dijous, 2 de novembre del 2023

VERINS, ODI, CAQUES I ELS ‘BONS’


VERINS


Els efectes provocats pels tòxics jueus que els governs van imposar a la població, s’estan veient arreu, amb problemes de tot tipus i per a totes les edats. Mai com avui han mort els joves de malalties sobtades, però ni els governs assassins ni els excrements amb toga hi pensen. És a dir: un home de 82 anys mata un lladre armat, i els excrements el condemnen; però veient la reacció de la gent, finalment s’atribueixen una errada – com si ells no fossin l’errada – i revisaran el cas. Ara bé, una colla d’assassins maten 170 milions de persones i en desgracien o escurcen la vida d’un bon grapat de milions més amb uns verins ‘ad hoc’ després d’una IMMENSA MENTIDA, però els excrements no hi veuen cap delicte. Ho podeu comprendre? Quant a la matança sionista de l’Holocaust mitjançant l’enverinament intramuscular, remeto al següent enllaç que ens parla de la situació a l’Hospital de la Vall d’Hebron (on tenen l’origen els hebreus) de la Genociditat de Soroslàndia. Val a dir que és una opinió i unes imatges que són insuficients per a demostrar la matança, però, sense dubte, en els hospitals hi ha prou proves de l’extermini, encara que els miserables i els idiotes amb estetoscopi no s’adonen de res, però comproven l’augment del compte-corrent com per art màgica, sense sospitar ni voler saber l’origen d’aquesta màgia:

https://t.me/RosselloCM/81825

https://t.me/RosselloCM/81826

Mentrestant, com ens ho diu la puta inútil i idiota de l’harem jueu que fa de portaveu de la voluntat de la màfia Soros, el seu gos malversa els diners dels espanyols per a enriquir els assassins que fabriquen els verins amb què el govern intoxica la població:

https://t.me/RosselloCM/81828,

si algú es pensa que la pena capital per a tota l’escòria que és sicària dels sionistes és massa, que s’ho pensi dues vegades.

I per concloure aquesta part dedicada als exterminadors llicenciats en medicina, aquesta reflexió que és tan òbvia que fa anys que me la vaig fer, i que diu, com ha estat escrit en aquest blog: Com poden estar contents els miserables de l’Associació contra el càncer, si cada dia n’hi ha més? Perquè són uns miserables. De fet, el càncer ha estat l’arma per a l’extermini que ideà o es trobà de casualitat, la banda mafiosa Rockefeller quan convertiren la medicina en un instrument per a la destrucció de la salut i la vida humanes, com és facilíssim de demostrar, encara que els excrements amb toga, ni ho hagin pensat mai. Pobrets! No demaneu nous a un avellaner.

https://t.me/RosselloCM/81830.


ODI


Aquesta és la feina dels polítics. Si la UE insisteix en la importació dels elements que més d’hora que tard conduiran a l’odi, a Soroslàndia, l’amo Soros, es veu que vol provocar un exalçament dels ànims entre els espanyols i el seu govern i entre els espanyols i els catalans. Tanmateix, no oblideu que el govern i els polítics espanyols i els catalans viuen del que et roben, i quant a això no els demanis explicacions, que ells de seguida recorreran a clamar per l’alta traïció catalana, i els altres per la manca de diàleg, mentre traeixen els catalans. Ells juguen el joc que els permet de viure gràcies a un problema creat per ells per a viure d’ell. No cercaran mai els acords, perquè els acords comporten la disminució dels paràsits. Com més odi entre la gent, més fàcil és robar-los les il·lusions, i sobretot, el fruit del seu treball. Per a comprovar-ho, vegem quina mena d’universitaris ens importa Soros amb l’aquiescència de la Corrupció europea de la khàzar Ursula von der Leyen i el Femer. No els veureu a les notícies, i els governs els encobriran:

https://t.me/RosselloCM/81853,

civilitzats, ho són. Qui ho pot dubtar?

Tanmateix, els països que cometeren la imbecil·litat d’importar il·legals (no és un crim per part dels governs, excrements?) ara s’han adonat que els han de fer fora com sigui. La pregunta és: serà aquesta l’espurna que farà encendre l’odi entre els europeus i els africans i àrabs? No serà aquesta l’estratègia dels sionistes que han controlat i controlen els països nòrdics? Mentrestant, com veurem tot seguit, el gos de Soros converteix Espanya en el centre de reclutament i reunió dels exèrcits enviats pel sionisme a la conquesta d’Europa:

https://t.me/RosselloCM/81854

I aquí teniu el criminal que hauria d’estar a la presó, però que els jueus han considerat que era l’escòria ideal per a destruir Espanya. I ell fa més del que pot. Aquí el teniu robant i malversant un milió d’euros per a satisfer els membres que el governen. A ell li agraden els membres, sí, però, excrements, aquest miserable integral, a més de ser traïdor, d’haver d’estar a la presó - que és on han de ser els delinqüents -, és un descarat malversador de diners públics. No hi heu caigut, pobres ànimes?

https://okdiario.com/espana/marlaska-ya-gastado-millon-trasladar-6-000-inmigrantes-madrid-21-vuelos-charter-11833163.

LA GENT PAGA IMPOSTOS PER A LA GENT DEL PAÍS,

A TOT ARREU.

LA SOLIDARITAT ÉS VOLUNTÀRIA.

MALBARATAR ELS DINERS ALIENS

PER CAPRICIS DE MENTS IDIOTES,

ÉS MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS,

I ÉS JUST QUE LA REPOSICIÓ DE TOTS I CADA UN DELS DINERS

CORRI A CÀRREC DELS IDIOTES QUE ELS HAN MALVERSAT,

FINS A L’ÚLTIM CÈNTIM.

- Senyor que escriu, malgrat tots els diners que roben, no en tenen prou entre tots els criminals que es dediquen a la política, per a respondre a aquest brutal capital!

- Doncs, perpètua fins que no paguin. I ja sap que jo sóc més d’executar-los a tots per traïció i genocidi i dedicar el patrimoni de tots els polítics i responsables de les institucions jueves a Espanya a restituir el que han robat de l’erari públic.

O què hem de pensar d’aquests delinqüents comuns, que roben i es dediquen a destruir el treball dels altres:

https://t.me/resurgente2020/50553

https://t.me/resurgente2020/50554,

el que haurien de fer aquests sectors és dedicar-se a la seva feina fora de la legalitat oficial, sense pagar impostos ni obeir cap idiòcia governamental. Si tots ho fan, productors, transportistes i mercats, amb el suport de la gent, amb la rebaixa evident dels preus, estan perduts; els criminals que configuren la màfia extractiva dels governs no podrien fer-hi res. Després ja els enxamparem i els farem pagar com cal tot el mal que han provocat. Amb l’escòria infame que governa Occident no s’ha de tenir ni pietat, ni commiseració, ni indulgència. O si voleu, la mateixa que han tingut ells: Cap.


CAQUES


Una reflexió per a pensar-hi (Excrements, vosaltres no feu cap esforç, que us poden esclatar els budells superiors. Qui avisa, no és traïdor):

https://t.me/RosselloCM/81835

Veieu-los en exhibició, als excrements, i mai millor dit:

https://www.abc.es/economia/declaran-improcedente-despido-panadera-orinaba-recipientes-pan-20231027120040-nt_amp.html?utm_source=upday&utm_medium=referral,

suposo que serà per empatia.

Aquí podem veure els universitaris importats i com resolen els problemes de la ciència de la vida. Si llegiu la notícia sencera, veureu que tot és per a al·lucinar, i el jutge els deixa lliures amb càrrecs (només faltaria!). La pregunta és: Per què no els expulsa per sempre? I no del país; això s’hauria de fer a tota Europa. Falsificadors, lladres i delinqüents, per molt que siguin universitaris que vénen a pagar pensions, a casa seva, que aquí no fan cap falta.

https://www.elconfidencial.com/amp/espana/andalucia/2023-11-02/entra-robar-casa-secuestrado-malaga-detenidos_3765497/?utm_source=upday&utm_medium=referral

De la pudor criminal de les ciutats de la immundícia cal fer-ne net. Una societat que té criminals com a jutges, com vol anar bé? Prevaricadors, obstruccionistes, negligents, displicents, incapaços, vanitosos i ignorants. Qui pot creure que per permetre la rentada de cervell de la bagasseria jesuïta de dret i aprovar després unes ‘oposicions’, s’és jutge? Només un imbècil profund pot creure-ho. Només un imbècil profund. Com he escrit moltes vegades, la Justícia i el dret són conceptes oposats. L’únic concepte sinònim de Justícia és ètica, que és del que més mancats estan els mamarratxos que llicencien les bagasseries de dret. El dret (llevat dels anomenats ‘naturals’) és la porta a la injustícia. I els naturals no són drets, perquè la qualitat d’aquests drets (la vida, la llibertat i la dignitat- que es representa en la propietat, sigui física, mental o espiritual -) és que són divins, innats, inherents a la vida. Però això, no tracteu de fer-ho comprendre a un excrement amb toga, que us traurà la titulació i la nota de l’oposició. Són així, no demaneu més. O us penseu que un home amb dignitat i ètica, avui seria capaç de dedicar-se a protegir criminals, assassins i mafiosos professionals?

I què dir, quan saps que on demostren el sadisme i la satisfacció és quan desgracien la vida dels desgraciats!


ELS ‘BONS’

Morts i assassinats:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7293

Jueus i sionistes:

https://t.me/RosselloCM/81847

La bondat:

https://t.me/RosselloCM/81849

La realitat i les mentides sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16304

https://t.me/Realidades_Paralelas/7289

Quan han de fer el pallasso d’aquesta manera, vol dir que saben que se’ls està torçant tot:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7287

https://t.me/Realidades_Paralelas/7283

https://t.me/Realidades_Paralelas/7296

De mica en mica, el món s’està adonant que l’únic mal del món és el SIONISME. I el sionisme té per capital Jew York i per nació Israel:

https://t.me/RosselloCM/81851

https://t.me/RosselloCM/81852

https://t.me/Realidades_Paralelas/7291.


No calen paraules ni comentaris, ells s’ho diuen tot sols.


SE’LS GIRA TOT:

ELS VERINS, L’ESTAFA DEL CLIMA,

ELS TÒXICS DE L’OTAN, LES PRESONS-CIUTAT,

EL CONTROL I LES CBDC,

NOMÉS ELS RESTA LA DESTRUCCIÓ,

ON SÓN ESPECIALISTES.

TANMATEIX, SI ELS POBLES ESTAN UNITS,

EL SIONISME JA ÉS MORT.


NOMÉS HI HA UN ENEMIC,

UN VIRUS QUE AMENAÇA LA HUMANITAT:

ELS KHÀZARS, ELS ASQUENAZITES,

ELS JUEUS SIONISTES.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada