diumenge, 12 de novembre del 2023

EL MAL QUE CAL EXTERMINAR


Cosa estranya, avui veurem tota una sèrie de criminals i assassins. Que estrany, oi? Avui presentaré diferents tipus d’escòries, personatges abjectes i malalts. Almenys, que l’exposició serveixi per a tenir una guia de tot allò que cal erradicar del planeta. I no us esglaieu: Només amb l’extermini es purifica el món. Mentre psicòpates i sinistres sàdics, tots tan vanitosos com idiotes, dirigeixin el món, l’horror de viure serà la norma. Només, quan tota aquesta immensa escòria sigui esborrada de la faç de la Terra, aleshores, els homes tornaran a ser lliures i dignes, o sigui, responsables, amb honor i valors. En tant que alguna de les serps enviades per Satanàs romangui amb vida, la corrupció estarà latent. LA NETEJA HA DE SER ESPECTACULAR: 500 MILIONS, si fa no fa. Però per això cal que els pobles, la gent, tots aquells que no tracten amb els diables sionistes, arrabassin el poder dels indignes, els executin i lluitin braç amb braç, amb els altres pobles, per tal alliberar-nos tots de la pesta infame que prostitueix totes les societats occidentals.

Ahir, feia referència als excrements que donen l’ordre d’assassinar nens amb els verins jueus. Res millor que demostrar el que s’hi afirmava:

https://t.me/laquintacolumna/34336

Tota la immundícia dels tribunals ha de ser arrestada, jutjada i, en la immensa majoria de casos, executada. Sense miraments ni càrrecs morals. Ells són els principals responsables de la destrucció dels valors de l’espècie i és més que just que paguin amb la vida el que no han sabut defensar mentre vivien, per covards, per inútils, per discapacitats ètics i per infames. Un jutge que avui no dimiteix, només per això, ja és un criminal contra la Humanitat. Pregunta: Un jutge té dret a matar un nen, però el pare no té dret a matar el jutge?

La baixesa d’aquests repugnants paràsits desconeix què és la vergonya:

https://t.me/counterpropaganda20/11455

La dimissió de tots els representants de les institucions judicials és un fet imprescindible si volem viure en societat i lliures, perquè la màxima amenaça contra la llibertat la representen aquests miserables inqualificables, pura escòria social.

Aquí teniu un exemple de la classe d’animals que es dediquen al crim organitzat que és la judicatura: l’impresentable del Marlaska, el delinqüent apassionat per les tortures que, d’acord amb les ordres sionistes, està disposat a defensar el més gran criminal que mai no ha nascut a la Península Ibèrica.

https://theobjective.com/espana/2023-11-11/marlaska-antidisturbios-madrid-blindar-investidura-sanchez/

Tot seguit, una prova de la mena de deficients mentals i psicòpates sàdics que integren les bandes criminals uniformades de Policia. No són persones, són animals ensinistrats, tan ensinistrats que només obeeixen ordres. Gossos, que per això, almenys a la Soroslàndia republicana i excatalana, els anomenem pel que són: d’esquadra sí, encara que no ho acabi d’entendre, però sobretot: gossos. Animals sense pensament propi, amatents sempre de l’ordre, que no posaran mai en dubte. Quan hi va haver la pallassada sionista de la lluita per la independència, ja vaig dir que si rebien ordres de disparar a matar, aquests animals dispararien a matar sense la mínima reflexió, un acte absolutament impossible en els seus cervells, que per això els seleccionen. Ser policia, avui, descriu perfectament el deficient mental que hauria d’estar reclòs en un centre per a border line.

https://t.me/RosselloCM/82354,

el que heu vist, no ho fa un independentista, sinó un sicari sionista, que per això li dóna una puntada de peu, que si arriba a ser la bandera d’Israel, s’hauria ajupit a recollir-la i l’hauria plegat, que aquestes són les ordres del gos de Soros i del criminal que actua com a ministre de l’Interior, essent com és, un criminal amb sentències fermes per tribunals europeus. Aquest és l’Infern que hem de destruir. I, ens agradi o no, caldrà fer ús de la violència. La desobediència és la principal arma, el NO, però, els rucs i els animals més antisocials no entenen res més que els bastons i les cordes. Al capdavall, ara són els espanyols els qui reben la insolència i l’amenaça d’aquests animals disfressats de policia.

La situació de conflicte, com vaig anunciar, els jueus, l’estan conduint cap a Madrid i Espanya, tal com feren el 1936. Vegeu unes imatges que demostren l’amor que el poble espanyol sent envers el màxim criminal de la història d’Espanya.

https://t.me/RosselloCM/82356

Català o no, l’execució del gos de Soros és l’única manera de netejar la taca a la Humanitat que representa aquest tros de criminal: traïdor, genocida, lladre, insolent, mentider i pocavergonya amb protèrvia. Quan veig algú que li dóna la mà amb un somriure, m’admiro fins on pot arribar la indignitat humana. Escopir-lo a la cara, seria el gest de cortesia mínima.

https://t.me/RosselloCM/82328,

quan veig els sicaris del règim, els robocops, em fan fàstic. Quan el ‘teu policia’ va vestit així, no és el teu policia, és el teu enemic. És el sicari uniformat dels criminals que obeeixen la màfia sionista, i per tant, són tan criminals com els mafiosos. O un sicari no és responsable dels seus actes? Si no fossin una amenaça... haurien d’anar armats, haurien d’anar disfressats de mamarratxos, i haurien de demostrar una prepotència digna de pinxo de discoteca? No són els teus defensors? Aleshores, què ens han de témer? O és que ens equivoquem i, potser, són els sicaris criminals dels criminals sicaris dels sionistes criminals; com veieu, tot resta en família de criminals.


Això que anomenem ‘democràcia’ i que és la partitocràcia de la màfia sionista, és el que cal abolir per sempre. Jo no sóc demòcrata; avui ja, en absolut. Com podria considerar natural o de dret, que els idiotes, els imbècils, els desgraciats i els inútils, indigents mentals a banda, votin i el seu vot tingui el mateix valor que el meu? La democràcia és la galindaina per als esclaus imbècils. Val més una autoritat contra la qual poder lluitar, que aquest teatre de titelles, totes, al servei dels mateixos titellaires, sí, els dels bolquers quan hi ha sang i fetge. Vegem la merda de sistema que tenen a Albània:

https://t.me/resurgente2020/50980,

amb deficients mentals us penseu que es pot dirigir una societat?

Tots, a les ordres dels mateixos criminals. Vegeu aquest missatge d’un jueu de Vox:

https://t.me/resurgente2020/50982,

la dissidència controlada.

En canvi, quan veus un president que no és un gos castrat, covard i efeminat, aleshores, els sionistes el titllen de racista. I no confongueu racista amb intel·ligent, que és el que fan ells. La tolerància és la virtut dels idiotes, la intel·ligència és la virtut que discrimina.

https://t.me/resurgente2020/50981,

amb presidents nacionals com l’Orban arreu, el Femer Europeu de la Sinagoga durava quatre dies, i els culpables dels crims contra Europa, serien degudament executats per manca de responsabilitat i per ser enemics dels europeus: TRAÏDORS.

Una prova de com s’esforcen a destruir l’economia europea, que és, en el fons, el motor de la nostra civilització:

https://t.me/No_plandemia/6711

I ara, una brillantíssima intervenció de l’eurodiputada de l’urinari públic cantant-li les veritats a la genocida i criminal Ursula von der Leyen. Extraordinària! Voleu una prova més que aquesta assassina khàzar ha de ser EXECUTADA junt amb el seu marit. Els set nens del matrimoni dels Inferns no els matarem, perquè encara que no ho sembli, respectem els nens i malgrat que siguin fills de qui són, són innocents de les atrocitats dels dements dels seus pares. Us podeu imaginar quina mena de merda amb potes és aquest esguerro de la naturalesa? És mare, però la matança de nens palestins – un detall que agrada molt als sionistes – l’exciten, a la bruixa pertorbada.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16377

URSULA VON DER LEYEN NO HA DE SER JUTJADA,

HA DE SER EXECUTADA

PER GENOCIDA, TRAÏDORA I CRIMINAL.

COM NO HAURÍEM D’AJUSTICIAR

EL MÀXIM ENEMIC D’EUROPA !!!

https://t.me/resurgente2020/51056

I ja que estem entre criminals de solera, vegem-ne aquest esplèndid repertori:

Un dels delinqüents més importants a casa nostra, la branca criminal dels sionistes:

https://www.vozpopuli.com/economia_y_finanzas/objetivo-caixa-presion-regreso-cataluna.html

El més gran mafiós del nostre país, un miserable sicari a les ordres del criminal anterior i dels amos del criminal anterior: el sionisme:

https://www.eldebate.com/espana/20231111/familia-pujol-mantiene-operativo-dia-hoy-entramado-offshore-cobrar-comisiones-ilegales_152510.html,

quan escòries com aquesta poden viure fins al final dels seus dies sense pagar per la immensitat de crims comesos, la societat agonitza. Una societat sana no hauria permès mai que aquesta escòria hagués pogut dirigir ni el replà de casa seva.

I aquí teniu la puta inútil i idiota ‘cum laude’ de l’harem jueu, accelerant el robatori dels beneficis del treball dels espanyols, tot seguint les ordres dels amos circumcisos. Us penseu que aquests deficients mentals amb ínfules de set-ciències – en el súmmum de la paradoxa idiota – no mereixen que la gent els liquidi els deutes? Tota aquesta púrria infecta, si no robés gràcies als jueus, no desenvoluparien cap tasca de responsabilitat enlloc. O per què us penseu que els jueus no els volen per a les seves empreses? Perquè els jueus són els primers que senten fàstic per la púrria infecta amb què han de treballar, però, ja ho sabem, si necessites un traïdor, l’has de suportar, almenys, fins que, assolit el propòsit, el liquidis per rata i per vergonya pròpia i aliena.

https://t.me/resurgente2020/51044

Estan destruint la nació, provocant conflictes, important i mantenint invasors amb el patrimoni que no és seu, vivint del robatori i l’extorsió, i com no els quadren els números, augmenten els impostos. CAL DETENIR I EXECUTAR TOTA AQUESTA COLLA DE CRIMINALS. El mal que han fet els gossos castrats i covards i aquestes putes inútils i idiotes, no ens el podem ni imaginar! Han arruïnat, no la nostra vida, ni la dels nostres fills, han arruïnat la vida dels néts i de posteriors generacions. Em direu que no és de la més justa equanimitat l’extermini de tots aquests paràsits inútils i nocius?

I què dir dels cagaguano! Jo, ho sento en l’ànima, però si pretenem deixar un món socialment vivible, és imprescindible l’extermini radical de tota aquesta xurma de degenerats, de retardats intel·lectuals i animals sense empatia ni res que se li assembli:

https://t.me/resurgente2020/51038

i aquí més, de la diarrea que envaeix els cranis d’aquests desperfectes sense solució:

https://t.me/resurgente2020/51037

NO ES POT SER MÉS IDIOTA!

UN CERVELL SENSE CAPACITAT RACIONAL

ESTÀ INFINITAMENT MÉS DESENVOLUPAT

QUE EL D’AQUESTES COSES.

Un exemple de puta inútil, idiota i mancada del cervell que li permeti de sospesar què diu. Es pot tenir més cara que esquena, com aquesta odalisca de l’harem jueu, però no és honorable respectar aquestes tarades intel·lectuals, que menteixen sense rubor i que t’estafen amb un somrís càlid a la boca. Animals com aquesta, són el mal dels pobles.

https://t.me/resurgente2020/51058,

ara ja ho sabeu, els votants de la màfia criminal PSOE, volen la llibertat dels presos catalans i, és de suposar, que la independència. Vejam si seran els socialistes qui ens faran independents contra la voluntat dels partits espanyolistes catalans (ERC i Junts per la Pasta)! El Montilla es deu estar fregant les mans, «vejam si encara seré primer ministre».


La feina que fan aquests desgraciats dels papers higiènics i de la premsa televisiva: https://t.me/RosselloCM/82330. Hi veieu alguna diferència amb allò que es deia en les manifestacions independentistes? Els cagaguano són deficients, retardats mentals, sicaris sense consciència, que desconeixen què és un pensament propi. Si tenen un pensament propi, es moren d’un atac de cor per canvi climàtic! Són la propaganda dels sionistes, els qui enreden la troca, els qui encenen els ànims i la violència, els verins tòxics que desvirtuen la veritat. Molt probablement, en una societat ideal, la premsa hauria d’estar prohibida. Almenys, si la fan lloros idiotes. Ser periodista i no suïcidar-se, ha de ser un veritable drama. Pobra gent, sí; pobres rates miserables!


I com els periodistes no miren el cel, sinó els bitllets que els gossos castrats els donen mentre acompleixen amb l’amo circumcís tot mirant-li el melic que va i ve, no poden explicar els fenòmens de més avall, que, com he dit diverses vegades, si són tòxics, l’execució de tots els responsables és un imperatiu moral, sense cap dret a defensa. «Tu ho sabies això? Sí, perquè així consta en aquest document». I després d’aquesta afirmació, molt educadament s’envia a la glòria el responsable; dirigís l’operació, carregués els avions, els pilotés o ho sabés i callés. LA COL·LABORACIÓ EN GENOCIDI ET CONVERTEIX EN GENOCIDA.

https://t.me/laquintacolumna/34342

https://t.me/laquintacolumna/34343

https://t.me/No_plandemia/6707

https://t.me/No_plandemia/6708

https://t.me/resurgente2020/51003.


Fem un salt, i anem-nos-en a la Reserva Federal, on veureu com els esclaus dels jueus els obeeixen tot el que poden:

https://t.me/resurgente2020/50979,

Si a Ucraïna no se’ls pot ajudar, que lluiten contra un dels dos exèrcits més poderosos del món, a Israel, només faltaria!, que ells lluiten contra civils desarmats! El jueu d’Ucraïna no importa gaire, ja que el fonamental és sacrificar tants d’ucraïnesos com sigui possible. Ara, el suport als genocides descarats dels israelians, això, els esclaus de la Reserva Federal saben que és obligatori, si volen que els jueus els mantinguin com fins ara mentre traeixen els americans; que per a això estan, tots els polítics de la colònia asquenazita.

I si bé aquesta imatge no pot ser confirmada com a autèntica, el que s’hi veu, sembla que s’hi veu. Que cada u en tregui les seves conclusions. Tanmateix, no oblideu que els criminals del congrés que han donat suport a finançar el genocidi, com l’assassina de masses europea, fan tot el que poden perquè els nens de la dreta assoleixin els seus ‘dignes’ propòsits:

https://t.me/resurgente2020/51015

EL SIONISME ÉS EL MAL DEL MÓN,

MORTS TOTS ELS SIONISTES,

EL MAL ES MOR PER INANICIÓ.

Aquest bon senyor ens ho confirma:

https://t.me/RosselloCM/82348


Important missatge de Thomas Paine:

https://t.me/RosselloCM/82344


EL GOVERN ÉS EL TEU ENEMIC:

ET ROBA, T’ENGANYA, ET MENTEIX,

T’ENVERINA, T’INTOXICA,

T’ESCANYA, T’OFEGA,

I ET MATA,

I ELS POCAVERGONYES

ET DIUEN QUE ÉS

PER AL TEU BÉ.

MIRA LA TEVA BUTXACA,

I MIRA LA DELS CRIMINALS.

NO TENS DRET A DEFENSAR-TE

DELS LLADRES I ASSASSINS ?

DONCS, AMIC, COMPANY,

ELLS SÓN ELS LLADRES I ASSASSINS,

AVUI,

TOTS.


https://t.me/Disidenteincontrolado/16389


I recordeu què volen els sionistes internacionals (al final del vídeo surt el psicòpata sexual Rothschild, Klaus Schwab, i us explica què han decidit que sigueu; només per això, s’ha guanyat el dret de ser penjat públicament d’una corda)

https://www.bitchute.com/video/ippD7LQfMVRC/


O ELLS O NOSALTRES,

TOTS NO HI CABEM.

NO VOLIEN GUERRA?

DONCS, NO ELS DECEBEM.

DONEM-LOS GUERRA !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada