dimarts, 15 de setembre del 2020

O NOSALTRES O VOSALTRES, AQUEST ÉS EL DILEMA

 

Advertiment:

Escrit no apte per a televidents, per a gent de pell fina, altres babaus i borregada. De tot el que escric, puc donar-ne arguments amb tota solvència, tant amb proves indiciàries, com amb proves documentals i materials. Si acuso, és perquè els puc acusar. I si algun dels interpel·lats m’ha de contradir o excusar-se, serà un plaer el fet de respondre-li i deixar-lo en evidència.


Aclariments previs:

Criminal (adjectiu), que és culpable d’un crim.

Crim (substantiu), violació greu de la llei moral, que en dret constitueix una infracció punible de caràcter greu.

(Diccionari Institut d’Estudis Catalans)


L’obligació dels polítics i dels jutges és la protecció dels individus; i en una democràcia, a més a més, de la llibertat i de la propietat. La negligència en aquesta obligació és una violació greu de la llei moral que regeix les seves activitats (Això també afecta els metges, els psicòlegs, els sociòlegs, els economistes, els policies i els periodistes – bé, aquests darrers, tampoc no cal tenir-los en compte, fins i tot alguns d’ells es podrien deslliurar de responsabilitats per no superar el border line).



Quan escric Estat, em refereixo directament a qualsevol tipus de govern, des de la Corrupció Europea a la denigrant casa de barrets de Barcelona, dirigida per ‘l’única’ i el més funest alcalde de la ciutat en tota la seva història mil·lenària. En aquest atemptat terrorista ‘etern’, tots els responsables són reus d’estralls i morts, per la qual cosa, si la veritat pot sortir a la llum algun dia i aviat, caldrà ser molt conscients de les penes que calen i de la urgent i retroactiva modificació del codi per tal de reinstaurar la pena de mort, només que sigui perquè la gent no pot permetre’s el manteniment de milions de paràsits tancats a la presó. Caldrà ser tan expeditiu com ho han estat ells. Al cap i a la fi, la justícia sempre ha de ser aplicada tenint en consideració les accions del criminal. Per això, la protèrvia, l’interès personal (com a representants públics representen el públic), la destrucció econòmica i social del país, l’anorreament de la llibertat, la dignitat i el futur de la gent, com també la seva independència, han de ser castigats com mai no ha estat castigat cap delicte, ja que ‘la immensa mentida’ i la permanent defensa de la mentida, tot inculcant tothora el terror arreu, no es pot comparar amb cap tirà ni amb cap dels grups terroristes coneguts fins ara. L’ISIS de Barack Obama i de Killary Clinton són infants que juguen a guerres de terror, comparats amb el crim contra la llibertat que han comès i perseveren en la comissió, les titelles vestides d’americana, corbata i morrió, que reben els honors de la seva prostitució en el que foren, en altre temps, temples de la política. No ho oblideu, no hem de tenir la més lleugera condescendència amb els criminals que han tractat de DESTRUIR-TE ABSOLUTAMENT LA VIDA, que és l’única cosa que de veritat és teva. El crim no admet revisió ni reconsideració, sinó judici sumari i l’execució immediata de la pena.



El dia 14 de setembre, al gueto de Catalunya, dirigit pel tirà indocumentat Torra i els seus acòlits criminals, han inaugurat els 5500 C.C.F.E. (Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus), on 1.587.395 éssers lliures seran lobotomitzats amb tècniques molt avançades i no intrusives, per a convertir-los en perfectes esclaus a les ordres del Gran Germà Estat. L’organització sistemàtica del crim contra la llibertat és dirigida pel terrorista Josep Bargalló, amb la col·laboració oberta i servicial de la directora del Mengele’s Club, que oficialment es presenta a la ciutadania com a Conselleria de Sanitat. Mentrestant, el tirà viu preocupat que no se li acabin les garrofes abans d’hora.

Aquesta és la realitat del que resta d’allò que en el seu dia en dèiem Catalunya. Avui, una de les pitjors presons del món.

AQUEST CRIM CONTRA LA HUMANITAT executat per la Generalitat, el Parlament de Catalunya i els Ajuntaments del gueto, es duu a terme perquè durant el mes d’agost han mort 127 persones de ‘la immensa mentida’! 4 cada dia de mitjana, d’una mitjana de 182 morts diaris a tota la presó. El fet d’interpretar aquests números com a una raó epidèmica, és l’argument d’un imbècil; i d’un imbècil que mitjançant la imposició de violacions inacceptables contra la dignitat de l’individu, vol imposar arreu el TERROR.

NI OBLIT NI PERDÓ, si aquest era el lema contra l’opressió espanyola, ara l’hem d’adaptar contra els genocides del país.


Les rigoroses ordres dels C.C.F.E són:

- Obligació de ser apuntat amb una pistola de temperatura per entrar en el recinte, un acte que es farà sense la presència dels pares del nen; que, val a dir, per als terroristes, avui els nens són propietat seva i no dels pares, un detall que caldria que tothom comenci a pensar molt seriosament.

- Obligació de portar morrió dins de les aules fins que els amos i senyors no determinin que els esclaus tenen dret a respirar oxigen.

- Seguiment d’estrictes mesures higièniques per al manteniment d’un bon estat de salut entre els presoners del Camp de Concentració.

- Prohibició de formar grups i intercanviar parers i opinions. Grups, que seran controlats per gossos vigilants amb titulació acadèmica per a l’ensinistrament d’animals humans. I val a dir, que els terroristes Bargalló i Torra han garantit que si calen més gossos, tenen manera de proveir-ne a les escoles, sense problema. Alhora, l’economista i enginyera especialitzada en Sanitat, ha garantit també la presència dels deixebles de Mengele per al manteniment de la paranoia i evitar com sigui el desplegament de la salut i la llibertat mental entre els presoners.

- Els presoners mantindran dos metres de distància els uns amb els altres. No podran aixecar-se sense demanar permís, no podran dirigir-se a un company de cel·la sense permís, no podran fer res sense el permís de l’escarceller.

- La cap de la secció mèdica per a l’extermini de les llibertats, la preparadíssima Vergés, també ha garantit que es podran fer controls de PCR a les escoles, que encara que no serveixen per a diagnosi de virus, ells els fan servir igual, perquè el que cal és el major nombre d’infectats, independentment d’allò que els infecti, ja que la Vergés té una neurona que només atén quan dius ‘Covid-19’, per això, per no estressar la neurona de la Vergés, tot serà Covid-19.Una mica com va dir la pallassa que dirigeix la sanitat a l’Argentina; qui, a més a més, va recomanar de no riure ni cantar, se suposa que per col·laborar activament en la construcció del MÓN FELIÇ.

Abans de concloure aquesta denúncia per convertir les escoles en camps de concentració i extermini de la llibertat, només una dada prou significativa:


Sabíeu que d’acord al World Integral Trade Solution (W.I.T.S) i les dades publicades per l’ONG altruista del Banc Mundial en la pàgina oficial – podeu trobar-ho a Internet – aquesta empresa, l’any 2017 i 2018, va assortir d’equipaments per a la diagnosi de la Covid-19 a gairebé tots els països del món?

Espanya hi va contribuir amb compres per un valor de més de 730 milions d’euros, si els meus càlculs no van errats (Valor comercial 1000U $D: 2017, valor 261.932,68; 2018, valor 478.976,07), i si van errats, que un economista ens ho expliqui i corregeixi la dada incorrecta. Però, corregida la dada o no, els governs sabien què havia de passar, i si sabien què havia de passar, i pagaren en lloc de defensar els seus ciutadans, aleshores, què són?


Ara, criminals que dirigiu aquest genocidi, negueu l’evidència! No dubteu que sortiran més proves, tanmateix, amb les que hi ha ara, en són prou per procedir, amb absoluta i clement justícia, a la vostra execució pels crims més horribles perpetrats mai en tota la història de la Humanitat: assassinar la LLIBERTAT, LA INDEPENDÈNCIA, LA DIGNITAT, EL FUTUR I LA VIDA dels vostres ciutadans. Criminals, haureu d’acabar amb nosaltres, d’altra manera, no ho dubteu, que la massa, quan s’adoni de les vostres intencions, no crec que sigui més condescendent que jo, i potser fins i tot ideen alguna tortura que duri el que vosaltres l’heu feta durar, i així poder fer-vos fer el camí sense retorn, al ralentí, com un pollastre es fa a l’ast. Jo no sóc cruel, només, i dic només, vull justícia, i els CRIMS DE LESA HUMANITAT només es poden pagar amb la vida i la pèrdua de tot el patrimoni. L’única manera d’acabar amb el mal, és extirpar-lo de soca-rel.


Criminals que ostenteu el poder, el temps s’acaba. Sé que sabeu que l’Octubre ha de ser pitjor, que ja ve l’HORROR, així us ho han dit els amos, tanmateix, afanyeu-vos que ja hi ha metges de veritat, advocats de veritat i psicòlegs de veritat que demostren els vostres repugnants i miserables crims. Fins i tot, un il·lustre metge (no en diré el nom, no sigui que la Mengele, amb la inestimable col·laboració dels màfies del Col·legi de Metges, el sancionin, l’expedientin i l’expulsin de la carrera, que prou que sabem que com més abjecta és una persona, més crueltat exerceix en el càrrec), aquest il·lustre metge, que mai va mostrar que es cregués ‘la immensa mentida’, ha canviat de bàndol. Per això, Torra i Govern de Catalunya, els pitjors tirans que ha hagut de patir aquest pobre país, afanyeu-vos! Tots ho sabem: o s’acaben els nostres dies o els vostres, i començo a ensumar que hi ha gent que fa posta perquè és millor, que siguin els vostres... i sabeu què hi afegeixen:

«I el més gros de tot, és que no es perdria res!»


P.S. No ho oblideu: els polítics són els nostres pitjors enemics; tots ells són la mateixa patuleia. Els lloros són, apart de retardats, molt cridaners; però aquests, amb posar-los el cap sota l’aigua, deixen de garlar. I els metges, com sempre des de que el món és món: els que són dolents, són mals metges, inútils i incapaços, que per això han de guanyar-se la vida fingint; mentre que els de veritat, breguen per salvar la vida de la gent. De metges de veritat, no en trobareu en els grans hospitals i centres d’investigació que estiguin espantant la gent. Ja ho sabeu: si aquest taral·lirot us acolloneix; no és metge, és un sicari de banda mafiosa, que cobra per servei. En aquests, feu-me cas, no en perdoneu ni un.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada