dissabte, 26 de setembre del 2020

LA TIRANIA AVANÇA


Preàmbul:

https://lbry.tv/@UrbeOscura:8/t_video6005576392593376844:3

Vídeo d’uns fragments de la intervenció del Dottore Bacco (el metge responsable de les autòpsies que assenyalen l’OMS i el seu cap com a genocides) a la Cambra de Diputats a Itàlia, el dia 28 de juliol. Vés a saber per quins set sous, el vídeo no ha estat penjat a les xarxes fins fa dos dies (almenys que jo sàpiga).


*


(Notes:


* Sempre faig servir els termes ‘imbècil’ i ‘idiota’ clínicament. L’última cosa que hi ha en els meus escrits són insults; per això, els termes emprats són constatacions de la realitat.

Quant als insults d’altre tipus - per exemple, si algú m’objecta que ‘ameba’ és un insult -, que comprovi què és una ameba i faci la corresponent comparació; si és que la pot fer, perquè les coses idèntiques no es comparen, sinó que són reproduccions d’una mateixa cosa.


** No sé perquè la ‘r’ no entra després de la ‘d’.)



El fet d’escoltar algú sostenint que avui encara hi ha epidèmia, no tingueu el mínim dubte, demostra, sense necessitat de cap prova per a la mesura de la capacitat intel·lectual de l’individu, que qui us parla és un IMBÈCIL*, i molt probablement, si ho fa des d’un mitjà, un TERRORISTA GENOCIDA en complicitat amb la dictadura, que això ja ho sabem des del començament de l’estat d’alarma.

Només prenent-nos la molèstia de consultar a Internet les xifres de morts per grip, ens adonarem que enguany no n’hi ha hagut; que es deu suposar, dic jo, que hem de creure que el nou ‘tiranosaure’ ha espantat qualsevol dinosaure anterior. Això només s’ho pot empassar un imbècil; i si a més a més s’hi reafirma, és un genocida. Si sense atendre la grip volem fer-nos cabal de la immensíssima mortaldat d’una epidèmia que ha aconseguit el miracle de reduir el nombre total de morts a tot arreu, ens adonarem que les xifres no quadren. Com és possible que patint una epidèmia com la de 1918 o pitjor, el nombre de morts disminueixi? Vejam si serà un virus-medicament! El fet d’estudiar les xifres corrobora que tot és molt fosc. Ja no dic que el Pedo** governi com Stalin, enganyant-nos tot dient que hi ha un comitè d’experts que no existeix. Bé, existir sí, ja que està integrat exclusivament pel seu amo i senyor: Soros, que al seu gos li diu: Imbècil.

- Hola, señor Soros, mi amo alabado, amado y venerado!

- Hola, Imbécil. - I el Pedo riu, amb aquell riure tan significatiu de la deficiència intel·lectual, sí, com qui riu perquè no ha entès què li han dit. I suposo que en un racó, molt arraconat del seu cervell, hi ha una o dues neurones que li suggereixen una pregunta: Por qué me llama Imbécil si me llamo Pedo?

Doncs bé, la mascota humana i inferior de Soros, ha preparat una llei (bé, ell no, és clar, a ell li donen un globus, un cotxet de miniatura o fins i tot una pilota de goma, perquè s’estigui jugant), que permetrà al Gobierno de España de poder intervenir les comunicacions com WhatsApp i Telegram. Aquesta notícia és pública, jo la he llegit als tebeos ‘La Razón’ i ‘El Mundo’, però tots els mitjans més o menys se’n faran ressò, perquè CAL QUE LA GENT S’ADONI QUE HA PERDUT LA LLIBERTAT, PERÒ QUE NO HI TÉ RES A FER. No cal dir que l’app de seguiment de contactes que ja ens van instal·lar als mòbils amb traïdoria i premeditació és un flagrant delicte contra la intimitat de les persones, encara que els excrements amuntegats a les Comunes de Justícia, no hi hagin pensat.

Tothom obeeix l’amo Soros, així l’Imbécil del seu gos, com l’ameba d’aquí. I sí, jo li dic Ameba, perquè així és com li’n diu Soros.

- Hola Senyor Soros, amo lloat, estimat i venerat! (Es veu que, aquest, és el protocol)

- Hola, Ameba. – I l’ameba llisca i salta; de fet, és un espectacle el fet de veure el MHP fent aquestes contorsions tan impròpies.


No puc donar cap certesa de la notícia que tot seguit citaré; això no obstant la comunico només com a advertiment per als il·lusos emmascarats que es pensen que els botxins es desviuen per ells i els protegeixen. Pedo i Torra són guardians de Camp de Concentració, aquells que guiaven les víctimes a les dutxes on serien alliberats dels paràsits, tot per la salut individual i col·lectiva del ramat. Doncs, la notícia que m’ha arribat, diu que una noia aturada a Madrid per no portar el morrió, fou detinguda i ha aparegut morta a la cel·la. Sigui o no sigui veritat - suposo que el temps ens ho aclarirà - aquesta és la ‘pròxima realitat’. Hi ha casos com aquest a l’Argentina, on la situació va una mica més avançada que aquí. Espanya és el segon país, i Catalunya la primera presó modèlica somiada pel BIS, que no per altra cosa l’Ameba llisca i salta a tothora de tanta alegria com té de ser servicial! Mentre la gent no comprengui que els seus cabdills són socis dels assassins, estem llestos.

El Pedo vol posar l’exèrcit al seu càrrec, sota el seu mandat, i vol estendre’l a Madrid, se suposa que per controlar una epidèmia que és la causa de menys del 10% dels morts de la ciutat i d’arreu (creient-nos que es moren de covid; que ja heu escoltat el doctor Bacco). El fet de creure que hi ha alguna raó en aquest 10% és assumir i sotmetre’s a la tirania. Mentrestant, aquí ja tenim els Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, dirigits pel Reichsfürher-SS Bargalló i la unineuronal deixeble de Mengele, l’Alba Vergés, que d’alba no en té res, que més aviat és com una nit negra; mentre, seguint les ordres amèbiques, es continuen fent tests PCR; uns tests que fins i tot el Govern Alemany ha deixat de fer, o això va manifestar el seu ministre de Salut... que potser ja ho ha deixat de ser. Val a dir, com manifestava en el darrer escrit, que Alemanya és l’esperança de la civilització. Per això, el BIS, tots els copròfags que mengen en el femer europeu i també la tirana alemanya, mantenen en els seus càrrecs genteta com el Mitjà i l’altre (no cercaré el nom de l’imbècil alemany) mentre mantinguin que el rebrot pot ser molt perillós. Són tantes les coses que em vénen al cap! A aquests dos retardats, que tenen cervell perquè els alimenten amb uns enzims especials dissenyats exclusivament per a la gent com ells (homes regits pel criteri de veritat que atorguen els diners i les mentides); ja que dins del crani no hi tenen sang, nervis i menys encara pensaments.

- Mitjà, què és un pensament?

- Eh! - (No puc escriure ‘amb cara de babau’, perquè no en té una altra).

Doncs, aquests expertíssims experts ens haurien d’explicar des de la seva saviesa d’origen desconegut – serà extraterrestre? - com un epidèmia mata menys gent que una malaltia estacional; i tot i que mata menys gent, tampoc no hi ha un augment de morts en la gent que s’ha vist desatesa de les seves malalties (cardíaques, càncers, respiratòries, psíquiques...) per causa dels preparatius sanitaris per al judici final... no serà que... Si hi ha menys morts ara que mai en les últimes dècades, tot i patir la macropandèmia de la Història Universal, un Diluvi vaja!, com pot ser? quina explicació hi ha perquè la gent es mori menys que abans de les altres malalties, estant desatesos? ‘Expertíssims’ experts que m’obnubileu amb la vostra il·luminació: no serà que no ha estat possible la iatrogènia (causa d’un terç dels morts amb tractament mèdic, fet degudament documentat i publicat)? Si els malalts no van al metge, com els mates? No sé, dic jo. Prometo que hi he donat moltes voltes, i només aquesta interpretació fa quadrar tot el desastre de les xifres: el descens insospitat de les morts en una epidèmia tan horrorosa. Tothom es mor del gran mal dels mals, però ningú no es mor de res més. És això possible? I consti que parlo sobretot de quan els mataven amb els respiradors, que ara, les morts són estadísticament les habituals, encara que aquests miserables pallassos ens vulguin fer creure que els unicorns, ara, a més a més de la banya en espiral a la cara del musell, volen com Pegasos i deixen al seu darrere una estela amb l’arc de sant Martí.


La tirania avança i els catalans són incapaços de res, estan adormits, cagats de por, i són pusil·lànimes, vençuts, estúpids i encara seguidors de fal·làcies tan ingènues, com ho és la política catalana. Només hem de veure els tirans que ens governen i que, en la màxima exhibició de cinisme, van de víctimes i ens demanen la compassió per una ameba que volen castigar per fer el ximple. I dic fer el ximple, perquè només aquell que actua contra el que pensa, ho és; i ell penjà una pancarta que demanava ‘Llibertat i respecte als drets humans’ (no és fidedigna, però tampoc no perdré temps a cercar què va vomitar aquell dia). Llibertat i respecte als drets humans, ‘tot just’ el que ‘ell respecta i aplica’ al seu poble amb una insània i malvolença només possible en un ressentit fins a la psicopatia! Sí, els catalans sembla que poc podem fer-hi. Menystenir-los, obviar-los, acusar-los, negar-los, cridar-los i escarnir-los públicament i sense violència (llençar-los boles de paper o pilotes de ping-pong, no són eines per a la violència; com tampoc els rotlles higiènics que en altre moment escampàrem contra els homes del porter de discoteca). Els catalans són tan mesells que si després del morrió, se’ls condueix a l’escorxador, hi aniran sense alçar la veu, ni llençar un paper a terra, mentre canten harmoniosament el Cant de la Senyera.

Però, i els espanyols? Em crida l’atenció la corrupta feina que han hagut de fer en les files de l’exèrcit, perquè aquells que per Espanya estaven disposats a morir, ara es posaran a les ordres d’un tirà (i comprenc que això els pugui agradar, però no) que està en mans de poders estrangers i enemics d’Espanya i dels espanyols. L’honor de l’exèrcit és la defensa del país, i els enemics d’ara no són uns catalanets separatistes -que estan i viuen amb ells, però que en volen marxar -, sinó que són poders estrangers que volen esclavitzar el país i sotmetre’l als seus interessos, en la qual cosa estan contribuint l’Imbécil del Pedo sobretot, tots els sacs d’escombraries que li fan companyia en el Gobierno de la Nación, i la mostra entomològica i antològica reunida en els parlaments i en les cases de barrets de tot l’estat. I ells, es posaran a les ordres del Pedo... ‘por España’? Hòstia, els feia curts, però fins aquí, no hi podia arribar! Als catalans, que segons diuen som seus, ens poden maltractar; ara, a un TRAÏDOR secundat per centenars de TRAÏDORS institucionals que estan venent Espanya a uns poders econòmics estrangers, amb aquests, els valerosos ‘soldaditos’ espanyols, no s’atreveixen? La qüestió, aleshores, és clara i vergonyant per a l’honor de la institució que representen. Quan per primera vegada en la punyetera història del país, poden fer alguna cosa útil pels seus ciutadans, en lloc de matar-los i acollonir-los, resulta que es posen al servei dels enemics de la pàtria. És covardia o idiòcia?


Finalment, i canviant de temàtica, vull recomanar el canal Counterpropaganda (Counterpropaganda 2020, Contrapropaganda i Contrapropaganda 2020, que tots són el mateix, que han de canviar contínuament de nom perquè els censuren, castiguen i tanquen). Són sempre traduccions de vídeos emesos en altres països. La seva feina és molt d’agrair, perquè suposa molt d’esforç i hi treballen molt i molt bé. Els seus vídeos són sempre la ‘transcripció’ de gent professional involucrada amb el que exposen, i no són opinions o valoracions de ‘youtuber’ o ‘bloguers’ ximples com jo. La imparcialitat de la traducció no exclou la parcialitat dels seus membres, que val a dir, són gent amb els ulls oberts, el cap molt ben posat damunt de les espatlles i que, no sé quina professió tenen (una d’ells és metgessa natural), però presenten al públic l’honestedat del senti comú, molt unit a la raó i a la intel·ligència, virtuts aquestes, que no poden presentar com a credencial els pallassos metges, periodistes, polítics i altres miserables que abasten totes les cadenes ‘d’informació’ i ens enverinen amb les mentides que compren els seus cervells.


Després d’aquesta recomanació, i com a comiat, no ho oblideu: Pedo i l’Ameba són la mateixa cosa, juguen al joc de distreure-us, però ells, sense que els veieu, llepen les botes dels amos i sotmeten els seus pobles, perquè els dos són la mateixa cosa. Ni l’Ameba estima Catalunya ni l’Imbécil Espanya, els dos estimen la butxaca, la ganduleria, l’obediència i el gran plaer psicòpata de sotmetre la gent a la seva voluntat. I no oblideu que el psicòpata tothora necessita més estímuls per al seu mal. Per això, que sàpiguen on ets, què penses i a qui li ho dius, lliga perfectament amb el cop de peu a la porta, que potser acaben en el segrest i la desaparició.

El fet de mirar-se el que passa i no fer res demostra inhumanitat. El fet de creure’s la versió oficial, una limitació greu de la capacitat de comprensió, poca intel·ligència i molta covardia. El fet de renegar dels negacionistes és l’actitud del covard sense arguments, perquè la intel·ligència demana que els desautoritzis amb proves. I CAP D’ELLS POT APORTAR NI UN SOL INDICI – JA NO PROVA – DE LA VERITAT DE LES SEVES PARAULES.


NO TENIM CONSTITUCIÓ. NO TENIM DRETS HUMANS. NO TENIM LLIBERTAT.

ESCLAVITZEN ELS NOSTRES FILLS. ENVERINEN ELS NOSTRES JOVES.

ASSASSINEN ELS NOSTRES VELLS.

QUAN UN POBLE S’ACOSTUMA AL DICTADOR, ÉS UN POBLE MORT. NO DEIXEM QUE MATIN ELS NOSTRES POBLES !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada