dimecres, 13 de setembre del 2023

FEMS I COPROLOGIA


Tema repugnant, sí. Abans però, farem una introducció al tema en dues parts. En la primera, un resum dels crims executats pel FEMS i l’ONU amb l’aquiescència i col·laboració activa dels gossos castrats i les putes inútils i idiotes de tots els governs occidentals:

https://t.me/RosselloCM/79478,

i en la segona part, un discurs de Monsenyor Viganò sobre l’avortament i els criminals que volen destruir la civilització:

https://ayl.tv/video/ultima-hora-video-de-monsenor-vigano-en-espanol-aborto-sacramento-de-satanas/,

val a dir, que jo per principi no estic en contra de l’avortament, en casos molt excepcionals i en les primeres setmanes de gestació. L’avortament fonamentalment és una qüestió de consciència, una greu qüestió de consciència. La responsabilitat és de qui comet l’avortament, i si bé, per qüestions de violació o malformacions greus, i fins i tot per un ‘descuit’ en una noia jove, pot ser tolerat, convertir-lo en una pràctica habitual i muntar una indústria fetal, em sembla de les màximes aberracions que ha comès mai l’home, unes aberracions que totes les putes tarades del Ministerio de Igual Da reclamen com a un dret!... Compreneu per què cal l’extermini dels deficients mentals amb responsabilitat política? L’idiota, a casa entre família, o en un centre especialitzat, mai al carrer i menys encara en un càrrec públic, ja que el darrer dels casos, èticament, exigeix l’execució del deficient mental així que cometi mal, ja que l’idiota no és responsable i, a més a més, és incapaç de comprendre res fora de la idiòcia pròpia i el mal que comporta. Per concloure sobre Monsenyor, m’ha agradat la reflexió quant a la pena capital, perquè, com l’avortament, s’ha d’aplicar en casos excepcionals, però és un recurs necessari en una societat avançada, perquè el criminal sense escrúpols, el traïdor o psicòpata, com els genocides d’avui, han de ser executats, no rehabilitats (un fet, tot sigui dit, impossible).


Feta la intro, entrem a la comuna.

FEMS


El Fòrum Econòmic Mundial Sionista, del Rothschild Klaus Schwab, es descriu perfectament en el seu logo:

https://t.me/resurgente2020/49339,

NO US FIXEU EN EL SOMRÍS,

FIXEU-VOS EN EL SIS, SIS, SIS.

Aquí un interessant article de Karen Harradine sobre el FEMS com a nucli o cervell de les organitzacions criminals del sionisme internacional. Val a dir, que és molt curiós que els excrements amb toga no s’adonen que són proves indiscutibles de conspiració contra l’estatus actual i els valors que dissenyen la civilització d’Occident. Tanmateix, les escòries amb toga surten en el tractat de coprologia, que és la ciència que els estudia amb deteniment i detall.

https://t.me/resurgente2020/49347

https://t.me/resurgente2020/49348

https://t.me/resurgente2020/49349

Ara, vegem els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem sionista, que dirigeix com un cor de titelles deformes, el psicòpata Klaus Schwab:

A la satrapia del pedòfil Justet Trudeau, aquest és el nivell dels criminals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15891,

el pitjor criminal que ha dirigit Canadà, no cedirà gens ni mica; ell sap prou que o vencen els seus, els jueus, o ell no trigarà a penjar justament d’una corda.

Després, tenen la colla de gossos castrats que fan el que poden per arruïnar i robar la gent a la qual han de servir. Això és clarament traïció, perquè l’escòria política està al servei exclusiu dels ciutadans i no els ciutadans al servei exclusiu de criminals dedicats al robatori, a la malversació de diners públics, a la corrupció, a l’alta traïció i al genocidi, que són els càrrecs contra tots els polítics en actiu:

https://www.eldebate.com/espana/la-voz-de-cordoba/actualidad/20230912/cordobeses-tendran-pagar-viajar-casi-cualquier-sitio-carretera_139125.html.

Sense oblidar, l’aspecte fonamental de la destrucció d’Occident, el pla Kalergi, l’acollida d’universitaris titulats en tot tipus de crims i que els països àrabs exporten com a manera de fer net a casa seva, mentre que els ‘universitaris’ sense títol dels femers europeus i els urinaris, com els de tots els governs, els accepten gustosos i els mantenen amb diners robats o malversats – digueu-ho com vulgueu -, suposo que per simpatia entre psicòpates:

https://t.me/RosselloCM/79474

https://t.me/RosselloCM/79475,

i els LGTBIJKQ+ de caqui italians fent-se la manicura, tintant-se el cabell de colors i ensenyant-se les armes en els lavabos unisex o multisex, com els vulgueu anomenar. Ser militar avui és un insult als militars de tota la vida. Ni coratge, ni valor, ni honor, ni dignitat. Bravo per les mones amb metralladores! Tot el que no sigui un cop d’Estat i la detenció de tota la classe política, els converteix en còmplices en l’alta traïció, quasi res!


COPROLOGIA


Aquesta ciència es dedica a l’estudi dels assumptes relacionats amb el dret. Des que els criminals i genocides George W. Bush, José María Aznar, Tony Blair i Joao Barroso no han estat imputats per càrrecs de crims contra la Humanitat i executats immediatament davant la irrebatible evidència de la barbaritat comesa per aquests assassins, la Justícia desaparegué d’Occident i aparegué el desenvolupament màxim fins ara de la ciència de la coprologia, sobretot després que l’escòria política els muntés centres especialitzats per a la matèria, com són les Ciutats de la Immundícia. Mentre els quatre assassins massius de milions de persones per interessos personals, no siguin ajusticiats - sense necessitat de judici, que les proves no admeten el mínim dubte en la responsabilitat del crim – mentre això no sigui un fet consumat, que ningú tingui la poca vergonya de parlar-me de Justícia.

https://t.me/resurgente2020/49346

https://t.me/RosselloCM/79463.

No cal afegir res més.


LA DESTRUCCIÓ D’OCCIDENT

NO HAURIA ESTAT POSSIBLE AMB JUSTÍCIA.

LA QUAL COSA DEMOSTRA

QUE ELS JUTGES I FISCALS SÓN CRIMINALS,

PERQUÈ EL QUE ESTEM VIVINT AVUI

ÉS EL PITJOR CRIM COMÈS MAI

CONTRA LA HUMANITAT.


D’altra banda, i només com a comentari i per a tancar: Sembla que els jueus volen distreure el personal mentre enverinen i arruïnen la gent, i ja tenen tots els titelles espanyols i els catalans disposats a muntar un espectacle amb l’amnistia pels presos catalans que feren la ‘revolució’ dels vuit segons! Suposo que depèn de com la gent es deixi inocular els verins mortals dels jueus - que els pròxims no donaran una segona oportunitat -, mouran els pallassos per tal de provocar manifestacions, enfrontaments i, si cal, sang, que ja sabeu que és el que els agrada. I els miserables de la política espanyola i catalana, en lloc d’asseure’s en secret i resoldre un problema que té fàcil solució, si hi ha disposició mútua, s’acusaran els uns als altres per tal que els jueus estiguin contents amb la desunió i l’enfrontament, que ja sabeu que la base de l’èxit del sionisme internacional és el fet de crear divisió. Podem tenir una tardor patètica, entre els subnormals traïdors d’Espanya i els miserables sicaris sionistes traïdors als catalans. Això sí, els uns i els altres, omplen els comptes-corrents dels diners que roben als ciutadans de les respectives nacionalitats, amb el consentiment dels excrements amb toga, que mengen perquè obeeixen, gràcies a la magnanimitat dels criminals avials i històrics de la humanitat. Tot sembla apuntar a una tardor ‘calenta’, i jo espero que els qui surtin calents siguin els criminals que han usurpat el poder i il·legítimament governen, no per voluntat popular, sinó per servei al NOM jueu.


Per concloure, una bona cançó (l’original crec que és de Jeff Buckley) dedicada als borrecs:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15889


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada