dimarts, 12 de setembre del 2023

A VOL DE DRON


Ja que ahir fou onze de setembre, vegem aquest interessant i breu documental sobre els incendis en gratacels, que serveix de prova concloent per a veure de quina manera els cagaguano i els polítics són còmplices de les mentides sionistes, que es converteixen en realitat per a immensa majoria, pel fet de la repetició incessant. Tant se val que la mentida sigui immensa, com l’atemptat de les torres bessones, com el virus mortal, les injeccions que ens han de salvar a tots, el canvi climàtic o la identificació digital imprescindible per a aturar el crim i protegir els indefensos de la societat, tant se val. L’atemptat era l’excusa per a destruir els fonaments dels estats de dret, el virus ‘mortal’ tenia una letalitat real del 0,1%, i els verins que t’havien de salvar de tenir la mala sort de ser un d’aquest 0,1%, si no et maten, et desgracien; i què dir del canvi climàtic!, l’estafa amb què volen arrasar la classe mitjana i poder-li robar impunement fins i tot els calçotets, o el xip animal, que els jueus volen implantar a tots els goyim, per a tenir la granja absolutament controlada per màquines d’intel·ligència artificial dissenyades pels sionistes per al bé de la Humanitat, la seva única obsessió. Però, vegem el breu documental:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15884.

Als crims sionistes de les torres bessones, podem afegir-hi el constant i perllongat enverinament dels nens, una altra de les obsessions dels filantrops:

https://t.me/elinvestigador_org/14301

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4373934

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4373916

I ara una prova de què et passa si no fas cas a la màfia del FMI i del Banc Mundial, les dues grans xarxes de destrucció de nacions del BIS, la infàmia:

https://t.me/elinvestigador_org/14302.

Tot seguit, un gos castrat de la granja Schwab, el jueu que va haver de treure el mamarratxo disfressat de dona que feia les funcions de prostituta del FEM(S) a Nova Zelanda, perquè la gent començava a estar-ne cremada. I ara hi ha posat això, aquest deficient intel·lectual, que pel que diu i per com s’espolsa les responsabilitats, hauria de ser detingut i linxat per la població, perquè s’ha de tenir barra per a obligar la gent a enverinar-se i ara, amb tota la insolència del món, proclamar que els qui s’enverinaven, ho feien per voluntat pròpia. Per això, se l’hauria d’agafar i penjar-lo, i quan resti quiet, se li diu: «Entens ara què no és per voluntat pròpia?».

- Senyor que escriu, però, aleshores, serà tard per a preguntar-li-ho.

- Mai no és tard, si es corregeixen els errors. I jo, li sóc sincer, no veig oportú, ni digne, de preguntar-li-ho mentre balla al compàs del vent. Em sembla una falta de respecte i consideració. A més a més, aleshores, segur que ens dóna la raó, i no es tracta d’això, perquè la raó la tenim, és ell qui l’ha de comprendre, i això, per molt que em pesi, em dolgui i m’irriti, només es pot fer amb el gosset castrat quietot del tot.

- Vostè sabrà! Tanmateix, li dono la raó que l‘homenet, al final, comprendrà el significat de les seves paraules, en el darrer moment, això, sí.


Fem un salt per a veure bellíssimes imatges que ens demostren la necessitat de la importació d’universitaris nascuts erradament, perquè ens facin evolucionar:

https://t.me/RosselloCM/79423

https://t.me/RosselloCM/79422

https://t.me/RosselloCM/79420

https://t.me/RosselloCM/79419

https://t.me/RosselloCM/79425

i els excrements amb toga, sempre fent de les seves (deposicions):

https://t.me/RosselloCM/79430.

El dret diu que cal protegir el criminal, si no, els que avui governen el món faria anys que haurien estat presos o executats. En canvi, la justícia reclama la reparació de totes les violacions dels principis ètics i del dret natural, l’únic que existeix: el dret a la vida i a la propietat. Només amb aquesta llei, sobren totes les altres, que són només paranys reguladors dels crims, o sigui, legalitzen els actes d’injustícia, com ho veiem dia rere dia, i dels quals poso dos exemples més avall.


Abans però, fem un incís per a reflexionar sobre el canvi climàtic:

https://t.me/No_plandemia/6340.


Recuperem el ‘fil’ dels excrements amb toga, l’escòria de les nostres institucions, l’aberració de les societats occidentals, la ignomínia que ha destruït les nacions i la família com a institució fonamental de qualsevol comunitat social:

https://t.me/No_plandemia/6341,

els passarà res? No, home, no. Tots treballen per als sionistes, i els sionistes estan fora de la llei, que ells s’acullen al dret, la més abjecta creació humana. I si no em creieu, vegeu aquesta il·lustrativa notícia:

https://t.me/RosselloCM/79450,

és clar, si t’entren a casa quatre paios, has d’enretirar-te, obrir-los la caixa, donar-los de sopar, i una vegada han fet la feina, agrair-los la gentilesa. Si l’excrement fos un ésser humà, no admetria el cas: han violat el domicili, actuat amb violència contra la dona i ell, i pretenien de robar-li, aleshores, què cony s’ha d’estudiar? Que va matar un delinqüent ‘in fraganti’? I? Però, per això està el dret, per a defensar els violadors de la llei. Mentre que la justícia està per a l’execució de les reparacions al mal; si el mal pot ser reparat, que, en cas contrari, no hi ha gaire més a parlar. No hi ha acte més injust que aquell que no delinqueix vegi que els delinqüents són impunes davant de la justícia. No és discriminació, que també, és un cínic sarcasme; però no cerqueu pensaments propis en els lectors de guies telefòniques, només hi ha memòria i idiòcia, a parts iguals.

AVUI, EL JUTGE DIGNE

ÉS EL QUE DIMITEIX.

LA RESTA

SÓN CRIMINALS.

O com hem d’entendre que l’Agenda 2030, que és la violació i destrucció de tots els drets humans (emanats del dret natural), no hagi estat qüestionada i impugnada pels lletrats? Vegeu els crims que preparen l’ONU i els assassins avials, avui dissimulats en l’organització criminal Rothschild FEM(S), i digueu-me si la Justícia no hi té res a dir, en primer lloc, exigint els criminals que fan política, que respectin la sobirania nacional. Però si han permès que tots els traïdors venguessin la riquesa de les nacions, què han de fer? Més que pudir.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15887.


Estan accelerant la infraestructura per a imposar la tirania sionista NOM: Els pactes mafiosos de l’ONU i el FEM(S), els acords entre bandes criminals com el BCE i el BIS, la urgència en la implantació del xip per als animals, que brega per a fer realitat l’assassina de masses i destructora de la civilització europea, Ursula von der Leyen, la que ha matat milers d’europeus i n’ha desgraciat milions, i que ha guanyat amb aquesta ‘gestió’ del genocidi, una bona fortuna promocionant els verins que comercialitza el criminal que li fa de marit. Això, aquesta púrria criminal és la que ens mana, i ho farà, fins que la gent faci que deixin de manar. El monstre i sacerdotessa satànica de la Corrupció Europa de la Sinagoga del Femer ha estat l’elecció dels sionistes, no dels europeus, i per això no té cap legitimitat i, és més, és l’enemic infiltrat en les nostres forces. Cal detenir l’enemic, acusar-lo de traïció i genocidi, i procedir d’acord amb els estàndards més sovintejats a la història per a aquests casos. Espero que se m’entendrà.


ELLS CUSEN LA XARXA

DE LA NOSTRA PRESÓ.

HEM D’ATURAR LES COSIDORES,

PRENDRE’LS LA XARXA

I

FER-LOS-EN UN COLLAR.


O ELLS O NOSALTRES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada