dijous, 7 de setembre del 2023

LA MASSA CRÍTICA


D’això depèn la victòria i l’extermini de l’enemic. Si no l’assolim, ells convertiran el planeta en una presó d’esclaus al seu servei; però si arribem al nombre màgic, els seus dies estaran comptats, gràcies a Déu! Les evidències són flagrants i ells ho saben. Les veus que denuncien el pitjor crim comès mai contra la Humanitat cada volta en són més, i ells ho saben. Suposo que per això, tracten d’activar una nova emergència, sigui vírica o climàtica, que tot els val per a matar gent i destruir països. Però em penso que aquesta vegada no els serà pas tan fàcil, ni exterminar la gent amb els tòxics sionistes, ni cloure-la a casa amb la idiòcia del canvi climàtic. I si això passa, voldrà dir que estem més a prop de la massa crítica. Només caldrà dir-los pel nom: ‘Jueus’, i aleshores la inflexió en la guerra serà irreversible, perquè mai uns quants milions d’assassins podran amb milers de milions de gent innocent i amb principis. Exposat això, anem a veure les notícies d’avui. Començarem amb un resum perfecte de la situació actual segons el periodista americà Chris Hedges, després del qual, em direu si hi ha alguna raó que pugui justificar que els criminals salvin la vida una vegada que han contribuït activament a la destrucció de la civilització:

https://t.me/counterpropaganda20/11024

Tot seguit, un breu resum d’aquests darrers tres anys, de les pretensions dels criminals i dels beneficis obtinguts pels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/79197

Una explicació de la màfia criminal que són les indústries de fàrmacs, l’evidència incontestable d’atemptats continuats contra la salut pública d’aquestes corporacions genocides:

https://t.me/RosselloCM/79198

I amb això podreu comprendre millor com funciona el muntatge dels criminals mafiosos de la farmàfia, i com els que anomenem ‘metges’, no són més que assassins i una amenaça de malaltia crònica. No hi ha més cínic ni pocavergonya que els deficients mentals de bata blanca, als quals, cal, perquè és imprescindible, que els liquidem els comptes. I consti que n’hi ha, i procuro portar-los al blog, que són ‘metges’ de veritat i no sicaris analfabets al servei de les bandes assassines que controla la totpoderosa BlackRock, dirigida, com les indústries d’extermini, per jueus.

https://t.me/RosselloCM/79226.

La prova que els pediatres són repugnants criminals:

https://t.me/elinvestigador_org/14265

I perquè no sigui dit, donem un cop d’ull a l’holocaust sionista, que com vèiem en la notícia anterior, ara van clarament pels bebès, una passió i excitació incontrolable per als jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14264

https://t.me/elinvestigador_org/14269

https://t.me/elinvestigador_org/14270,

i tot seguit, el digne doctor Thomas Binder, que l’altre dia vaig portar a aquest blog, ara traduït al castellà. Res a afegir, si no és el fet que junt amb la demolició de l’Organització de Matances Sionistes, cal executar-ne TOTS ELS RESPONSABLES, amb el goril·la paraplègic del psicòpata Gates al davant, donant exemple:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15833

Quant a la IMMENSA MENTIDA DEL CANVI CLIMÀTIC, unes notícies que ens demostren la farsa i com els cagaguano l’escampen perquè tothom se la cregui, en un exercici de terrorisme i de manipulació tòxica de l’opinió pública al servei d’interessos espuris i criminals. Els responsables de tots els diaris que han seguit el discurs oficial han de ser inexcusablement executats i els diners que el govern els va donar després de robar-lo a la població que el mateix govern feia matar i desgraciar, retornats a l’erari públic, on esperem que cap polític pugui replicar perquè ja no n’hi haurà... que s’hauran extingit.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15827

Perquè el dia anterior, els mateixos sicaris publicaven:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15830

I aquí, descoberts en ‘desinformació’

https://t.me/resurgente2020/49216,

que, fins i tot, els assassins de la Corrupció de la Sinagoga del Femer Europeu han hagut de rectificar. I val a dir, que a mi personalment, les rectificacions no em valen, només em valen les sentències executades contra els criminals.

https://t.me/resurgente2020/49217.

No ho veuen clar, i jo gosaria aventurar, que comencen de veure-ho fosc. Seran més terribles, però ja és bo que l’enemic actuï a la desesperada.


Escoltem què ens diu el doctor Mike Yeadon, pel qual sento un especial respecte (només li falta dir: jueus; aleshores ho arrodoniria tot):

https://t.me/Disidenteincontrolado/15831.

Ara una notícia que fa plantejar-me fins on pot arribar la bogeria i la maldat d’aquests sinistres psicòpates:

https://t.me/RosselloCM/79219,

compreneu ara per què el Regne Unit és dirigit per un indi deficient mental, un perfecte gos castrat i idiota, fabricat pels jueus per a executar les seves ordres?

I ja que parlem de gossos castrats idiotes i esclaus miserables dels jueus, alhora que traïdors a la nació que els jueus els fan ‘representar i dirigir’, l’ínclit i destacat Lula, el criminal del Brasil:

https://t.me/RosselloCM/79206.


I per concloure, dues notícies breus. Primer, el resultat de tenir criminals al govern i al Femer Europeu, tots reus d’alta traïció – a part de genocidi i l’inacabable reguitzell de delictes econòmics d’aquests lladres sense límits -:

https://t.me/RosselloCM/79213,

Espanya ha de comprar olives a l’estranger? Això, junt amb el robatori en el preu de l’oli i la destrucció de la producció, coaccionats els agricultors pels criminals del govern d’Espanya, és prou per a resoldre els deutes pendents de manera immediata, sense preàmbuls ni acollir-nos als drets de defensa ni històries en vinagre. Lògicament, no permetrem que els jutgin els criminals que ells han col·locat a les ciutats de la Immundícia per quan arribés aquest cas o algun de similar. Els uns i els altres han de rebre, per part del poble, la deguda compensació i reconeixement pels seus ‘esforços’.

I la segona, i per a tancar la barraca.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15834

Cada volta estic més convençut que la dona, en general, és molt limitada intel·lectualment i molt fàcilment dirigible. Aquest és el segon vídeo que veig quant a la qüestió, i ambdues subnormals, eren dones. No oblideu el vídeo d’ahir on les dones somreien amb els bebès als braços, veient un degenerat fent l’imbècil. I ja no dic res de les putes inútils i idiotes que passen la selecció de desperfectes naturals que dirigeixen els jueus per a deixar-les entrar en la nòmina dels seus prostíbuls d’infàmia!


LA GUERRA CONTÍNUA.

PREPAREN UNA BATALLA,

UNA BATALLA QUE SERÀ CRUCIAL

PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA GUERRA.

LA DESOBEDIÈNCIA, LA DENÚNCIA,

LA REBEL·LIA I LA RESISTÈNCIA

SÓN LES ARMES DE LA NOSTRA VICTÒRIA.

QUI GUANYI AQUESTA BATALLA,

GUANYARÀ LA GUERRA,

NO EN TINGUEU CAP DUBTE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada