dimecres, 8 de novembre del 2023

NO MIREU EL DIT


La política és el dit, la realitat està més enllà dels criminals que s’hi dediquen. Sabem sobradament que són inútils, mentiders, lladres i que els importa un be negre el poble, com ho demostra clarament el fet que tots, sense excepcions, han enverinat les poblacions amb els verins dels seus amos, sense la mínima oposició; cap ni una. Per això, cal veure la realitat i no les pallassades dels polítics, els titelles de la funció per a distreure la població. Així doncs, comencem el capítol d’avui, amb els dos últims vídeos de ‘Notícias Nom’:

https://t.me/noticiasNOM/1836

https://t.me/noticiasNOM/1834

Per continuar, una veritat com un temple:

https://t.me/counterpropaganda20/11435.


Penseu en els valors que constituïen la nostra societat i, en general, l’europea, i vegeu com TOTA L’ESCÒRIA POLÍTICA d’arreu malda per la seva destrucció: Avortament, criminalització de la família, política de gènere, feminisme exclusiu, canvi climàtic, digitalització de la societat, ciutats de quinze minuts, enverinament massiu amb la mentida d’una falsa pandèmia, venda de la sobirania nacional a les bandes mafioses de l’OMS, etcètera... I, heu vist algun polític, socialista, nacionalista espanyol, independentista de paraula, de dretes o conservadors, que s’hagi manifestat absolutament en contra dels seus amos? Cap ni un. Això és la partitocràcia, el règim sionista a Occident, i els polítics, tots són mamarratxos al seu servei.

Quan un polític ajup el cap davant del Femer Europeu o l’ONU, demostra qui és el seu amo: Israel. I n’heu vist algun que no ho faci? Més endavant tornaré a tocar l’assumpte de l’amnistia, però ja sabem tots que a Soroslàndia tots responen a la batuta de les organitzacions terroristes de l’amo.

Vegem les darreres al·lucinacions de l’organització criminal del Fòrum Econòmic Mundial (Sionista) de la banda dels Rothschild. El gos castrat que escriu l’article per al FEM(S) és professor de filosofia! Sí, aquest és el nivell de destrucció de l’intel·lecte que executen els jesuïtes en les seves repugnants escoles i bagasseries:

https://t.me/resurgente2020/50727

https://thepeoplesvoice.tv/wef-professor-says-parents-will-soon-need-a-license-to-raise-their-own-children/

De fet, les estructures delictives de l’Assistència Social no ho està executant ja? No són l’escòria política qui les dirigeix? A qui obeeixen? I què passa amb els pobres nens que passen a formar part d’aquestes bandes criminals que els trafiquen i els prostitueixen? Quan una societat creu que un nen és un producte, no hi ha societat, hi ha bèsties. I avui, totes les institucions estan farcides de bèsties, de purs animals sense consciència, molt d’acord amb les demandes curriculars sionistes.

I què dir del deficient mental, homosexual, jueu i escriptor d’idiòcies, Yuval Harari? Cada volta que el sento, tendeixo a canviar-li la pena de mandril al zoo de Barcelona per la capital. El nivell d’insensibilitat, de manca d’empatia, de monstruositat insolent de les seves paraules, recomanen l’extermini. Un animal idiota i perillós de menys és un animal idiota i perillós de menys. Que és un animal no cal demostrar-ho, ja que, per molt que li agradi de remodelar l’obra divina, és un miserable animal; que és idiota, només cal escoltar-lo, ja no dic, el que ha de ser llegir-lo! I que és perillós, només pot ser perillós, si és la mascota del criminal contra la Humanitat del Klaus Schwab, el Rothschild.

https://t.me/resurgente2020/50746


Vistes les intencions jueves (ells dos ho són) i el sotmetiment dels seus gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, comprovem fins al grau de criminalitat que poden arribar els gossos i les putes per un manyoc de bitllets falsos plens de sang. Fem-ho amb el miserable i criminal contra la Humanitat, a part de lladre i delinqüent comú, Lula da Silva, l’escòria que els sionistes han posat al Brasil per a substituir el seu anterior gos castrat, Bolsonaro. No oblideu el sotmetiment a Israel del deposat president, i que després de les protestes contra el frau electoral sionista, ha desaparegut del mapa, és de suposar, que perquè els jueus li han abonat la nòmina.

https://t.me/resurgente2020/50759,

no enllaça això amb el fet que els nens són de l’Estat?

AQUESTS CRIMINALS

HAN DE SER EXECUTATS.

JA N’HAN FET PROU, DE MAL!

I malgrat tot, les coses no van com ells esperen. Continuen controlant els gossos i les putes, però comencen a ensumar que cada volta hi ha més gent, de dretes, d’esquerres, de centre, del nord i del sud, que els ha olorat. Per això, l’exprimer ministre israelià adverteix que han d’accelerar les matances, perquè ja hi ha massa gent que els ensuma i que sap que ELLS SÓN ELS CULPABLES DE TOTS ELS MALS. De fet, els que som grans, sabem que la destrucció d’una vida natural, de realització, de somnis i de confiança social, va desaparèixer quan els diables de l’Infern van comprar els miserables traïdors que vengueren les nacions. Abans, cada u vivia la seva vida i hi tenia esperances i il·lusions. Des que ells han destruït Occident, la vida te l’organitzen ells i te la fan absolutament impossible. Per què serà? Però, vegem què diu el terrorista d’Israel:

https://t.me/RosselloCM/82141

SABEN QUE LA GENT NO ELS VOL,

QUE NOMÉS ELS PROTEGEIXEN ELS SEUS ESCLAUS.


A Espanya, Ayuso, com molt bé descriu la ‘imatge’, respon als interessos dels seus amos. No temen les protestes contra el PSOE i l’amnistia, temen que tothom els reconegui com els criminals que són, per això, tots els criminals que fan política fan pinya. O què penseu que és el pacte entre els traïdors catalans i els traïdors espanyols? La vida de la gent de Catalunya i d’Espanya ha empitjorat, però la vida d’aquests criminals cada dia va millor. Per què serà? Però vegem els ‘ultres’ de l’Ayuso:

https://t.me/RosselloCM/82146

La tàctica és la mateixa que feren servir amb els independentistes, que en el nostre cas, eren terroristes. Els polítics, com a criminals que són, van a una. Si no et sotmets a la tirania que t’imposen per ordres del sionisme, aleshores, o ets un ultra, un terrorista, un conspiranoic o un negacionista, segons el context. Tanmateix, i malgrat tot, una prova que els espanyols estan demostrant la repulsa i el repudi de la classe política és aquest meme, més real que la vida mateixa:

https://t.me/RosselloCM/82125.

Tota la púrria política viu per a mamar de la mamella, i els pobles els importen el que a mi la possibilitat de vida en alguna de les llunes de Neptú. Ells maten els ciutadans, els segresten a casa amb una IMMENSA MENTIDA, els fan la vida impossible, perjudicant-los constantment, mentre afavoreixen i donen protecció a la màfia bancària dels sionistes, que els protegeix. Les discrepàncies i enfrontaments polítics només són per a dividir el poble, que és el que han aconseguit; mentre el poble, imbècil i desorientat, accepta els enganys constants d’aquests venedors de fum que s’omplen la cartera amb el que roben diàriament als ciutadans. O us penseu que algun d’ells podria guanyar-se la vida com se la guanya si no es dediqués a l’activitat criminal de la partitocràcia? La màfia sempre paga bons sous:

https://www.elconfidencialdigital.com/articulo/politica/ex-junts-amenazan-sacar-informacion-comprometida-pactan-psoe/20231108000000665936.html

Vegeu aquestes imatges, i digueu-me si canviant les banderes, hi ha alguna diferència entre les manifestacions independentistes i les espanyolistes. L’enemic és el mateix: els polítics. No van crispar els polítics les relacions familiars amb tot el procés? O no ho feren amb l’enverinament amb els tòxics dels jueus, els seus amos? Hi ha hagut algun dels miserables del procés que hagi vist perjudicada la seva vida, o tots han assolit una posició sòlida i molt satisfactòria econòmicament? O, sabeu d’alguna escòria política que s’hagi mort pel verí dels amos? Ni l’Argimon I, el Gran, l’enverinador de nens; i això que és de suposar que el criminal se les haurà posades totes, oi? Però, vegeu les imatges:

https://t.me/resurgente2020/50748

https://t.me/resurgente2020/50749

https://t.me/RosselloCM/82131

https://t.me/RosselloCM/82134

No ens confonguem. Aquests dos tuits ens ho expliquen:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16341

https://t.me/Disidenteincontrolado/16342

I la policia està per això, per a provocar l’odi, per excitar els ànims, per exasperar la violència, mentre defensen com a gossos que són, la màfia criminal que sotmet el poble:

https://t.me/RosselloCM/82139

LA POLICIA ÉS EL PRIMER OBSTACLE,

EL MUR QUE DEFENSA L’ENEMIC.


Segons els espanyols, encara no hi ha acord per a investir el gos de Soros com a màxim criminal del país, i segons els catalans, l’acord només necessita la signatura. Els jueus què voldran? Que el gos enganyi Puigdemont i els de Junts per la Pasta, o s’estimaran més de provocar la ira dels espanyols i un esclat de disconformitat amb el govern, que ja sent crítiques de la justícia (bé, dels excrements criminals) i de les forces de seguretat (els sicaris enemics del poble). Sense dubte, si els catalans tornen a fer l’imbècil, actitud habitual, confiant en la paraula d’un miserable com el gos de Soros, la violència vindrà cap a Catalunya per l’incompliment dels acords, com sempre. O potser els jueus, voldran provocar la ira dels espanyols, i qui sap si aleshores provocaran algun atemptat per a excitar els nacionalistes hispànics contra els immigrants musulmans? Els terroristes de Soros ho deuen estar sospesant, mentre els gossos castrats esperen què els diu l’amo. I si han d’abocar la gent al caos i als desordres, seran els primers a fer-ho, que - no ho oblideu -, al final, la gent acaba per demanar el restabliment de la seguretat, i per a això, ningú millor que els jueus i els seus invents per a controlar el ramat. No dubteu que els internacionalistes espanyols, els nacionalistes hispànics i els independentistes catalans, tots servents del sionisme, faran allò que els mani l’amo. No sabem cap a on voldran conduir el caos i la distracció mentre continuen amb l’extermini i la implantació de l’Agenda criminal 2030.

Us penseu que l’assumpte no es podria haver solucionat amb benefici per als respectius pobles? Però ells tenen l’ordre tot just d’evitar l’acord; que per això fan de polítics. O foren ells els qui perderen ulls i ous en les manifestacions? No. Foren ells els qui abaixaren la bandera espanyola de la Generalitat, abans de convertir-se en la Genociditat de l’ameba penjapancartetes? Per cert, què se n’ha fet, del gens honorable? No us amoïneu, ell té una pensió que ni en el millor dels vostres somnis us podeu imaginar. Ara, seguiu el conte, que mentre el seguiu, ells continuaran vivint del vostre treball, perquè ells, treballar, no ho han fet mai.

ELS POLÍTICS SÓN L’ENEMIC.

ELLS ET ROBEN, ET MATEN,

ET SEGRESTEN, ET COACCIONEN,

ET DESTRUEIXEN LA VIDA

I

T’EXIGEIXEN SOTMETIMENT.

NO ÉS EL POBLE QUI HA D’OBEIR,

SÓN ELS CRIMINALS POLÍTICS

ELS QUI HO HAN DE FER.

NO SOM ELS SÚBDITS DELS LLADRES SIONISTES,

SINÓ QUE SÓN ELLS, ELS NOSTRES EMPLEATS.


NO EXISTEIX CAP POLÍTIC,

TOTS SÓN DELINQÜENTS.

LA DEMOCRÀCIA

N’ÉS EL CERTIFICAT DE GARANTIA.


P.S. Per cert, i canviant de tema. Es veu que a Catalunya Ràdio hi ha hagut algun il·luminat que va decidir de canviar la presentació de la pàgina, la qual cosa, sense ser necessària, sense dubte es podia millorar. Doncs, ves!, es veu que han cercat el més incompetent i inútil de la corporació audiovisual! Ara, la presentació no ha millorat, i gràcies a l’eminència i les eminències de la corporació, han muntat una pàgina de ‘merda’. Abans sabies què tocaven, per on estaven de la peça i qui eren els intèrprets, tot molt senzill i evident. Ara, el que t’anuncien que sona no és el que sona (suposo que potser han col·locat el més ‘preparat’ per a la feina, que és complicada, molt complicada), no saps si acaba de començar o està acabant, i ja no cerquis de saber qui en són els intèrprets! Si l’eminència no sap què sona, com sabrà qui són els intèrprets!; que llegir les caràtules és complicat. Fotos, lletretetes petites i massa dades perquè l’eminència pugui fer-se’n càrrec. Pobret, amb el sou que deu cobrar, no li’n demaneu més. I consti que fa uns quants dies que van canviar la presentació, però es veu que no hi ha cap responsable (cosa molt comprensible si es tracta de la Genociditat de Soroslàndia) i que en tota la corporació audiovisual ningú no se n’ha adonat, perquè suposo que tampoc no deuen llegir el que els escriuen els oients. O potser és que no saben llegir? Que quan veus qui presideix el prostíbul de la plaça sant Jaume, tot és possible. Que aquesta és la meravella dels jueus. O per què us penseu que són els amos de Jewllywood! En fi, que cada volta que hi ha un imbècil que fa una reforma, lamentes la reforma de l’imbècil, i ningú no acudirà a resoldre el problema, perquè potser l’imbècil és el millor dels imbècils que tenen en nòmina. Aquest és el país denigrant en què vivim! Això sí, al desgraciat sembla que li agraden les fletxes que fan corba. Si em llegeixes, sí, fillet, sí, fan molta patxoca les fletxes per anar 10 segons endavant o 10 enrere, i ja no dic res, de la fletxa d’anar al directe! Molt bé, paciència, que ja sé que és o ha de ser molt complicat d’encertar l’autor, la peça i els intèrprets. No t’amoïnis, tindrem paciència, nosaltres també. M’imagino l’esforç que estàs fent i com de complicat és tot plegat. No t’estressis, sobretot, vejam si patiràs una angina de pit. Tu vés fent, i què importa que soni Mozart i s’hi anunciï Dvorak, al capdavall, tots feien música, oi? Sí, ja ho sé, és que hi ha gent, com jo, que som molt, massa exigents. Tu a la teva i la casa de putes per la que treballes, també. No us amoïneu, que el nefast servei que feu, no ens importa de pagar-lo. Apreciem molt els vostres esforços. No us vull imaginar si haguéssiu de muntar una biblioteca! Tu, concentra’t, dedica-t’hi, i vejam, si d’aquí un parell de mesos, quan soni alguna cosa coincideix amb l’obra que anuncieu. No t’amoïnis, sabem que és molt difícil haver-se d’aprendre totes les peces musicals de la història de la vida del món; si, ha de ser molt complicat. De tota manera, jo suggereixo que miris l’estoig del CD, de vegades s’hi diu què hi ha dins. És clar, si és que no feu com la NASA amb el viatge a la lluna; que els ximples, van, i hi van gravar al damunt! Tu dorm tranquil, només faltaria! La seguretat laboral és el primer, maco. Au, que tinguis un bon dia. I no desesperis, que algun dia se’t reconeixerà el geni... Avui fa com cinc hores que sona el ‘Rèquiem’ de Dvorak (quins canvis d’estil i quina varietat! I que llarg!), per bé que de tant en tant surt una senyora i ens anuncia peces diferents... La senyora també forma part de la partitura? És tot tan professional!... M’emociono, ves!


P.S 2. Ara, finalment, sona el Rèquiem de Dvorak, al programa Via Jazz, que anuncia la peça com el ‘Concert per a violí i orquestra en Re menor, opus 61’ de Ludwig van Beethoven. Ploro, tanta professionalitat! Ara, les fletxes, noi, això sí, les fletxetes són d’allò més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada