diumenge, 5 de novembre del 2023

LES OBRES DEL SIONISME


Després de la repugnant etapa d’ahir, avui, respirarem un aire una mica més net, tanmateix, corromput, que ja sabeu que el sionisme ha empastifat el món sencer de les emanacions a sofre que els són pròpies. Almenys, avui, la merda no surarà i estarà present i a la vista tothora; això no obstant, encara que dissimulada, en el fons, hi és com ahir, perquè el femer de món que avui patim, és la magnífica obra del Déu dels sionistes: Baphomet, el Diable.

Comencem amb l’obra d’extermini que els sionistes fa més d’un segle que practiquen, sigui provocant, finançant i dirigint les guerres que sacrifiquen els animals en honor de Baphomet, o amb els enverinaments dels Rockefeller, els assassins que convertiren la ciència d’Hipòcrates en un entramat logístic per a execucions massives d’innocents, mitjançant els deficients mentals amb estetoscopi i els diferents verins que han anat inventant fins ara per a emmalaltir-te durant tota la vida, i des de la IMMENSA MENTIDA, amb els tòxics letals jueus, l’eficàcia dels quals costa molt de menystenir:

L’HOLOCAUST SIONISTA

L’objectiu dels sionistes són els nens, la matança de nens, que ja sabeu que a un sionista li presentes un nen i l’assassines davant d’ell, i li alegres el dia. Res no pot fer més feliç una escòria sionista que veure un nen mort, violat o patint. Per això, els deficients mentals amb estetoscopi i els cagaguano, els lloros idiotes, sense calces ni dignitat, menteixen perquè els borregos injectin els fills amb la substància que els liquidarà:

https://t.me/No_plandemia/6652,

La grip!!! Ja ho dic jo: a un retardat sense principis ni moral li dónes un estetoscopi, i es creu Ramón y Cajal! I quant al cagaguano de la notícia, és per executar-lo sense demores innecessàries: «Vacunar els nens podria acabar amb la grip?». Vacunar els nens, acabarà amb els nens, no amb la grip; que ni és un virus, sinó una reacció natural del nostre cos al canvi de temperatures, un fenomen absolutament normal, natural i que se l’ha de deixar seguir el seu curs. Tanmateix, els cagaguano i els idiotes de l’estetoscopi cobren per conduir a la mort, i això fan. Que no faran per diners!

I no dic mentides, perquè fins i tot els cagaguano normalitzen la matança sionista:

https://t.me/No_plandemia/6653,
De què moriran?

L’únic que sabem és que no és per les vacunes, que estan recomanades per l’Organització de Matances Sionistes (OMS), fabricades pel psicòpata genocida, especialment obsessionat amb matar nens (com recordarem avui) i distribuïdes per la Sinagoga Europea i els sicaris criminals del sionisme internacional que han donat un cop d’estat en tots els països europeus, aprofitant que els LGTBIJQK + de caqui es feien la manicura i la pedicura, es depilaven les aixelles i el pit - que que lleig és un home mig goril·la! -, i amb unes pinces es treien delicadament els pèls del pompis i de les parts.

Mentre els efectes dels verins corroboren el genocidi, el filantrop i geni mundial, el psicòpata genocida Kill Gates, continua amb els seus crims. És increïble que aquest tarat no hagi estat penjat; veritablement increïble! No hi ha hagut en la història un assassí de masses més evident ni que s’hagi pogut passejar pel món donant consells i entrevistes, essent com és un perfecte imbècil, un pocavergonya protegit per la màfia dels Rothschild, amb menys seny que un cagaguano mediocre, que ja és dir! Ara s’ha reunit en secret amb el criminal sionista que dirigeix Kènia per a marcar els animals negres que hi neixen. Val a dir, que suposo que alguna mena de verí els inocularà alhora, que aquest monstre no desaprofita cap ocasió:

https://t.me/No_plandemia/6655

Vegem aquest breu però explicatiu reportatge del criminal contra la Humanitat, delinqüent comú, psicòpata i jueu, Kill Gates:

https://t.me/No_plandemia/6655?comment=162292

Tots els presidents que es reuneixen en privat amb sionistes i jueus, han de ser detinguts, jutjats per alta traïció i executats l’endemà, sense temps per a recursos ni punyetes. Els traïdors i genocides només han de respondre a la llei de la gravetat. Vegeu com el criminal que gràcies als jueus dirigeix Kènia, traeix la nació, i es compromet amb un crim de lesa humanitat amb el psicòpata més destacat del planeta:

https://t.me/resurgente2020/50620

Però, tornem a Espanya, i vegem els assassinats massius del govern del gos de Soros i de tots els gossos castrats i covards i de les putes inútils i idiotes de l’harem del jueu:

https://t.me/resurgente2020/50617,

segons els meus càlculs, els genocides dels governs de Soroslàndia han assassinat almenys cent mil persones i n’han deixat damnades per sempre milions, ho sàpiguen ara o se n’assabentin després. Només amb l’execució de tots els assassins massius, podrem tornar a viure. Mentre aquestes escombraries siguin vives, la dignitat i l’ètica no existiran, perquè la dignitat i l’ètica no poden coexistir amb bèsties deficients, sense altra virtut que el narcisisme, la idiòcia, el sadisme, l’orgull i la més mediocre de les mediocritats.

I al Regne Unit, ara resulta que els metges es tornen bojos. Nooooo! No té res a veure amb els verins dels jueus! Només faltaria una cosa així!, ells, que se’ls va ocórrer de canviar el nom a la grip, muntar tot un circ, i així, amb l’ajut del goril·la adoptat pel psicòpata Gates i les putes del Femer Europeu i del prostíbul principal de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, matar i desgraciar amb les vacunes enverinades, que a més a més, han arruïnat els països i la gent:

https://theobjective.com/sanidad/2023-11-02/medicos-trastornos-mentales-adicciones-duplica/

I quan es produeix el debat sobre els verins jueus, vegeu com està de ple l’urinari públic de la sinagoga anglesa:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16324,

no, no és per a matar-los a tots, no, és per fer-los un monument per servei públic!

Podem anar-nos-en a l’Argentina, la satrapia principal sionista a Amèrica del Sud, on els jueus estan fent una ‘brillant’ neteja, com a Gaza, però sense fer soroll:

https://www.jujuyalmomento.com/cementerios/la-capital-jujena-cementerios-colapsados-n161430.

I em penso que amb això, podem concloure l’holocaust sionista contra els goyim d’arreu del món. Un holocaust bo, no ho oblideu això (ho veurem també més avall), res a veure amb el conte que s’inventaren dels camps alemanys, que la realitat sempre supera la ficció, i això que veiem avui, la matança sionista indiscriminada de tots els pobles del món, és una realitat bona, perquè la fan els bons, i si la fan els bons, és bona. Ja ho sabeu, si un jueu et vol matar, has de donar-li les gràcies molt educadament, que ho fa pel teu bé, que és filantrop per naturalesa.


ESCOMBRARIES I ESCÒRIA

Sí, certament, com heu pensat, dediquem un espai als maçons i als sionistes, els nostres estimats, els uns i els altres. Si els primers són criminals, tots, els segons són assassins, tots. Cadascú amb la seva etiqueta, ves!

El senyor Bárcenas, em penso que es diu, ens explica qui són aquests imbècils del davantalet i el compàs i l’esquadra:

https://t.me/RosselloCM/81976

I vegeu com els criminals ja no se n’amaguen, de res:

https://t.me/RosselloCM/81973

Un govern que sigui digne d’aquest títol, ha de decretar presó incondicional per a tots els criminals de la maçoneria, i ja sabeu que sóc molt comprensiu, i només els aplicaria tants anys de presidi com anys de servei o grau hagin tingut en les diferents bandes criminals. Això sí, sense beneficis penitenciaris i sense que el manteniment del reclús hagi de córrer a càrrec de l’erari públic. La presó, solidàriament, que se la paguin ells.

Amb això podem deixar els sicaris analfabets i miserables dels imbècils amb davantalet i costums infantils i idiotes (fan juraments i pallassades tot creient-se-les!). I val a dir, que malgrat que són idiotes i infantils, tots són criminals professionals, absolutament tots, no en tingueu el mínim dubte. Però, deixem-los i vegem els seus amos: els sionistes.

Que millor que començar amb la puta dels Rothschild, que inexplicablement els francesos permeten que visqui, el més gran traïdor a França de tota la història, un indigent mental sodomitzat ja des de ben jove. Vegeu què se li ha acudit a la pura gasòfia infecta amb forma semihumana:

https://t.me/RosselloCM/82007

I, és clar, quan traeixes el teu país i el lliures a la voluntat de l’enemic sionista, cal reformar les lleis, perquè a més de ser un crim l’antisemitisme, ara ho sigui també l’antisionisme; vejam si per aquest brancal s’escapa la llibertat d’expressió:

https://skwawkbox.org/2023/11/03/french-senate-proposes-law-making-anti-zionism-a-criminal-offence-with-up-to-5-years-jail/

Cinc anys de presó per dir que els sionistes són TOTS UNS CRIMINALS. I penseu que no podreu trobar una sola prova que això que afirmo no sigui veritat, ni una de sola; però, la puteta dels Rothschild ha rebut l’encàrrec dels assassins inveterats i, si l’antisemitisme és un delicte, perquè els bons són bons per llei, doncs ara, rinxolaran el rínxol, i l’antisionisme (o sigui: dir criminals als pitjors i més sanguinaris criminals de la història) també serà delicte. Com si diguéssim, és com afirmar que els bons són bons no només per llei, sinó, ara ja, per collons (Just el que no té la puta encara no decapitada).

Però, vegem unes imatges del respecte sionista envers els animals:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7301,

On hi ha ball, hi ha alegria (Si llegeix això, la puteta dels Rothschild s’escorre).

I ara un senyor jueu que ens explica molt bé i molt clar una cosa evident dels bons per collons: Ells mataran tot palestí que puguin, ara bé, si la resta del món, equitativament, decideix d’endur-se de la seva terra els ramats d’animals palestins, ells no s’hi oposaran, i fins i tot, ell creu que és una obligació del goyim muntar estables per als animals palestins, i així ells ja seran a casa sense haver de suportar les olors desagradables que emeten aquestes bestioles. Qui, sinó, una persona sense ànima, considerarà criminals els sionistes, que són bons per llei, per ser jueus, i per collons, que ho han decretat els sicaris maçons que li fan de cor a la puteta idiota dels Rothschild, la poupée fascinada pels negres?:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16327.


Tot i això, cal dir que és necessari diferenciar les escombraries verinoses dels sionistes, dels jueus; perquè hi ha molt de jueu – perseguit pels criminals, és clar – que odia els sionistes més que no els goyim.

Els jueus ortodoxos:

https://t.me/RosselloCM/81979

Part del poble israelià que està en contra del sionista i genocida, criminal i delinqüent de Netanyahu, que per això és president dels Inferns, perdó, d’Israel:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7303,

heu vist els gossos drogats i psicòpates com defensen la carronya? No hem d’oblidar tots els sàdics i deficients mentals que han prostituït el jurament i s’han convertit en sicaris de les pitjors màfies contra el seu compromís jurat de servir el poble. No ens enganyem, no hi pot haver ni oblit ni perdó. L’obligació de tots ells és la detenció immediata dels criminals, i tanmateix, els serveixen i fan ús de violència injustificada per a salvar els seus amos. Hi pot haver una més gran indignitat en un ésser humà? En una mona, no; però, en un ésser humà?

I per concloure aquest apartat dedicat als criminals i assassins sionistes (Si llegeix això la puteta dels Rothschild, arrenca a plorar desconsolada), un fragment més llarg d’un vídeo que ja vaig penjar. És el periodista Gideon Levy, israelià i jueu. Tot em sorprèn d’aquest vídeo: A ell se’l veu nerviós, fa aquestes declaracions en un cau sionista - ‘Lobby for Israel’ -, i se senten alguns aplaudiments. Tot és ben estrany, tanmateix, diu coses prou interessants per a posar l’enllaç aquí:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16322.


Deixem la política exterior, després d’haver repassat l’holocaust, i vegeu aquesta notícia que sembla un acudit de molt mal gust. Que el fill de l’excrement amb toga del Tribunal Prostitucional sigui detingut per violació en manada, i que l’excrement que porta el cas no es cregui la dona denunciant (no s’havien de creure sempre?), fa que tot faci tuf a l’herència genètica i a les ordres dels sionistes que controlen els prostíbuls espanyols, de La Moncloa, del gos de Soros, a La Zarzuela, del felló, a la Genociditat de Soroslàndia, del mamarratxo i escuder del menja-senglars que ha fet el negoci de la seva vida, com li ho va prometre el seu amo Soros. Aquest és el femer on vivim:

https://www.eldebate.com/espana/20231105/hijo-candido-conde-pumpido-detenido-presunta-agresion-sexual-manada_151423.html

CAL DESTITUIR TOT EL PODER JUDICIAL,

JUTJAR-LO PER ALTA TRAÏCIÓ

I CONNIVÈNCIA AMB GENOCIDI,

I DESPRÉS, JA EM DIREU,

ELS FEM UN PETÓ A LA BOCA?


Ara, vegeu aquesta imatge, i després faré el meu comentari:

https://t.me/RosselloCM/82006

D’una banda, els espanyols es manifesten per a demostrar l’oposició a una amnistia del gos castrat dels sionistes a Madrid envers els actors de Soros a Catalunya. Tot resta dins de Soroslàndia! I d’altra banda, tenim el gos castrat i traïdor de Soros, repartint els joves en edat militar i sense identificar arreu de la península, amb totes les despeses pagades i en hotel de quatre i cinc estrelles, com es fa amb els mercenaris. A més a més, ahir vèiem la tendra i emocionant fotografia del representant de la banda terrorista i criminal PSOE estrenyent la mà del menja-senglars, jesuïta, sicari de Soros i traïdor als catalans, tots somrients, perquè havien aconseguit un robatori que permetrà de repartir-se el botí entre tots els actors de la pel·lícula, com, suposo, els diria Soros, especialista en robatoris i injustícies. I a més a més, els psicòpates amb deficiències cognitives (forces de seguretat de l’estat) se senten ofesos per l’amnistia, encara que no tenen res a dir per la invasió fomentada pel govern, finançada pels ciutadans espanyols robats, ni per haver de fer de cambreres i portar cafè als mercenaris i invasors contractats pels jueus sionistes.

Els criminals de la Sinagoga Europea ja han assolit de convertir la immigració en un problema, llevat dels països que es resisteixen amb dignitat, com Polònia o Hongria. Els escandinaus volen començar a deportar il·legals (per què els van admetre, és la pregunta clau), els alemanys, els enviaran al gos de Soros, que així va acordar-ho amb la jueva Merkel, i la resta de països del nord, experimenten els problemes constants de la meravellosa multiculturalitat sionista, sigui amb violència, amb robatoris o violacions, amb por, amb la invasió dels costums islàmics, o en zones on impera la xaria o llei islàmica. Mentrestant, els països del sud estan col·lapsats pels exèrcits civils dels sionistes, que no saben on acampar-los, evidentment, sense que de moment la gent babau sàpiga que són militars que vénen a destruir Europa i els europeus. Podeu concebre una altra finalitat a les diferents actuacions dels sicaris criminals dels sionistes que delinqueixen en tots els governs d’Europa, sota la protecció de la Gran Sinagoga del Femer, l’altaveu del BIS dels Rothschild i les bandes sionistes associades? Quina necessitat o raó hi ha per fer el que fan?

Dit tot això, no vull ser pessimista, però se’m fa que arribat el moment, suposo que quan la crisi sigui més greu (no veig els musulmans tornant a casa seva, després d’haver viscut aquí amb tot pagat, i sobretot, ara que saben què són els drets. No riueu, no!), doncs, si els ànims estan caldejats, d’una banda, per part dels espanyols contra els catalans, contra el govern i contra la invasió descontrolada (la situació a Canàries, recorda el passeig militar nazi a l’Europa de l’est), i de l’altra, els catalans, que estaran contra els que no volen la independència, alguns contra el govern (pocs, que el català és molt amant dels lladres que li roben i li diuen carantoines, com ho hem comprovat durant tot el ‘procés’) i, segons on, contra els musulmans.

El sionisme, us ho cregueu o no, està contra les cordes. No haurien de legislar per protegir-se, si doncs no fos així. La guerra l’han començada ells amb la matança i l’extermini dels goyim, i com han vist que era difícil l’acceptació de l’esclavatge voluntari per part dels animals goyim, han hagut de crear el conflicte a Israel, perquè el mamarratxo jueu d’Ucraïna és molt més retardat que no es pensaven, i la gent intel·ligent fa molt de temps que el veu com el que és, un repugnant cuc miserable fins a l’extenuació; doncs, han accelerat el conflicte amb el món musulmà. I fixeu-vos que malgrat la barbàrie sionista, cap país islàmic li ha declarat la guerra. Fa l’efecte que esperen tenir-ho tot ben apamat. Jo diria que volen tenir els exèrcits d’immigrants en disposició; quan això passi – que és el que fan el gos de Soros i la puteta Meloni -, aleshores, un conflicte obert entre alguns països àrabs i Israel amb el suport material de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i el suport moral del Femer Europeu, mentre Xina i Rússia es mantenen sense pronunciar-se, aleshores, pregunto, què passarà si la violència descontrolada, com agrada als sionistes, s’estén a l’Orient Mitjà, i aquí comença a haver-hi brots d’islamisme radical i atemptats? No puc imaginar un caos més gran. Espanyols contra catalans i moros, catalans contra espanyols i espanyolistes, sense oblidar els immigrants il·legals, i tot en una situació econòmica de crisi finançada i promoguda pels sionistes, mitjançant els jueus de Wall Street i la City, sempre des del comandament central del BIS de Basilea, seu de l’ambaixada dels Inferns a la Terra. Espero equivocar-me, però no res del que passa té sentit. Els polítics espanyols i catalans han dividit la societat, i l’han subdividit, que d’això es tractava, mentre ells preparaven el negoci del robatori i el repartiment del botí, com és evident en l’estreta de mans entre el criminal de la banda mafiosa PSOE i la no menys criminal banda d’ERC, on el menja-senglars és la cadena de transmissió de les ordres sionistes.

NI L’ESPANYOLISTA DEL COSTAT DE CASA

ÉS EL TEU ENEMIC,

NI LA TIETA NI EL ‘TIET’ RADICALITZATS,

NI EL MORO QUE HA VINGUT A VIURE DE FRANC,

NI EL SURSUM CORDA,

ELS ENEMICS SÓN ELS POLÍTICS,

D’AQUÍ I D’ALLÀ,

PERQUÈ TOTS ESTAN AL SERVEI

DEL

SIONISME CRIMINAL INTERNACIONAL.


NO FEM EL GANSO,

ENEMIC,

NOMÉS N’HI HA UN.


EL SIONISME SAP QUE NO ÉS POSSIBLE

DE CONSTRUIR LA PRESÓ TERRENAL

DEL GRAN ISRAEL

SENSE VIOLÈNCIA.

SABEN QUE EL GOYIM S’ADONA QUE ESTÀ EN GUERRA.

TOT EL CAOS QUE VIVIM

ÉS PROVOCAT PER ELLS,

PELS ASSASSINS INVETERATS.

SABEN QUE SERÀ ARA

O

NO SERÀ MAI.


FEM QUE NO SIGUI MAI.

PER NOSALTRES I PER A ELLS.

SE M’ENTÉN ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada