dilluns, 28 de setembre del 2020

LA ‘MENGELE’ CATALANA


«Vergés veu ‘molt probable’ que la limitació de reunions socials continuï vigent per Nadal»

Aquest és el titular de Vilaweb.


És sorprenent la pocavergonya que poden tenir aquest tipus de persones. És la responsable de la salut (més correcte seria dir de la ‘mort’ i de la ‘por’) des que va començar aquesta mentida, per allà començ d’any, i no ha estat capaç de revertir mínimament la situació (segons ella mateixa), tothora instiga la por, li han dimitit tres directors de salut (el primer d’ells per ingressar en la nòmina d’una farmàfia), la seva nul·litat és escandalosa, però aquí la teniu, repartint amenaces. Si la infàmia té un nom, és Alba Vergés.

La seva missió sembla ser deixar que les coses passin i no intervenir-hi, més que fer-se’n responsable. No sé com descriure una persona com ella. És economista i enginyera informàtica, es fa càrrec de la conselleria de Sanitat i afronta la ‘més gran crisi mundial de la història de l’Univers’ per una mentida ‘menys letal que una modesta grip’, i no sap fer-se a un costat. Aquest paràsit no sap que la salut hauria de ser responsabilitat dels metges? Què hi fa una economista al capdavant de Sanitat? Potser fa els comptes perquè les farmàfies estiguin contentes? De moment ho fa molt bé, doncs. Els ha fet augmentar els ingressos; mentre reduïa la població amb la seva nefasta gestió i ens conduïa a la presó que l’ameba i el Reichsführer-SS estan tan satisfets d’haver creat, mentre garlen de no sé què de si no fóssim una autonomia i no sé quines defecacions mentals impròpies d’uns éssers dotats de cervell. Doncs bé, dit això, tornem a ella, Com justifica aquest paràsit social la dimissió del seu cap de salut per anar-se’n a un farmàfia, tot just quan l’epidèmia estava en marxa i a tota màquina l’estructura del genocidi? Jo no sé com la gent li pot mirar a la cara ni com pot sortir al carrer. TOTS els morts, TOTA la situació presidiària que patim, TOT l’ensorrament de l’economia, en gran part els devem a aquesta economista informàtica disfressada de metgessa.

Els seus crims són de lesa humanitat. Tanmateix, hi persevera. No ha cessat un sol segon d’escampar por i mesures profilàctiques que només tenen cabuda en el seu cap malalt i els dels imbècils que l’assessoren, que tenen tant de metges com jo de bomber, i molt, de molt molt, de sicaris de la màfia. Però, la Vergés continua vomitant por i mentides així que obre la boca, que val a dir que és una fossa sèptica de la qual ella està convençuda que n’hem de respirar la merda per trobar-nos millor i no caure fulminats per la mentida.

Els seus crims són de lesa humanitat. Tanmateix, se n’enorgulleix. I com veiem en aquesta notícia, ja ens augura que per Nadal, cada mussol sol al seu corral, perquè la previsió econòmica i informàtica de la salut li suggereixen que d’aquí a tres mesos tot estarà pitjor. Hi ha algun epidemiòleg que pugui preveure una epidèmia? I més encara que en pugui saber la ‘trajectòria’, sobretot, quan la trajectòria és absolutament anormal des del començament, moment en el qual, ja aleshores, la criminal cap de la Conselleria, ja sabia que era un virus letal a no dir més, que hi hauria una segona onada, i una tercera si cal, que per onades no sigui, i que només ens en sortiríem amb una vacuna; i això, dit, quan ningú no havia vist el virus (avui encara el cerquen) i no se sabia res de res, només el que escopien una colla de beneits a sou, que pronosticaven l’Apocalipsi de sant Joan.

Els seus crims són de lesa humanitat. Les morts sàdiques dels asils són culpa seva, l’agreujament de gent amb altres patologies és culpa seva, les seqüeles que el seu sadisme pot crear en els nens, problemes de salut que ara o més tard es mostraran, també (i compte que cap d’ells no es mori, perquè vostè en serà la responsable criminal, de l’assassinat), i també és culpa seva, l’estat d’inestabilitat mental que pateix la gent per les seves MENTIDES, també és culpa seva la destrucció de la feina de milers de treballadors per les seves ínfules mèdiques, és culpa seva... Pregui, Mengele, perquè els ‘seus’ triomfin, si no, no crec que la justícia li sigui clement, perquè el MAL FET AMB PLE CONEIXEMENT és un crim que un ésser humà NO HA DE PERDONAR. Si vostè és un animal, un humà, una bèstia sense consciència és cosa seva, però els éssers humans no hem de patir la seva inconsciència i sadisme. Pregui, Alba Mengele, pregui a Déu, o a Satanàs, si li és més pròxim.


I bé, el crim que pretén perpetrar i ens comunica tres mesos abans - i ho he pensat detingudament -, es pot deure, per ordre de menor possibilitat a major, com segueix, segons que és el meu criteri i sabent que la Conselleria d’Eugenèsia, Iatrogènia i Eutanàsia està en contactes per a una vacuna amb Grifols (la Grifols de Soros; si no, com explicar l’expansió sobtada a l’Argentina i als EUA, que són zones d’influència d’aquest criminal?), i amb La Caixa i les Universitats, tot aportant diners públics per fer feliç al jueu insaciable. Els seus crims són de lesa humanitat.

Per què sap la Mengele catalana que el Nadal tots haurem d’estar aïllats?

1 – És bruixa i ha fet un conjur que li ha permès de tenir accés a què passarà d’ara a tres mesos, i per la bola de vidre ha vist que la gent celebrava el Nadal en petits grups de no més de sis persones.

2 – Ha estat abduïda per extraterrestres, que després d’explorar-li amb molt d’interès i sorpresa el cervell, li han comunicat que el Nadal encara hi haurà una pandèmia de mentides i que ella seguirà essent el cap responsable de l’extermini.

3 – És omniscient, i per una causa desconeguda té rampells de saviesa que, com si fos la revelació en un místic, l’il·luminen el crani buit i veu coses que cap altre ésser humà pot veure o sospitar en el seu sa enteniment.

4 – Confia en la seva absoluta incompetència per a mantenir el desastre més enllà de Nadal si cal. Confia que la seva ineptitud no serà obstacle perquè l’ameba la conservi, el Reichsführer-SS Bargalló l’obeeixi sense consciència, i que així podrà gestionar amb total desori la crisi epidèmica més gran de la història universal, perquè ni l’un ni l’altre estan al nivell de la seva nul·litat intel·lectual (Són així, ells diferencien fins els zeros a l’esquerra!).

5 – És imbècil, és una persona amb un seriós retard mental, que per això ha pogut treure’s dues carreres. Suposo que la classe dirigent de la Universitat estarà esglaiada per això que he dit, però també sé que els professors saben perfectament que és molt fàcil ser imbècil i treure’t una carrera, o dues o tres, que tot depèn dels padrins.

6 – Està seguint fil per randa un pla. Té com a socis psicòpates i deficients que també tenen el cervell ple de bitllets més que de neurones; bé, de neurones, n’hi ha algun d’ells, que sembla que no en té més que una, perquè sempre li fa dir el mateix: Terror, terror, terror. Si aquest és el cas, podem assegurar que la Mengele catalana és una criminal amb gravíssims delictes contra la humanitat en l’àmbit físic, psicològic, intel·lectual, ètic, polític, econòmic i social. Gairebé no res.


La negligència en la investigació de qualsevol cosa que no sigui la vacuna, la posa en palpable evidència. Sanitat hauria d’estar investigant les vacunes de la grip de l’any passat i d’aquest, reclamant les proves de l’aïllament de virus, el resultat mèdic de les autòpsies, l’anàlisi dels diferents remeis que s’han practicat amb resultats satisfactoris, i repassant els informes dels paranoics epidemiòlegs que contradiuen el que diuen els epidemiòlegs racionals, entre altres coses. Però la titella, espanta, sempre amb el morrió; i no fa res perquè l’epidèmia que no EXISTEIX NI HA EXISTIT MÉS QUE EN EL SEU CAP MALALT, desaparegui com ho féu la grip aviar i la porcina, que desaparegueren d’avui per demà i mai més no n’hem sabut res. Ella, tot al contrari, com una víctima d’obsessió monotemàtica, anorreada conscientment per les seves mentides, veu mentides en l’aire, que això ja és estar com un llum.


Doctora Mengele, només espero i desitjo que es faci justícia, i que les vides que la seva col·laboració perseverant en el crim ha segat, siguin compensades com demana i exigeix la justícia. No hi ha obediència deguda ni excusa possible. Els morts són seus i haurà de respondre de tants de cadàvers assassinats per una mentida que vostè ha propagat com l’herba seca escampa el foc. És culpable i ho sap. Només espero i desitjo veure-la davant d’un tribunal.

A la Universitat potser, segur, que ni va sentir a parlar d’ètica. Li ensenyaren a com fer feliç un lladre i ho ha fet; li ensenyaren l’enginyeria de la mentida i se l’ha creguda, perquè de fet, es creuria i es creu els unicorns que volen i deixen rastres d’arcs de sant Martí, com li ho han dit els seus sicaris col·laboradors. Tots junts s’apleguen amb l’ameba i el Reichsführer-SS i fan festa. Gaudiu, gaudiu, després de la festa ve la ressaca.

Només desitjo que no us faci molt de mal el cap. De tot cor, us ho dic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada