dilluns, 21 de setembre del 2020

OCTUBRE S’ACOSTA


Els criminals que dirigeixen tots els governs occidentals estan preparant els arguments legals per imposar la DICTADURA MUNDIAL. Ningú amb dos dits de front i amb un mínim coneixement dels principis que regeixen la legalitat, pot posar en dubte que el que ha passat durant nou mesos a Espanya, a Argentina i pràcticament a tota Sud-amèrica, tant com a l’Europa tiranitzada pel femer de Brussel·les i Estrasburg, són COPS D’ESTAT silenciosos. La més superficial mirada a les Constitucions i als drets humans que garanteixen, és prou per corroborar que els criminals dels governs i de TOTS ELS PARLAMENTS han accedit a convertir les democràcies més o menys consolidades, en tiranies sota les lleis del NOU ORDRE MUNDIAL, i que a Catalunya representa perfectament el ‘führer’ Torra i els lloctinents - a quin més poca cosa -, amb l’anuència i el suport de tota l’oposició. Per això, enlloc veureu ni un de sol dels criminals parlamentaris que alci la veu demanant transparència en la disposició de les mesures repressives ni contra la violació de tots els principis democràtics i dels drets humans.

Tingueu-ho present això. Si no se’n surten, els haurem de demanar explicacions de TOTS ELS CRIMS QUE HAN PERPETRAT I DELS QUE ESTAN PREPARANT. Perquè, malauradament, el subgènere humà representat pels jutges i policies i forces de seguretat, s’han convertit en sicaris dels criminals, tot traint els seus juraments de ‘fidelitat al poble i a la Constitució’, per la qual cosa s’han convertit tots ells en traïdors del poble i de les seves pàtries. S’ha de ser molt curt d’enteniment per a no adonar-se’n.

El tirà Pedro Sànchez i el maoista Pablo Iglesias han consolidat el cop d’Estat i preparen la repressió que executaran quan tornin a imposar alarmes, quarantenes i l’HORROR, que ja arriba. El dissabte 19 de setembre, sí, el dissabte passat, ha estat publicat al B.O.E. la Ley 3/20 que modifica articles fonamentals de la Constitució i gosa amb tota la pocavergonya del món, de permetre a l’autoritat de ‘violar el domicili’. Cerqueu la llei i veureu que, com en les millors dictadures assassines de la història, els sicaris dels criminals podran venir a treure’t del llit quan els sembli bé, podran endur-se-te’n amb l’excusa que ets un terrorista asimptomàtic, i, qui sap, si potser mai més et tornaran a veure, perquè hauràs mort d’una Covid-19 al front o al clatell.

Algú pot dir que exagero. No sigueu ingenus ni rucs. Aprovar aquests tipus de lleis són la demostració fefaent que van per nosaltres, que els miserables criminals, covards, inútils, mesells, traïdors i sempre somrients (l’estupidesa irreversible ja ho té, això), són els nostres més terribles enemics, perquè ells són els que tenen EL DEURE I L’OBLIGACIÓ de protegir la ciutadania del país, però, fixeu-vos-hi, ells han girat la proa de la nau per afavorir els amos que són els que amb trampes electorals i altres paranys, els han posat en els alts llocs polítics que representen; quan tots sabem que per mèrits propis, cap d’ells serviria per obrir i tancar la porta del Ritz; que fins per això cal tenir dignitat. On va la púrria inútil i gandula? A la cambra de diputats o al senat. I a Catalunya tenim un femer com no n’hi ha hagut mai en una Institució que tots el catalans respectàvem, i que la invasió de llimacs de tot tipus i colors, amb l’ameba reial al capdavant, han convertit en la Casa de la Gran Bagassa.

Sap molt de greu escriure aquestes línies, i més encara comprovar que sembla que la gent pot ser tan babau com per a creure aquests ‘trilers’ de la Rambla. No tinc cap dubte que tota la ‘llimacada’ amb responsabilitat a la Generalitat i al Parlament són criminals de crims de lesa humanitat, uns crims que vaig enunciar i denunciar en un escrit anterior i que aturava en el crim número 20 per cansament, perquè encara se n’hi podrien afegir més. I després, aquests ‘saluds’ que ‘ont leur photo’ en tots els tebeos nacionals, us volen vendre que si la injustícia espanyola, ohhh!, que si la violació dels drets dels presoners, ooooh! (no crec que ho diguin pel mossèn, que el senglar no falta ni un sol dia a cel·la), que si per una pancarta, ooohhhh!, que si ara farem la independència l’any que ve, oohhhh!, que si cal anar a eleccions i repartir-se el botí, perdó, i servir el poble, ooohhhh!, que el poble de Catalunya no es mereix el que està passant per culpa dels espanyols, bé, de l’Estat Espanyol, que els espanyols són tots molt bona gent (mossèn, dixit)... I certament, entre els espanyols hi ha molt bona gent, de la mateixa manera que en el govern de Catalunya i en totes les seves institucions hi ha el mateix tipus de defecacions ètiques que a l’Estat Espanyol, que, al capdavall, el ‘führer’ Torra i els lloctinents, tots són Estat Espanyol, i a molta honra. No us cregueu res del que us diguin. Abans us vendran a tots, catalans, que posar en risc el seu futur per defensar les vostres reclamacions.


Octubre és a tocar. Els nens ja van al Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus que dirigeix el ‘Reichsfürher-SS’ Josep Bargalló, amb l’amable i sol·licita col·laboració de na Vergés, la unineuronal, i comencen les classes per a l’aprenentatge de docilitat, servei i obediència a l’autoritat. El Reichsführer farà visites als centres acompanyat, molt probablement, de la unineuronal, i en centres de gran propaganda, els dos seran acompanyats del fürher, que s’hi presentarà en un tub d’assaig especial que protegeix les amebes dels virus, sobretot dels de la mentida. Octubre s’acosta, i el führer català, en directa solidaritat amb el Caudillo de la Destrucció d’Espanya (Pedo Sánchez -no m’he deixat cap lletra?), seguiran fil per randa les directrius de l’ISGlobal, l’Institut de Salut Global amb seu a Barcelona i finançada pel filantrop dels filantrops que fou vigilant de camp de concentració, jueu entre jueus: l’insigne i il·lustre Georgy Soros. El vigilant, que tampoc no és més que un vigilant dels interessos dels seus amos - oi, fill de Satanàs que dirigeixes i regnes des de la Santa Seu Jesuita? -; doncs, el vigilant, vigilarà que l’ameba i la flatulència segueixin fil per randa els dictats de l’Organització Mafiosa de la Salut. Per això, veureu com a l’octubre es disparen els casos d’asimptomàtics perillossíssims i els morts de qualsevol cosa, que tot és Covid, i hi tindreu la sol·lícita ajuda científica del pallasso de l’epidemiologia i els grans directors d’Hospitals, que cobraran d’acord al servei, com sempre han fet al cap i a la fi; i subtilment, quan hi hagi la vacuna, aplicaran el protocol de l’OMS, el nou, el de l’any 2019, el mateix any de la presentació virtual d’una possible pandèmia. Si no el coneixeu, el protocol de l’OMS, penseu que en una disposició que se’ls acudí per casualitat l’any passat, casualitat de les casualitats, la normativa per a la vacunació regula el consentiment signat i el verbal, però el més interessant de tot, és que atorga la condició de CONSENTIMENT IMPLÍCIT a la vacuna, si el teu fill és a l’escola el dia de la vacunació.

Si sou pares dels fills que us volen esclavitzar, ANEU AMB MOLT DE COMPTE!

I no ho dubteu, els criminals que volen desfer-vos la vida són la mateixa escòria que es presenta en les llistes electorals. L’última cosa que fa una persona intel·ligent és votar subnormals, recordeu-ho. Si no, tenim el que tenim. Si la gent no hagués anat a votar i no hagués permès la tupinada de Soros i les seves honestíssimes empreses de recompte de vots, que són tan honestíssimes, que quinze dies abans de les eleccions, si hi teniu contacte, ells us poden dir els resultats vot a vot i demarcació a demarcació, que ells, són així d’eficients! Per això, preveuen resultats electorals com les intencions dels virus.

Molt d’alerta. Els criminals han posat el vaixell a tota màquina.



Per a aquells que el que parlo els sembla xinès, aquí teniu una informació assenyada: EL CRIMEN OCULTO (Documental acabat de treure del forn, encara calent).

https://www.youtube.com/watch?v=qKZB8pH-Z7Y




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada