dissabte, 23 de setembre del 2023

UNA PERSPECTIVA DE L’ACTUALITAT


Les coses no els ‘xuten’ com ells esperaven. Vegem-ne uns exemples:

A Londres, sota el lema: ‘No obeirem!’

https://t.me/counterpropaganda20/11137

A la mateixa Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els esclaus sembla que no estan disposats a passar per aquesta darrera humiliació sionista:

https://t.me/No_plandemia/6391

De la mateixa manera, al Canadà de la puta privada del Rothschild Klaus Schwab, els ciutadans comencen a veure-hi clar:

https://t.me/No_plandemia/6395.

Per això, l’Organització de la Gran Sinagoga està disposada a tot per a mantenir en l’anonimat l’autoria del crim contra la Humanitat que està realitzant sense descans el sionisme internacional:

https://t.me/resurgente2020/49491

De fet, aquesta notícia és una prova de què és l’ONU: la voluntat tirànica de la Gran Sinagoga.

El mal que està fent l’ONU amb la criminal Agenda 2030 és brutal. Comprovem-ho a les escoles, en el repugnant adoctrinament dels menors. L’ESCOLA PÚBLICA HA DE SER IMMEDIATAMENT PROHIBIDA. I els responsables jutjats i sentenciats en la justa mesura: Què creieu que s’ha de fer amb els responsables de la destrucció de l’intel·lecte i del pensament lliure? Només preneu en consideració la destrucció de la nostra civilització que s’està practicant a les aules, on es destrossa absolutament qualsevol capacitat crítica i d’autonomia dels nostres joves. No cal que us digui quina és la pena segons el meu parer, oi?

https://t.me/resurgente2020/49509


Fem una pausa i anem al zoo. Vegeu quina més bonica gravació de foques:

https://t.me/resurgente2020/49487


Després de l’espectacle de veure les habilitats d’aquests simpàtics animals aquàtics, vegem un altre tipus d’animal que, segons ens diuen els gossos castrats i sobretot les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, són universitaris. Comprovem les meravelles de la seva ciència i humanitats:

A Itàlia (Encara que aquests són de formació professional):

https://t.me/RosselloCM/79885

A Alemanya (Una classe de filosofia: Els fonaments de la dialèctica)

https://t.me/RosselloCM/79886

A França (Física dels materials: Classe pràctica sobre la resistència)

https://t.me/RosselloCM/79890

A Soroslàndia (La capacitat de treball dels nostres universitaris ‘nous residents procedents d’altres països’, on nasqueren per equivocació)

https://t.me/RosselloCM/79891

I a la satrapia del Principat judaic, veiem acolorides imatges de com els sionistes provoquen els conflictes, en aquest cas, entre els ‘seus’ agents immobiliaris i els ‘seus’ activistes idiotes, fent el paper de xarxa com en el tenis, els ‘encascats’ que han vestit de policia. Per cert, dormir amb casc, no ha de ser dolent?

https://t.me/RosselloCM/79881

Després d’aquestes progressistes imatges, patrocinades pel desinterès filantròpic dels jueus amb el pla Kalergi, fem una passada per les Ciutats de la Immundícia, amb dues notícies ben preocupants. La primera és aquesta:

https://t.me/RosselloCM/79903 i https://t.me/RosselloCM/79904,

sense dubte, la màfia és la protagonista. L’única pregunta és: és culpable, l’acusat? Per l’anada d’olla de la fiscal, sembla que no. Tanmateix, les acusacions són gravíssimes. I passant tot plegat a la satrapia sionista de les Balears, on governava l’assassina i criminal president de l’Urinari Públic espanyol, m’inclino a pensar que la màfia guanya, i que, com sempre, molt probablement el jutge acusat és innocent i acabarà a la presó, on es reclouen els innocents, mentre els criminals ocupen càrrecs públics o delinqueixen, gràcies als delinqüents que col·loquen en els càrrecs públics. No tinc parer sobre la notícia. Tanmateix, quan tota aquesta brossa envolta els excrements amb toga, poc m’haig d’equivocar quant a què és la comuna de les ciutats de la immundícia; sí, allò que abans en dèiem: jutjats.

I aquesta és segona notícia, relacionada amb la injustícia, i que ja és per a llençar la tovallola:

https://t.me/RosselloCM/79894,

i és un jurat popular! S’ha de ser molt idiota, però molt, per a ser un home de carrer i considerar que matar un lladre que entra a casa teva és un homicidi. De fet, amb la més estricta llei a la mà: qui entra a casa teva sense la teva autorització, ja no dic per a robar!, perd automàticament qualsevol dret des del moment que ell vulnera un dels més sagrats. Qualsevol excusa, justificació o suposat enraonament, és, senzillament, una fal·làcia. I és cert que caldria entrar en el cas concret. Però, el fet de defensar-te contra un violador de casa teva, mai no et pot convertir en culpable. Al cap i a la fi, si el lladre no entra on ‘té prohibit’ d’entrar, no hauria mort. Depèn de com, podria ser considerat un suïcidi involuntari.

I per anar acabant aquesta perspectiva al·lucinògena de la realitat del nou món sionista, un vídeo que m’ha alegrat de trobar perquè demostra que no m’equivoco ni insulto ningú quan escric ‘els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu’, perquè un element (o ‘elementa’, que ho és tot alhora), no pot explicar-se amb més claredat. Sense dubte, ara podré escriure aquests epítets qualificatius amb més autoritat i tranquil·litat.

https://t.me/resurgente2020/49512.

I quan a la notícia següent, només puc presentar-la, tot escrivint: Hòsties! Fins a on hem arribat!

https://t.me/RosselloCM/79900,

us reconec que no he entès una sola paraula de les aberracions i diarrees cerebrals d’aquesta colla de desperfectes mentals. No em cansaré de dir-ho: CAL L’EXTERMINI RADICAL DE LA IDIÒCIA, sense miraments. Us podeu imaginar quina haurà de ser la comunicació del futur si aquests analfabets amb deficiències cognitives bàsiques i surrealisme megalòman sense fronteres, no són aturats a temps! És imprescindible un jutjat per a la lluita contra l’enverinament mental provocat pels idiotes, i amb unes atribucions sense límits. En menys d’un minut, heu pogut comprovar què és l’absoluta demència en grau extrem, i no sé, si estrictament parlant de psiquiatria, això no és pura esquizofrènia.


I després de les putes inútils i idiotes, les gosses, com deia la ‘cosa’ mexicana, conclourem la perspectiva exposada avui, amb una nova informació sobre els verins dels jueus, perquè, com em temia i he escrit diverses vegades, l’arma letal fabricada pel sionisme conté de tot:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15982.


EN EL FONS,

SABEN QUE NO PODEN ESTIRAR MÉS

SI NO VOLEN DESCOBRIR EL PASTÍS.

EN EL FONS,

SABEN QUE SI ELS VEIEM LES MANS,

ELS TALLAREM EL CAP.

EN EL FONS,

COMENCEN A TÉMER-NOS.

I AQUEST ÉS UN PRIMER PAS

ENVERS LA VICTÒRIA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada