diumenge, 27 de setembre del 2020

LA VACUNA CATALANA


Abans de res, llegiu en l’enllaç https://www.elmon.cat/societat/catalunya-laboratori-vacuna-paraigua-diferents-coronavirus_2136834102.html l’interessantíssim article de Quico Sallés en ElMón.cat, una notícia que en la matinada del dia 27 de setembre encapçalava el diari i que a mig matí (quan l’he tornat a consultar) ja era una notícia perduda entre totes les altres.


Com us ha quedat el cos?



Aquesta notícia presenta clarament TOTA LA CORRUPCIÓ CRIMINAL de la Covid, en la qual estan involucrats els jueus genocides de sempre (Soros i l’associació criminal que representa), la podrida Generalitat de Catalunya, amb el departament de la Mengele al capdavant, i com no podia ser d’una altra manera la Universitat (no em cansaré de dir-ho, fins que no les destruïm i comencem de nou, les Universitats són fàbriques de criminals irresponsables), el Centres d’Investigació de Desenvolupament, amb col·laboració de la Unió Europea (l’agència criminal del BIS), i ohhhh, sorpresa! l’Hospital Germans Trias, on destaca Bonaventura Clotet i el meu inestimable amic, l’eminència epidemiològica de l’univers, l’inefable Mitjà. Tots plegats treballant a les ordres del magnat i filantrop Soros.

BRAVO !!! Aplaudiu tots, cap dels porcs roman fora del corral.


Soros, curiosament, el maig de 2019 comprava 2 milions d’accions de Grifols, farmàfia especialitzada en hemoderivats, per 42,7 milions de dòlars. Us explicaré com va anar la cosa: Soros va sortir del bar on havia fet un cafè i es va dir, què faig amb el canvi dels cafès? I ves, l’home, que és filantrop a totes les hores del dia, va dir-se, els posaré a Grifols, vejam si Gates té raó i hi ha una pandèmia. D’aquesta manera, ajudaré la gent. I pensat i fet. Que Soros és molt així, ho podeu preguntar a l’ameba, que entre lliscament i salt al voltant de l’amo i senyor, us dirà que sí. És tan entendridor el sacrifici d’aquests pròcers!

En aquesta organització criminal, hi col·laboren la IRTA-CreSA i el BSC-CNS, que són ‘organismes públics’ (Estat espanyol, Generalitat, Femer europeu) pagats per tots, que estan al servei dels interessos privats i corporatius. Però tot no són col·laboracions públiques en els interessos de Soros i el seu equip de jueus del BIS, no, que també hi col·labora i hi aporta finançament el sector ‘social’ de la banca, l’ONG de La Caixa, mitjançant un dels seus múltiples departaments criminals, l’anomenat: IrsiCaixa. És tan bonic el treball social!

I no oblidem els lloros esgargamellats del ‘Bonaventura’ (per a la nostra desgràcia; que sembla una ironia del destí) Clotet de l’Hospital Germans Trias, ohhhh! I l’Oriolet, que fou contractat per l’hospital, casualment també, l’any 2019, per si era el cas que les prediccions del Metge Universal Bill Gates l’encertaven, que potser ja sabien aleshores que el goril·la-mascota de l’OMS, acostumat a matar la gent d’un tret o de virus, semblava predisposat a començar el festival.

Tot plegat és vomitiu. Que algú pugui tenir respecte per aquesta colla de criminals, és descriptiu de la podridura de la nostra societat.

I per començar a concloure, vull referir-me a les cases de putes que avui coneixem com a Universitats. Si ens fixem en la fotografia que il·lustra, o desgracia la notícia, em penso que podreu deduir-ne moltes coses, que ja Schopenhauer insistia que calia una ciència que estudiés la fisonomia, perquè els caràcters fisonòmics diuen molt de les persones. Però, deixem aquest il·lustríssim investigador capaç de crear una vacuna per a una malaltia inexistent, la qual cosa demostra el grau de càtedra i domini que regna a les Universitats, i comentem l’encapçalament vergonyós d’ElMón per al dia d’avui:

«Manual d’autodefensa per no empassar-se els ‘bulos’ de la Covid»

Heu de creure Soros, Grifols, Clotet, Oriol, la Mengele i la Generalitat, gent honrada com no n’he conegut mai cap; sants, sants que tenen guanyat el cel i la pau eterna. Però, no ens aturem aquí. Preguntem-nos: Qui escriu això per aquest pamflet per a retardats intel·lectuals és un periodista, que seria l’habitual? La resposta és ‘No’. És un pallasso:

«Un professor de la UOC repassa en un llibre les ‘fake news’ històriques sobre ciència i explora les claus que n’han fet possible la seva propagació».


No oblideu que tots aquests criminals han de pagar sobradament els seus crims, TOTS ELLS SENSE PERDÓ (com deia Clint Eastwood).

I la gent hauria de començar a plantejar-se la destrucció de tota la putrefacció de les Universitats, que són perfectes i sofisticades indústries de fabricació d’IMBÈCILS I CRIMINALS. Els primers canten les alegries dels amos i els altres (científics especialitzats en el crim de laboratori, sigui fent vacunes, medicaments, dispositius d’intel·ligència artificial, etcètera) enginyen les armes de destrucció. Quan una Universitat és un corral de babaus, cínics, imbècils, corruptes, mesells, criminals i pocavergonyes, la Universitat no es diferencia per la qualitat de la gent, del que trobàvem abans a les presons; ja que avui, a les presons hi ha de gendres de reis, a exdirectors de Palaus de la Música, polítics, banquers, administradors... en fi, les joies del règim.


M’ha agradat trobar-me aquesta repugnant notícia, perquè corrobora el que afirmava en els escrits anteriors. Perquè demostra l’absoluta corrupció de tots el que hi surten esquitxats i com de falsa pot arribar a ser la seva ‘reputació’. Recordeu que en un article de fa pocs dies, hi deia que no sabia com l’ameba rebia les ordres de l’amo Soros, i ara ja sabem que té moltes fonts de proveïment, des de l’Hospital del Bonaventura, la mateixa Conselleria d’Extermini, Iatrogènia i Eutanàsia amb morfina, que dirigeix la criminal i unineuronal Alba Vergés; o potser, de l’ISG, l’Institut de Salut Global del carrer Rosselló, on el filantrop dels filantrops i amo de l’ameba, concep els seus crims a Catalunya. I no oblidem que l’IRTA-CreSA, és un institut d’estudi especialitzat en veterinària. Hi tindrà res a veure el Molt Honorable President?


P.S. A l’execrable direcció d’ElMón:

La manipulació dels comentaris i dels vots us retraten. Heu aconseguit fer un pas endavant i ja esteu a punt de convertir-vos en ElNacional 2. Els catalans no tindrem informació, però gaudirem de dos dels millors tebeos del continent, on sempre sabrem que hi trobarem entreteniment i tot de mentides.

Llegiu el meu anterior escrit, potser aprendreu una mica, només que sigui llegint el primer paràgraf. No us demano més. I potser, és cert que no se us pot demanar més, que, apart de la dificultat en la comprensió lectora, el periodisme es destaca per la limitació en la comprensió lectora. Si no sou capaços de pair les vostres mateixes notícies, teniu un problema greu d’enteniment de la realitat. O potser sou com en Clotet i l’Oriolet, que pensen amb bitllets i no amb conceptes i idees?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada