dimecres, 6 de setembre del 2023

S’ENDURAN UNA SORPRESA


L’escòria sionista s’endurà una sorpresa. Estan prement amb força perquè són molt conscients que la guerra no la tenen guanyada abans de fer-la. Per això, si l’indret és poc poblat, poden actuar amb absoluta impunitat contra els innocents que els jueus decideixen sacrificar en ritual, com ha passat a Hawaii:

https://t.me/RosselloCM/79159

https://t.me/RosselloCM/79168

https://t.me/voluntasoficial/7554

https://t.me/voluntasoficial/7555,

quines casualitats, oi? A més a més hi ha uns dos mil nens desapareguts i que mai no apareixeran. En mans de qui estaran? Dels sionistes, potser? D’alguna manera han de comprar les immundícies judicials i les abjeccions dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes de l’harem! Però, potser no, que ells són els bons, que ho diu la llei. I no vull acabar l’apartat dedicat al ‘crim de Hawaii de l’escòria jueva’ sense recordar que, com ens ho ha dit la noia del vídeo, l’ONU i el FEMS, com la Casa Blanca, o sigui, allà on viu el pedòfil i criminal sanguinari de Biden, malgrat el retard intel·lectual i la psicopatia sàdica del degenerat, tan afecte al gust dels jueus que dirigeixen la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, doncs, com ella ens diu: aquests són els CULPABLES DE LA MASSACRE SIONISTA A HAWAII.

Tanmateix, allà on hi ha més gent, aquesta mena d’assassinats massius i selectius no resulten possibles perquè hi ha massa gent i aviat se sabria què ha passat, i els afectats voldrien els caps dels assassins locals i dels sionistes. Per això, el sionisme està preparant el terreny de cara a l’enverinament massiu amb les noves substàncies letals fabricades en les indústries del crim, o sigui, les farmacèutiques jueves, que ja a la Reserva Federal se’ls diu que ara vindrà una triple plandèmia, i els parlen d’una nova variant, l’Eris, la deessa grega de la discòrdia (l’enfrontament entre enverinats i no enverinats), i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem preparen el terror com a arma de control, com ens ho demostra el deficient mental de l’Almeida (ho porta escrit a la cara amb lletres majúscules, negreta i en relleu), amb allò que li van dir que fes el cap de setmana, l’única cosa que pot fer un idiota psicòpata: l’imbècil, tot provocant terror:

https://t.me/resurgente2020/49187,

hi ha un altre vídeo (que no he trobat), on el deficient és acompanyat d’una col·lega, la ‘cosa’ aquella que estem pendent que les facultats de psicologia en determinin quina mena de disfunció cerebral pateix, que no li arriba per a ser senzillament idiota: El cas clínic de Yolanda Díaz, que féu un tuit (suposo que si el cerqueu, el trobareu) al seu nivell, la pobra desgraciada! Però malgrat les mentides dels deformes, aquesta fou la realitat de l’emergència a Madrid:

https://t.me/resurgente2020/49193

https://t.me/resurgente2020/49195

i un altre gos castrat que movent la cua i mirant-se el melic de l’amo, volia satisfer les seves necessitats:

https://t.me/resurgente2020/49194,

aquests criminals - són terroristes i deficients intel·lectuals, pocavergonyes i il·legítims - que els tria Soros i la seva xarxa criminal – i per això, han de pagar amb la vida l’aberració de la seva existència. Si no em creieu, només un recordatori, i curiosament de l’època del que, el deficient mental i la cosa, amb tota l’escòria política del país, consideren el criminal Francisco Franco. Com si ells fossin millors! Tanmateix, com diu ‘mvalera.es’, de mica en mica, fins els més imbècils comencen a veure els nassos, i si no els nassos, els criminals que els serveixen, i això - i els jueus ho saben -, pot ser el punt d’inflexió i la segura derrota en la guerra final contra la Humanitat:

https://t.me/counterpropaganda20/11011.

Però, ja sabeu que els jueus ens ataquen en tots els fronts, que per això el Pla Kalergi segueix el seu curs:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6762

https://t.me/resurgente2020/49209

i la colla de putes de la ‘Comuna de la Igual Da’, obeeixen els amos de l’harem com a bones bagasses i compleixen amb el deure d’ocultar la realitat, convertint-se així en còmplices del crim, les mamarratxos. Cap ni una ha de veure la nova era, cap ni una.

https://t.me/resurgente2020/49199.

I gràcies a aquestes aberracions de la naturalesa, a la profunda corrupció psicològica de les degenerades - una cosa veritablement inexplicable en éssers humans normals -, se’ns acosta el món ‘ideal’ per als goyim, el món somiat per les escòries sionistes:

https://t.me/RosselloCM/79045

Cal destacar l’evidència de la curtedat mental de les dones - no hi ha cap altra explicació possible -, i la presència d’un exemplar de gos castrat, model judaisme.0. O qui creieu que hi ha darrere de tota la immundícia LGTBIJKQ+?:

https://t.me/voluntasoficial/7590,

i un col·lega, per casualitat, també jueu, però, això sí, fent bones accions, vegeu com somriu:

https://t.me/voluntasoficial/7591
https://t.me/voluntasoficial/7591?comment=192239.

Vegeu tot seguit la família goyim ideal, segons l’agenda sionista:

https://t.me/RosselloCM/79057

https://t.me/RosselloCM/79056.

No cal que posi negre sobre blanc quin seria el destí dels ‘amorosos’ pares, si jo tingués el poder de jutjar-los, oi? Hi pot haver un crim més manifest? Però els jueus manen, i a ells violar i matar nens, ja sabeu que els posa.

Bona prova del que dic, és l’actitud dels criminals de bata blanca i estetoscopi, els retardats mentals i genocides que les bagasseries jesuïtes titulen (007) com a pediatres:

https://t.me/laquintacolumna/33365,

ni un imbècil profund pot creure’s que les vacunes a discreció poden ser beneficioses, però els retardats mentals de les bagasseries sí, perquè tenen un títol que diu que són molt llestos, els perfectes subnormals!

I ja que parlem de l’Holocaust, aportem noves dades perquè no ens resti cap dubte que EL SIONISME INTERNACIONAL ESTÀ COMETENT GENOCIDI CONTRA LA POBLACIÓ MUNDIAL, allò que ells inventaren sobre els nazis, i que era, ni més ni menys, que el seu somni humit, com els fets actuals corroboren:

https://t.me/laquintacolumna/33367

https://t.me/RosselloCM/79050

https://t.me/RosselloCM/79155

https://t.me/RosselloCM/79153

Aquí teniu el principal criminal, que hauria de ser executat demà mateix, i sense la necessitat de judici, perquè no hi ha cap argument que el pugui presentar com a innocent dels càrrecs de PROPAGACIÓ DE TERRORISME I GENOCIDI MASSIU després de milions de morts i desgraciats crònics, gràcies als verins dels amos dels quals ell fa promoció. És qüestió d’agafar-lo, passar pel jutjat i rebre la sentència (fem les coses legalment) i tot seguit, amb retransmissió oberta al públic en totes les cadenes del món, l’execució del goril·la discapacitat propietat del psicòpata genocida de Gates.

https://t.me/Realidades_Paralelas/6782.

I el gos castrat, de la ramaderia dels jueus, que han posat per a destruir Nova Zelanda. Les mentides de les seves declaracions i la insolència amb què les diu són prou per a procedir com amb el goril·la de Gates, sense pèrdues inútils de temps, que com més aviat aquesta gentalla criï malves, més aviat podrem reconstruir el que els jueus fa segles que estan destruint. Vegeu el criminal idiota Chris Hipkins, el pallasso dels jueus als antípodes:

https://t.me/resurgente2020/49208.

Els sicaris dels sionistes són a tot arreu, i a tots ells, sense una sola excepció, la Humanitat ha de demanar-los l’única reparació possible: la vida i els béns. Aquí teniu l’última elecció del fill de Satanàs a Roma:

https://t.me/voluntasoficial/7560,

homosexual, jueu i sacerdot cristià, si això no és un insult a la intel·ligència!

CAL ERRADICAR ABSOLUTAMENT

LA IDIÒCIA,

PERÒ, ABSOLUTAMENT.

Vegem ara, el criminal màxim de la banda mafiosa BlackRock, el jueu Larry Fink:

https://t.me/voluntasoficial/7563.

Això que ve ara, encara que és del 1940, és el de sempre, l’Imperi britànic, o sigui, la satrapia principal dels Rothschild i les seves accions caritatives i humanitàries, que avui finança el criminal d’amunt i les organitzacions de la sinagoga ONU i FEM(S), sempre amb la col·laboració del Femer Europeu i la secció de les atrocitats criminals, la Corrupció Europea, on no hi ha hagut ni una sola persona digna des de la seva fundació, ja que els corruptes són criminals selectivament triats pels jueus:

https://t.me/voluntasoficial/7564

I la prova, alhora, del model per a la construcció del camp de concentració sionista a la Gran Bretanya i les reaccions del poble - que és el que temen, que tots ens els girem en contra, i aleshores, per fi, les rates no tinguin on amagar-se -. Recordeu: la pesta va desaparèixer quan van desaparèixer les rates de la superfície. La pesta desapareixerà quan les rates no puguin sortir mai del subsòl. És una qüestió purament higiènica.

https://t.me/voluntasoficial/7566.


És clar que, per a construir camps de concentració i extermini, cal tenir controlada l’opinió pública, i per això els jueus fan el que poden en un extrem exercici de ‘bondat’, la marca d’identitat de l’organització criminal ADL:

https://t.me/voluntasoficial/7577

https://t.me/voluntasoficial/7577?comment=192174

https://t.me/voluntasoficial/7578

https://t.me/voluntasoficial/7579

https://t.me/voluntasoficial/7580

El doctor Malone, creador de la tècnica del verí, i que denuncia la toxicitat del producte, però a qui se li veu el llautó, quan pot escriure coses com aquesta:

https://t.me/voluntasoficial/7586

Els jueus n’estaran molt contents!

I ara, un senyor antisemita que diu mentides sobre la impol·luta organització benèfica de l’ADL:

https://t.me/voluntasoficial/7587.

I ja que el vídeo és antic, aprofitem l’avinentesa, i per cloure l’episodi d’avui, fem una miqueta de memòria històrica:

David Irving ens parla de les converses del criminal jueu Weizmann amb el criminal jueu Churchill, i quines bondats prepararen:

https://t.me/voluntasoficial/7592

Un jueu, Benjamin Freedmann, que de jueus, n’hi ha, que són persones, explicant-nos coses molt boniques sobre la manera de fer dels sionistes criminals:

https://t.me/voluntasoficial/7593.

El dia que els alemanys sàpiguen què els han fet els jueus, n’estic convençut que aleshores, sí que sí, no en restarà ni un.

Un exministre de defensa de noruega, als anys 40, ens explica les meravelles i les bondats d’aquells que el gos de Soros i el cor de putes han decidit d’anomenar-los ‘bons’ per llei:

https://t.me/voluntasoficial/7594

I conclourem amb el model soviètic, extrapolable a tot indret on la xurma jueva i sionista tingui accés al poder o al control de l’economia:

https://t.me/voluntasoficial/7595.


ELLS SÓN EL MAL,

CADA DIA HO RATIFIQUEN.

SÓN L’ÚNIC ENEMIC.


P.S. Darrerament, em sembla, que el llibertador ‘dels vuit segons’ ha tornat a la palestra. Soros, l’amo, es veu que li ha indicat que junt amb ‘l’eris’, la variant dels verins jueus, caldrà activar la discòrdia entre espanyols i catalans, i això servirà per a distreure el personal, i suposo que si la cosa es posa calenta, perquè hi ha violència, els jueus hi podran sucar pa, com ho fan allà on hi ha sang, la seva especialitat culinària. No és curiós que hagi estat desaparegut en combat durant tot aquest temps, cobrant del robatori als europeus i fent d’insecte i paràsit inútil al Femer Europeu, i que ara, que Soros ha posat en guàrdia el gos castrat que té a Espanya, empenyi un altre dels seus sicaris a generar l’última cosa que avui necessita cap nació del món: l’enfrontament i el trencament de la unitat contra l’únic enemic de la Humanitat: el sionisme? Ara no és hora de conflictes, és l’hora de la guerra contra els jueus! Tanmateix, el llibertador ‘dels vuit segons’ farà pinya amb el traïdor i màxim criminal de la història d’Espanya per acabar de rendir la península – les illes ja estan preses – als sionistes i al somni de convertir en presons tots els territoris del món. També, curiosament, s’acosta l’11 de setembre, que sembla que tot el circ del teatre de la política estigui dissenyat... o és que, potser, no està dissenyat?


ARA CAL UNITAT,

NOMÉS HI HA UN ENEMIC,

COVARD I ASSASSÍ,

PERÒ SUBTIL I CRUEL:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

TOTA ALTRA QÜESTIÓ

HA DE SER AJORNADA.

TEMPS TINDREM DE RESOLDRE PROBLEMES,

PERQUÈ QUAN ELLS NO HI SIGUIN,

RES NO SERÀ MÉS FÀCIL QUE ELS ACORDS.

NO EN TINGUEU EL MÍNIM DUBTE.


NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME.

ESCAMPEU-HO !

QUE TOTHOM HO SÀPIGA,

PERQUÈ, QUE TOTHOM HO SÀPIGA,

ÉS L’OLOR DE LA VICTÒRIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada