dimarts, 7 de novembre del 2023

S’ESTAN MOVENT COSES


El tema principal d’avui serà l’amnistia del govern criminal espanyol als criminals catalans. Tanmateix, com hi ha molta informació interessant, abans, tractarem alguns assumptes ja habituals de forma concisa i enllaçaré a un text i un vídeo prou interessants. Presentat el programa, comencem.


I començarem pel final de l’anterior paràgraf, tot aconsellant-vos la lectura de ‘La crisi d’occident...’ d’Andrea Zoch. Quant a l’article, només fer observar que quan ens parla dels Estats Units, està parlant sempre de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, que és una cosa molt diferent, perquè dir EUA és parlar d’una nació sobirana, que no existeix des de 1913, i parlar dels altres és parlar del sionisme criminal internacional, que, amb aquesta perspectiva, s’entenen molt millor les coses, com ho veurem quan tractem l’assumpte de l’amnistia:

https://www.geopolitika.ru/es/article/la-crisis-de-occidente-y-la-batalla-por-las-almas-europeas

Després d’aquesta lectura, us recomano aquest vídeo, que dura tres quarts, però que ens fa entendre com sempre hi ha l’estratègia de la creació d’un problema, la reacció al problema provocat, i la solució que sempre interessa als criminals dels sionistes. A més a més, cal tenir present que l’objectiu dels Rothschild i associats mafiosos és el robatori de tot el patrimoni mundial i la constitució d’uns estables o camps de concentració i extermini goyim. Aquest és l’objectiu, per això, les guerres, que farceixen de sang els rituals a Baphomet, com els conflictes, la crisi i la destrucció de les nacions, són distraccions perquè la gent no s’adoni que està caient als Inferns dissenyats pels Rothschild, Rockefeller, Warburg, Schiff, Morgan, etcètera, els més grans assassins de la història, els khàzars, o asquenazites, o jueus falsos, o sionistes, o com vulgueu anomenar les escombraries. Però, sense més dilacions, que això apunta a no acabar mai, vegeu el vídeo (si voleu, és clar).

https://t.me/counterpropaganda20/11427


Feta aquesta introducció, passem als assumptes que no per habituals són menys bàrbars i incomprensibles que esdevinguin en societats avançades. És clar, que sabent quina mena d’excrements empesten els tribunals i quina mena de sàdics i deficients mentals governen les nacions, res no ens pot estranyar. Comencem, doncs, per l’obra de destrucció i assassinat massiu dels sionistes:

L’HOLOCAUST

Recordeu tothora, que finançat, fabricat, distribuït i dirigit per jueus sionistes i executat pels sicaris criminals de cada govern. No tingueu el mínim dubte que tots ells, en una societat justa, serien executats sense dret a defensa per la VIOLACIÓ MÉS SALVATGE DELS DRETS HUMANS I EL MÉS EXECRABLE DELS MENYSTENIMENTS ALS CRIMS DE LESA HUMANITAT. LA PENA CAPITAL PER A TOTS ÉS UNA NECESSITAT SOCIAL, ÈTICA I HUMANITÀRIA. Matar monstres mai no ha estat recriminable, sinó motiu d’elogi i veneració. Penseu només en sant Jordi.

Fixeu-vos, sobretot, en el gràfic:

https://t.me/elinvestigador_org/14426?single,

i més,

https://t.me/No_plandemia/6673

Argimon I, el Gran, no em diràs que tu no hi has participat, trapella, que ets un bon endimoniat! A què té gust la sang fresca de nen mort, Argimonet? A dinerons, oi? Ja t’ho dic, ets un bon brivall! Tu, com Soros, si es presenta l’oportunitat, si no ho fas tu, ho farà un altre, oi? Esperem que un dia ens ho puguis explicar mentre et sostens pel coll, estimada!

Mira, perquè no et sentis soleta, xatona, guaita quina parella de criminals i assassins de masses et porto perquè et facin companyia:

https://t.me/elinvestigador_org/14431

I el jesuïta Urkullu, esterilitzant a tort i a dret, que els circumcisos així li ho han demanat, i la puta, obeeix:

https://telegra.ph/La-nueva-central-de-esterilizaci%C3%B3n-del-Hospital-de-Galdakao-favorecer%C3%A1-a-m%C3%A1s-de-24000-pacientes-11-06?r=98767078

com el gos castrat de Lula:

https://t.me/resurgente2020/50662,

i no, no és casualitat que tinguin prioritat els vells, les embarassades, els discapacitats i els nens, no, com tampoc que els metges s’hagin d’enverinar. Amb els primers, és el procés d’extermini sionista; amb els segons, perquè quan els primers emmalalteixin dels verins jueus, no hi hagi especialistes per a salvar la gent. No oblideu la quantitat de metges que han estat assassinats pels sionistes des del començament de l’extermini.

I si només fos l’extermini, però no, que si no et maten, almenys, no volen que et reprodueixis, que els jueus són així de bons, que ho diu la llei, i els sionistes, a més a més, són bons per llei i per collons. Vegeu què passa en els països on els sionistes han enverinat les poblacions a tort i a dret:

https://t.me/resurgente2020/50692,

per què voldran esperma de ‘no vacunats’? Albert Bourla, genocida, tu en saps alguna cosa d’això? Segures i eficaces... això, ja t’ho dic jo que sí!

I no oblidem l’organització criminal que ha estat la responsable del genocidi mundial:

https://t.me/resurgente2020/50665


Tot això no passaria si els excrements immunds fossin eliminats, i evitéssim que contaminin la salut pública:

https://t.me/No_plandemia/6669

O els excrements criminals:

https://t.me/No_plandemia/6670


AVUI, ELS DELINQÜENTS

CAL ERRADICAR-LOS,

O SIGUI,

NO DEIXAR-NE NI UN.

Només amb una purga com Déu mana, la societat recuperarà el sentit i els valors que la constitueixen com a societat, i que són absolutament impossibles amb escòries d’aquesta magnitud. Sense aquestes pures escòries, la societat pot viure amb dignitat i llibertat, amb elles, per la seva sola existència, ja no pot viure amb dignitat, i per les seves actuacions criminals, mai no pot viure en llibertat. No ens enganyem: ells ens maten i destrueixen. Els permetrem que acabin la feina, o girarem la truita?


QUANT A L’AMNISTIA

Ahir hi va haver una manifestació a Madrid contra l’amnistia del criminal gos de Soros als sicaris catalans de Soros, i la policia, aquesta munió de deficients mentals amb tares psíquiques pròximes al sadisme, reclutats durant la IMMENSA MENTIDA, es van quedar a gust després que els responsables (el tros d’excrement de la banda terrorista i criminal PSOE de tot seguit), el donés l’ordre d’intoxicar la gent i ferir-la:

https://t.me/resurgente2020/50669

junt amb el psicòpata del Ministeri de l’Interior, un exexcrement amb tendència a la tortura, sigui personal o col·lectiva, ja m’enteneu:

https://t.me/resurgente2020/50684,

https://www.europapress.es/nacional/noticia-marlaska-asume-propias-ordenes-antidisturbios-ferraz-donde-usaron-gases-lacrimogenos-20231107165806.html

recordem que són manifestacions on la gent crida i prou. Sí, criden per la unitat d’Espanya, però només criden i insulten el criminal i traïdor, genocida i lladre, malversador de diners públics i sicari del sionisme internacional, com ho demostra la passió i cura que té amb els mercenaris que els jueus han fet ingressar a la península:

https://t.me/RosselloCM/82073.

Mentre això passa, aquestes són les paraules del més gran criminal que mai hagi nascut a Espanya:

https://t.me/resurgente2020/50681,

el psicòpata haurà de ser tret a puntades de peu del Prostíbul La Moncloa on Soros i els sionistes l’han col·locat per acabar de destruir la nació, una feina que han acomplert perfectament tots els criminals i traïdors que han governat Espanya i les diferents bagasseries autònomes. I gràcies a ells, tenim els deficients mentals, amb deliris sàdics i paranoides, contractats i disfressats de policia, que es creuen que delinquir és la seva feina:

https://t.me/RosselloCM/82083

I els més espavilats entre els deficients escriuen això per a treure’s les puces del damunt:

https://t.me/resurgente2020/50687

Les tres últimes línies són per a recordar! Feliciten els ‘compañeros’ que van seguir ordres il·legals (no es pot desfer una manifestació pacífica amb mètodes violents) i les executaren amb total desproporció, les quals coses els converteixen sí o sí, en còmplices del delicte, i a més a més, com a autors materials. Però, deixem de banda els terroristes i criminals de la banda mafiosa PSOE i els seus gossos, ensinistrats pels jueus (https://t.me/resurgente2020/50672 fixeu-vos amb la mà al clatell del policia i l’estructura, tots repeteixen els mateixos protocols), i centrem-nos en la qüestió. Cal veure-hi més enllà.

La mort de Franco fou l’assalt al poder de la maçoneria sionista, sobretot després que Kissinger fes matar Carrero Blanco. El rei emètic és la prova clara i evident, perquè és maçó, no té paraula d’honor – com vèiem l’altre dia – i fou el colpista que, amb el seu alçament de pa sucat amb oli, permetia a la jueria de convertir les forces armades del Caudillo en apassionades del maquillatge i altres desviacions, que no saps què és pitjor. Des d’aleshores, amb el cafè per a tots, els sionistes preparaven la divisió entre les comunitats autònomes. Com he dit moltes vegades, entre la gent, les discrepàncies i diferències es resolen amb naturalitat, però, posa-hi un polític, i veuràs com es crisparan les versions i com s’accentuarà l’odi. El mafiós català Jordi Pujol fou la peça fonamental per al sionisme per a provocar les reaccions dels catalans contra l’Estat. Recordeu que quan Jordi Pujol es veu que no aconseguia el domini mafiós d’alguna zona, aleshores amenaçava l’Estat amb la llengua catalana, fent-la servir com a una puta per als seus interessos. Ja que, així que el govern de torn acceptava un assoliment en els seus propòsits, el Jordi Pujol es dedicava a la seva feina, delinquir, i desava la puta en un armari. Dol, però és així. Penseu per un moment, que de veritat s’hagués intentat de fer una transició i d’aconseguir l’ensenyament normalitzat de la nostra llengua a casa nostra. Us penseu que si els partits polítics (recordeu que es diuen ‘partits’) s’haguessin posat d’acord amb una normalització, no haurien aconseguit l’aquiescència i el reconeixement de la ciutadania, llevat de quatre exaltats? Si ho han aconseguit amb l’avortament, que cristianament és un assassinat, en un país eminentment catòlic, no ho aconseguirien fent evident que els catalans i els altres ‘espanyols’ amb distinta llengua tenen tot el dret a conèixer-la, i que aquestes llengües més enriqueixen la cultura del país que l’empobreixen; la gent no ho hauria acceptat? Normalitzant les relacions, les relacions es normalitzen. Crispant-les, es crispen. I per això està la púrria política. I si no em creieu, vegem la situació d’ara quant a l’amnistia, que val a dir que és una prerrogativa absolutament injusta, per més legal que sigui, perquè corrobora que no hi ha separació de poders entre els criminals que governen, els delinqüents que roben el poble i fan vida a l’urinari públic de la nació i els excrements amb toga. Tots són la mateixa delinqüència: la partitocràcia, l’invent sionista per a destruir les nacions avançades del món. Doncs, vegem els bàndols que han creat amb aquesta decisió:

D’una banda, els nacionalistes catalans estan contents, però tenen a casa partidaris contra l’amnistia; i per la banda dels espanyols, n’hi ha que ho veuen acceptable (els indigents mentals que creuen que el PSOE és una organització política i no criminal. Aquests no compten, perquè no tenen cervell, i si se’ls demanés el contrari, els idiotes clamarien pel contrari.), n’hi ha que no ho veuen gens acceptable (han violat la llei, doncs que paguin pel delicte, com qualsevol altre), n’hi ha que no ho pensen tolerar perquè és una ofensa a Espanya i la victòria dels ‘separatistes’, i fins n’hi haurà que tractarien de trobar un acord que satisfés ambdues parts sense comprometre la situació ni l’enfrontament entre la gent. Tots dividits, mentre el país se’n va a la merda, t’ho miris des d’on t’ho miris; i al final, qui patirà la baixada als inferns seran tots els que han estat esmentats, menys els criminals de tots els governs i els sicaris associats. Ara estem veient imatges similars a les de la ‘revolta catalana’ a Madrid, menys contundents, però tan injustificables com les d’aquí. Als jueus ja els està bé, però. I als sicaris dels sionistes, encara més. O no vau veure l’estreta de mans entre el representant dels criminals del PSOE i el menja-senglars, tot repartint-se el botí robat als espanyols; espanyols i catalans. No m’estranyaria que tractin d’exaltar els ànims; és per a l’única cosa que serveixen. Al capdavall, tot el teatre de la ‘independència dels vuit segons’ és obra dels jueus, sobretot dels que manen a l’antiga Catalunya, però també dels que manen al govern delegat per Soros. O us penseu que és casualitat que tots els actors de la farsa hagin rebut bones retribucions pel desenvolupament del seu paper? Cap ni un a la presó, cap ni un exclòs de la vida social o política, i tots amb la menjadora plena, sigui al prostíbul de la plaça sant Jaume o al Femer Europeu, sigui de conseller de finances o de president, sigui de president revocat a tenir una jubilació extraordinària, sigui de menja-seglars mentider i portaveu de l’organització criminal ERC a portaveu de l’organització i negociador en nom del govern. Tot és una farsa, i tots treballen per a enfrontar la població mentre li roben, que és la seva feina.

Us penseu, sincerament, que els problemes nacionals han arranjat en alguna cosa la vida dels ciutadans, o l’han degradat fins a uns punts insòlits? Al mateix temps, no oblideu el servilisme incomprensible i injustificable dels sicaris dels sionistes amb els immigrants il·legals, que per ser il·legals a més d’immigrants, no hi ha cap raó per a donar-los suport, menys encara quan són estrangers sense cap relació de cap tipus amb els nostres països. Però ells, els uns i els altres, els importen i ens fan veure que l’enemic són els de Madrid o els de Barcelona, però de cap de les maneres la gentilesa importada pels jueus, encara que hagi augmentat la delinqüència arreu de manera exagerada, amb robatoris, violacions, agressions i violència, com ho veiem als països nòrdics avui, que foren els primers a fer l’idiota. Però res, els uns i els altres, ens parlen meravelles dels exèrcits de mercenaris que hostatgen en hotels de quatre i cinc estrelles, mentre els ciutadans autòctons viuen de mala manera i alguns al carrer. Primer els ‘pobrets!’ (penseu en el deute, que és la prioritat dels pressupostos) després, els pobrets que ens diuen els ‘pobrets!’, i finalment, els nostres. Així enraonen els budells plens de substància dels nostres representants polítics. I el que més crida l’atenció és que aquí no hi ha feina. Ens deien que venien a pagar pensions, quan només cobren (?). no hi ha feina, però cada dia n’importem més, suposo que amb la ‘lògica’ d’arruïnar més l’erari públic i empobrir el nivell de vida dels ciutadans nacionals. On els pensen posar a treballar a tots els il·legals? I aquesta pregunta ja, per se, demostra la limitació intel·lectiva dels idiotes que ens governen. D’altra banda, com vaig exposar-ho fa uns dies: Els homes quan fugen d’una guerra, s’enduen la família. Però quan van a la guerra, deixen la família a casa. O potser m’equivoco? No és curiós que mai no vegem ni dones, ni vells, ni nens? Només joves que haurien d’estar al seu país treballant i no aquí. Perquè, em pregunto: i de què viuen les dones i els nens que deixen a les seves terres? Els jueus tenen solució per a tot, com fabriquen els bitllets del no-res!, paguen la invasió, després els envaïts mantenen els invasors, i els governs els retornen la inversió per la invasió amb l’ajut a les ONG, i suposo que, amb aquests dinerons, els donen un tant per cent, una misèria, a les dones i als nens dels pares que han anat a la guerra, i aquí pau; pau, fins que no arribi la violència.

La millor solució és atrapar TOTS ELS POLÍTICS per criminals, i cloure’ls, de moment. Que n’hi haurà que no tenen res a veure amb l’alta traïció ni el genocidi, encara que no estan exculpats de connivència i robatori, i en aquests el fet de penjar-los, em sembla passar-se uns quants pobles. Però els màxims responsables, els que surten cada dia al diari, d’aquests, no n’hi ha ni un que no sigui culpable, que si doncs no fos culpable, no sortiria als diaris. És la manera de fer dels jueus. Un genocida i criminal despietat i salvatge com el jueu Henry Kissinger, sortia als diaris i el reconegueren amb el Premi Nobel de la Pau - al criminal i assassí de masses! -, que d’aquesta manera, els babaus es pensen que es fa l’honorabilitat, amb premis i reconeixements, quan tot just és el contrari. Però aquest és el sistema corrupte dels sionistes.

NOMÉS TENIM UN ENEMIC,

ELS ESPANYOLISTES I ELS INDEPENDENTISTES,

I NO SÓN ‘L’ALTRE’,

SINÓ ELS POLÍTICS, TOTS,

PERQUÈ SÓN ELS TITELLES

DEL VERITABLE ENEMIC:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

ACABEM AMB ELL

TOTS PLEGATS,

ESPANYOLISTES I INDEPENDENTISTES,

D’ALTRA MANERA,

LA VICTÒRIA SERÀ DEL JUDAISME.

NO HO DUBTEU.

https://t.me/counterpropaganda20/11431

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4517333


I perquè la vida és el més bell que podem concebre i el més gran dels regals, una senzilla mostra del que ens fan oblidar els sicaris del mal:

https://t.me/No_plandemia/6681,

i només heu d’observar la més insignificant de les obres de la Natura per a admirar-la, i agrair de tot cor el miracle que és viure.


NETEGEM LES ESCOMBRARIES

PER SEMPRE.

TOTHOM TÉ EL DRET SAGRAT

A VIURE LA VIDA,

I A VIURE-LA COM CADA U L’ENTENGUI.

NETEGEM L’ESCÒRIA HUMANA

DE LA VIDA,

I

LA VIDA SERÀ NETA,

RICA, BELLA I PLENA.

DE NOSALTRES DEPÈN.

DE VÈNCER ELS DIABLES !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada