dimecres, 23 de setembre del 2020

POLICIA O SICARIS UNIFORMATS


La policia, que se suposa que està per a servir i donar seguretat a la gent, són el terror dels ciutadans; i en canvi, els criminals que s’asseuen als parlaments, tant com els principals responsables que dirigeixen els Governs (lladres, prevaricadors, còmplices de genocidi, executors d’un gravíssim atemptat contra les llibertats, culpables de cop d’estat per violació flagrant de la Constitució, com també d’abús de poder i de crim de lesa humanitat contra els drets sagrats de l’individu lliure), malgrat els horrorosos crims que estan cometent en un ‘presumpte’ estat de dret, són els que donen les ordres; i els sicaris uniformats els obeeixen; com els pinxos acaten sense reflexió la voluntat del Don.

El cap espanyol dels gossos de Soros, Pedro Sánchez, és reu de delictes que en ponderada i commiserativa justícia l’han de portar a l’execució, per salubritat pública, per defensa dels principis de llibertat i dignitat de l’individu, i per vendre el país a capitals i interessos estrangers, tenint ell una important part del benefici d’aquesta ALTA TRAÏCIÓ. Mentrestant, els seus sicaris l’obeeixen, quan, si fossin agents de l’ordre i forces de seguretat, detindrien tot el govern, assessors i parlamentaris d’arreu i els posarien a disposició de la justícia perquè responguin dels crims més atroços que ha sofert la llibertat en aquest país.

La indignitat dels sacs d’escombraries que governen l’estat, el país i els ajuntaments (no oblidem la lladre de la Colau, exemple paradigmàtic del miserable ètic) ha arribat a graus absolutament insòlits. Han aconseguit de convertir la tirania franquista en un oasi de llibertat! Fixeu-vos fins a on han pogut arribar els gossos de Soros i els lacais del NOM europeu!


El temps s’acaba. Els dèspotes que governen a Madrid, a Barcelona, a Berlín, a París i a tot arreu, han obeït les ordres del NOM europeu, dirigit per la diablessa von Leyden, i han aprovat la vacunació transgènica, la inoculació compulsiva dels ciutadans, com si fossin un ramat de bens, a tall de conillets d’Índies; i han eximit de responsabilitats els socis de Soros en les seqüeles i destrosses físiques i morals que pugui comportar la inoculació ‘del que sigui allò que és’. No hi ha cap dubte que estem davant de la TIRANIA MUNDIAL.

Fa temps que ho vaig dient: o ells o nosaltres! Caldrà, potser, que la gent ataqui els sicaris criminals que desatenen la seva obligació i persegueixen els ciutadans indefensos? Els ciutadans que no estan armats, no reben la protecció de la policia en la defensa dels seus drets i, a més a més, sobre ells penja l’amenaça d’acabar davant d’un botxí d’aquests que presideixen les Comunes de la Justícia. Caldrà manifestar obertament la violència, que ‘ells’ executen silenciosament i subtil, amb una crueltat que recorda la inhumanitat del segle XX? Esperem que no, pel bé de tots.


Res no es pot aturar sense la DESOBEDIÈNCIA COL·LECTIVA:

No a les màscares; no a la distància social; negativa absoluta a la vacuna; no participació en el teatre vergonyós i humiliant de les eleccions; discriminació, rebuig, menyspreu i desqualificació pública de TOTS els polítics, els pitjors enemics del poble, perquè ells són els traïdors a la nació, al poble i a la seva paraula... en fi, joies.

Deixalles humanes, no teniu el mínim principi ètic ni el més lleu sentit de justícia!Sacs d’escombraries, no us fa vergonya la vostra abjecció? Sepulcres blanquejats, no us fa vomitar la vostra hipocresia i la vostra extrema covardia quan us esguardeu al mirall? Miserables esclaus, tan ignominiosos podeu arribar a ser que us ofèn la llibertat dels altres? Fantasmes ridículs i homes amb una bossa d’excrements al cau del crani, no teniu un bri de vergonya? Sé que la indecència ètica, la putrefacció judicial i la violència injustificada us exciten. Sou tan poc homes que només així podeu demostrar que sou alguna cosa: RES.


No sé si ens en sortirem, però si ens en sortim, heu de saber que no hi ha cap reparació per a l’immens mal que heu fet a més de dos mil anys de civilització. El vostre crim demana càstig amb veus que vénen de temps i segles remots. Ja sabem que la Humanitat us importa un rave, que fins i tot, en privat, us en foteu, de la gent i de la vostra extremada, subtil i cruel violència. Tanmateix, sapigueu que si no us en sortiu, la gent no pot tirar-se enrere perquè hàgim de construir nous camps d’extermini sistemàtic per a reciclar els envasos inservibles i convertir-los en pols. Al capdavall, Hitler assassinà 6 milions d’innocents, Stalin 60, Mao 60 i el pòquer de Les Açores milió i mig, amb tres o quatre milions de desplaçats... Per això, no ens ha de venir d’aquí; menys encara quan sou culpables! Diuen que a Espanya, hi ha mig milió de paràsits en els diferents escons de parlaments i en les altres cases de barrets. Tampoc no en són tants!

I faríem tan de net!, que com en una operació quirúrgica d’amputació per l’extirpació del mal que, quan es fa bé, tens la garantia que no hi haurà reproducció del mal, així aconseguiríem l’extermini absolut de gossos perillosos i violents, i un exemple magnífic per a la Història.


Malgrat l’agressivitat de les meves paraules, no sóc en absolut persona violenta. Recordeu, que fins i tot Jesús de Natzaret envestí els mercaders amb violència. I tot, perquè hi ha una màxima de justícia que mai no podem oblidar si pretenem que la justícia imperi: l’atemptat contra la vida i la llibertat executat amb plena consciència del fet, NOMÉS pot reparar-se amb la vida i la llibertat del terrorista. I aquí, a més a més, no parlem de raons polítiques i econòmiques, com amb el terrorisme que patrocinen i financen els Estats, no, aquí estem parlant del terrorisme indiscriminat contra la gent del país, la pròpia gent del país, els autèntics amos del país, executada amb premeditació i voluntat de sotmetiment pels ‘impostors’ polítics: del gos favorit de Soros, Sánchez, a l’ameba de la Generalitat, Torra, per citar-ne dos dels més repugnants criminals contra la llibertat i la dignitat humanes.

Hi havia justícia a Nuremberg? Sí i no. Tot i que protegissin els delinqüents més perillosos, i americans i russos se’ls enduguessin als seus respectius països per seguir fent de les seves, sense dubte, la lliçó ètica de Nuremberg, com a símbol, preval: cap genocidi sense càstig. Malauradament, n’hi ha hagut molts, de genocidis (pregunteu-ho al Tedros, ell us en pot parlar amb coneixement de causa), i cap d’ells no ha estat castigat, llevat, és clar, d’aquells que anaven contra els interessos dels criminals que duen la corretja de Sánchez i Torra, entre tants altres.

Cal un Nuremberg sense concessions, perquè el crim que estan perpetrant avui és immensament més terrible que tota la segona guerra mundial sencera, els camps d’extermini alemanys, russos i xinesos junts, i la grip de 1918. Cal un nou Nuremberg, perquè la gent del món pugui viure en llibertat i escapi a la PRESÓ MUNDIAL que els gossos estan disposats a vigilar amb l’ajut dels sicaris uniformats mentre no acaben de millorar la vigilància robòtica; moment en el qual, els sicaris uniformats passaran a formar part del ramat de bens que abans reprimien i seran humiliats com ara ells humilien la gent.


El dilema és molt clar:


JUSTÍCIA ARA

O

INJUSTÍCIA PER SEMPRE.


Teva és la resposta.


P.S. És obligat de reconèixer que hi ha policies que han manifestat públicament el meu mateix parer quant a la violació sistemàtica de drets i llibertats que ells, com a agents de l’ordre i la seguretat, ESTAN OBLIGATS A GARANTIR PER JURAMENT. Aquí, el meu més sincer reconeixement. Si el poble tem la policia, no hi ha policia; hi ha sicaris de bandes criminals. Per això, policies, no oprimiu el poble pel fet de VIURE, emmanilleu els responsables de la MORT DE LA LLIBERTAT!, que aquest sí que és un crim que va més enllà de l’atemptat contra la persona, perquè és l’assassinat de l’essència humana. Aquesta és ara la vostra responsabilitat. Hauria de ser també la dels jutges, una estranya espècie de copròfags: però em temo que als pallassos de la toga més val que no els esperem. Caldrà doncs, vistes les circumstàncies, la vostra adhesió i l’exercici legítim de la justícia popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada