem que han fet a Granada, i em dieu si els responsables d’aquesta barbaritat, només possible de ser concebuda per paraplègics cerebrals, no han de ser exterminats, per la més bàsica qüestió de salut pública i protecció del medi ambient:

https://t.me/resurgente2020/51632

Comprovem ara, quin és el resultat de la deixadesa de funcions del gos de Soros:

https://t.me/resurgente2020/51633

UN TRAÏDOR I GENOCIDA NO HA DE SER EXECUTAT ?

Mentrestant, els enverinats per l’assassina Darias, van caient, i ja en són més de 50000:

https://www.esciclismo.com/actualidad/carretera/78887.html,

o aquest altre, un idiota desgraciat (no m’alegro de la seva mort, m’alegro per un imbècil que calla):

https://t.me/RosselloCM/83083

https://t.me/RosselloCM/83084

Aquí teniu la foto d’un genocida, responsable de l’assassinat, mitjançant protocols, de 30000 ancians, que a més a més és un delinqüent econòmic i que parasita, malgrat tot, a l’urinari públic al costat del zoo de Barcelona:

https://theobjective.com/espana/2023-11-25/empresa-pelotazo-mascarillas-covid/,

els crims d’aquests delinqüents no poden ni deuen tenir perdó. I el que ve ara, ja no hi ha paraules. Llegiu bé que ha afirmat aquest avortament viu:

https://t.me/resurgente2020/51650,

Al final, serà veritat que el socialisme és una malaltia mental. Vegeu ara, com els sicaris dels sionistes han de pressionar per tal que el poble no acabi per saltar-los al coll. El gos de Soros:

https://t.me/resurgente2020/51655

https://t.me/resurgente2020/51654,

i si algú es pensa que no és el gos de Soros, veieu aquesta il·lustrativa imatge on remena la cua davant de l’amo:

https://t.me/RosselloCM/83049

Aquí el teniu completant la tasca de convertir Espanya en un país subdesenvolupat al nivell de Nigèria. La guerra d’aquests sàdics criminals és contra la gent, per això tracten d’eliminar els aliments, la qual cosa, per se, és un delicte infame de lesa humanitat, això sí, practicat fins a l’extenuació pels jueus per a matar poblacions senceres de gana:

https://t.me/resurgente2020/51670,

i els criminals se les pensen totes per tal que l’amo jueu després els recompensi amb els diners tacats de sang que els alimenten. No hi pot haver commiseració ni magnanimitat amb escombraries criminals com les que regeixen els pobles occidentals. El poble, al final, els ha de posar al seu lloc: el patíbul.

https://t.me/No_plandemia/6793,

I això, ho fan totes les putes dels sionistes, com la favorita de Klaus Schwab, Justeta Trudeau, que encara no m’explico com és viva. De veritat, que en un país amant de les llibertats, de la dignitat, del respecte i la convivència com Canadá, no hi ha hagut ningú que hagi fet Justícia, amb majúscula?

https://t.me/resurgente2020/51636

un bona meuca, que s’avança als deliris criminals sionistes que representa l’ONU, l’organització criminal més gran i perillosa de la història, llevat de l’OTAN, l’exèrcit sionista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16488.

Estic convençut que aviat començarem a rebre notícies de sacrificis ‘d’animals’, i això serà, senzillament, el senyal que hem entrat en guerra i que l’enemic comença a perdre. N’estic convençut. La paciència té un límit, i quan els assassins genocides, els traïdors de les nacions, els qui destrueixen el teixit natural dels pobles amb la importació d’exèrcits mercenaris dels sionistes, els lladres i els malversadors de diners públics comencin a caure, això serà el senyal que ja hi som, que per fi, la guerra és a la descoberta, i veurem els enemics sionistes com bregaran per a salvar la vida abans de ser exterminats per sempre. Les coses no els van bé, i ho saben, alhora que ho temen, perquè saben que han fet un vaitot i, potser, la jugada és perdedora o perdedora. Abans de comprovar l’evidència de les preocupacions enemigues, una mica més dels criminals que han usurpat les institucions per a posar-les al servei del sionisme criminal. Aquí teniu els mamarratxos de la Genociditat de Soroslàndia, fomentant la catalanitat i els seus valors més autèntics:

https://t.me/resurgente2020/51634,

i perquè sabeu de què parlo, un tuit d’un jueu de Vox, que malgrat ser jueu i de Vox, presenta les meravelloses xifres de convivència dels suecs després de la fraternitat amb els pobles àrabs:

https://t.me/resurgente2020/51674

https://t.me/RosselloCM/83090,

quant a aquests casos, és indiscutible que els polítics són responsables en grau màxim d’aquestes violacions. Una cosa és que l’il·legal s’amagui, fugi i cometi els crims, i una altra de molt diferent, és acollir-lo, mantenir-lo i protegir-lo, essent un indocumentat. La deixadesa de funcions és un delicte, i si aquesta negligència comporta greus crims posteriors, indiscutiblement els càrrecs polítics són directament responsables i se’ls hauria d’aplicar la pena com a autors materials, perquè sense la seva col·laboració i sense la protecció dels il·legals - fora de la llei – això no hauria passat, i els ciutadans els paguen (bé, ells els roben, que és diferent!) tot just per a evitar això. Totes les violacions d’immigrants irregulars són responsabilitat dels polítics que els han autoritzat a estar aquí. No hi pot haver el mínim dubte, perquè els delinqüents que fan política han violat la llei pels interessos sionistes d’introduir els seus exèrcits mercenaris a Europa. O veieu algun nen, dona o vell, entre aquests mantinguts, en hotels de quatre i cinc estrelles, per tots els criminals i assassins que fan política amb els diners robats als espanyols?

https://t.me/RosselloCM/83067

Irlanda:

https://t.me/RosselloCM/83062

https://t.me/Disidenteincontrolado/16487

Les escòries dels excrements amb toga sempre al servei dels circumcisos. Londres:

https://t.me/RosselloCM/83063

Veieu com cal erradicar les immundícies dels tribunals. Si puden a corrupció i discapacitat mental! Què voleu, que s’hi faci Justícia?

Exposat tot el que ha estat exposat fins aquí, vegem els grans regals que ens fan els sionistes:

https://t.me/RosselloCM/83089,

i els que els fan als jueus, que ja sabeu que els sionistes odien els jueus com odien els goyim; no entenguem malament les coses:

https://t.me/resurgente2020/51649,

AQUESTA ÉS LA PÚRRIA CONTRA LA QUE LLUITEM.

SI AIXÒ HO PODEN FER ALS SEUS,

QUÈ NO FARAN ALS ENEMICS !

I entrem en els assumptes que els comencen a anar malament. Mentre les morts pels verins jueus no cessen, sinó que augmenten, els sionistes criminals autors de l’holocaust, pretenen de continuar-lo com sigui. Escolteu aquesta assassina del Fòrum Econòmic Mundial (Sionista) del Rothschild i psicòpata sexual Klaus Schwab, reu de crims contra la Humanitat com a lliberticida, colpista mundial, genocida i lladre. Qui parla és Maria Leptin (el nom em put a jueu). Escolteu la seva demanda, perquè sembla que si no enverinen la gent contra la seva voluntat amb la intervenció dels LGTBIJKQ+ de caqui, l’extermini massiu no tindrà continuïtat, i sense continuïtat, prou que saben que la majoria acabarà per destruir-los per sempre, que és el que es mereixen, sense dubte ni discussió possible.

https://t.me/resurgente2020/51669

Perquè, mentre els assassins sol·liciten més reforços per a continuar la matança, ja hi ha indrets on els genocides jueus comencen a ser portats davant dels tribunals de Justícia (i espero que els jutges malaisis no siguin excrements com els d’aquí, i a més a més, em penso que allí no cal canviar la llei, perquè la pena capital, com és lògic en un país civilitzat, hi és vigent):

https://t.me/resurgente2020/51677

A més a més, si l’altre dia comentava que Estònia ja havia comunicat l’Organització de Matances Sionistes (OMS) que no s’adherien al tractat i que no podran matar estonians a discreció, ja hi ha un altre país que ha mostrat la seva oposició a permetre que els sionistes exterminin o regulin la població autòctona: Eslovàquia. Són països petits, però són els que ja mostren els primers senyals del que ha de ser la revolta dels pobles per a la definitiva erradicació del mal sionista al món:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16478,

i Nova Zelanda, que va patir l’extermini dirigit per l’home disfressat de dona, Jacint Ardern, també s’ha oposat a la signatura del tractat. Ara cal esperar que encausin l’assassina de masses, i puguin gaudir del magnífic espectacle que és el silenci després de l’execució de la Justícia.

Pensem en Hongria, en Polònia, en Holanda...

DE MICA EN MICA,

LA VEU DELS POBLES SE SENT.

L’ÚNIC IMPEDIMENT PER A LA GUERRA OBERTA

SÓN ELS GOSSOS CASTRATS I COVARDS

I LES PUTES INÚTILS I IDIOTES,

ELS CRIMINALS QUE ELS FAN DE SICARIS.

EL FOC PURIFICA LES COSES.

ESPEREM QUE ELS PALAUS DE GOVERN,

AVUI, PROSTÍBULS DE PUTES BARATES,

I ELS PALAUS DE JUSTÍCIA,

AVUI, COMUNES INFECTES DE CORRUPCIÓ,

SIGUIN SANEJATS PER L’ACCIÓ DEL FOC.

Que a dins hi hagi putes o gossos castrats, tampoc no ha de ser un impediment per a l’acció. Arribats al punt en què estem, que ells maten com els ve de gust, tampoc no hem de ser recelosos del compliment dels protocols de guerra. Millor que sí; sí, sense dubte, perquè això ens donaria l’oportunitat de veure l’enteresa de tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes en ascendir les escales del patíbul, entre els clamors de la gent; sempre amb fam de Justícia.


I per concloure el capítol d’avui, una cita d’Arthur Schopenhauer, que sabia què es deia, i que recomano molt de llegir, perquè no és possible llegir-lo i no aprendre quant als secrets i misteris de la vida:

https://t.me/counterpropaganda20/11548.


AI! COM NECESSITEM LA INTEL·LIGÈNCIA

QUE ELS JUEUS HAN PODRIT !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada