dimecres, 29 de novembre del 2023

ELS DELINQÜENTS QUE FAN POLÍTICA


Sempre és el mateix, criminals, lil·liputencs mentals, escurçons ètics i animalons sense consciència, molt de vanitat i més d’orgull. El miserable ha de refugiar-se entre criminals, perquè aquests el facin respectar. Per això, tots els paràsits dels urinaris públics reten homenatge als circumcisos com a conductors d’homes, malgrat la traïció pròpia i la dels seus pobles, però, vés a Judes i digues-li Judes, ell té les trenta monedes de plata en el saquet, i no li importa ni poc ni gens la sang que empastifa el moneder.

Vegem el sionista que ha de destruir definitivament Argentina i lliurar-la sencera, amb els ramats inclosos, a Sió:

https://t.me/resurgente2020/51684

Comprovem a què ha conduït la direcció sionista d’Europa:

https://t.me/resurgente2020/51679

https://t.me/resurgente2020/51680

I com defensen els interessos dels criminals sionistes:

https://t.me/resurgente2020/51681

https://t.me/RosselloCM/83112

https://t.me/RosselloCM/83122

I què dir de l’obra del deficient mental, psicòpata amb tendències sàdiques i desviat sexual del Marlaska, probablement l’escòria més grossa entre els excrements amb toga d’Europa, i això que serà per escòries excrementícies! Vegeu on hem arribat amb el retardat intel·lectual:

https://t.me/RosselloCM/83116,

i sense que jo sigui ‘fan’ de la Guàrdia Civil.

Mentre això passa pel món, els criminals que delinqueixen a l’Ajuntament de Barcelona fan l’única cosa que saben fer: robar, robar i robar.

https://www.eleconomista.es/economia/noticias/12561007/11/23/luz-verde-a-la-subida-del-agua-en-barcelona-esto-es-lo-que-pagaras-de-factura-.html,

l’aigua és, entre tots, el primer dels béns i de les necessitats, però aquestes escòries per tal de robar, són capaços de matar la gent de set.

I uns altres encenen els boscos per a tenir contents els amos sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16503?single

L’única solució possible abans que tot acabi com el rosari de l’aurora és que els criminals es lliurin voluntàriament, sigui per a l’execució o per a la presó perpètua, ja que en cas contrari, aviat sabran on condueix el seu cinisme i insolència. Vegeu a quin desvari poden conduir-nos aquests perills per a la Humanitat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16500


Avui, hi havia una demanda de feina que m’ha fet gràcia perquè demanaven un periodista amb discapacitat. No veig el sentit de la redundància:

https://www.epe.es/es/sociedad/20231125/violencia-machista-aumenta-30-riesgo-95074146?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dogtrack.

Si teniu un fill que vol ‘estudiar’ ‘ciències de la informació’, recomaneu-li les drogues, i com més dures, millor. Perdut per perdut, almenys, que no faci mal.


HOLOCAUST


https://www.france24.com/es/am%C3%A9rica-latina/20201202-m%C3%A9xico-decide-hacer-obligatorio-la-vacunaci%C3%B3n-infantil-ante-el-auge-del-movimiento-antivacunas

La matança de nens a Espanya. I tu, Argimoneta, no en saps res dels que has assassinat? Has cobrat el preu per cap de bestiar, xatona? Has d’estar contenta, els teus amos, sí, home, els nassos als quals et presentes amb les calcetes en els turmellets, doncs, bé que amaguen els teus èxits criminals! Tanmateix, t’hauries d’enfadar, mira, l’assassí de vells, l’Illa, com prospera. No en tens enveja, de la seva carrera de genocida abjecte? Però, vegeu com el govern mata els nens:

https://t.me/No_plandemia/6804?single

I va morint la gent, gràcies als verins jueus:

https://www.elmundo.es/loc/celebrities/2023/11/29/656701c3fc6c83cf3c8b45b4.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12798495/amp/Melita-Williams-New-Zealand-womens-rugby-star-29-dies-suddenly.html

https://t.me/laquintacolumna/34608

I la gent intel·ligent ja sap prou quina mena de criminals dirigeixen la matança mundial dels sionistes: l’Organització de Matances, OMS:

https://t.me/No_plandemia/6799


EMMAGATZEMEU CORDA,

MOOOOLTA CORDA,

QUE ENS EN CALDRÀ

EN QUANTITATS INDUSTRIALS:

POLÍTICS, JUTGES, METGES,

CIENTÍFICS, CAGAGUANO, DIRECTORS D’ESCOLA,

DEFICIENTS MENTALS AMB UNIFORME...


Rosa Koire, abans de morir, ens va alertar sobradament dels crims de l’ONU, l’organització criminal més subtil i cínica del món, el que podem denominar sense témer d’equivocar-nos la Gran Sinagoga:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16490


I conclourem amb dues intel·ligències, el savi Laozi:

https://t.me/counterpropaganda20/11550

i l’austera rebel·lia del gran rebel Albert Camus:

https://t.me/counterpropaganda20/11551




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada