dimecres, 22 de novembre del 2023

LA MÀFIA CRIMINAL: ELS GOVERNS

 

Ahir parlàvem de la criminocràcia (Paul Cudenec) com el règim en què s’han convertit les ‘democràcies’ occidentals dirigides pels sionistes. Avui, per no fer-me quedar malament, el govern criminal del gos de Soros m’aporta, generosament, les proves:

https://t.me/resurgente2020/51344

https://t.me/resurgente2020/51345

https://twitter.com/i/status/1727189226079330480

Aquí teniu els excrements amb toga, els protectors dels maçons i dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/82780

https://t.me/RosselloCM/82781

https://t.me/RosselloCM/82800,

QUIN FÀSTIC !

Aquests són els que consenten i exculpen els genocides:

https://t.me/laquintacolumna/34463,

17 MILIONS D’ASSASSINATS PELS VERINS JUEUS !!!

DE MOMENT...

I aquests són els criminals més grans del país, que enverinen els ciutadans per ordres jueves i roben els nacionals per a afavorir la integració i manutenció dels exèrcits sionistes, alhora que desvien diners als amos i es reparteixen entre ells i ‘família’ el botí del saqueig:

https://t.me/RosselloCM/82797

https://t.me/RosselloCM/82799

Escoltem la versió del Lobo estepario, amb un epítet qualificatiu al final, que no pot ser més encertat:

https://t.me/RosselloCM/82777

... I la prova del que diu. Aquí els teniu, als dos súbdits lliurats als sionistes, en un cartell dels sionistes d’esquerres: Tots són la mateixa escòria.

https://t.me/RosselloCM/82771

QUIN RESPECTE ES POT TENIR

AL MÉS BAIX DE LA INDIGNITAT HUMANA ?

Aquí, els retardats mentals de l’Ajuntament de Barcelona:

https://t.me/RosselloCM/82803,

i sí, qui parla és espanyolista, cert. Tanmateix, és lògic i té coherència posar un anunci en àrab, a Catalunya? O és que pretenen que normalitzem una llengua absolutament estrangera i amb caràcters estranys i desconeguts? Aviat el cartell estarà invertit: en gran, l’anunci en la nova llengua dels independentistes catalans, i dessota, i més petit, per a no ofendre, en català. No diré que sigui necessari d’anunciar-ho en català i en castellà, però si no es publica únicament en català, només per sentit comú, coherència i lògica, és en castellà en què s’hauria d’escriure, i no en àrab. Així pretenen integrar els il·legals que finança el mamarratxo sionista del prostíbul de la plaça sant Jaume? Només tenim un enemic: LA CLASSE POLÍTICA.

Sí, els inútils gossos castrats i les putetes vanitoses i idiotes - que no n’han fet una de bona, ni sense voler -. I aquests sicaris dels sionistes – per tant, traïdors - estan ‘protegits’ pel més baix de la societat: la policia. Vegeu aquestes imatges: ni els espanyols no els volen! Podeu concebre una humiliació més indigna que ser policia i que la gent senti el més profund menyspreu i vergonya envers tu, que se suposa que estàs per a defensar i protegir la societat? Aquests són els gossos rabiosos i psicòpates dels castrats i les putes de l’harem. Vols ajuntar més desperfectes humans i no pots, us ho asseguro:

https://t.me/RosselloCM/82778

https://t.me/RosselloCM/82788

https://t.me/RosselloCM/82789

https://t.me/counterpropaganda20/11522

I de tot plegat, qui n’és el responsable? Vejam... vejam... qui serà? Qui serà?

Vegem-los en acció:

https://t.me/resurgente2020/51349

https://t.me/resurgente2020/51350

Mentrestant, el sicari sionista i criminal contra la Humanitat, Antonio Guterres, dissimula:

https://t.me/resurgente2020/51351,

que convoqui el Consell de Seguretat i els forci a un alto el foc i a prendre mesures contra l’estat genocida d’Israel! Sortir a dir, ‘ui!, això no em sembla bé’, demostra quina mena d’hipòcrites són aquests criminals. Amb dos d’allò!, i si no et fan cas, plegues i els denuncies. Però, les rates són covardes, com els gossos castrats i les putes inútils i idiotes; que les putes professionals, són més llestes i espavilades.

Això és el que tenim gràcies a l’obediència a la raça diabòlica dels màxims criminals de la història, els asquenazites, els khàzars, els sionistes, la púrria de la Humanitat, si és que podem concebre que pertanyin a la nostra espècie i no a una subespècie degenerada i podrida de maldat. Al capdavall, no ho oblideu mai, tot plegat, ha de menar a l’esclavatge de tothom als mafiosos dels Rothschild i les bandes sionistes coaliades:

https://t.me/RosselloCM/82802,

fins quan toleraran els americans que quatre jueus sense escrúpols els sotmetin com a esclaus, els enviïn a matar-se a les guerres que a ells els interessen i que els desgraciïn els fills davant dels seus ulls? AMÈRICA NOMÉS TÉ UN ENEMIC, COM QUALSEVOL ALTRE PAÍS DEL MÓN: ELS SIONISTES. I aquests criminals mai no en tenen prou, ja ho sabeu, i si no ho sabeu, recordem les paraules del doctor Mike Yeadon, que ha de saber de què parla, havent estat treballant braç a braç amb els jueus assassins de Pfizer:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16448

I aquest altre senyor, també és de la mateixa opinió:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16451,

mentre els sicaris dels jueus, els governs criminals i la banca, s’afanyen a construir la presó:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16453.

Fem un petit incís, i vegem com un agent soviètic ens ensenya la tècnica sionista per a controlar la gent i fer-la viure en la ignorància. I sap de què parla perquè la revolució a Rússia, fou la revolució jueva contra els russos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16449.


Ningú pot tenir cap dubte que tots els mals tenen l’origen en els criminals de les màfies judeo-sionistes, ningú. Ells han podrit el món arreu. Tanmateix, ja en som molts que ho saben, i aquest és l’inexorable principi de la seva definitiva fi. Vegem aquesta senyora parlant del govern genocida per antonomàsia de tota la història, junt amb els de l’URSS i la Xina: Israel.

https://t.me/RosselloCM/82786,

és important la reacció de la gent, perquè la gent ja sap qui són. Aquest és el començ del final dels asquenazites. I no n’ha de restar ni un, però ni un, ni un. Els fills no, que prou desgràcia tenen; tanmateix, serà inevitable tenir-los marcats. És l’hora de començar a marcar les bèsties contra la Humanitat!

El govern de Sudàfrica també ha enviat a fer punyetes l’ambaixador dels Inferns al seu país, per majoria:

https://t.me/RosselloCM/82792,

els 91 són els qui deuen tenir els culs llogats. Això és així arreu. Tenen infiltrats en llocs claus, però no tots són tan deficients mentals per rendir-se a l’esclavatge d’aquests assassins. Llevat, és clar, del Femer de la Sinagoga Europea i de Soroslàndia, on totes les escombraries criminals del govern de Soros a Madrid, com la púrria sionista catalana, no duen calces i sempre caminen amb el cul en pompa, amatents de servir la voluntat de l’amo. I que no els caigui la cara de vergonya! Això no obstant, encara hi ha, a Europa, dirigents, que ni són joves, ni estan castrats, ni són putes inútils i idiotes que duen tacons alts, que diuen les coses pel seu nom. Viktor Orban, que serà fatxa i el que vulgueu, però defensa Hongria contra els sionistes, i aquesta és avui l’única responsabilitat d’un mandatari, protegir la ciutadania contra l’enemic comú i avial: el sionista.

https://t.me/RosselloCM/82794,

i parla de Brussel·les (recordeu la pedofília institucionalitzada i demostrada en capítols anteriors), la seu la Sinagoga del Femer Europeu, el més infame niu de rates que mai no hagi existit en el món, amb la genocida khàzar i euròfoba Ursula von der Leyen, la més gran criminal que mai hagi governat al continent, i que té més assassinats sota la seva responsabilitat que aquells que els jueus li atribuïen a Adolf Hitler. Ara bé, Hitler era un dimoni endimoniat, i l’assassina i destructora d’Europa, una senyora molt respectable, perquè és khàzar i sionista. Vejam si obrim els ulls, només hi ha un enemic, miris on miris, governi qui governi: ELS ASQUENAZITES.


Si a una persona intel·ligent - rara avis, avui -, li preguntes si és possible que una minoria d’homes tinguin tota la riquesa del món. La resposta és que no. Si li insisteixes i li dius: «Però imagina’t que sí. Aleshores, com ho haurien pogut fer?». La resposta de la persona mitjanament intel·ligent serà: «Robant i matant, perquè treballant ningú no es fa ric, almenys per a gaudir d’aquestes immenses riqueses». Doncs, això tot just és el que han estat fent durant segles els jueus Rothschild, Rockefeller, Warburg, Schiff, Morgan, etcètera, tots, l’escòria dels sionistes. ELLS SÓN ELS LLADRES DE LES ESPERANCES DE VIDA EN EL MÓN. AMB ELLS, LA VIDA NO ÉS POSSIBLE MÉS ENLLÀ DE SER UN INFERN.


CAL COMENÇAR A DECLARAR-LOS

`’PERSONA NON GRATA’

I

CONSIDERAR-LOS COM EL QUE SÓN:

ÉSSERS DE SEGONA CLASSE.

UNA SOCIETAT QUE ÉS REGIDA PER MAFIOSOS,

ÉS UN PRESIDI SENSE LLIBERTAT.

ALLIBEREM LES SOCIETATS DE LA MÀFIA

I

LA SOCIETAT SERÀ LLIURE I DIGNA.


ELLS SÓN ELS QUE NO PODEN COMPETIR,

PERQUÈ NO EN SÓN CAPAÇOS... NI SABEN VIURE!

PER AIXÒ HAN DE ROBAR I MATAR,

PERQUÈ ALTRA COSA NO SABEN FER.

HO TOLERAREM,

O POSAREM PER FI,

FI A AQUESTA TRAGÈDIA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada