dijous, 17 de setembre del 2020

ORIOL MITJÀ

 

Fa temps que tenia ganes d’escriure sobre aquest personatge, l’home que sota l’aspecte del gendre perfecte, amaga un terrorista sanitari i informatiu. L’actitud de mestretites d’aquest ‘suposat’ epidemiòleg, m’irrita. Sobretot, perquè epidemiòlegs, immunòlegs i microbiòlegs de primeríssim nivell, amb una experiència infinitament més gran que la seva – només que sigui per edat -, sostenen, argumenten i demostren tot el contrari que l’Oriolet. I si es pensa que la capacitat de la generació de científics d’avui és molt superior a la dels seus predecessors, és que el seu nivell de racioni és pla i nul del tot. Això sí, tot s’ha de dir, aquests científics no han estat guardonats amb premis com el Princeseta de Girona, el Català de l’any, el Premi Internacional Alfonso Comín o el Premi de la Pau, atorgat per l’Associació de les Nacions Unides Espanya (que vés a saber què és!). Vaja, que quan es jubili, ni el Jordi Pujol tindrà més títols honorífics; i l’Oriol només té quaranta anys!

Bé, anem a pams, perquè les insensateses expressades per aquest epidemiòleg. el deixen en un lloc poc convincent. Al final de l’escrit us relacionaré els esplèndids titulars d’aquest ‘servent’ de l’OMS - no oblidem això -, que treballa per a una empresa finançada per Bill i Melinda Gates, a més d’alguna Universitat, i d’haver estat fitxat darrerament per l’hospital Germans Trias. Si aquest currículum no és prou esclaridor, tinguem present que el ‘Financial Times’, ni més ni menys, féu un article dirigit al lacai de Soros al cap del govern d’Espanya, aconsellant-li de contractar aquest agent de l’OMS.

No poso en absolut en dubte, el bon treball que féu amb el ‘pian’ - una malaltia infecciosa - a Papua Nova Guinea, que fou la causa que el llençà a les mans ensangonades dels sanitaris de l’OMS; pels quals fou premiat tot just per la tasca d’erradicació d’aquesta malaltia. Tanmateix, aleshores, l’Oriol, es va posar en mans de criminals, i va accedir als seus interessos, passant-se per allò que no sona l’interès per la gent del seu país. Que la ‘immensa mentida’ no és una pandèmia, ja li ho garanteixo jo, Oriol. Que sigui tan ruc de creure’s que modificant els termes de la definició d’una pandèmia, una malaltia estacionària sense importància com la grip, pot convertir-se en el virus letal que ens ha volgut vendre, ofèn la meva intel·ligència. De fet, no ha dit més barbaritats perquè no li han posat més micros al musell. I no dubto que tindrà la mascota de Gates molt contenta i saltadora, allà a Ginebra. Ha fet molt bé el paper que li demanaven els amos, no en tingui cap dubte, però s’ha convertit en un terrorista. Això és el que té envoltar-se de males companyies. I si veritablement és intel·ligent, reconeixerà que dic la veritat.

Des del primer moment, les declaracions que féu, em resultaren impròpies d’un especialista. Molt probablement, pobrissó Oriol, vostè es innocent, i potser sí que desconeix el tipus d’organització criminal que és l’OMS: però tant Germán Velásquez, ex-responsable de medicaments dels seus amos, com Wolfgang Wodarg, ex-responsable de sanitat a la Comunitat Europea durant la ‘falsa pandèmia’ per la grip A, haurien de fer-li pensar si no viu envoltat de rates i veritables virus infecciosos i criminals.

També em va cridar l’atenció que el tebeo ‘El Nacional’ hagi fet fer diversos articles als seus col·laboradors (Bernat Dedéu, Agustí Colomines, Jordi Galves i fins i tot el comissari polític Sergi Sol) lloant les seves excepcionals virtuts. Aquestes efusions de lloa una mica suada, a mi - i això són impressions personals -, sempre em resulten més que sospitoses. No es pot defensar vostè solet amb arguments i proves de les acusacions i sospites que desperta, que s’han de posar en marxa tots els ordinadors del tebeo per a fer articles que el defensin?, aquí, i al ‘Financial Times’ (que per cert, vostè sap qui haurà recomanat l’article?). O potser jo m’equivoco, i és tan gran investigador, que el coneixen arreu del món?, o sigui, que si arribo a Beijing, per exemple, i dic ‘Oriol Mitjà’, el xinès de torn em dirà: «Oh, l’Oliol Mitjà, glan entle els glans, científic entle científics: Gates, Jobs, Einstein i Mitjà, els glans celvells del segle XX i XXI!»).

Ara sé que l’han nomenat membre de no sé quin tripijoc o conxorxa com a científic d’alguna cosa així com el Fòrum dels Premis Nobel. Sense dubte, que el seu servilisme li està donant beneficis! Ara bé, no oblidi que el terrorisme sempre és terrorisme, i que sobre vostè pesa aquesta terrible acusació. I no faci aquesta carona de no haver trencat mai un plat, simpaticot, que vostè, que té relació i suposo que coneixement amb la mascota de Gates, podria haver-li preguntat com és i per què l’OMS ha orquestrat un genocidi tan ben preparat. No li sembla? El fet de matar els vells, com era el desig del llangardaix del BCE, i després cremar-los, en emulació de l’estratègia nazi, home, què vol que li digui, a mi, em provoca una profunda nàusea. Els ha preguntat com és que ha passat això? Com és que després que els metges que feren les autòpsies a Itàlia i descobriren que el protocol de la mascota matava la gent i que el SARS era inoculat amb la vacuna de la grip, han disminuït més que notablement el nombre de casos mortals? No ho sap això, eminència? O potser només va a Ginebra a rebre les ordres? Vostè sap millor que jo com van aquestes coses, que té un cap a l’Hospital amb més premis i reconeixements que vostè i està especialitat en el VIH, que com sap molt bé, és una malaltia apareguda després de la transmissió d’un insòlit virus a l’home, per culpa d’una mona verda molt moral i puritana, allà a l’Àfrica! Quines coses que té l’epidemiologia, oi?

Ho sento, Oriol, i li ho pot transmetre al seu benvolgut Clotet: el servei a la banca i a les farmacèutiques, per molt que els vesteixis amb una organització mundial, a més a més, dedicada al terror sanitari, no donen credibilitat; potser sí, que fa el seu efecte en els babaus i en la borregada, però no a un pensament racional. Em vol fer creure que estem vivint una pandèmia? Si ara canviessin la denominació de pandèmia per ‘la d’una malaltia rara que pateix una persona, almenys en dos o tres països, i per això s’ha d’emmordassar la gent i segrestar-la, prohibir-li de treballar i desfer-la físicament i psicològica’, vostè acceptaria aquesta imbecil·litat? Doncs, pensi que considerar pandèmia una malaltia amb una mortalitat tan baixa com la de la ‘immensa mentida’ és una demostració, una prova indiscutible i evident, d’idiòcia! La pròxima pandèmia de què serà, de conjuntivitis? I dirà les mateixes barbaritats, vostè? Home, ja sé, que qui paga mana, però qui obeeix, s’esclavitza i deixa de ser un home lliure. Pensi-s’ho. Ja està bé d’haver de sentir-li dir ximpleries que no contribueixen a altra cosa que a instil·lar la por en la gent. I li ho demostraré al final d’aquest escrit, no s’amoïni.

Està jugant al terror, vostè, i tots els fantasmes que han venut l’ànima al diable, i conjuntament amb la miserable classe política, que viu de l’extracció i el robatori, han enfonsat el país i la VIDA de la gent per una punyetera grip. Això, estimats terroristes, és un crim, que com sigui que és indiscriminat, perseverat, mortal físicament i mortal per a la llibertat, els converteix en còmplices de genocidi. I si algun dia hi ha justícia, tingui per segur que si algun delicte no pot ser exonerat sense una reparació absoluta, és aquest.

Ara, vagi dient les mentides de cada dia, simpaticot. Aquí li deixo les perles de les seves fal·làcies i l’argument que les destrueix:


(Mes de març)

«(L’Oriol) Considera indispensable un confinament total»

(Aquest ha estat el mantra, repetit fins a l’extenuació. De veritat, pot arribar a ser tan miserable? No sap que el confinament de persones sanes és una violació dels principis fonamentals de l’individu?)


«Quan col·lapsarà els sistema sanitari?»

(La qüestió és transmetre tranquil·litat, oi? I val a dir, que el sistema sanitari no ha col·lapsat, i no és que no hagi col·lapsat per l’eminència de la seva expertesa, sinó perquè la grip d’enguany ha estat més feble, i només els inoculats amb SARS – vacuna de la grip del 2019, pregunti-ho als seus amics de l’OMS – han tingut problemes, i alguns n’han mort.)


«L’alarmant acceleració del coronavirus»

(Això és el que va gosar dir quan els protocols dels seus amos mataven la gent! En això no hi va caure, oi? Sap que la seva actitud és constitutiva de delicte? I no en són pas quatre, els morts de l’alarmant ‘acceleració’.)


(Mes d’abril)

«Metges més grans de 65 anys, confinament, si us plau! Feu teletreball»

(Com sempre, tranquil·litzant. Advertia els metges que molt de compte amb la grip?Geni, que es pensa que tots els altres són imbècils?... És que vostè és molt gran, eminència! Per això, en aquest mateix article el denominaven ‘expert’, expert en un ‘virus nou’(!). Un dia li explicaré què són els experts.)


«Si no fem les coses bé, hi haurà rebrots»

(I fer les coses bé, és seguir les seves indicacions i les de la mascota? Per cert, ha vist el virus, epidemiòleg? Si l’ha vist, faci-nos-en un croquis. Així justificarà científicament el vol de coloms que promou.)


«El Camp Nou no s’hauria d’obrir fins a la tardor»

(Sembla que té molt ben apressa la lliçó. Encara guanyarà el Nobel d’alguna cosa amb la Greta; semblen fets l’un per a l’altre. I sí, jo també ho sé, que a la tardor ho tenen tot preparat. El fet d’omplir l’estadi, seria una bona excusa, oi? Com ho és ara, el fet d’obrir les escoles i farcir el món de PCR. LA QÜESTIÓ ÉS TORNAR a imposar el terror.)


«El ‘desconfinament’ pot ser devastador!»

(Tanta por li fa la llibertat dels altres? Tan miserable és, que gaudeix de l’empresonament de gent innocent i lliure? Per a la seva informació, el ‘desconfinament’ no fou devastador, perquè - tros de ‘desinformador’! - per no haver-hi, no hi ha ni epidèmia. I si de veritat ha estudiat, miri els números! Que s’ha de ser molt limitat intel·lectualment per no veure l’evidència palmària del frau al qual vostè molt interessadament contribueix tant o més del que pot)


«Segur que al juny seguirem confinats»

(Es pot ser més mentider, però no més miserable. Al juny, em vol fer creure que hi ha virus respiratoris de la tardor i l’hivern? Són immortals ara, els virus, que per no ser, no són ni éssers vius? Potser hauria de reciclar-se i rumiar què són els exosomes, que de vegades, la imbecil·litat de creure’s el que li han ensenyat, demostra una limitació intel·lectual irreversible. Per sort, aquesta mentida, com totes les altres, fou posada en evidencia per la realitat. Vejam si en sabré més jo que vostè!)

(Mes de maig)

«Possibilitats d’un rebrot del virus»

(Sap perfectament que no hi ha rebrots en una epidèmia, si els epidemiòlegs gestionen bé la immunitat col·lectiva. O és aquesta la seva missió: el fet d’impedir, com sigui, la immunitat? Al capdavall, els seus amos i els del seu cap a l’Hospital, bé que els pagaran comissió pels beneficis de la ‘seguríssima i eficaç’ vacuna que estan acabant d’improvisar a corre-cuita, i amb la garantia de la impunitat legal per efectes secundaris o mort.)


(Mes de maig, i reiterat a l’agost)

«Petició d’Oriol Mitjà al govern de la Generalitat de l’app ‘Covid-19’»

(Defensa el control per app i el seguiment dels contactes, després de fer-se una PCR? No és vergonyós; és repugnant! Vostè no ha llegit ni ha sentit mai què deia l’inventor de la PCR, curiosament mort l’agost de 2019 i molt oportunament, després de passar-se 27 anys desmentint que el PCR servís per a la detecció de la SIDA. Vostè, però, mou el cap i obeeix els amos. Ha de ser que vostè odia la llibertat fins a la malaltia i que li agrada de sentir-se superior. Altra explicació a la seva ximpleria, no la sé donar.)


(Mes de juny)

«Segur que a la tardor, tornarem a tenir el virus»

(Hòstia, i la grip! No fotem! Si tingués un mínim de decència, callaria. Els coronavirus són amb nosaltres des de l’origen dels temps; per si no ho sap, li ho explico. Que aquest virus l’hagin modificat els amos del seu amic de l’OMS, la mascota, no vol dir res més que està participant de l’organització d’un crim biològic mundial.)


(Mes de juliol)

«Oriol Mitjà demana el confinament d’El Segrià»

(Confinament no és un terme mèdic, ho hauria de saber, és militar o penitenciari. I a més a més, qui és vostè per demanar el segrest de la gent? O és que el seu sotmetiment a la mascota de Gates és absolut i sense condicions?)



Fins aquí la meva paciència amb aquest mesell. També ha dit frases de l’estil: ‘No estem segurs que els nens no transmetin la Covid-19’, ‘No podem assegurar que no hi hagi recaigudes en la malaltia’, ‘No podem afirmar que la immunitat sigui duradora’... i me’n faria un fart de relacionar ximpleries i imbecil·litats deixades anar a la babalà perquè davant li posen un lloro o un micròfon.

Fixeu-vos, i és aquí on volia arribar: No hi ha una sola declaració tranquil·litzadora. Totes les propostes són amenaces i repressió. Cap d’elles no està argumentada ni sostinguda per dades. Per què i per quina raó encara sosté que hi ha epidèmia? I li recordo que a Catalunya han mort quatre persones diàries de mitjana al mes d’agost, del total de les 182 de cada dia. Ara bé, a l’eminència experta en terrorisme infundat, només li importen els quatre, els altres 178 que els atengui i els plori Sa Tia. I, Oriol, és un plaer d’informar-lo que ara, amb l’arribada de la tardor, augmentaran les malalties respiratòries d’origen víric, com CADA ANY. Tanmateix, estic ben convençut que sabran fer màgia amb aquests números ‘naturals’, fins a convertir-los en terrorífics; no en tinc cap dubte. Mentrestant això no arriba, l’home del Fòrum per als Premis Nobel persevera en assegurar que aquí, si no vivim com rates en un forat, morirà fins l’apuntador, com passa en totes les tragèdies.


Com a resum, coneixença lamentable, li confesso que el veig més com un pallasso ridícul que com un científic. I malauradament, tenint el món com el tenim, em temo que tinc raó, perquè si rep reconeixements d’organitzacions criminals com l’OMS, si el mantenen els diners del filantrop dels filantrops de la filantropia mundial i universal, i treballa per al govern de llimacs de la Generalitat, sí, ‘de ben segur’, que sap què diu.

Només, per anar acabant, pensi que quan se sàpiga tot el muntatge, què farà? No només haurà demostrat la seva poca vàlua com a científic i persona, sinó que haurà de respondre de col·laboració perseverant, amplificadora i insistent en el TERROR. I això, simpaticot, és terrorisme, i si a més a més és amb raons de control psicosocial, molt de compte, que la defensa de la llibertat exigeix la mort dels seus enemics.


Pregunto per concloure: 150 milions de PCR, si la gent està sana, són una epidèmia? És tan ‘perillossíssim’ el virus que han de fer proves per saber si la persona està malalta? També em dirà que un asimptomàtic és un malalt? Faci’s un favor i de passada a tots els catalans: repassi els llibres de primer d’ESO. El fet repugnant d’acollonir la gent amb mentides, li hauria de fer vergonya. En té? o només recomana i imposa el seu indigne servilisme.

I pensi que si enguany hi ha un augment considerable del nombre de morts durant la segona meitat de l’any, vostès en seran els únics responsables. Al capdavall, els llimacs dels governs s’han arrossegat i banyat en les pròpies baves alhora que es rendien a les seves ‘científiques’ decisions, fonamentades en els rumors, les suposicions i les mentides de l’organització que és pagada, i treballa, per a les grans indústries del crim en època de pau. Vostès han estat els que han gestionat totes les mentides. Vostès són responsables d’un crim de lesa humanitat. No es pensi que per sortir en el tebeo cada dia, un home aconsegueix més dignitat i respecte, que ja Jacques Brel, als seixanta, cantava als que sortien a les pàgines que editaven els lloros de l’època:

«... tous les salauds ont leur photo.»



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada