dijous, 30 de novembre del 2023

LA MORT D’UN NOBEL DE LA PAU


Sembla un miracle, perquè hi havia qui creia que podia ser immortal; però no. Els Inferns deuen estar guarnits com en poques altres ocasions; potser per rebre Mao, Stalin o Lenin. Henry Kissinger, el jueu que controlava Amèrica, s’ha mort, després de 100 anys de fer mal, que és de suposar, vista la llista dels seus crims, que a dos anys ja havia d’anar punxant amb agulles els companys de joc. Vejam si, aviat, Satanàs crida Soros i Jacob Rothschild, encara que sigui per aprofitar els guarniments de rebuda per a un dels més reconeguts dels fidels de les Potestats Infernals. Ell ha de tenir tantes ganes de rebre els seus deixebles més destacats, tant, com nosaltres que els rebi d’una punyetera vegada. Bé, el monstre jueu s’ha mort, i per això, és de cívica justícia que recopilem algunes de les mostres de dol (M’ha cridat l’atenció que ni Vilaweb ni ElMon.cat s’han fet ressò de la notícia, per bé que suposo que la premsa sionista haurà cantat les meravelles i virtuts d’aquest criminal professional al servei del sionisme, des de la mateixa Casa Blanca):

https://t.me/resurgente2020/51695

https://t.me/resurgente2020/51697

https://t.me/RosselloCM/83178

https://www.abc.es/internacional/muere-henry-kissinger-figura-central-politica-exterior-20231130032802-nt.html

https://esmaka.com/es/actividad/elemento/21460

imatges d’última hora:

https://t.me/counterpropaganda20/11564

El paradigmàtic grau de perversió i maldat d’aquest emigrat d’Alemanya no té res a veure amb el fet que sigui jueu, que això és una casualitat. Podríem dir que sembla estrany que un perfecte criminal sense escrúpols com ell, fos jueu, oi?

Des d’aquestes pàgines, traslladem el nostre més sentit condol i alegria a la família Rockefeller, dels quals fou durant anys i panys la cara visible.


Malauradament, avui, els dimonis campen pel món com per casa seva, i les ànimes més lamentables els cerquen, ansioses i disposades a tot tipus de servei. Així els cagaguano de El País, en una pàgina promocionada per l’associació de diables ‘Fundació Kill Gates i exmarit’, ens expliquen que l’Organització de la Gran Sinagoga, o ONU, no pretén la destrucció de la família ni ens vol fer menjar insectes; on va vostè a parar, beneit! L’Agenda LGTBIJKQ+, la idiotologia de gènere, els transsexualisme, el transhumanisme i la sexualització dels nens, no pretenen la destrucció de la família, quines coses de dir!, què enfortirà més la família que aquestes magnífiques aportacions de la sinagoga mundial? I quant a erradicar la carn i fer-nos menjar paneroles i altres escarabats, quines barbaritats! Que Kill Gates sigui propietari de les empreses de fabricació i comercialització dels tòxics alimentaris fabricats amb insectes i que l’ONU es reuneixi a partir de demà per a arribar a un consens per a l’abandonament progressiu de la carn com aliment per tal de salvar el planeta (penseu en la relació lògica de tot plegat), no té res a veure amb aquestes conspiracions dels conspiranoics que tenen mania a un psicòpata sàdic i eugenista que compta amb centenars de milers de morts i milions d’afectats per les seves innovacions mèdiques, ell, que és ric només, fill de criminals rics i eugenistes, i és ric, o això és el que reconeix el seu currículum com a màxim mèrit. Per a aclarir les idees i que la gent no confongui les coses, el diari dels maçons s’ha vist obligat a sortir a lluitar contra les mentides infundades:

https://t.me/resurgente2020/51691

I jo hi afegeixo, i la matança amb els verins jueus, així com l’extermini per protocol dels vells, tampoc no són veritat. La gent viu avui gràcies als màgics productes fabricats pels jueus en quatre dies i a corre-cuita, i els pobres ancians de les residències moriren de vells, que és el que sol passar, com a Kissinger, que s’ha mort de vell, sense residència ni protocols. Però vegem les obres de caritat que feren els pròcers i herois: Salvador – el nom ho diu tot – Illa i Pablo Iglesias, els màxims responsables de la magnífica i sol·lícita atenció als vells, gràcies a uns protocols que només pretenien de protegir-los, com és la funció de qualsevol Ministeri per a l’Extermini:

https://t.me/RosselloCM/83144

https://t.me/RosselloCM/83145

https://t.me/RosselloCM/83146

https://t.me/RosselloCM/83147

https://t.me/RosselloCM/83148

https://t.me/RosselloCM/83149

https://t.me/RosselloCM/83150,

i algú, així una mica despistat, es dirà, i els jutges? Pobrets! La feina que tenen! No voldreu que se centrin en un genocidi? Hi ha coses molt més importants, i els senyors amb toga, que són molt llestos i estan més que preparats, fan tot el que poden per a protegir la llei i obligar al seu compliment. O no ho veieu cada dia?

I que ara els joves es morin d’atacs de cor o emmalalteixin de càncer, això, és per la covid persistent, que és tan persistent, que no ha existit mai, i els jutges no obren causes contra els genocides que han injectat els verins jueus en les venes dels joves, perquè la mort i les malalties dels joves o són causa de la malaltia infecciosa – grip de tota la punyetera vida – o del canvi climàtic, que no sabeu prou quines malalties pot provocar la invenció d’una immensa mentida com la idiòcia climàtica. Els jutges, com són llestos, honrats i molt preparats, saben que de l’única cosa que no es pot dubtar és de l’eficàcia dels verins jueus, i per això, ells acompleixen amb les ordres dels ‘fabricants’ i persegueixen independentistes, commuten la presó a la Shakira i tantes coses meravelloses que fan aquests ínclits ciutadans que vesteixen toga, i no per fer el ximple, sinó per les punyetes, que els agraden molt. Però vegem el gran misteri sense resposta científica clara i que, sense dubte, no té cap relació que afecti la digna professió de la impartició de justícia que fan aquests abnegats homes sense malícia, interessos ni abjecció.

https://t.me/RosselloCM/83151

I què dir dels viròlegs i científics ‘experts’, que han de ser ‘experts’ per a arribar a aquests graus superiors de coneixement, i que han convertit les respectives especialitats en futurologia, i ja no investiguen si els virus existeixen, i si existeixen, què són, i totes aquestes coses de la ciència primitiva, no, ara fan prediccions, com els meteoròlegs, els especuladors de borsa o les gitanes amb la quiromància o el tarot. Qui hauria pensat que la ciència dels microorganismes arribaria a aquests subtils coneixements!

https://www.20minutos.es/salud/virologos-predicen-virus-proxima-pandemia-virus-causara-como-originara-5191551/

I val a dir que sabem que ho sabien, perquè fins i tot els responsables dels Ministeris per a l’Extermini, ho reconeixen:

https://youtu.be/lt5iFZ7WIec?si=TVWiBoZWs0aix1OD,

i no, no critiqueu els jutges, pobrets! Des de quan és un delicte fer experiments amb els humans? I fer-los amb verins? Ells, els jutges, s’encarreguen de coses molt més serioses: l’amnistia, com alliberar els lladres dels partits, com encobrir els assassinats, la Shakira, els fraus i aquestes coses que fan grans les societats avançades... O us penseu que els jutges haurien de dir alguna cosa en resposta a aquesta notícia?

https://t.me/RosselloCM/83163

148000 milions d’euros dels espanyols per a mantenir els paràsits, els inútils i els pocavergonyes de la partitocràcia, com hauria de ser un delicte! Si preguntes a un espanyol de bé, on vol que vagin els diners dels seus impostos, tots, perquè els ciutadans són molt responsables i amants de l’autoritat, et diran que a pagar els dignes sous de les intel·ligències superiors que regeixen el destí de la destrucció d’Espanya i de tots els espanyols, i després, per als refugiats de les guerres, com totes aquestes dones i nens i vells que cada dia rep i atén el govern, en un acte de summa humanitat que complau tots els ciutadans, i si després de pagar els paràsits, els inútils i els pocavergonyes, i de mantenir, donar casa, diners, vestits de la guàrdia civil i mòbils, a totes les refugiades, aleshores, si resten diners, doncs que els inverteixin en escoles i carreteres i aquestes coses menors que no tenen afectació en la vida normal dels ciutadans. Quin ciutadà no estarà disposat a pagar més impostos perquè els inútils, els paràsits, els pocavergonyes i els exèrcits dels sionistes tinguin una vida digna amb les necessitats bàsiques assegurades? Ningú. Per això, els jutges no fan res, perquè, què són, al capdavall, 148000 milions d’euros! Els jutges tenen ideals superiors, i no els fareu caure en qüestions tan baixes com els diners. I a més, sabent com de bé que estem, de governats, d’administrats, de tractats, de respectats, de cuidats, de protegits i emparats pels polítics, les ànimes més despreses i desinteressades de la Terra, qui s’ha de molestar per 148000 milions de res (vora 25 bilions de les antigues pessetes).

Serà això... o potser no.


Que de vegades em penso, i vejam si no m’equivoco, que en aquest país de merda ja no hi cap un imbècil més:

https://t.co/rhqQSscatP

https://confilegal.com/20231129-no-culpables-los-dos-policias-que-derribaron-la-puerta-de-una-casa-durante-la-pandemia-concluye-por-unanimidad-el-jurado-popular/

Per unanimitat i perquè estava en joc la salut pública!!! D’on hauran tret els deficients mentals del jurat popular? Amb paraplègics cerebrals, tampoc no arranjarem els comptes amb els criminals. Aquests serien capaços d’exculpar de responsabilitat el gos de Soros en tots els crims contra el codi penal i els drets humans, perquè el fet d’importar negres és caritat, el fet d’arruïnar l’economia és per salut pública, el fet d’assassinar protocol·làriament i amb verins la gent, una forma de reduir les despeses en jubilacions i una manera ‘original’ de lluitar contra l’atur, i el fet de nomenar discapacitats mentals per al govern, un acte de cristiana solidaritat amb els minusvàlids i els qui no avancen adequadament en qüestions cognitives i mentals. Haurem d’estudiar molt bé qui forma part d’aquests tribunals populars, que em temo, que si no ens hi mirem, feta la revolució, tornarem on estem ara. La trista realitat és el patètic nivell intel·lectual de la gent. La violació del domicili, per la força i amb intimidació, segons els mamarratxos del jurat, és comprensible i justificable. A aquests els presentes una violació, i al·legarien, per a deixar el violador lliure, que en tenia ganes, i que el pobre no tenia a mans ni diners ni a una qualsevol del cor del gos de Soros a mà. I, santa simplicitat!, anirien a casa a dinar amb l’orgull del deure complert i la ufana de la superioritat moral!


Malgrat els imbècils, entre el poble, hi ha gent amb seny. Com també, per estrany que sembli, entre els paràsits dels urinaris públics. Escoltem Andrew Bridgen, dels pocs parlamentaris anglesos amb dignitat i orgull:

https://t.me/laquintacolumna/34651?comment=4568327


NO FEU CAS DE LES MENTIDES SIONISTES

PER A FER-VOS VIURE AMB POR.

ESPOLSEU-VOS-LA,

RECERQUEU EL CORATGE I LA DIGNITAT,

DIGUEU QUE NO A TOT,

ABSOLUTAMENT A TOT

EL QUE NO SIGUI LA RENDICIÓ ENEMIGA

SENSE CONDICIONS*.


*Això ho aplicaren als alemanys, doncs, apliquem-los-ho a ells. Com sempre dic, jutgem-los amb la seva justícia i no amb la nostra. Ull per ull i dent per dent. Per una cosa que encerten!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada