dijous, 9 de novembre del 2023

JA ÉS L’HORA


Es veu que els sionistes ja s’han decidit. Ahir, comentava que, al final, podia ser que no hi hagués acord i tractessin d’ajornar el conflicte i dur-lo a casa nostra, però es veu que no, que s’han decidit per l’amnistia i provocar la ira dels espanyols. La prova és que segons que sembla han intentat d’assassinar Alejo Vidal-Quadras. Tot put. Veurem si tot seguit no hi ha un atemptat contra algun membre de la banda PSOE i s’encenen els ànims. Així funcionen les màfies. Suposo que han optat per exaltar els espanyols perquè en són més i entre ells encara hi ha més divisions, és a dir, són més fàcils de controlar. Ho dic, perquè els mateixos nacionalistes espanyols sospiten tots els uns dels altres. Aquesta manera de fer és pròpia dels enemics, és la tàctica que sempre han fet servir i que no falla.

No entraré a jutjar si és legítima una amnistia com a contrapartida als interessos de govern d’un partit, perquè és evident que és un delicte, un altre més que adjuntar a l’expedient del més gran criminal que ha trepitjat Espanya. Tanmateix, i admetent que els catalans sentenciats surten guanyant, com entendre aquest acord amb un partit com el PSOE, una banda mafiosa que no ha complert mai la seva paraula? Segons que em penso, l’amo Soros ha trucat els seus gossos i els ha donat les ordres, perquè l’Agenda s’accelera i cal que la gent estigui entretinguda amb temes menors, amb pur teatre, i no s’adoni de tot el que està passant - i ja està passant - com ho veurem avui.

Ens esperen dies moguts abans que el gos de Soros sigui reconegut com el sàtrapa del nou Imperi Israelià a Espanya.

Per què les discrepàncies entre Catalunya i l’Estat han durat tants d’anys? Perquè és la distracció, mentre han anat preparant l’objectiu principal que és la destrucció del país. I en això hi han contribuït tots els polítics, i tots amb els mateixos interessos: ROBAR, mentre arruïnen la gent que els manté i produeix, en tant que ells no aporten res de res, si no és el parasitisme i l’ofegament de les arques de l’Estat. Però, vegem-ho:

https://t.me/elinvestigador_org/14445

https://t.me/resurgente2020/50845

https://t.me/resurgente2020/50846,

Mentre això passa, els psicòpates sense cervell que són els sicaris necessaris del sistema, estan exculpats de qualsevol violència pel criminal Marlaska, un delinqüent sàdic que els jueus consideraren ideal per a la tortura que volien sotmetre al poble espanyol. I l’escòria per això està:

https://okdiario.com/espana/interior-ordena-que-no-abra-ninguna-investigacion-gases-lacrimogenos-manifestantes-pacificos-ferraz-11869658

I els Il·lustres col·legis fan l’idiota, com sempre, com ho demostra el peu de la notícia:

https://t.me/RosselloCM/82201

I els excrements amb toga no podien ser menys, que això del dret és el seu! Fixeu-vos en el darrer paràgraf, perquè és tot ell un acudit escatològic de molt mal gust:

https://t.me/resurgente2020/50860,

que bufons que estarien calladets! ELLS SÓN ELS CULPABLES DE TOT.


Però, tot això, són distraccions, circ: els malabaristes, els gossos ensinistrats, les serps, els equilibristes, els saltimbanquis, els trapezistes, els farsants que fan màgia i els pallassos, perquè el que és important és l’Agenda criminal de la Gran Sinagoga de l’ONU:

Els jueus diversificant l’Holocaust:

https://t.me/resurgente2020/50848

Provocant els conflictes i les matances:

https://t.me/resurgente2020/50849

https://t.me/resurgente2020/50850

I els esclaus de la Reserva Federal, donant suport sense condicions als crims sionistes:

https://t.me/resurgente2020/50854

No em direu que no té aspecte d’idiota!

Sense oblidar l’extermini de nens, promogut, animat i recomanat per polítics, jutges, periodistes, metges, policies i, no els oblidem, els criminals directors d’escola, responsables de cedir les respectives instal·lacions per a l’execució de la matança (On s’ha vist que l’escola sigui un centre de vacunació a traïció!!!):

https://t.me/No_plandemia/6685

NO OBLIDEU QUE ELS NENS

MOREN PER CULPA DELS VERINS JUEUS

QUE ÉS UNA TRAGÈDIA.


Tanmateix, l’enemic sap que ja sabem qui són, que per això acceleren l’agenda:

https://t.me/RosselloCM/82192

https://www.eldiario.es/andalucia/cadiz/agreden-lider-psoe-sanlucar-barrameda-grito-traidor_1_10671364.html.

Per aquest motiu, tots els sicaris criminals del sionisme internacional ja estan en plena tasca d’acceleració de la destrucció de les respectives nacions, com ens ho demostra aquest francès, comunicant-nos les ordres rebudes per la puta privada dels Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/82184

I el govern del gos de Soros regalant als sionistes els diners robats als espanyols, perquè solucionin la vida dels invasors africans:

https://t.me/resurgente2020/50844


Aquí, una puta de l’harem, l’any passat, exhibint les seves virtuts com a professional i com serveix les intencions dels clients. Tots són dignes de l’execució per delictes de lesa Humanitat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16346,

Perquè l’objectiu és el robatori de tots els béns de la gent i el sotmetiment a la tirania digital, l’esclavatge perpetu i mundial, com ens ho resumeix aquest escrit:

https://t.me/counterpropaganda20/11443

https://t.me/counterpropaganda20/11444

I per això, mentre les nacions es dessagnen de desesperació, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem de la gran Sinagoga del Femer Europeu, acceleren l’esclavatge dels goyim, com el criminal contra la Humanitat Thierry Breton i tots els sicaris de la Corrupció Europea, el braç polític del sionisme del BIS al nostre continent:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16344,

https://twitter.com/ThierryBreton/status/1722291616654766485


L’EXECUCIÓ D’AQUESTS LLIBERTICIDES

ÉS LA DIGNITAT DELS EUROPEUS.


Per això estan alterant la convivència a Occident, i més que l’alteraran en els pròxims dies. Fins i tot la policia reconeix que l’atemptat contra Vidal-Quadras - val a dir, que un paràsit excepcional - ha estat obra d’un sicari. Penseu en els sicaris dels sionistes durant tota la història, i potser els ensumareu darrere de la satrapia que és Soroslàndia.

https://t.me/resurgente2020/50863

No s’ha de ser molt llest per a saber que és una provocació, i tampoc no és d’estranyar que els jueus facin matar algun líder socialista, i així escalfin els ànims, que és, senzillament, el que pretenen, i perquè es veu que ara han considerat que era l’oportunitat, abans que massa gent els assenyali com els criminals que són. Recordeu les paraules d’ahir de l’exprimer ministre israelià advertint-ho.

LA GUERRA JA ÉS A LES PORTES.

ELS GOSSOS DE SOROS

JA HAN ENTRAT EN ACCIÓ

EXALTANT ELS ÀNIMS

I

REPARTINT-SE EL BOTÍ

DEL ROBATORI ALS CATALANS

I ALS ESPANYOLS.


TOTS ELS POLÍTICS SÓN TRAÏDORS,

TOTS RESPONEN AL SIONISME,

TOTS US MATARAN DEL QUE SIGUI

SI SE’LS MANA,

COM AMB ELS VERINS,

COM AMB L’APUJADA DE PREUS,

LA SEQUERA PROVOCADA,

LA DESTRUCCIÓ DEL SECTOR PRIMARI...

MENTRE ELLS ET ROBEN

COM SI FESSIN MÀGIA.


Veurem com esdevenen els dies i que ens porten, tanmateix, em penso que el sionisme ja s’ha decidit a augmentar la violència dels seus atacs.


Per acabar l’escrit d’avui, dos breus vídeos que ens demostren què som i en què ens converteixen els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu.

Coses de les comunitats blanques civilitzades:

https://t.me/RosselloCM/82198

Bonic, oi? Penseu que això no és possible? Sense dubte que amb lladres i delinqüents comuns, mentiders, criminals i bandes mafioses, dites partits, no, sense dubte, però si excloem - com sigui, tant se me’n fot! - l’escòria de la societat, la vida hi és possible, no ho dubteu. Per això, res millor que acomiadar-nos ballant:

https://t.me/counterpropaganda20/11446


GUANYAREM,

PATIREM, I NO PAS POC,

PERÒ GUANYAREM

I

BALLAREM SOBRE LES SEVES TOMBES.

ELLS NO SENTIRAN LA MÚSICA,

TANMATEIX, NOSALTRES... BALLAREM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada