divendres, 22 de setembre del 2023

MATAR-LOS A TOTS


Abans de res, faré un aclariment per als excrements amb toga, que donada la discapacitat racional i la mancança absoluta de principis i ètica, de ben segur, que els deficients consideren que el títol del capítol d’avui és una prova de la idiòcia que ells anomenen delicte d’odi. Com he escrit, el delicte d’odi és tot ell una suprema idiòcia, molt en conjunt amb els qui així el consideren – Com pot ser delicte una emoció? -. A part d’això, val a dir que si els excrements fessin la seva funció, no demanaríem el cap de tots els genocides, perquè abans que el genocidi s’hagués pogut estendre, els jutges – cosa que no han fet els excrements amb toga – haurien empresonat els assassins. Dit això, procedeixo, no sense advertir-los que, com he escrit moltes vegades, el delicte de prevaricació en un jutge només es paga amb l’execució del criminal. Més us val que guanyin els assassins sionistes, d’altra manera, curta serà la vostra vida. I no, tarats! No és una amenaça, és una conseqüència enraonada, justa i equitativa als vostres continus i perseverants actes criminals. I no em refereixo a la disfunció cognitiva i sexual de quan mireu els melics dels circumcisos, amb el vaivé del cap, que recorda els escarabats davant del mur, no. Vosaltres, millor que jo, sabeu la magnitud insòlita dels vostres execrables crims!


ELS CRIMINALS


Comencem amb l’escòria portuguesa de la Gran Sinagoga en una exhibició de servei als sionistes i d’aniquilador de qualsevol llibertat - com a bon socialista -. La vida d’Antonio Guterres és un insult a la dignitat humana:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15966,

es veu que l’idiota no sap que els seus amos en són L’ÚNICA CAUSA. El Dia de la Justícia, per fer més entretingut el seguit d’execucions, jo proposo, a part de les guinguetes i espectacles circenses, que els protagonistes vagin disfressats. Per això, per a aquest putrefacte sac d’escombraries, proposo de disfressar-lo de dimoni, tot de negre, amb barret i rinxols, com els seus amos. Que en un moment tan dramàtic, no se senti sol, pobret!

De sac d’escombraries a sac d’escombraries. Aquest és l’amo de l’anterior:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15967,

Per a aquest assassí de masses i destructor de pobles, suggereixo que el vestim amb roba interior de noucasada, que sabem que és una indumentària molt del seu gust, o sigui, de ment patològica. Que mori realitzant-se, almenys, pobret! Reconec que m’imagino l’entendridora imatge de veure la noucasada tota desmarxada en el ball final. A mi em faria gràcia, ves! De comandant en cap dels exèrcits de l’Imperi a aquesta entendridora escena. Maco, ho seria a no dir més!

Ara, el gos de Soros, el criminal més gran de la història d’Espanya, en una foto amb la màxima criminal d’Europa, i el titular que el delinqüent ha malversat 140 milions d’euros (que el discapacitat total es creu que són seus) per a donar-los al criminal sionista de la Gran Sinagoga.

https://t.me/RosselloCM/79806

Per a aquest gos castrat de Soros i director de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu de Soroslàndia, el Dia de la Justícia, proposo de disfressar-lo de Pinotxo. També seria graciós de veure’l tot desmarxat, mentre se li encongeix de mica en mica el nas, que la veritat és el que té. Aquí el teniu en una exhibició de cinisme i mostrant el rostre de criminal amb tota la insolència del món. La vida d’aquesta cosa és un insult a tota la història d’Espanya i a tots els espanyols, la més gran ofensa que mai hagi patit el país.

Vegem ara a dos idiotes sàdics i psicòpates assassins:

https://t.me/RosselloCM/79850,

ai, perdó! Se m’ha colat ‘la Cosa’ i ‘la Bèstia’. La foto era aquesta:

https://t.me/RosselloCM/79828,

el jueu Zelenski, el Dia de la Justícia, està cantat de què ha d’anar: de pallasso. I el monstre criminal de Justet Trudeau, jo proposo de disfressar-lo d’odalisca, amb collarets, faldilles i un aspecte així com agitanat, i si vol portar còfia, la hi deixem que la porti, que farà gràcia de veure com es descompon.

Més criminals, i m’aturaré aquí, que posar-los tots és absolutament impossible:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6866,

al pedòfil, assassí de masses, psicòpata i deficient intel·lectual de Biden, jo el liquidava d’un tret, sense cerimònies, per treure’ns aquesta carronya del davant a més aviat possible; mentre que amb el criminal reconegut pels mateixos excrements sionistes, en aquest, el disfressaria de Pluto, més que res perquè pugui portar collar, i així l’execució duri més.

QUANTA MERDA, DÉU MEU,

QUANTA MERDA !

I ja que surt a tema, vegem aquesta notícia que, si doncs no fos perquè sabem la mena de deposicions líquides de les ciutats de la Immundícia, tindríem l’esperança que la querella criminal tirés endavant, perquè estaria molt bé que els genocides i assassins de masses Salvador Illa i Carolina Darias, fossin condemnats, almenys per aquests tres assassinats amb premeditació i beneficis econòmics, per bé que jo sóc del parer d’ajusticiar-los com a tota l’altra escòria. De moment, no he pensat en les disfresses.

https://t.me/resurgente2020/49474

No ho oblideu: Han matat tres nens de 12, 13 i 14 anys !!!


L’HOLOCAUST SIONISTA


La doctora Janci Lindsay, biòloga molecular, i no analfabeta integral com les putes del gos de Soros, denuncia la matança, i al final, fixeu-vos que diu, que tot el que ha exposat cal considerar que ha estat realitzat amb ‘intencions nefastes’. Això sí, no espereu els excrements, que miren melic i sacsegen el cap endavant i endarrere, com els agrada als circumcisos.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15954

El doctor Kevin Mckernan sobre la contaminació dels verins jueus. Val a dir que no l’he escoltat, més que res, perquè res no m’aportarà que no sàpiga ja: l’extermini goyim executat en silenci i ocultació dels jueus sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15972

Un dels efectes ‘meravellosos’ dels verins jueus: Una esportista de 27 anys. Així maten i així s’explica aquí. Aquestes dues notícies s’entenen millor, si van juntes:

https://t.me/laquintacolumna/33601 i https://t.me/laquintacolumna/33600.

Però no us penseu, que els jueus no en tenen prou amb això, i ara pretenen exterminar els nens, sense tallar-se ni un pèl, com ens ho explica la doctora María José Martínez Albarracín:

https://t.me/resurgente2020/49485.

Penseu que els governs (Femer, Prostíbul de Soros, la Casa de Putes de sant Jaume, com tots els altres bordells) no fan res més que cobrar per peça lliurada a l’amo. NO HO OBLIDEU! I ara, parlen de nens, van per ells! Matar-los a tots és veritablement poc, caldria trobar un càstig més ajustat a la magnitud bàrbara i abjecta dels seus crims! Potser sí que l’eternitat a l’Infern compensa. Tanmateix, val a dir, que a mi no. Fixeu-vos en les mirades dels menuts quan han de ser inoculats amb verins, prou que saben que allò que els fan, no és pel seu bé; que la intuïció és la mare de totes les ciències. Jo m’esborrono: Us podeu fer al cas de com ha de ser la merda de persona capaç de fer una cosa així? Creieu que hi ha alguna cosa que a aquestes bèsties no se’ls hagi de fer? Matar-los a tots; això és el que cal fer. Sense dubte, el món serà més net i molt millor només amb aquests psicòpates assassins i idiotes fora del mercat!

I per concloure l’apartat, us enllaço a la votació per tal d’obrir, en el Femer Europeu, una investigació per l’assassinat de vells a Madrid. No he vist el vídeo, però us l’enllaço. A mi em val el comentari de ‘Disidente incontrolado’, que als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes de l’harem, ja els conec.

https://t.me/Disidenteincontrolado/15976

El comentari:

https://t.me/Disidenteincontrolado/15977


ELS IDIOTES I LES IDIÒCIES


Això que ve ara és increïble. Veritablement, la dona s’ha posat en evidència. És cert que totes no són paraplègiques cerebrals, però Déu n’hi do el bé de Déu!

https://t.me/RosselloCM/79818,

Celia Blanco es diu, la deficient. Per què tot idiota té un cagaguano que li posa un micro al davant? Senzill. Els sionistes, amic, els sionistes, els amics de ningú i de l’odi contra tothom; ells, els bons per llei, els assassins avials.

Aquesta dels cagaguano és per emmarcar. Hi insisteixo: CAL L’ERRADICACIÓ DE TOTS ELS IDIOTES DEL MÓN AMB L’EXTERMINI MASSIU, i em reitero, parlo dels públics, no dels desgraciats que pateixen idiòcia, que sense dubte tenen més dret a la vida que els altres.

https://t.me/laquintacolumna/33596

I això?

https://t.me/RosselloCM/79835,

jo els resolia l’assumpte ràpid: A la canera, amb cadena i pinso, i a fer punyetes! Vides humanes no se’n sacrifica cap, només es clouen en gàbies els gossos deficients mentals. La qual cosa, me la miri per on me la miri, és d’acord amb la naturalesa i la llei suprema de l’Harmonia. No són gossos? Doncs a la canera, que no tenen amo i no estan vacunats contra la ràbia.

I a aquests suposats legisladors, què els hem de fer?

https://t.me/RosselloCM/79821,

Als pares, els dic: Si s’aprova la llei, teniu absoluta llicència per a matar els criminals que us volen robar els fills per a lliurar-los a les màfies de prostitució i òrgans sionistes. L’únic deure d’un pare és defensar la família (dona i fills) de qualsevol violència. MATAR POLÍTICS ÉS UN DEURE CÍVIC I SOCIAL.

Com parlem d’idiotes i d’idiòcia, els polítics, que a més a més són tots criminals, hi escauen. Vegem una explicació de com et roben amb l’estafa de l’oli:

https://t.me/No_plandemia/6388

Com et prenen el que és teu per a donar-lo a les corporacions criminals dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/79852

Com t’enganyen i t’enganyaran amb l’estafa climàtica:

https://t.me/RosselloCM/79825

Com han destruït la nostra joventut. Vegeu les esfereïdores imatges de com un universitari pagapensions nascut erròniament a Àfrica, però que és cent per cent europeu, pot tractar a una persona gran. Tanmateix, a part del simi africà, fixeu-vos en les idiotes de les noies blanques i el mamarratxo que fuma. En això han convertit el futur de les nostres nacions els jueus, no ho oblideu:

https://t.me/RosselloCM/79829


ELS JUEUS


Vegeu-los, com sempre, robant:

https://t.me/RosselloCM/79854

Vegeu-los, com sempre, extorquint i corrompent tot el que hi ha de decent en una nació:

https://t.me/Realidades_Paralelas/6864

QUANTA ESCÒRIA! QUANTA ESCÒRIA!


TANMATEIX...


No guanyaran, de cap de les maneres guanyaran. Provocaran centenars de milions de baixes, potser milers de milions; però guanyarem, i ells ho saben. La gent ja comença a demostrar que no els suporta més. L’únic problema és no veure que són els JUEUS; una vegada resolta la qüestió, tot serà bufar i fer ampolles, perquè pobre del miserable que protegeixi les rates! Continuo pensant que cal una acció exitosa en una gran ciutat d’Occident, que s’estengui i, de mica en mica, vindrà l’alliberament de les nacions.

Al Canadà, on regna la tirania del pedòfil i prostitut privat del Rothschild Klaus Schwab, els pares comencen a estar-ne fins als ‘mateixos’. Vejam si un dia, entre uns quants, l’enxampen i el pengen d’un fanal! Seria una execució, però no un crim.

https://t.me/RosselloCM/79823.

O a Lampedusa, on la puta inútil, idiota i cocaïnòmana de la Giorgia Meloni, de l’harem sionista, i amiga de la sacerdotessa negra i màxima criminal europea de tots els temps, Ursula von der Leyen (a qui en el ‘ES CERCA’ d’ahir, encara hi mancaven uns quants delictes i crims), doncs, a Lampedusa, la gent comença a prendre les mesures que els sicaris dels sionistes no pretenen de prendre mai fins a l’absoluta destrucció de les respectives nacions per a major glòria del Gran Israel, en el que és un flagrant delicte d’ALTA TRAÏCIÓ, pel qual, i com mana la dignitat dels pobles, TOTS ELS POLÍTICS HAURIEN DE SER EXECUTATS.

https://t.me/RosselloCM/79859


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CÍNICS ASSASSINS DEL POBLE,

SICARIS DE LA MÀFIA SIONISTA,

PSICÒPATES AMB ÍNFULES TIRÀNIQUES.

MATAR POLÍTICS, AVUI,

MAI NO POT SER UN DELICTE,

JA NO DIC UN CRIM !

COM A MOLT, UNA FALTA LLEU,

UNA MULTA SUAU*.

*(10 euros, per exemple)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada