divendres, 24 de novembre del 2023

S’ESCALFA L’AMBIENT


Avui veurem imatges de França, però sobretot d’Irlanda – bellíssima terra de moll clima, que ha modelat una gent austera, però molt afable -, i que són senyals d’allò que pot córrer com la pólvora per Europa, per a goig dels sionistes. Per això, cal anar amb molt de compte – a Irlanda, l’exèrcit ja és al carrer; i a Suècia -, perquè si les revoltes i les mostres d’insatisfacció amb els criminals que fan política s’estenen, els sionistes donaran les ordres als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes de l’harem, perquè droguin els psicòpates armats dels seus sicaris – distingits de la resta de mortals per l’etiqueta ‘policia’ – i en muntin una de grossa, per tal de tenir l’excusa fantàstica per a treure l’exèrcit LGTBIJKQ+, sota comandament OTAN, o sigui, sionista, i implementar un estat policíac, que és el que necessitaran, si pretenen sotmetre tots els goyim. Per aquesta raó, cal no oblidar que l’enemic només són els representants del govern, els sionistes, i no pas l’altra gent del poble, sigui mora, negra, blanca, marró clar o marró fosc, groc pàl·lid o marró terrós. Els de dalt són els qui ens roben la vida, tots els que estan a dalt i els que, de la manera més miserable, els serveixen. Dit això, vegem per què ho comento i les proves que corroboren allò que descriuen les meves paraules.

Comencem pels veïns, els desgraciats que patiren la primera revolució jueva d’Europa, per a la seva desventura i la de tot el continent. Ara que hi mana la puta privada dels Rothschild, aquesta és la situació dels pagesos:

https://t.me/resurgente2020/51469

https://t.me/RosselloCM/82863

I a la bella Erin, els aldarulls esdevenen a Dublí:

https://t.me/RosselloCM/82892

https://t.me/resurgente2020/51473

https://t.me/resurgente2020/51474

https://t.me/resurgente2020/51476

https://t.me/resurgente2020/51475

https://t.me/RosselloCM/82870

https://t.me/RosselloCM/82891

https://t.me/RosselloCM/82890

https://t.me/RosselloCM/82903.


Ara, vegem que passa a l’Argentina, on governa un jueu per voluntat o autopercepció, i és de suposar que la seva funció serà pacificar el país, com ho han fet els governants dels dos països que hem vist amunt:

https://t.me/resurgente2020/51482,

no calen explicacions, oi? El seu rabí, l’amo titellaire.


Vegem com són els bons, per què són bons, i si són sionistes, per què són bons per collons, a més a més de per llei, amb un exemple que pot semblar una excepció que no hauria de tenir-se en compte, però l’excepció és la manifestació oberta i sense dissimulacions del que senten tots els sionistes; i en això, el sionista, la clava:

https://t.me/RosselloCM/82881

https://t.me/resurgente2020/51496,

un pallasso; i l’única cosa que fa bé és portar la creu ben visible. Esperem que aviat sigui obligatòria arreu, com ho foren els morrions.

Per si algú es pensava que el sionista del primer tall era l’excepció, vegeu aquesta demostració de militarisme humanitari:

https://t.me/resurgente2020/51497

i se suposa que es foten d’això:

https://t.me/resurgente2020/51498

AIXÒ ÉS EL SIONISME.

I el més greu no és que Israel, paradigma i antecedent històric de l’okupa en tots els sentits, sigui sionista, que seria un mal menor; sinó que la pandèmia, la veritable i única pandèmia del món, és que aquests virus són arreu i es manifesten en els seus sicaris o posseïts. Vegem l’exemple dels gossos castrats i covards i de les putes inútils i idiotes que els jueus han plantat a Espanya, per a la seva destrucció i per a major glòria d’Israel, que així serà venjada de l’expulsió dels Reis Catòlics (amb tot el que haurien pogut robar!). Vegem els sicaris dels Rothschild, sota el comandament dels Soros; que el pare, si no s’ha mort, ja hi deu ser. Però, per això, no us preocupeu, la maldat, en els asquenazites, és herència genètica inalterable; i potser, si és alterable, és per a bé del mal. Comencem l’exhibició de l’escòria social espanyola, amb Bolaños, tot demostrant-nos la insolència dels traïdors, perquè, com veureu, no s’ha equivocat, sinó que sabia molt bé què es deia (tàctica jueva, com Gates, quan amb tota mala llet del món i alegria alhora, imitava la inoculació dels seus verins en el braç d’un nen). Els gossos estan castrats, però molt ben ensinistrats:

https://t.me/resurgente2020/51464

I si voleu un altre vanitós, hipòcrita i miserable en majúscules, escolteu aquesta perfecta mostra per a la definició física de què és una absoluta escòria humana:

https://t.me/RosselloCM/82859,

el que diu és gravíssim, però no us amoïneu, que els fiscals esperen ansiosos al costat de la porta, vestidets amb la togueta, si serà nen o nena, emocionats i molt altius, que això no falti; que és l’altivesa, allò que descriu perfectament què és vacu i inservible (ja ho veureu més avall, ja).

Però, no deixem el magnífic govern que Soros ha muntat per al seu gos favorit, i llegim un producte dels budells malalts de la idiota d’ahir, de la Sira, que és nom de gata. A saber, com deu percebre’s, l’animaló:

https://t.me/RosselloCM/82862,

amb un miau final, hauria estat més rodó.

Jo, no sé per què, però em penso que és la Yoli, la tarada dels psiquiatres, que l’haurà recomanada. L’esbirro de Soros li diria: «Moixona, més que moixona, coneixes algú tan inútil com tu i tan bonica i tan maca?». La Yoli es posaria el ditet als llavis i miraria al fons, com perduda, i després d’una estona, diria: «Ah, sí, ui! La Monica García, molt cínica i eixerida. I... ui, sí! La meva amiga, la gateta, la Sira, que és com jo: no sap fer res, més que l’idiota». «Bé, això no és exacte, sub-idiota, però t’entenc el que pretens de dir». I després, la Yoli agafava el cotxe, si és que no és com a les pel·lícules, i el porta una grua... que jo conduint i parlant alhora, jo, per molt que hi reflexiono, no ho veig, no; si encara fes el soroll del motor amb la boca...:

https://t.me/RosselloCM/82888

No em direu! És que és per a llogar-hi cadires.

I és clar, us preguntareu, i qui tria aquestes eminències? Els jueus, que li passen la nota al gos, que fa «bup, bup» com si tossís, i obeeix, que per això és gos. Ara, és un gos especial, perquè és psicòpata, sàdic i fals, com els amos, que això d’assemblar-se als amos, ja ho tenen els gossos. Per això, de la mateixa manera que els membres d’un gremi comparteixen estones i es relacionen bé entre ells, així ho fa el gos amb els de la seva espècie, més que gremi, tot i que també:

https://t.me/RosselloCM/82895

GENOCIDES,

PER A GLÒRIA DEL SIONISME.

I és clar, Kill Gates, quan va saber que el gos de Soros, que li regala els milions perquè fabriqui els verins per a matar els espanyols, havia estat renomenat per l’amo de la satrapia, va dir al goril·la: «Au, Tedros, felicita ‘Imbécil’, que li agradarà, i Soros ens ho tindrà en compte. Sigues educat, i felicita el genocida dels espanyols que, de moment, et fa la feina». I el goril·la, com és deficient, i només s’excita amb els morts, va signar, com hauria signat la carta de dimissió. Ell només s’excita amenaçant amb mentides, o encobrint la veritat perquè els ciutadans morin com a mosques. I aquesta és la felicitació, on no pot haver una mentida més:

https://t.me/laquintacolumna/34521

Aquí la prova inexplicable de com un miserable psicòpata i narcís d’aquesta magnitud, pot continuar governant després de mentir més que no parla:

https://t.me/RosselloCM/82910

AIXÒ ÉS UN TRAÏDOR, NENS I NENES.

UN MISERABLE TRAÏDOR.

I aquests traïdors, inútils, sense empatia, psicòpates professionals i que sense miralls no són res, doncs comanden els excrements amb toga, seleccionats de manera molt primmirada, no sigui que n’hi hagi un que pensi per ell sol. Així, a les ciutats de la immundícia, hi ha el que hi hauria d’haver: merda:

https://t.me/RosselloCM/82889,

el jutge, hauria d’arxivar el cas i de processar el fiscal, per miserable. Però, els jutges estan per a defensar els criminals i castigar les víctimes, aquí:

https://www.eldebate.com/espana/comunidad-valenciana/alicante/20231124/manada-menores-marroquies-recibira-curso-educacion-sexual-victima-ayuda-psicologicanbsp_155930.html

a Suècia:

https://t.me/RosselloCM/82896

i on calgui.

Aquí veureu com els cossos i les forces de seguretat de l’Estat sionista de Soros, en lloc de complir els juraments i la llei, delinqueixen i donen protecció als il·legals, que per ser il·legals, estan fora de la legalitat, i per això, per a no discriminar els legals, han de ser perseguits pels delinqüents que els protegeixen. Aquest és el món de Soros i el seu gos castrat, inútil i vanitós fins a dir prou.

https://t.me/RosselloCM/82900

I els jutges, doncs, no res, pudent, com sempre. Indiferents a la destrucció de l’estat de dret que han jurat defensar i passant-se pels dallonses totes les lleis del país, el dret natural i els nens que calguin. Són així de súpers! Encara que sempre, enmig de la merda, s’hi troben joies, com els que han pensat que potser, només potser, els 7300 vells que van morir durant la immensa mentida, els va exterminar la Comunitat de Madrid. I ja els dic jo que no cal ni investigar-ho: Sí. Perquè sense pandèmia de cap tipus, la mort sincronitzada de 7300 ancians només pot ser fruit del genocidi muntat pels sionistes, executat pels polítics amb els botxins dels metges, que eren, els qui més coneixement tenien que estaven assassinant els vells; ja que d’altra manera, no són metges, sinó idiotes ‘nivell Yoli’ – o sub-idiotes, de moment -. I la prova, és que això es produí arreu, és a dir, que TOTS ELS POLÍTICS DEL MÓN OCCIDENTAL SÓN REUS DE GENOCIDI CONTRA LA POBLACIÓ PRÒPIA – podeu concebre una barbaritat més imperdonable? -:

https://t.me/laquintacolumna/34520,

enteneu per què els jueus trien les putes inútils i idiotes per a les feines més brutes i fastigoses? La dona no té moral ni principis, ideals ni transcendències, és manipulable i obedient, que prou que ho saben els jueus! Que hi ha dones que no, sí; però les putes inútils i idiotes, no, que totes són als governs o fent mal allà on poden; que la vanitat femenina és igual a la del gos de Soros, estratosfèrica!


I ara fem un apart, per tocar els altres camps on els jueus ens estan fent la guerra, que fora de la política i l’assassinat massiu, cal destruir la civilització de soca-rel. Comencem amb el senyor Alberto Bácernas, historiador, que ens fa cinc cèntims de l’origen de la ideologia de gènere i de qui en són els responsables:

https://t.me/RosselloCM/82857

Una jove que ens explica el canvi climàtic i com els sionistes només tracten d’enganyar-te per a fer-te el seu esclau:

https://t.me/RosselloCM/82879

I ara, un jove:

https://t.me/resurgente2020/51500

Una doctora americana que ens explica el procés pel qual els jueus sionistes de Rockefeller, Carnegie i més púrria, canviaren la medicina per a convertir-la en una arma d’extermini, que ha funcionat des de 1920, que és on acaba el vídeo. Un vídeo que ja vaig penjar en una altra ocasió, però que crec molt convenient tornar-lo a posar, perquè explica molt bé com els jueus convertiren la medicina en una arma de genocidi molt abans que els nazis existissin:

https://t.me/RosselloCM/82887

Penseu un moment, en el nivell de maldat de tot el que ens ha estat explicat. Doncs, aquests són els monstres que cal exterminar.

I com sabeu, no s’aturen aquí, que des de fa dècades han prostituït – mai millor dit – l’educació dels joves i les abans universitats, avui, pures cases de putes, on l’única raó que no es veu enlloc és la saviesa i el coneixement, perquè tot s’enfonsa en el magma pudent dels interessos, els egos, els deutes personals, l’endogàmia, l’estultícia i la idiòcia, pràcticament, i llevat d’honroses excepcions, en tots els departaments de totes les bagasseries jesuïtes del món, per a major glòria de la raça dels elegits. Tanmateix, el gravíssim problema que tenim avui és amb els menors, amb els més menuts de tots. I no m’estaré de dir, que tots els psicòpates i tarats que estan permetent la destrucció dels infants, no han de tenir altre reconeixement que la pena capital, sense eximents ni punyetes. Si la imbecil·litat és tan gran, com s’atreveixen a fer classes? Si es tracta de mantenir el sou obeint els jueus i els seus sicaris per damunt de l’interès dels alumnes, quin respecte han de merèixer més que el rebuig absolut i total? Però, jutgeu vosaltres mateixos. Això és el que passa, si fa no fa, arreu de les escoles del món (i deixem de banda, que els centres escolars s’ofereixen per a ser escorxadors de menors mitjançant la mort plàcida per injecció letal):

https://t.me/RosselloCM/82886.

No comento. Val més que no comenti.

I el que ve ara, ja és delicte a la llum del dia. Jo, si depengués de mi, no salvava de l’execució a cap ni un dels miserables. Però, a cap ni un. Idiotes i degenerats són el que més sobra en el món, i malauradament, d’això, mai no n’estarem mancats. No hi ha problema d’extinció de l’espècie, perquè avui, el que hi ha, és una sobrepoblació de tarats. Cal racionalitzar la vida, i els tarats sobren, sense necessitat de més explicacions. Raons, no en voldreu tantes. Per això, no cal malbaratar saliva ni paper. Anem directes al gra. Equivocar-nos, no ens podem equivocar; això no fretura de demostració, és la més òbvia de les obvietats:

https://t.me/RosselloCM/82906

I si el primer psicòpata era espanyol i l’escola del segon vídeo és de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, la tercera és de la colònia jueva d’Argentina, on mana un sicari devot i on les escoles s’afanyen a destruir els menors argentins. Hi insisteixo, la pena capital per als docents és de primer de justícia elemental. I tot i que la notícia és una versió, i no podem estar-ne del tot segurs; oi que ningú no ho veu impossible? Doncs, aquest petit detall ja ens indica fins al grau de depravació que hem consentit. No hi pot haver perdó quan el responsable d’educar, destrueix. Com quan el responsable de fer justícia, prevarica; o el responsable de la seguretat, delinqueix; i així podríem continuar fins a tocar tot allò on els sionistes han posat les urpes del Diable. Però escolteu quina pel·lícula poden passar als vostres fills per a educar-los, sense que vosaltres ho sapigueu (i la pel·lícula no l’he vista, ni ganes; però tots sabem que no és un conte infantil, oi?):

https://t.me/laquintacolumna/34520?comment=4554074.


I per concloure el capítol d’avui, una visió col·loquial i directe de la situació actual, protagonitzada pel Lobo Estepario (va a més):

https://t.me/RosselloCM/82917

I el mateix, però en versió suau, cortesa i que sona bé, per bé que diu el mateix que el Lobo:

https://t.me/No_plandemia/6769.


LA GUERRA AVANÇA,

EL MOMENT DE L’ENSURT ÉS A PROP.

ESTIGUEU PREPARATS,

CALDRÀ MORIR O VÈNCER,

NOMÉS AIXÍ

VENCEREM LES FORCES DEL MALIGNE:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

P.S. Sembla que Putin és la dissidència controlada, al capdavall, defensa, comparteix i aplica les directrius sionistes:

https://t.me/No_plandemia/6770,

em pensava que era un home lliure, però resultarà que és un titella miserable com qualsevol polític occidental. Potser no, però cada volta sembla més que sí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada