dimecres, 15 de novembre del 2023

SI NO FOS PELS IMBÈCILS I ELS MISERABLES...

 

Sí, si no fos pels imbècils i els miserables, les idiotes i els gossos castrats mai no podrien fer el mal que fan. Vegem la manipulació sionista, els tentacles dels quals, són a tot arreu. Prou que vaig dir que el teatre de l’amnistia era la distracció mentre els jueus cometen els crims, protegits i emparats pels gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem:

https://t.me/resurgente2020/51151

Ja ho deia Leon Tolstoi:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16401

i Jesús Quintero (epd) ens en feia cinc cèntims:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16399.


Avui veurem que el món està boig, que el món és una mentida, i que la corrupció i la por als corruptes, paralitza les accions que decididament hauria de fer el poble per a desempallegar-se de tota la púrria de miserables que l’esclavitza.

Interessant dada:

https://t.me/RosselloCM/82413

El doctor Herbert Shelton, que no és jueu, l’any 1944, presentava una visió diferent d’allò que els sionistes anomenen grip:

https://t.me/counterpropaganda20/11473?comment=17246

La cirurgiana Olaya Sánchez, que no és jueva, ens explica com enganyen els metges, i quina és la realitat del colesterol dolent; com li’n diuen els mata-sans amb estetoscopi:

https://t.me/resurgente2020/51147

Per a això que veureu estan fets els verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/51154

https://t.me/resurgente2020/51153

I els assassins no en tenen prou, la matança ha de continuar, i com sigui que amb la IMMENSA MENTIDA no han aconseguit el propòsit, els enverinaments massius s’han de produir per totes les vies possibles:

https://t.me/resurgente2020/51146

https://t.me/resurgente2020/51148

https://t.me/resurgente2020/51149

La responsabilitat dels metges és inexcusable. Se suposa que tenen un títol perquè són una mica més desenvolupats que els idiotes. Això s’ha de demostrar. Un idiota i un imbècil obeeixen, els éssers humans normals, pensen. Si a aquest elevadíssim grau de sofisticació no hi poden arribar, això no és eximent dels assassinats que per ‘intrusisme professional’ han provocat. Si ets un botxí, no et cal l’estetoscopi, només amb un davantal per no embrutar-te amb la sang de la víctima n’hi ha prou.


Ja que parlem d’idiotes, res millor que aprofitar l’oportunitat per a parlar dels cagaguano, que són de tot el repugnant d’una societat, el més repugnant. Si els jutges són vomitius, ells són repugnants. Vegeu-los en acció, perquè la seva infàmia i estultícia són insolents, com és vergonyosa la gent que veu la televisió i no s’adona que els tracten com a subnormals profunds (Fixeu-vos en el rètol: ‘... los informadores de verdad’:

https://t.me/resurgente2020/51158

L’exhibició d’idiotes profunds en el programa és espectacular!

Tanmateix, no passem per alt les putes inútils i idiotes que reben com a premi un micròfon per a escampar la seva estultícia i la inanitat de la seva qualitat humana. Quan una nació té mamarratxos i deficients mentals que la guien, on pretén anar? Ja ho vaig dir en un altre lloc, avui no hi ha manicomis, frenopàtics ni hospitals psiquiàtrics, perquè tots els tarats han estat traslladats als prostíbuls institucionals o a l’urinari públic:

https://t.me/resurgente2020/51159

I ja que parlem de l’urinari públic, vegem unes imatges, poques, que no us vull fer vomitar de fàstic per la immundícia que s’hi exhibeix:

https://www.20minutos.es/noticia/5190363/0/directo-debate-investidura-pedro-sanchez-congreso/

https://t.me/resurgente2020/51163

Aquest antre llefiscós, on només poden sobreviure-hi els animals més bruts i mancats d’escrúpols, insectes tòxics, serps verinoses, guineus, moltes, gossos castrats, a carretades, i altres espècies miserables i putrefactes, per dins i per fora, és un cau de lladres, d’inútils, d’hipòcrites, de mentiders, de farsants i estafadors, de criminals, en resum; i de genocides, des de fa tres anys, d’assassins massius de gent innocent, per l’assassinat dels quals cobren els sobres tacats de sang que els donen els jueus, entre servei i servei, aprofitant que el gos castrat o la puta s’estan apujant les calces. Vegeu un resum dels crims d’aquests delinqüents, que estarien on han de estar, si l’urinari i els prostíbuls institucionals fossin presons:

https://t.me/resurgente2020/51172

https://t.me/RosselloCM/82480

https://t.me/Disidenteincontrolado/16403,

aquest és el resultat de ser governats per criminals i assassins. I tots els membres dels partits són responsables de la ruïna de la gent – mentre ells s’asseguren la pensió, mitjançant el robatori – i de l’assassinat de la gent amb els verins dels amos. I això passa a tot arreu, com veiem en aquesta notícia del Regne Unit, la colònia sionista:

https://es.sott.net/article/90801-Millones-de-hogares-britanicos-se-ven-obligados-a-apagar-el-refrigerador-para-ahorrar-dinero,

potser, tot ho entendreu millor, escoltant el següent criminal maçó – recordeu que tots els maçons són criminals, perquè pertanyen a una organització secreta, i com molt bon bé deia Kennedy, abans que els jueus i maçons acabessin amb ell, una societat digna i lliure no pot, ni ha de tolerar, aquestes organitzacions. Fins que el sionisme no sigui delicte penal castigat amb pena capital, i la maçoneria, delicte de presó d’acord amb els anys de servei o graus de nivell en l’organització mafiosa, cap societat serà lliure. Només amb l’erradicació social de la perversió, la corrupció i la màfia, una societat és digna i lliure. Però, escolteu el criminal maçó de l’Argentina com explica que els dos gossos castrats que fan veure que lluiten per la presidència, són els seus gossos castrats i covards. Massa, es veu que és vox populi que és un criminal, relacionat amb tot el món de la corrupció, però destacant en el tràfic de drogues, i del qual, a més a més, hi ha un llibre d’investigació publicat a l’Argentina, que el presenta com un home terriblement perillós. I l’altre, el sionista Milei, a qui veig com un pallasso, un Zelensky a l’argentina. Pobres argentins! Escolteu el maçó... i quan els maçons no s’han d’amagar, malament!, molt malament! Perquè quan els criminals van a cara descoberta, no es viu en un país, sinó en un territori de la màfia:

https://t.me/elinvestigador_org/14483

I a l’Alemanya Sionista passen coses com aquesta als qui no obeeixen les ordres sionistes d’exterminar i emmalaltir els alemanys:

https://t.me/resurgente2020/51182

EL SIONISME ÉS TERRORISME,

LA MAÇONERIA, MÀFIA.

AQUESTS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.


Vegem-ne el perquè:

https://t.me/RosselloCM/82424

Aquí teniu una de les putetes dels sionistes saludant l’amo:

https://t.me/RosselloCM/82425

I aquí, el criminal més gran nascut a Espanya, robant els espanyols per a donar els seus diners a l’amo, gràcies al qual és; perquè si doncs no fos que va tothora amb les calces als turmells i la boca oberta cercant circumcisos, no seria més que un degenerat en algun antre de desviats:

https://okdiario.com/espana/sanchez-regado-692-millones-ong-acoger-inmigrantes-que-ahora-reparte-hoteles-11804887

Robar, robar, robar, tot val; qualsevol mentida mentre sigui per a robar i destruir, servir els amos i cobrar-se’n la part proporcional, sigui amb la matança i els sobres tacats de sang, sigui amb el botí dels atracaments i els sobres nets, aquests sí, que són nets, perquè estan del tot blanquejats, per bé, que a dins, els diners puden a corrupció, indignitat i psicopatia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16392

Aquí teniu la Genociditat de Soroslàndia fent servir l’imperatiu perquè els catalans s’enverinin amb els tòxics fabricats pels amos dels criminals dels prostíbuls i de l’urinari del zoo:

https://t.me/resurgente2020/51121

PROU QUE SABEN QUE MATEN.

PERÒ NOI, SÓN DINERS FRESCOS I RÀPIDS!

I A TANT, PER CAP SACRIFICAT, DONCS...

I si a part dels robatoris https://t.me/resurgente2020/51135, la Genociditat destaca per la ineptitud majúscula, que no hi trobaràs seny enlloc, vegeu com enforteixen el catalanisme, els nostres costums avials i serveixen els interessos de la nació que tant proclamen que està sent destruïda pels espanyols:

https://t.me/RosselloCM/82468

Si els jueus els han dit que cal ser musulmans, destruir Espanya i Catalunya, però que cobraran per la feina feta, tots els gossos castrats i covards, les putes inútils i idiotes de l’harem, somriuen, i d’acord amb la deficiència cognitiva connatural dels tarats, executen la destrucció o l’obra de teatre que els dicten els de darrere de la cortina. Aquest és el nivell dels criminals que es fan dir polítics, i que en una societat digna i lliure, estarien reclosos per sempre, per salut pública, per protegir la ciutadania, per protegir-los a ells i per a salvar la nació. No ho dubteu. En una societat lliure, en aquests criminals, ningú no els coneixeria. Són famosos i poden fer l’idiota públicament perquè la societat és una immundícia.

I ja que parlem d’immundícies, vegem aquest tall que és interessant perquè ens parla de la baixesa ètica de l’escòria disfressada de policies i dels excrements amb toga:

https://t.me/RosselloCM/82420

El nivell de dignitat dels nostres excrementets:

https://www.eldiario.es/illes-balears/sociedad/justicia-balear-condena-nueve-anos-carcel-juez-fiscal-investigaron-magnate-cursach_1_10646221.html


Per si algú no ho acaba d’entendre, que sempre hi ha gent dura de closca: La democràcia és la pitjor de les tiranies, el pitjor règim dictatorial, l’absoluta aniquilació de les llibertats individuals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16398

Aquí teniu el màxim criminal de la història d’Espanya exhibint per què les escombraries jueves de Soros l’han convertit en el seu gos preferit. La infàmia, la protèrvia i la insolència d’aquest suprem criminal l’han de portar al magnífic moment que rendeixi la vida davant de la mirada satisfeta de tot el seu país. El poble té tot el dret a agrair-li la gestió, la sinceritat, el bon govern i la modèstia:

https://t.me/elinvestigador_org/14487

I aquí el mamarratxo de l’Iceta, que però, ja ens explica com acaba l’obra de teatre ‘L’amnistia’. Quant hauran cobrat els actors de la comèdia?

https://t.me/resurgente2020/51185

quan hi entri, tanqui la porta!, que fins aquí m’arriba la pudor de putrefacta corrupció dels budells cranials en descomposició dins de l’urinari públic, la claveguera del país. O almenys, l’indret on viuen més rates.


I si algú es pensa que això és política de casa, i que els jueus no maneguen gaire més, vegeu aquesta il·lustrativa notícia que reuneix el genocida actiu i protegit pels assassins de masses de la Sinagoga del Femer Europeu i els ximpanzés de la Reserva Federal, el criminal Benjamin Netanyahu, i el genocida impune de més de milió i mig d’iraquians, als quals van assassinar amb l’argument d’una mentida fabricada per ells (Bush, Blair, Aznar i Barroso), i de la qual massacre i barbaritat ningú no ha respost, quan, si hi hagués jutges i no merdes dessota les togues, aquests assassins de masses faria anys que haurien estat executats per crims de lesa humanitat tan grossos que no necessitaven proves, perquè l’evidència és com un cop de puny. Només recordeu que l’assassí José María Aznar López, a la televisió, va afirmar: ‘Creánme, Saddam Hussein tiene armas de destrucción masiva!’, a la televisió i en hora de màxima audiència. I ningú, cap merda amb toga, no li ha demanat explicacions pel milió i mig de morts, un terç d’ells menors, ni pel robatori de les riqueses del país, ni per muntar un teatre sionista farcit d’aparent democràcia, que ha provocat l’èxode de milions de persones de tota la zona. Si això no ha de ser penjat! Per dignitat i respecte a la vida humana, només per això, animals com aquests no tenen espai a la Terra. Però, no és Aznar, l’assassí, qui ha anat a veure el genocida israelià, sinó el deficient mental i criminal contra la Humanitat Tony Blair, com a coordinador humanitari de Gaza... un genocida!!!

https://t.me/Disidenteincontrolado/16397

Qui avui veu la pena capital com un crim, és un ximple i un babau. Gràcies a la pusil·lanimitat de la gent, psicòpates i sàdics com aquests, fan la carrera que fan, que d’altra manera, ni destacarien mai ni serien res, que és el que són. Només el servei de sang als sionistes els eleva per damunt dels mortals, i no són més que sicaris assassins sense escrúpols, ètica ni empatia.



SABEU QUI SÓN ELS CRIMINALS?

CRIDEU-LOS PEL SEU NOM.

SABEU QUI SÓN ELS BLANQUEJADORS?

ESCOPIU ALS CAGAGUANO.

SABEU QUI SÓN ELS ASSASSINS?

DEMANEU EL SEU CAP.

SABEU QUI ÉS EL MAL?

EXIGIU L’EXTERMINI DEL SIONISME.


500 MILIONS, SÓN NOMÉS, 500 MILIONS.

O ELLS O NOSALTRES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada