dissabte, 16 de setembre del 2023

LA LLIBERTAT ÉS DIR NO

 

Christine Anderson mereix encapçalar aquest crit de llibertat d’avui, perquè no es mossega la llengua i cada dia diu les coses més clares; només li manca dir ‘jueus’, i aleshores, la seva contribució a la llibertat de la Humanitat no tindrà rival en l’actualitat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15909.

No la desmereix Joana Cotar, diputada alemanya, en referir-se a l’assassí de masses Lauterbach, el sinistre ministre de l’Holocaust a Alemanya:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15912,

quant a les indemnitzacions que la indústria del crim ha eludit gràcies als criminals del govern alemany i dels excrements amb toga, hi ha un fet que és indiscutible: la responsabilitat dels polítics i dels jutges. És per això que, per haver estat irresponsables, és imprescindible que les indemnitzacions no les pagui l’Estat (la gent), sinó els criminals. I se’m dirà: «Però no poden fer front a tantes indemnitzacions!». Molt bé, doncs, se’ls executa i se’ls expropia. Se’ls executa per participació i incitació al genocidi, i se’ls expropia per a compensar el mal que han causat. Matar-los a tots, no és en absolut un crim, sinó l’exercici més solemne de Justícia que mai s’hagi executat a Europa.

I perquè no es digui que no aportem proves, vegem que ens expliquen des del Japó:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15913,

el metge mateix parla d’Holocaust per arma biològica. Això no és terrorisme? No són còmplices tots els qui han fomentat l’enverinament? No són col·laboradors en genocidi? Què els farem? Un monument?... Només si és un patíbul, hi estaré d’acord.

Tot seguit, Diana Lenska, una actriu i productora, també ens il·lustra quant als criminals:

https://t.me/RosselloCM/79604,

les proves que és un Holocaust perfectament estudiat i distribuït en etapes és irrefutable, perquè els mateixos psicòpates assassins ho publiquen. Si hi hagués jutges i no tifes, la Johns Hopkins hauria estat clausurada i tots els responsables de la bagasseria jesuïta closos a presó, pendents del judici i la sentència a pena capital.

Una pandèmia de Spars del 2025 al 2028?... No tinc cap altra pregunta senyoria.


Ara, una explicació més planera:

https://t.me/RosselloCM/79606.

No hi ha proves de criminalitat en tots els psicòpates que surten en el vídeo? On són els excrements? Fent pudor, per a l’única cosa que serveix la pitjor escòria social. De veritat, que no tinguin la dignitat de dimitir, els retrata com el que són, escombraries líquides, pura putrefacció.


I per concloure aquest apartat de les evidències, un altre assassinat de Justet Trudeau, que és inexplicable que encara segueixi viu. Sense cap mena de dubte, qui l’enviés a l’Infern, de cap de les maneres pot ser acusar d’assassinat, de cap de les maneres! És assassinat la mort d’una persona, no d’un avortament psicòpata i pedòfil, un tarat amb totes les lletres, un deficient mental de molt de compte, un mamarratxo esclau i vanitós, un perfecte idiota, un subnormal que no té el mínim dret a viure, per més que sigui la puta més estimada del psicòpata i terrorista mundial Klaus Schwab, la veu dels Rothschild.

https://t.me/RosselloCM/79615.


Vegem ara qui són els enemics, perquè estan a tot arreu, i a tot arreu fan el mal:

El pallasso i sac d’escombraries de Zelenki, el jueu, a qui obeeix?

https://t.me/resurgente2020/49393

I el minusvàlid cerebral de Milei, a qui obeeix?

https://t.me/resurgente2020/49396

I qui mana a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units?

https://t.me/resurgente2020/49403

I podríem recórrer el món, i a tot arreu veureu aquests éssers foscos i criminals, a tot arreu, comprant consciències a qui no la té, a canvi de diners. I fixeu-vos quines imatges més entendridores i més esclaridores del que passa a casa nostra:

https://t.me/RosselloCM/79610

https://t.me/RosselloCM/79611

Només per això, mereix tot el meu menysteniment. No està reunit amb ‘suposades i inventades víctimes d’un holocaust que no existí’, no, està reunit i rep premis dels pitjors criminals de l’actualitat, els que ho roben tot i, que finalment, realitzen l’Holocaust tan desitjat. Que bonic, oi? Comenceu a entendre les coses? I això, que jo aquí, a l’abans Catalunya, no he vist enlloc aquests escarabats que presagien mort i destrucció.

Tanmateix, aquests són els resultats d’escoltar les veus que vénen dels Inferns:

https://t.me/RosselloCM/79608,

al femer de TV3. I la consideren escriptora!, suposo que per les ‘coherències’ que s’ensumen en el seu discurs.

Si fa no fa, com l’eloqüència d’aquest altre monstre creat pel sionisme internacional:

https://t.me/RosselloCM/79613.


Vivim en un món que fa fàstic, un món purament jueu. Vegem si no, què és el que passa a la Sinagoga del Femer Europeu, comandat per la sacerdotessa negra de la Corrupció Europea, el pitjor enemic d’Europa en tota la història, la cap dels pitjors criminals que mai han governat el continent:

https://t.me/RosselloCM/79616 i https://t.me/RosselloCM/79617

Com han de riure els jueus veient la pura escòria que han col·locat a tot arreu!

La importació d’universitaris europeus nascuts erròniament a l’Àfrica no s’atura, i els criminals i traïdors espanyols, els posen l’estora roja:

https://t.me/RosselloCM/79622.

I a Itàlia, és la sicària i puta inútil i idiota dels sionistes, la Meloni, qui s’encarrega de fer entrar els exèrcits jueu-africans a Europa:

https://t.me/RosselloCM/79624,

perquè Europa és molt més bonica amb imatges de poble desenvolupat, com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/79625.

I ara, un fet que era de suposar. Els universitaris europeus nascuts erròniament a l’Àfrica - segons la nova ciència sionista -, resulta que vénen amb les despeses pagades, o sigui, que no han de pagar – com se’ns deia – a les màfies. Com ho podrien fer, si no tenen ni per a menjar! Qui serà el qui els paga els passatges? I amb quina finalitat? Donar-los una oportunitat, oi? Que bonica és la filantropia dels misàntrops que només somien en la destrucció d’Europa.

https://t.me/resurgente2020/49406.

ÉS L’HORA DE DESTRUIR-LOS.

I PER SEMPRE.

I acabem amb una paròdia dedicada als imbècils, amb tot el meu amor.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15908.


S’ACOSTA EL MOMENT CLAU.

AJUPIR EL CAP ÉS REBRE EL TRET DE GRÀCIA.

CAL DIR NO !

ÉS L’HORA DE GIRAR LA TRUITA.

SENSE ELLS

LA VIDA POT SER UNA COSA DIGNA,

AMB ELLS,

LA VIDA NO DEIXARÀ DE SER MAI UNA TORTURA.


LA HISTÒRIA ENS HO DEMOSTRA:

«OBRIR LA PORTA AL JUEU

ÉS OBRIR LA PORTA DE L’INFERN».




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada