dissabte, 18 de novembre del 2023

ESPECIAL : ELS BONS


Avui faré un article pràcticament monotemàtic amb relació als nostres ‘estimats’, els bons per llei i, que si són sionistes, són bons per llei i, a més a més, per collons. Coses dels sicaris, dels gossets castradets i covards i les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu, de tots els arreplegats dels centres de recuperació psíquica i psiquiàtrica, i que els bons, en un extrem exercici de bondat, els han posat a comandar i destruir la civilització cristiana i grecollatina, que els bons anomenen: judeocristiana; per tal d’enganyar el goyim. Que els bons, ja ho sabeu, són molt de la gresca, això sí, si hi ha pa per sucar la sang, que ells són així, bons, ves!

Abans de començar, però, és just que reconegui el treball dels nacionalsocialistes simpàtics de ‘Voluntas’, sense els quals, com veureu, hauria estat impossible fer un especial tan complet. Així doncs, sense més dilacions, arrenquem.

Per a fer la introducció, dos acudits de Forges, que ens il·lustren sobre el que veurem. Primer, els bons:

https://t.me/voluntasoficialgrupo/214219

Tot seguit, una referència als gossets castradets i a les putetes inútils:

https://t.me/No_plandemia/6734.

Perquè no ens desorientem abans d’entrar en matèria, fem una miqueta d’història. Magnífic treball documental de ‘The Corbett Report’ sobre ‘la conspiració de la primera guerra mundial’. Com es diu en el peu del vídeo, James Corbett no és de dir ‘jueus’, tanmateix, si veieu el documental, no us serà gens difícil de comprovar que darrere de les cortines... qui hi ha? Els bons.

https://t.me/voluntasoficial/8276,

Van fer una bona feina, oi? Doncs, no oblideu que la remataren després amb la grip espanyola, que assolí la meravellosa xifra dels 50 milions de morts. No hi ha més bondat que la seva pràctica.

I com és fonamental de conèixer la història per a qualsevol anàlisi rigorosa, vegem aquest documental sobre el Berlín dels anys 20, la República de Weimar, després que els bons van guanyar la primera guerra mundial i van matar la gent amb els verins de la grip espanyola. Ja ho sabeu, són insaciables, els bons, pobrets! I tot el que van patir després?

https://t.me/voluntasoficial/8349

Vegem tot seguit, un cartell dels cristians nord-americans de l’any 1939 per a comprovar que fa molt de temps que els bons són coneguts pels seus crims, que, però, com són bons, són crims bons, com la matança de joves de la primera gran guerra o l’extermini amb els verins dels Rockefeller, en acabada. Ells són així, ves!

https://t.me/voluntasoficialgrupo/214190

I reblarem aquest recorregut històric, amb paraules de dos ‘dimonis’ que odiaven els bons per la seva bondat. Joseph Goebbels, instruint-nos sobre l’actualitat, amb noranta anys d’antelació:

https://t.me/voluntasoficial/8359

I Adolf Hitler defensant Europa, amb una ironia final envers els nassuts, els creadors de tots els horrors moderns, això sí, els bons, faltaria més!, que ho diu la llei, i si són sionistes, són bons per llei i per collons! Bons uns, ells!:

https://t.me/voluntasoficial/8361

Potser no tenien raó, potser no:

https://t.me/voluntasoficial/8327,

els pobrets! I el bons que són, que només maten de fam per gust i per plaer!

Només de pensar que el poble que era el gresol de la cultura fos acusat, pels bàrbars del sadisme, dels crims monstruosos inventats pels bons, hauria de demostrar tothom de quin cantó està la Veritat. I ja sabeu que en això d’inventar atrocitats, els jueus se les pinten soles.

Ara doncs, ja podem entrar en el terrorífic món que representen els bons, els sionistes, gràcies a l’ajut dels gossets castradets i les putetes idiotes, majoritàriament representats per l’organització criminal de la maçoneria. Potser per això, convé de veure, abans de topar-nos amb el mal de front, aquesta entrevista de fa trenta anys. Veureu com tot el que passa està programat pels criminals sionistes, que són bons, només faltaria!, que ho diu la llei dels gossets i les putetes, però, que això no obstant, és un crim sàdic i arrodonit amb l’esclavatge que els bons volen imposar a tots els goyim de merda, dit amb tot el respecte envers els goyim.

https://t.me/counterpropaganda20/11502.

Bé, doncs, ara que ja ens hem posat les armilles antibales, podem entrar en l’Infern que representen els criminals dels bons sionistes:


ELS BONS, QUE SI SÓN SIONISTES,

SÓN DOBLEMENT BONS.


I després em titllaran d’antisionista i antisemita, a mi! Amb un títol tan bonic!

Comencem amb un recull de fragments del programa d’Adam Green, que serà el que hom voldrà, però instructiu, no ho pot ser més.

https://t.me/voluntasoficial/8250

https://t.me/voluntasoficial/8254,

i una notícia que corrobora les paraules de l’Adam:

https://thegrayzone.com/2023/10/27/israels-military-shelled-burning-tanks-helicopters/

Advertiment: Hi ha imatges dures. Tanmateix, això és el que agrada als bons, i no està de més veure-ho amb els nostres mateixos ulls per a comprovar la profunda ‘bondat’ dels elegits:

https://t.me/voluntasoficial/8303

L’ambaixador jueu, engalipant els cristians, tot dient-nos que som un sol poble. Això ens ho diu un jueu, els qui assassinaren a Jesús i el consideren un dimoni. L’art de la mentida, la perfídia, l’engany i l’estafa, és l’ADN d’aquests depravats bons que són sionistes per a bé de tota la Humanitat goyim:

https://t.me/voluntasoficial/8307

I per concloure aquest apartat protagonitzat per Adam Green, res de millor, que sentir les paraules d’un bo, bo; que a més de ser bo i sionista, és rabí, la qual cosa ja és per no tocar-hi de vores!

https://t.me/voluntasoficial/8318,

quin gosset castrat i quina puteta inútil no bregarà perquè se’ls reconegui en la seva superior bondat!

Lucas Gage, exmilitar americà, ens fa una molt sàvia reflexió:

https://t.me/voluntasoficial/8255

Aquí teniu el sionista i criminal que dirigeix la branca Hamas de l’exèrcit israelià:

https://t.me/voluntasoficial/8257

Lucas Gage, sobre els cristians i els musulmans amb relació als bons de la bondat suprema:

https://t.me/voluntasoficial/8260

Vegem ara el somni del Gran Israel, per bé que el veritable somni de domini d’Israel és sobre tot el planeta:

https://t.me/voluntasoficial/8302

Tot seguit, una interessant demostració de com és d’intel·ligent la intel·ligència artificial:

https://t.me/voluntasoficial/8258,

curiós, oi? Qui hi haurà al darrere de la intel·ligència artificial? Ho ensumeu, els ensumeu?

Ara vegem un breu recordatori de tots els crims contra els esclaus americans que han comès els bons amb tota la barra del món:

https://t.me/voluntasoficial/8324,

i aquí una imatge prou il·lustrativa de la realitat. Més eloqüent no pot ser:

https://t.me/voluntasoficial/8264

Si vèiem els crims sionistes contra els ciutadans americans, escoltem David Irving, i el que va descobrir investigant quant a la revolució hongaresa contra els comunistes, l’any 1956:

https://t.me/voluntasoficial/8326

Ara, després de tanta bondat, vegem aquests dos vídeos que demostren la fraternitat judeocristiana, i com es pot ser cristià i imbècil a parts iguals. Val la pena el tros, perquè és un descans per a riure una estona. Més idiotes no poden ser: esclaus americans dels jueus i servicials cristians al servei dels assassins del fill de Déu. Com veieu, de molta substància grisa no és, precisament, d’allò en què despunten:

https://t.me/voluntasoficial/8310

https://t.me/voluntasoficial/8311

Vistos els idiotes, vegem els criminals del règim jueu d’Ucraïna, que a més a més d’exterminar el poble ucraïnès amb la matança dels seus joves en ritual, es dediquen al tràfic de nens, que ja sabeu que és la passió dels sionistes: violar i matar nens. Res no els fa més feliços; però això no vol dir que no siguin bons, que ho diu la llei, i si ells trafiquen, violen, furten els òrgans i maten nens, és un acte de bondat, que ho diu la llei, i si són sionistes, ja sabeu que a més de la llei, són bons per purs collons:

https://t.me/voluntasoficial/8263

AQUESTA ÉS LA INFÀMIA

QUE DESTRUEIX UCRAÏNA.

Ara, un rabí que no sé d’on l’han tret:

https://t.me/voluntasoficial/8319

La prova que darrere de tota perversió i abjecció hi són, sempre, de sempre. Tot el que és destrucció els atrau com la merda a les mosques:

https://t.me/voluntasoficial/8320,

MATAR NENS, LA SEVA OBSESSIÓ.

Però, fixeu-vos: fins els samurais japonesos, ja els coneixien:

https://t.me/voluntasoficial/8321,

el dibuix, no em direu que no és el pur retrat d’un jueu, o un jueu endimoniat, que és el mateix?

Potser per això, controlen els mitjans de comunicació i tergiversen la veritat, com ens ho certifica aquesta notícia:

https://t.me/voluntasoficial/8305

Per anar acabant amb aquest turment i alhora coneixement necessari, vegem què se’ns deia de la immensa bondat i l’amor envers els nens dels jueus sionistes, que ja són tan bons que la llei els reconeix la bondat per naturalesa:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16433

El documental és de 2014, per si hi ha algú molt suspicaç.


Vegem, tot seguit, un meme que retrata amb absoluta fidelitat la realitat de la segona guerra mundial, la qual finançaren, promogueren, armaren, provocaren, allargaren i se’n beneficiaren, després d’arrasar Alemanya, el poble més desenvolupat d’Europa:

https://t.me/voluntasoficial/8301.

Ken O’Keefe, parlant clar de qui són els amos dels americans i de com els han enganyat des de sempre:

https://t.me/voluntasoficial/8265

El predicador Steve Anderson desmuntant el conte mític dels sis milions; amb un final, que resumeix perfectament què hem de fer:

https://t.me/voluntasoficial/8299

I ara vegeu un jueu, de nom Yuval (que dedueixo que deu voler dir en hebreu: retardat intel·lectual) i de cognom Stelnitz, com desmunta ‘consistentment i sense possible refutació’, la veritat del conte dels sis milions:

https://t.me/voluntasoficial/8304

SÓN PURES ESCOMBRARIES.


No oblideu que malgrat totes les distraccions, l’únic objectiu és el robatori de tots els béns de la Terra i l’esclavització de tota la Humanitat. És clar, si els deixem fer-ho; perquè ens empara la defensa pròpia per a posar fi d’una vegada i per sempre al MAL DE LA TERRA.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16423


Tampoc no oblideu que les escòries sionistes són a tot arreu, podrint-ho tot, corrompent-ho tot, pervertint-ho tot, destruint tot el que té dignitat, valor, honor, decència, amor, veritat i llibertat, que no en va són el poble que no ha construït mai res més que el mal i el terror (el terrorisme és un invent jueu, com la banca, com la matança de població civil, la violació de nens, el tràfic de dones, la destrucció del goyim amb drogues... cal que continuï?). Aquí teniu el terrorista i criminal més gran del món, sense que cap excrement amb toga – tots, miserables al seu servei - tingui la dignitat, el coratge, la llibertat i l’honor de combatre el crim, ja que tots són escòries immundes ben triades pels sionistes. Vegeu les rates polítiques que té comprades el terrorista Soros, i que, arribat el dia de la Justícia, serà just que paguin amb les respectives vides tot el mal que han fet per traïdors, assassins, corruptors i lliberticides. Vegeu quanta putridesa:

https://diariodevallarta.com/la-lista-de-soros-uno-por-uno-politicos-y-periodistas-comprados-en-europa-ee-uu-y-argentina/

SOROS, EL SAC D’ESCOMBRARIES SIONISTA,

LLADRE, CRIMINAL I TERRORISTA.


Fem un espai, perquè no vull contaminar les paraules dels escrits que segueixen amb tota la immundícia que els precedeix.

Bon resum de tot plegat d’Alessandro Fussi, i, esperem, que la segona hipòtesi sigui el que ens espera al final d’aquest suplici provocat pel sionisme:

https://t.me/counterpropaganda20/11488

El manifest dels estudiants italians, i que ha de ser el manual del nostre comportament d’ara endavant, fins a la derrota de tots els genocides criminals al servei dels jueus, i l’extermini i erradicació del sionisme en el món:

https://t.me/counterpropaganda20/11497


EL MÓN NOMÉS TÉ UN PROBLEMA GREU:

EL SIONISME CRIMINAL.

EXTERMINATS ELS SIONISTES

EL MÓN TORNARÀ A FLORIR,

AMB AQUESTS TÒXICS SOCIALS

QUE ATAQUEN LA LLIBERTAT I LA VERITAT,

EL MÓN ES MUSTIGARÀ,

COM HO ESTEM VEIENT.

SALVEM EL MÓN,

POSEM FI AL SIONISME

I

ALS SEUS SICARIS CRIMINALS!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada