dissabte, 4 de novembre del 2023

TRACTAT DE COPROLOGIA


Avui farem ciència, o almenys, anàlisis. La coprologia és l’estudi dels excrements sòlids. Així, aquí analitzarem els petits excrements, tipus cagadeta de cabra; els excrements pestilents, tipus diarrea; i els excrements sòlids, el que en podem dir una bona merda, amb perdó per la paraula. Us recomano la lectura de l’informe d’avui, molt abans de menjar o molt després d’haver-ho fet, per raons que no escaparan a ningú. Fet l’advertiment, em penso que podem entrar a examinar amb guants, ulleres i mascareta – ara no un morrió – el món de les excrecions, o sigui, el nostre món.


CAGADETES TIPUS CABRA

En aquesta secció hi estan incloses totes les deposicions sòlides, però menors. Val a dir, que això no obstant, la nocivitat d’aquestes excrecions és més que notable, ja que poden conduir fins i tot a la mort. Per començar, vegem l’obra dels bens i dels corders, animals covards i obedients, que van on han d’anar, caguen el que han de cagar i després dormen a l’establa del tot tranquils:

https://t.me/resurgente2020/50558

https://t.me/voluntasoficialgrupo/210252

Dintre de les cagadetes tipus cabra, també hi ha els lloros cagaguano – que per l’aspecte diarreic de les deposicions, recorden molt els excrements amb toga – i els papagais de les bagasseries:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16316

En aquesta secció, hi són també les cagades de les rates de claveguera, que són extremadament tòxiques:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7299

https://tvpworld.com/73690594/italys-2023-birthrate-to-hit-a-historic-low-data-show

https://t.co/hY3joCFN7G

https://t.me/voluntasoficialgrupo/210198

https://t.me/laquintacolumna/34209

I, evidentment, no podem oblidar-nos de les creacions intestinals dels gossos castrats, siguin gossos castrats o gossos transformats en putes inútils i idiotes de l’harem:

https://t.me/resurgente2020/50561

https://www.mil21.es/movil/noticia/8407/claves/nueva-zelanda-sufre-un-aumento-del-3000-en-el-exceso-de-muertes.html.

Com haureu vist, tot són fems tòxics, i que han de ser eliminats per qüestions elementals de salut pública. Exposats aquests exemples de les deposicions menors, entrem en els excrements amb solera, i començarem amb les deposicions que són pestilents fins a fer-te vomitar, i que són caques desfetes, més líquides que sòlides, una repugnància nauseabunda per tot:


DIARREES

Res de millor que començar aquest catàleg per les més pestilents i corrosives: les del gos de Soros i la colla de criminals del Tribunal Suprem:

https://www.eleconomista.es/legal/noticias/12517648/10/23/el-supremo-libra-al-estado-de-indemnizaciones-millonarias-a-las-empresas-por-los-cierres-del-covid.html?utm_source=Twitter&utm_medium=Social,

aquestes deposicions, el gos de la foto i els altres, són els qui han d’abonar les indemnitzacions milionàries pels crims que han comès durant tres anys amb absoluta impunitat. Les diarrees de la política i el femer judicial del Suprem són, de les seves butxaques, els hi han de reposar el poble de la contaminació tòxica que han provocat. I si no poden pagar, farem les presons més grans o els patíbuls més estrets, això, segons què determini el poble.

Vistes les reines de les diarrees, passem a veure un seguit de diarrees menors, però no per això, menys diarrees. Us passaré els enllaços seguits i que cada u de vosaltres catalogui la deposició com a corrupta, tòxica, nociva, perjudicial, criminal, negligent o fruit de discapacitats digestives i intestinals greus. Vegeu de què són capaços les diarrees menors de les reines de les diarrees:

https://www.economistjurist.es/actualidad-juridica/uno-de-cada-tres-acusados-ha-muerto-esperando-la-resolucion-un-proceso-que-dura-22-anos/

https://t.me/RosselloCM/81861

https://t.me/voluntasoficialgrupo/210214

https://t.me/RosselloCM/81872

https://t.me/RosselloCM/81897

https://t.me/resurgente2020/50578

https://t.me/resurgente2020/50581

https://t.me/RosselloCM/81900

https://t.me/RosselloCM/81912

https://t.me/RosselloCM/81910

I podríem collir i collir diarrees, perquè aquests criminals amb toga es dediquen fonamentalment a fer l’idiota, a trair els drets fonamentals i a agrair els beneficis que els sionistes els ofereixen a canvi de destruir la nació i l’ordre públic. Tal com passa amb les cagadetes tipus cabra, cal que siguin eliminats per qüestions fonamentals de salut pública. Si els criminals són jutges, cap delinqüent serà castigat, i només la resistència al mal serà penada, com passa avui: que els delinqüents donen lliçons públiques i els innocents són enviats a la presó per les diarrees, ja que dels primers obtenen fruits i beneficis per l’ocultació del delicte, i de l’innocent, només n’obtenen la satisfacció ètica, que, com no en tenen, no saben què és. Si una diarrea no es troba bé on està, se’n va. I si tots fessin el mateix, la justícia estaria neta de fems. Però, no, no senyor, les diarrees breguen per ser més pudents que les altres, que ja sabeu que tot el que put a mort i corrupció és del gust de les merdes següents:


EXCREMENTS SÒLIDS

(UNA BONA MERDA)

I com parlarem dels bons, que per això són una bona merda, res millor que començar amb una frase de George Orwell que ens explica què és la història que ens han explicat:

https://t.me/RosselloCM/81866

Ara vegem quin és el veritable sentir de les persones, siguin d’on siguin:

https://t.me/RosselloCM/81915

I ara, per comprendre bé la jugada, us recomano de veure aquest vídeo que ens fa cinc cèntims de la veritat. Tot és molt destacable, sobretot l’odi de les bones merdes, que emanen del més profund del cor de les excrecions. Així mateix, considereu la noia jueva de l’última part, que enllaça i encaixa molt bé amb el vídeo anterior; i no us perdeu el peu del vídeo, que el ‘Matias’ - així es diu qui l’ha pujat al xat de ‘Voluntas’ -, és del tot de la meva opinió. Sionisme internacional criminal, el titula. No sé per què:

https://t.me/voluntasoficialgrupo/210206

Els heu vist i sentit? Pures bones merdes, que ho diu la llei, i si no em creieu:

La puta privada dels Rothschild:

https://twitter.com/MattWallace888/status/1720523136507011270?s=19

El sionisme polític a Alemanya, una de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu:

https://t.me/voluntasoficialgrupo/210102

I per puta sionista, l’assassina Killary Clinton, la traficant de nens i amant dels jueus fins a l’extenuació. Ja sabeu que una bona puta compleix la feina fins allà on li demanen els amos i més enllà:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16314

I que no s’ofenguin les putes professionals, que sense ser una feina que recomanaria a la meva filla, tot i això, estan a anys llum de les bones merdes que estem veient.

Dues notícies s’entenen millor juntes:

https://t.me/RosselloCM/81876

https://t.me/RosselloCM/81883

I dues imatges juntes, també s’entenen millor:

https://t.me/RosselloCM/81920

Els jueus - si no ho sabeu, us ho dic jo - són els amos d’Argentina, i pretenen de robar-los, junt amb Xile, la Patagònia, que així de generosa és la bondat de les bones merdes, una mica com a Palestina, i per això, ja han començat a saquejar els argentins:

https://t.me/RosselloCM/81877?single

Els jueus - si no ho sabeu, us ho dic jo - són els amos dels americans, gràcies a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, com ho demostra aquesta notícia, on tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, han defecat a l’urinari públic com i quan els ho han manat els circumcisos:

https://t.me/No_plandemia/6634

14300 milions de dòlars que els jueus roben als estatunidencs! No sé si els americans no és hora que s’alcin en armes, ara que encara les tenen, i declarin el sionisme com el que és: TERRORISME I TRAÏCIÓ A AMÈRICA. Tenen els pitjors criminals i terroristes del món a la Reserva Federal i en els caus del crim, anomenats amb l’eufemisme de bancs, uns bancs que no són per asseure-s’hi, sinó per a rebre la tortura dels psicòpates sionistes. Els bancs són seus, i els bancs dels ‘acusats’, de la resta.

Continuem per a bingo, un bingo empastifat i escatològic, però continuem per a bingo:

Veureu ara com tot s’ho maneguen ells. Munten la revolució ucraïnesa per a fer la guerra amb Putin, de manera que els europeus s’empobreixin i subministrin armament al pallasso jueu que han posat per a la destrucció d’Ucraïna (part de l’antic estat Khàzar), i el jueu ven les armes a Hamas, la falsa bandera d’Israel a Gaza, perquè provoquin una agressió que significarà la guerra contra Israel. Ells subministren les armes a tots els bàndols en conflicte i fan caixa. Els morts, però, els morts, us direu. No heu sentit l’escòria llefiscosa de Soros?, i com el criminal us ho deia amb el somrís cínic del psicòpata? Els sionistes tots són així: ASSASSINS I DESTRUCTORS SENSE MORAL NI REMORDIMENTS.

https://t.me/RosselloCM/81924,

QUE NO S’ATURI LA MATANÇA !

I A MÉS A MÉS DE NENS A DOJO !

QUINES FESTES DEUEN ESTAR CELEBRANT

ELS ASSASSINS ROTHSCHILD

I ELS SEUS SOCIS SIONISTES !

https://t.me/RosselloCM/81927

Aquí teniu les defeccions que col·laboren amb les bones merdes:

https://t.me/RosselloCM/81931

Recordem - perquè és bo no oblidar - què ens deien els rabins en el primer dels vídeos d’aquesta part dedicada a les bones merdes, les tifes perfectes, els excrements sòlids per antonomàsia, i dit, amb tot el respecte envers les pobres merdes, que em sap molt de greu d’ofendre-les, que prou que gràcies a elles continuem vivint, que qui no va bé, empitjora de salut, que caca se n’ha de fer almenys una vegada al dia.

https://t.me/RosselloCM/81934

https://t.me/RosselloCM/81935

JO, PERSONALMENT, EM CAGO EN EL SEU YAVHÉ,

ALLÒ QUE ELS CRISTIANS CONEIXEN COM A

SATANÀS O LLUCIFER.


I per concloure aquest repugnant informe d’avui, dues notícies. Una, que sorprèn molt, i l’altra, que no gens. La primera és sobre Antonio Guterres, que vejam si només és un gos castrat i idiota, molt limitat intel·lectualment, però potser, amb una miqueta de cor, ja que és la segona vegada que fa enfadar els amos. Segons el meu parer, durarà poc com a cap de la Sinagoga del Gran Israel (ONU), ja sigui perquè el destitueixin amb una dimissió per raons de salut, o que li treguin la salut tal qual, que això, ja ho sabeu prou, és de les coses que més els agrada. Vés a dir-li al Diable que ara no vols més compromisos! No, fillet, això no! Tanmateix, cal dignificar un gos castrat quan es mostra mereixedor d’un reconeixement:

https://esrt.site/actualidad/486783-secretario-onu-horrorizado-ataque-ambulancias-israel

D’altra banda, val a dir que, llevat dels sionistes, hi ha algú que no se senti horroritzat pels crims constants d’aquests assassins incansables?

I per concloure, més tifes, insignificants i miserables, insectes de partit i males bèsties dedicades al robatori. Vegeu aquesta bonica imatge que certifica el repartiment del botí que saquegen als ciutadans i quin és el final de la gran revolució independentista de l’historiador menja-senglars, el pitjor traïdor de Catalunya:

https://www.europapress.es/catalunya/noticia-acuerdo-psoe-erc-incluye-amnistia-traspaso-rodalies-condonar-15000-millones-fla-20231102174533.html

JA PODEU VOMITAR,

JA PODEU ANAR A VOMITAR.


LES BONES MERDES,

AMICS,

NOMÉS SÓN ÚTILS SOTERRADES.

NO PUDEN, NO INFECTEN, NO DESLLUEIXEN,

NO CONTAMINEN I SÓN DEVORADES

PELS COPRÒFAGS BONS.

QUE SÍ, NENS I NENES,

TAMBÉ HI HA COPRÒFAGS BONS,

PERÒ SÓN MOLT PETITS I NO SÓN KHÀZARS.


De cirereta del pastís, mai pitjor dit!, vegeu el genocida israelià a l’esquerre, i com el fill de Satanàs ret homenatge a les Potestats Infernals. Ja vaig pujar aquest vídeo, però és tan il·lustratiu de la realitat actual que val la pena de veure tots aquests excrements sòlids en actuació:

https://t.me/No_plandemia/6648,


P.S. Recordeu el peu al vídeo de Matias de més amunt? Doncs, això.


AMB SIONISTES,

AL MÓN LI ESPERA

L’ESCLAVATGE, LA MISÈRIA

I LA MORT COM A FORMA DE VIDA.

SENSE SIONISTES,

LA GENT RECUPERARÀ EL 90%

DE LA RIQUESA DEL MÓN,

LA VIDA COM A UN REGAL,

I LA LLIBERTAT AL 100%.


NOSALTRES O ELLS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada