dimarts, 29 de setembre del 2020

IMATGES QUE HO EXPLIQUEN TOT


Octubre s’acosta:


https://elcaso.elnacional.cat/ca/successos/funeraries-collapse-coronavirus-onada-tardor-compren-tauts-madrid_38336_102.html


El tebeo, com sempre, fent de les seves! No volen fer-us por, no! Valgui’m Déu! Aquesta és l’última cosa que voldrien! Ells informen. Tanmateix, jo que sóc com sóc, i sense desconfiar, quines coses!, em pregunto: Com poden saber que col·lapsaran? Qui els ho ha dit? Com és que tothom ho sap? Per què l’epidemiologia no pot preveure mai una epidèmia... i aquesta es comporta talment com els soldats en un exercici militar? El virus segueix ordres, també?

Sou prou llestos, oi?


Galeria de fotos:


https://www.vilaweb.cat/noticies/escoles-temps-covid-fotografies/


Vilaweb ens mostra, en el que suposo que són fotos obtingudes amb càmeres ocultes, un dia normal en alguns dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, que supervisa el Reichsführer-SS Bargalló. Facècies apart: Si això no és un CRIM DE LESA HUMANITAT, un pur infanticidi, que vingui Déu i m’ho expliqui! Aquestes mesures tiràniques per una IMMENSA MENTIDA ha de costar molt car als dirigents, tant dels camps de concentració, com als sequaços. NI OBLIT NI PERDÓ!

Qui mata la innocència és odiat pels Déus. Siguem fidels als Déus!


Curiositats de la naturalesa:


https://www.elnacional.cat/es/politica/elogiosa-despedida-mitja-torra_542730_102.html


Curiosa fotografia d’una ameba encaixant la mà (?) a alguna cosa amb aparença de gendre perfecte. Llegiu l’article i hi veureu com el cervell inútil i comprat, agraeix el servilisme de l’unicel·lular. Catalans, anem bé, amb espècimens unineuronals com la Vergés, i altres éssers unicel·lulars! Per sort, i mal que pesi a molts, avui el president ha estat expulsat del Palau. És cert, ho reconec, que no està de treure-li una pancarta i després castigar-lo, pobre! Però és indiscutible que per mal que ens vagi, als catalans, ens anirà millor... Bé, potser em precipito, perquè amb el substitut, què dir? O és un virus -que no és ni un ésser viu i parasita espectacularment-, o és un ésser inqualificable, un espècimen únic, degenerat de l’espècie ‘mossèn’, que és un lamentable bacteri que sofreix alteracions d’ADN constants i produeix coses com aquest virus o el maniquí. Sí, el maniquí, la cosa aquella que s’asseu al damunt de tot del clavegueram! Sí, home, aquell que sempre està seriós i fa carotes com si patís un restrenyiment, o les fa com si tingués un imaginari mirall al davant! Sí, home, cony, el que traí Puigdemont i a tota Catalunya!

Ah... ara sí!


Doncs res, tres instantànies significatives. La mentida, la presó infantil i escenes de la fauna salvatge. Espero que us hagi agradat l’assortit.


Mentrestant, mentre ens ho mirem tot amb ulls de besuc, octubre s’acosta i la mentida augmenta. O espavilem o tindrem l’horror al costat de casa.

En situacions difícils calen decisions arriscades. Els teus enemics poden ser els teus necessaris col·laboradors. L’enemic de veritat és una Bèstia, que ara ens amenaça a tots. No badem! Comenceu per desobeir, passi el que passi i peti qui peti.

DESOBEÏU LES ORDRES I LES LLEIS INJUSTES! AQUÍ RAU LA VOSTRA LLIBERTAT I LA VOSTRA RESPONSABILITAT.


ELS CRIMINALS SÓN ELLS.

NO HO OBLIDEU.

1 comentari:

  1. I a les residències d'avis, orgullosos de la feina feta escuçant les llistes d'espera: https://www.eldiario.es/galicia/economia/consejera-delegada-domusvi-orgullosa-pese-muerte-1-700-usuarios-residencias_1_6245805.html

    ResponElimina